Menu
Your Cart

Veioze si lampi de birou

Veioze

   Pentru a va decora noptiera, biroul sau comoda folosiţi din gama noastra de decoratiuni interior: veioze decorative si pratice in stil retro sau veioze vintage cu picior de lemn. Faţa de produsul clasic pe care toata lumea il cunoaşte şi il deţine veioza a evoluat mult de-a lungul timpului şi pana astazi, devenind din ce in ce mai mult un obiect decorativ decat unul funcţional. Datorita luminii bine direcţionate şi placute pe care o ofera acest obiect decorativ contribuie semnificativ la crearea atmosferei şi a cadrului luminos.

   Pentru a crea o atmosfera liniştitoare, de relaxare, nu este recomandata utilizarea luminilor puternice de la surse centrale de iluminare, ci a luminilor de ambianţa, direcţionate specific pe un anumit obiect sau element arhitectural. Tocmai de aceea noi am creat o categorie aparte pentru dumneavoastra intitulata Veioze, unde puteţi gasi o gama diversificata de produse care sa vina in intampinarea nevoilor dumneavoastra. Şi nu uitaţi o veioza poate constitui intodeauna o soluţie perfecta pentru un cadou reuşit.

   Un obiect decorativ de excepţie prezent in gama de decoraţiuni interioare: veioza retro cu picior metalic şi abajur dungat de inalţime totala 49,5 cm ..
131 RON Fără TVA:110 RON
   Sentimentele de lumina, puritate si gingasie sunt foarte usor sugerate de lampa suspendata Orly prin insasi designul ei deosebit. Veioza este realizata din metal si sticla, ca si design in partea superioara regasindu-se o dantelarie metalica de culoarea alba. În acest caz metalul si sti..
230 RON Fără TVA:193 RON
   Creati o atmosfera propice pentru orice activitate prin intermediul lampii trepied din gama Caiman. Lampa este realizata din metal si are un finisaj de culoare crem. Ca si constructie, lampa are forma unui trepied, cele trei picioare de sustinere oferindu-i o stabilitate buna. Specifica..
200 RON Fără TVA:168 RON
   Pentru a crea un decor de povesti tot ceea ce aveti nevoie este o veioza tip felinar din gama Tore.  Veioza are culoarea gri deschis, materialele din care este realizata fiind metalul si sticla. Forma veiozei este cea a unui felinar, in partea superioara ea beneficiind chiar si de ..
140 RON Fără TVA:118 RON
   Ce poate crea un decor vintage mai autentic decat veioza tip Opait. Avem placerea sa va prezentam o veioza plina de personalitate cu linii bine conturate si cu o forma speciala. Veioza are culoarea neagra, materialele din care este realizata fiind metalul si sticla. Forma veiozei este c..
170 RON Fără TVA:143 RON
   Ce corp de iluminat poate fi mai ingenios decat o veioza de forma unui felinar? În acest sens veioza tip felinar este un corp de iluminat care are aceasta insusire. Veioza are un finisaj cromat, materialele din care este realizata fiind metalul si sticla. Forma veiozei este cea a u..
200 RON Fără TVA:168 RON
   Lumina imprastiata de corpul de iluminat poate stabili ambianta unei incaperi in timp ce designul lui va defini cu siguranta caracterul ambiental. În acest sens veioza Alborg white este un corp de iluminat plin de personalitate. Corpul veiozei este realizat din lemn si sticla in timp ce..
200 RON Fără TVA:168 RON
   Ce poate crea un decor vintage mai autentic decat veioza tip Opait. Avem placerea sa va prezentam o veioza plina de personalitate cu linii bine conturate si cu o forma speciala. Veioza are culoarea argintie, materialele din care este realizata fiind metalul si sticla. Forma veiozei este..
210 RON Fără TVA:176 RON
  Lumina imprastiata de corpul de iluminat poate stabili ambianta unei incaperi in timp ce designul lui va defini cu siguranta caracterul ambiental. În acest sens veioza Alborg este un corp de iluminat plin de personalitate. Corpul veiozei este realizat din lemn si sticla in timp ce partea supe..
220 RON Fără TVA:185 RON
   O veioza bine aleasa va reusi sa acopere cu usurinta cele doua functii ale unui corp de iluminat si anume acela functional, iar pe de alta parte cel decorativ. Noi va recomandam veioza Michigan de 34 cm inaltime si diametrul de 17 cm. Veioza are culoarea negru antichizat, ea fiind const..
