Menu
Your Cart

Vesela

Set 2 boluri patrat alb    Specificatii ale acestui produs:   Dimensiuni: 14x14x7,5cm  Greutate: 137gr  Material: ceramica, acril  Stil: Modern  Rezistent in masina de spalat vase  ..
59 RON Fără TVA:50 RON
Ceainic Nolino 1.5l    Specificații ale acestui produs:   Dimensiuni: diam:14 inaltime:20cm  Greutate: 459gr  Material: sticlă borosilicată, oțel inoxidabil  Stil: Modern  Rezistent în mașina de spălat vase  Ambalat în cutie decorativă  ..
209 RON Fără TVA:176 RON
Vas dispensor de bauturi 5 litri 18x31  Un vas modern din care va puteti servi invitatii cu bauturi de orice fel. Ultimul trend este ca orice local care se respecta sa puna la dispozitia clientilor o apa aromatizata natural fie cu menta, lamaie, alte fructe, sau castravete. Vasul este din sti..
74 RON 63 RON Fără TVA:53 RON
Set de 6 cani de cafea espresso   Un set clasic de cani de espresso decorate cu figurine si dungi aurii si argintii pentru o atmosfera vesela, italiana.< /br>Se potrivesc foarte bine intr-o bucatarie sau un living cu mobila in culori deschise sau culoarea lemnului.   Alte specific..
96 RON 82 RON Fără TVA:69 RON
Set de 6 cani din sticla Adera  Aceste cani sunt realizate din sticla borosilicata, caracterizata prin calitate si durabilitate. Au pereti dubli, datorita carora temperatura bauturii este mentinuta mai mult timp. Peretii protejeaza impotriva caldurii excesive, atunci cand sunt servite cafele s..
306 RON Fără TVA:257 RON
Set de 4 boluri gri bambus 14-30cm  Bolurile de lemn de bambus au o forma simpla, dar finisajul si nuantele de culoare naturala le dau un aspect premium. Ele sunt foarte practice si usor de intretinut.  Alte specificații ale acestui produs:   Dimensiuni: (S) 14x7,5 cm (M) 20x8..
212 RON 181 RON Fără TVA:152 RON
   Doriţi sa serviţi cafeaua de dimineaţa intr-un superb set de cafea? Noi va punem la dispozitie standul de şase ceşti de cafea cu farfurioara din gama Fresh. Standul pe care sunt aşezate ceştile este din inox, el fiind astfel construit incat sa susţina toate cele şase ceşti şi farfuriile..
98 RON 70 RON Fără TVA:59 RON
Set 2 cani de cafea Suricat Nature  Canile sunt fabricate din portelan de inalta calitate, care permite folosirea atat in masina de spalat vase cat si in cuptoare cu microunde.  Aceasta colectie reflecta si conecteaza caracterul si sufletul animalelor cu cel al oamenilor. Colectia face..
87 RON Fără TVA:73 RON
Set de 6 cani din sticla Alera  Aceste cani sunt realizate din sticla borosilicata, caracterizata prin calitate si durabilitate. Au pereti dubli, datorita carora temperatura bauturii este mentinuta mai mult timp. Peretii protejeaza impotriva caldurii excesive, atunci cand sunt servite cafele s..
360 RON Fără TVA:303 RON
Set 2 cani de cafea Colibri Nature  Canile sunt fabricate din portelan de inalta calitate, care permite folosirea atat in masina de spalat vase cat si in cuptoare cu microunde.   Aceasta colectie reflecta si conecteaza caracterul si sufletul animalelor cu cel al oamenilor. Colectia face ..
74 RON Fără TVA:62 RON
Set 2 cani de cafea Flamingo Nature  Canile sunt fabricate din portelan de inalta calitate, care permite folosirea atat in masina de spalat vase cat si in cuptoare cu microunde.   Aceasta colectie reflecta si conecteaza caracterul si sufletul animalelor cu cel al oamenilor. Colectia face..
74 RON Fără TVA:62 RON
Set de 6 pahare din sticla borosilicata Alera  Aceste pahare sunt realizate din sticla borosilicata, caracterizata prin calitate si durabilitate. Au pereti dubli, datorita carora temperatura bauturii este mentinuta mai mult timp. Peretii protejeaza impotriva caldurii excesive, atunci cand sunt..