200 RON Fără TVA:168 RON
   Doriti sa creati un decor vintage? Atunci finisajul patinat al acestei veioze este o caracteristica care va va ajuta enorm in a obtine acest lucru. Veioza are un finisaj antichizat de culoare argintie, ea fiind construita din metal. Forma veiozei este asemanatoare cu cea a unui felinar,..
180 RON Fără TVA:151 RON
   Va doriti o veioza cu un pronuntat aspect vintage? Atunci veioza de culoare ruginie sub forma unei colivii este produsul care va poate intregi decorul dumneavoastra. Veioza are un finisaj patinat cu tenta rosiatica, metalul din care este realizata avand un aspect imbatranit, in timp ce ..
180 RON Fără TVA:151 RON
   Veioza cu o puternica amprenta industriala, potrivita pentru biroul sau masa dumneavoastra de lucru, mai ales ca asigura o lumina functionala potrivita pentru desfasurarea diferitelor activitati. Este confectionata din metal, iar finisajul ei este unul cuprat.   Numar becuri:..
350 RON Fără TVA:294 RON
  Va doriti o veioza unica, atunci Veioza Boottle argintie este corpul de iluminat ideal. Veioza are corpul realizat in forma unei sticle vopsite in culoarea argintie iar abajurul este textil de culoare crem. Veioza are un aer rustic datorita sforii infasurate in jurul gatului sticlei..
145 RON Fără TVA:122 RON
   Doriti sa creati un decor vintage? Atunci finisajul patinat al acestei veioze este o caracteristica care va va ajuta enorm in a obtine acest lucru. Veioza are un finisaj antichizat cu tenta verzuie, ea fiind construita din metal. Forma veiozei este asemanatoare cu cea a unui felinar, ea..
200 RON Fără TVA:168 RON
   Va doriti o veioza unica, atunci Veioza Boottle maro este corpul de iluminat ideal. Veioza are corpul realizat in forma unei sticle vopsite in culoarea maro, iar abajurul este textil de culoare crem. Veioza are un aer rustic datorita sforii infasurate in jurul gatului sticlei, iar ca si..
164 RON Fără TVA:138 RON
   Veioza cu o puternica amprenta industriala, potrivita pentru biroul sau masa dumneavoastra de lucru, mai ales ca asigura o lumina functionala potrivita pentru desfasurarea diferitelor activitati. Este confectionata din metal, iar finisajul ei este de culoare neagra. Numar becuri: &nb..
300 RON Fără TVA:252 RON
   Descriind forme geometrice perfecte, veioza aurie Essen este ideala pentru a realiza un decor cu inspiratie industriala. Corpul veiozei este auriu in timp ce abajurul textil de culoare neagra vine sa completeze perfect acest corp de iluminat. Ca si caracteristici tehnice regasim: ..
120 RON Fără TVA:101 RON
   Cu o aparitie impozanta, lampa Valeda isi va face loc cu siguranta pe masa dumneavoastra de birou sau de ce nu chiar si pe podea. Lampa se sprijina pe un trepied cu picioare de lemn, iar culorile alese se impletesc extrem de bine negrul pentru picioarele de sustinere si exteriorul abaju..
450 RON Fără TVA:378 RON
   Descriind forme geometrice perfecte, veioza Cambert este ideala pentru a realiza un decor cu inspiratie industriala. Corpul veiozei este metalic de culoare neagra in timp ce abajurul textil de culoare alba vine sa completeze perfect acest corp de iluminat. Ca si caracteri..
120 RON Fără TVA:101 RON
   Creati o atmosfera frumoasa pentru orice activitate, cu ajutorul lampii de birou trepied din gama Caiman. Lampa este construita din metal, cu finisaj care combina verdele mint si culoarea natur a lemnului pentru picioare si ca si detaliu discret pe piesa de legatura dintre cablu si..
210 RON Fără TVA:176 RON
   Descriind forme geometrice perfecte, veioza Essen este ideala pentru a realiza un decor cu inspiratie industriala. Corpul veiozei este cuprat in timp ce abajurul textil de culoare neagra vine sa completeze perfect acest corp de iluminat. Ca si caracteristici tehnice regasim: Numar be..
120 RON Fără TVA:101 RON
   Simpla, svelta si eleganta in acelasi timp, aceasta este lampa de birou Office. Lampa este construita din metal si dispune de o articulatie pentru un reglaj cat mai bun. Finisajul ales este negrul iar ca si caracteristici regasim: Numar becuri:    1 Bec inclus: &nbs..