266 RON Fără TVA:224 RON
Set de 6 pahare din sticla borosilicata Adera  Aceste pahare sunt realizate din sticla borosilicata, caracterizata prin calitate si durabilitate. Au pereti dubli, datorita carora temperatura bauturii este mentinuta mai mult timp. Peretii protejeaza impotriva caldurii excesive, atunci cand sunt..
306 RON Fără TVA:257 RON
Set de 6 pahare espresso din sticla borosilicata Devos 80ml  Îti plac arome intense si cauti experiente vizuale la fel de intense?  Acest set unic de pahare pentru espresso este realizat din sticla borosilicata, caracterizata prin calitate si durabilitate. Au pereti dubli, datorita caror..
200 RON Fără TVA:168 RON
Set de 6 pahare din sticla borosilicata Devos 250ml  Acest set unic de pahare este realizat din sticla borosilicata, caracterizata prin calitate si durabilitate. Au pereti dubli, datorita carora temperatura bauturii este mentinuta mai mult timp. Peretii protejeaza impotriva caldurii excesive, ..
292 RON Fără TVA:245 RON
Set de 6 pahare Cristalino 250ml  Datorita capacitatii, formei si culorii transparente a geamului, este ideala pentru orice tip de bautura - cafea, ceai, apa, suc sau orice alta bautura.  Acest set unic de pahare este realizat din sticla borosilicata, caracterizata prin calitate si durab..
292 RON Fără TVA:245 RON
Set de 6 pahare Cristalino 300ml  Datorita capacitatii, formei si culorii transparente a geamului, este ideala pentru orice tip de bautura - cafea, ceai, apa, suc sau orice alta bautura.  Acest set unic de pahare este realizat din sticla borosilicata, caracterizata prin calitate si durab..
306 RON Fără TVA:257 RON
Set de 6 pahare whisky Cristalino 300ml  Iti doresti un moment pentru tine dupa o zi grea la birou sau poate o intalnire cu prietenii la un pahar de whisky?   Datorita capacitatii, formei si culorii transparente a geamului, aceste pahare sunt ideale si pentru orice alt tip de bautura - c..
321 RON Fără TVA:270 RON
Set de 6 pahare si carafa Cristalino  Un set de 6 pahare si carafa care va va incanta cu aspectul lui deosebit. Este realizat din sticla borosilicata caracterizata prin calitate si durabilitate, iar pahare au perete dublu datorita caruia temperatura bauturii este mentinuta mai mult timp. Peret..
356 RON Fără TVA:299 RON
Set de 6 pahare Vitale Heart 300ml  Paharele sunt realizate din sticla borosilicata cu perete dublu, datorita caruia temperatura bauturii este mentinuta mai mult timp. Peretii protejeaza impotriva caldurii excesive, atunci cand sunt servite cafele sau ceaiuri fierbinti, deci suntem siguri ca n..
306 RON Fără TVA:257 RON
Set de 6 pahare Vitale Love 300ml  Paharele sunt realizate din sticla borosilicata cu perete dublu, datorita caruia temperatura bauturii este mentinuta mai mult timp. Peretii protejeaza impotriva caldurii excesive, atunci cand sunt servite cafele sau ceaiuri fierbinti, deci suntem siguri ca nu..
306 RON Fără TVA:257 RON
Set de 6 pahare Nolino 400ml  Paharele sunt realizate din sticla borosilicata cu perete dublu, datorita caruia temperatura bauturii este mentinuta mai mult timp. Peretii protejeaza impotriva caldurii excesive, atunci cand sunt servite cafele sau ceaiuri fierbinti, deci suntem siguri ca nu ne v..
307 RON Fără TVA:258 RON
Set de 6 cani din sticla borosilicata Nolino  Paharele sunt realizate din sticla borosilicata cu perete dublu, datorita caruia temperatura bauturii este mentinuta mai mult timp. Peretii protejeaza impotriva caldurii excesive, atunci cand sunt servite cafele sau ceaiuri fierbinti, deci suntem s..
352 RON Fără TVA:296 RON
Set de 6 cani Nolino  Paharele sunt realizate din sticla borosilicata cu perete dublu, datorita caruia temperatura bauturii este mentinuta mai mult timp. Peretii protejeaza impotriva caldurii excesive, atunci cand sunt servite cafele sau ceaiuri fierbinti, deci suntem siguri ca nu ne vom arde ..
306 RON Fără TVA:257 RON
Set de 6 cani din sticla Nolino 320ml  Paharele sunt realizate din sticla borosilicata cu perete dublu, datorita caruia temperatura bauturii este mentinuta mai mult timp. Peretii protejeaza impotriva caldurii excesive, atunci cand sunt servite cafele sau ceaiuri fierbinti, deci suntem siguri c..
321 RON Fără TVA:270 RON
Set de 6 cani din sticla Nolino 250ml  Paharele sunt realizate din sticla borosilicata cu perete dublu, datorita caruia temperatura bauturii este mentinuta mai mult timp. Peretii protejeaza impotriva caldurii excesive, atunci cand sunt servite cafele sau ceaiuri fierbinti, deci suntem siguri c..
307 RON Fără TVA:258 RON
Set de 6 cani din sticla Nolino 300ml  Paharele sunt realizate din sticla borosilicata cu perete dublu, datorita caruia temperatura bauturii este mentinuta mai mult timp. Peretii protejeaza impotriva caldurii excesive, atunci cand sunt servite cafele sau ceaiuri fierbinti, deci suntem siguri c..
321 RON Fără TVA:270 RON
Set de 6 cani din sticla Nolino 220ml  Paharele sunt realizate din sticla borosilicata cu perete dublu, datorita caruia temperatura bauturii este mentinuta mai mult timp. Peretii protejeaza impotriva caldurii excesive, atunci cand sunt servite cafele sau ceaiuri fierbinti, deci suntem siguri c..
307 RON Fără TVA:258 RON
Carafa Nolino 1.3l  Carafa moderna din sticla borosilicata se poate folosi pentru orice fel de bautura si o va face sa arate senzational.  Specificatii ale acestui produs:   Dimensiuni: H: 29 D: 8cm  Material: sticla borosilicata  Stil: Modern  Rezistent in masina..
118 RON Fără TVA:99 RON
Ceainic Nolino 1l  Un ceainic elegant, modern care va face din servirea ceaiului o poveste.  Specificatii ale acestui produs:   Dimensiuni: 19,5, śr.10,4cm  Greutate: 577gr  Material: sticla borosilicata, otel inoxidabil  Stil: Modern  Rezistent in masina de..
179 RON Fără TVA:150 RON
Set cani de cafea fara maner Minora 6buc lila-galbena Canile Minora fara maner au un design deosebit si placut care dau un aspect unic oricarei serviri. Orice vei alege sa servesti din aceste cani, vei beneficia de o calitate superioara atat din punct de vedere al materialului cat si al aspectului ..
216 RON Fără TVA:182 RON
Ceainic Nolino verde 1l  Un ceainic elegant, modern care va face din servirea ceaiului o poveste.  Specificatii ale acestui produs:   Dimensiuni: diam:16 high:18,5cm  Greutate: 370gr  Material: sticla borosilicata, otel inoxidabil  Stil: Modern  Rezistent in..
174 RON Fără TVA:146 RON
Set vesela 6 pers Volis  Setul include:  - 6 farfurii adanci 22,6 cm  - 6 farfurii plate 26,7 cm  - 1 bol 18 cm   - 1 bol 23 cm   - 1 bol 31 cm  Extrem de simplu dar modern si practic, setul Volis se remarca printr-un design deosebit. Perfect pentru utilizar..
1.020 RON Fără TVA:857 RON
Set 2 boluri patrat roz  Specificatii ale acestui produs:  Dimensiuni: 14x14x7,5cm Greutate: 137gr Culoare: Roz Material: ceramica, acril Stil: Modern Rezistent in masina de spalat vase ..
59 RON Fără TVA:50 RON
Set 2 boluri patrat mov  Specificatii ale acestui produs:  Dimensiuni: 14x14x7,5cm Greutate: 137gr Culoare: Mov Material: ceramica, acril Stil: Modern Rezistent in masina de spalat vase ..