190 RON Fără TVA:160 RON
   Prin materialul si culorile folosite pentru finisaj, lampa trepied Colchester se incadreaza foarte bine in stilul de design industrial. Lampa este construita din metal, piciorul este in forma de trepied, iar ca si culori s-au folosit: cuprul pentru partea inferioara a picioarelor s..
220 RON Fără TVA:185 RON
   Avand un design simplu, veioza Avale se incadreaza perfect intr-un design de inspiratie nordica. Talpa veiozei si abajurul tronconic sunt cuprate, in timp ce tija de legatura este de culoare neagra. Ca si caracteristici regasim: Numar becuri:    1 Bec inclus:   ..
100 RON Fără TVA:84 RON
   Cu o aparitie impozanta, lampa Valeda isi va face loc cu siguranta pe masa dumneavoastra de birou sau de ce nu chiar si pe podea. Lampa se sprijina pe un trepied cu picioare de lemn, iar culorile alese se impletesc extrem de bine albul pentru picioarele de sustinere si exteriorul abajur..
450 RON Fără TVA:378 RON
   Creati o atmosfera frumoasa pentru orice activitate, cu ajutorul lampii de birou trepied din gama Caiman. Lampa este construita din metal, cu finisaj car combina albul si cromul aplicat ca si detaliu discret pe piesa de legatura dintre cablu si abajur. Specificatiile produsului sunt urm..
180 RON Fără TVA:151 RON
   Lampa de birou trepied Nottingham creaza o imagine unicat prin finisajul sau invechit. La baza avem un trepied construit din metal si lemn, iar in partea superioara avem un abajur cilindric metalic cu finisaj ruginiu. Pe abajur sunt prezente diverse inscriptii perforate care permit toto..
550 RON Fără TVA:462 RON
   Cu un aspect impunator, veioza aurie Valencia se va potrivi de minune pe noptiera dormitorului dumneavoastra. Corpul veiozei este construit din metal, finisajul auriu fiind realizat cu usoare urme de antichizare. Abajurul este realizat din material textil de culoarea neagra si are diame..
300 RON Fără TVA:252 RON
   Simpla, svelta si eleganta in acelasi timp, aceasta este lampa de birou Pilatus. Lampa este construita din metal si dispune de o articulatie pentru un reglaj cat mai bun. Finisajul ales este negrul si bronzul, iar ca si caracteristici regasim: Numar becuri:    1 Bec..
300 RON Fără TVA:252 RON
   Pentru o lumina functionala perfecta utilizati veioza Pinoy pentru biroul dumneavoastra. Veioza imbina perfect naturaletea oferita de piciorul reglabil din lemn si albul metalic oferit de abajur si talpa de sprijin. Pata de culoare este oferita insa de cablul de alimentare de culoare ro..
190 RON Fără TVA:160 RON
   Combinatiile de natural cu metal au dus la crearea unui corp de iluminat superb. Acesta este si cazul lampii de birou Roana unde abajurul si talpa din metal de culoare alba, se imbina perfect cu piciorul de sustinere din lemn. Lampa are posibilitatea de reglare multipla pentru a oferii ..
280 RON Fără TVA:235 RON
   Un corp de iluminat deosebit este veioza Brown Antique, care isi va gasi cu siguranta locul pe masa dumneavoastra de lucru. Veioza este realizata din metal, dispune de un abajur in forma de palarie, iar culoarea sa este maro cu aspecte de antichizare. Specificatiile produsului..
250 RON Fără TVA:210 RON
   Materialul si simplitatea designului utilizat in conceperea lampii de masa Adriatica, o recomanda foarte bine pentru a intregi un decor cu aspect industrial. Lampa consta intr-o dulie suspendata pe o tija de culoare gri, baza veiozei si dulia fiind finisate intr-o nuanta cupra..
150 RON Fără TVA:126 RON
    Pentru o lumina functionala perfecta utilizati veioza Pinoy pentru biroul dumneavoastra. Veioza imbina perfect naturaletea oferita de piciorul reglabil din lemn si negrul suprafetelor metalice pe care le regasim in abajur si talpa de sprijin. Ca si caracteristici regasim: Numar..
190 RON Fără TVA:160 RON
   Combinatiile de natural cu metal au dus la crearea unui corp de iluminat superb. Acesta este si cazul lampii de birou Roana unde abajurul si talpa din metal de culoare neagra, se imbina perfect cu piciorul de sustinere din lemn. Lampa are posibilitatea de reglare multipla pentru a oferi..
280 RON Fără TVA:235 RON
   Lampa de podea Cambria Natur este o lampa pentru birou cu picior trepied, potrivita pentru orice masa si care are influente industriale in designul sau. Este confectionata din lemn, iar abajurul este din material textil.   Numar becuri:    1 bec Bec inclus: &n..
330 RON Fără TVA:277 RON
   Cu un aspect impunator, veioza cuprata Valencia se va potrivi de minune pe noptiera dormitorului dumneavoastra. Corpul veiozei este construit din metal, finisajul cuprat fiind realizat cu usoare urme de antichizare. Abajurul este realizat din material textil de culoarea neagra..
300 RON Fără TVA:252 RON
   Veioza Old Town are un design unic ce combina caldura data de lemnul de culoare natur si robustetea si raceala metalului vopsit in culoarea neagra. Veioza are o baza simpla metalica care se continua cu o tija subtire din acelasi material. În partea superioara gatul lampii este real..
150 RON Fără TVA:126 RON
   Materialul si simplitatea designului utilizat in conceperea veiozei Adriatica, o recomanda foarte bine pentru a intregi un decor cu aspect industrial. Veioza consta intr-o dulie suspendata pe o tija de culoare alba, baza veiozei si dulia fiind finisate in auriu. Ca si car..
150 RON Fără TVA:126 RON
   Ce va poate ajuta mai mult sa creati un decor industrial decat veioza Cambert de culoare cuprata? Abajurul acestei veioze este unul inovativ extrem de modern, care lasa sa se intrevada toate detaliile si care descrie forme geometrice spectaculoase. Pozitia de utilizare a acest..
90 RON Fără TVA:76 RON
    Va doriti o veioza unica? Atunci veioza Ice Bottle este corpul de iluminat ideal. Corpul veiozei este realizat din sticla, fiind asemenea unei sticle de bautura si are culoarea alba. Pentru abajur s-a optat pentru unul de culoare crem. Ca si caracteristici regasim: Numar becuri: &nb..
210 RON Fără TVA:176 RON
   Avand un aer elegant, veioza nichelata se potriveste perfect pe noptiera patului dumneavoastra. Corpul are forma unei sfere alungite, este nichelata, finisajul fiind unul argintiu. Pentru abajur s-a optat pentru unul din material textil de culoare maro. Ca si caracteristici tehnice rega..
550 RON Fără TVA:462 RON
   Pentru un decor deosebit cu aspect industrial folositi veioza Concrete. Veioza are o forma extrem de simpla ea fiind de fapt un bloc din ciment cu forma unui paralelipiped dreptunghic. În partea superioara se afla dulia tip E27 care permite utilizarea oricarui bec cu aceasta specificati..
70 RON Fără TVA:59 RON
Aerisit si elegant, aceasta este definitia acestei veioza cu un piedestal neobisnuit conceput din lemn de chiparos. Abajurul are o constructie solida din sarma si este acoperit cu o panza de culoare crem. Veioza are fir alb cu un intrerupator manual clasic. Se potrivest..
203 RON 173 RON Fără TVA:145 RON
Veioza-lampion Dota din portelan H18cm  O veioza cu un aspect modern si prietenos este realizata din ceramica si creata pentru a inveseli atmosfera din spatiul dumneavoastra.  Alte specificatii ale acestui produs:   Înaltime: 18cm  Diametru: 15cm  Culoare: Alb  Ma..
148 RON 119 RON Fără TVA:100 RON
Veioza Krystonia Inox Crom   Soclu: LED  Putere maxima: 12W  Înaltime: 27cm  Lungime: 26cm  Latime: 8cm  Diametru: cm  Culoare: Alb  Material: otel  Stil: Glam  Numar de becuri: 1  Bec Inclus: Da  ..
1.000 RON Fără TVA:840 RON
Lampa Mina Alb H30cm  Va prezentam o lampa de calitate de birou, realizata din fier, cu un design deosebit. Lamba are fasung E27 , suporta un bec de maximum 40W si are un cablu de alimentare de 250 cm. Becul nu este inclus.   Alte specificatii ale acestui produs:   Inaltime: 30cm..
233 RON 199 RON Fără TVA:167 RON
Afişare 1 - 48 din 334 (7 pagini)