59 RON Fără TVA:50 RON
Set 2 boluri patrat portocaliu  Specificatii ale acestui produs:  Dimensiuni: 14x14x7,5cm Greutate: 137gr Culoare: Portocaliu Material: ceramica, acril Stil: Modern Rezistent in masina de spalat vase ..
59 RON Fără TVA:50 RON
Set 2 boluri patrat rosu  Specificatii ale acestui produs:  Dimensiuni: 14x14x7,5cm Greutate: 137gr Culoare: Rosu Material: ceramica, acril Stil: Modern Rezistent in masina de spalat vase ..
59 RON Fără TVA:50 RON
Set 2 boluri oval verde    Specificatii ale acestui produs:   Dimensiuni: 16x14,2x7,5cm  Greutate: 128gr  Culoare: Verde  Material: ceramica, acril  Stil: Modern  Rezistent in masina de spalat vase  ..
70 RON Fără TVA:59 RON
Set 2 boluri oval alb albatru  Specificații ale acestui produs:  Dimensiuni: 16x14,2x7,5cm Culoare: Alb Material: ceramica, acril Stil: Modern Rezistent în mașina de spălat vase ..
70 RON Fără TVA:59 RON
Set 2 boluri oval galben    Specificatii ale acestui produs:   Dimensiuni: 16x14,2x7,5cm  Greutate: 128gr  Culoare: Galben  Material: ceramica, acril  Stil: Modern  Rezistent in masina de spalat vase  ..
70 RON Fără TVA:59 RON
Set 2 boluri oval roz    Specificatii ale acestui produs:   Dimensiuni: 16x14,2x7,5cm  Greutate: 128gr  Culoare: Roz  Material: ceramica, acril  Stil: Modern  Rezistent in masina de spalat vase  ..
70 RON Fără TVA:59 RON
Carafa Nolino 800ml  Specificații ale acestui produs:  Dimensiuni: H:27cm Diam: 11cmcm Material: sticlă borosilicată Stil: Modern Rezistent în mașina de spălat vase ..
123 RON Fără TVA:103 RON
Ceainic Nolino 1l  Specificații ale acestui produs:  Dimensiuni: diam:16 inaltime:18,5cm Greutate: 370gr Material: sticlă borosilicată, oțel inoxidabil Stil: Modern Rezistent în mașina de spălat vase Ambalat în cutie decorativă ..
174 RON Fără TVA:146 RON
Set 2 boluri oval alb rosu  Specificatii ale acestui produs:  Dimensiuni: 28x26x11cm Greutate: 493gr Culoare: Rosu Material: ceramica, acril Stil: Modern Rezistent in masina de spalat vase ..
138 RON Fără TVA:116 RON
Set 2 boluri oval alb portocaliu    Specificatii ale acestui produs:   Dimensiuni: 16x15x6,5cm  Greutate: 125gr  Culoare: Portocaliu  Material: ceramica, acril  Stil: Modern  Rezistent in masina de spalat vase  ..
70 RON Fără TVA:59 RON
Set cani de cafea Minora 6buc lila-galbena  Canile Minora vor infrumuseta orice masa si cu siguranta vor atrage toate privirile. Orice vei alege sa servesti din aceste cani, vei beneficia de o calitate superioara atat din punct de vedere al materialului cat si al aspectului acestora. Fiind con..
246 RON Fără TVA:207 RON
Set cani de ceai Minora 6buc lila-galbena  Prin aspectul lor deosebit, canile de ceai Minora vor contribui la starea de bine impreuna cu beneficiile consumului de ceai. Creaza momente unice si relaxante din lucruri simple. Fiind confectionate din ceramica, acestea rezista atat in masina de spa..
192 RON Fără TVA:161 RON
Set cani de cafea fara maner Multilora 6 buc multicolor  Ce poate fi mai placut decat servirea cafelei dimineata alaturi de persoanele dragi? Aceste cani de cafea multicolore din ceramica isi pun amprenta asupra intregului decor care se creaza atunci cand ne dorim o oaza de relaxare. Fiind con..
179 RON Fără TVA:150 RON
Afişare 1 - 48 din 70 (2 pagini)