Menu
Your Cart

Umbra

  Ceas de perete negru Numbra  O schimbare modernă, creativă, pentru a arata timpul - cu acest ceas de perete unic, veți obține o piesă elegantă, DIY de perete și un ceas funcțional într-o singură. Utilizați NUMBRA pentru a adăuga o atingere unică, decorativă în camera dvs. de zi,..
318,00 RON Fără TVA:267,23 RON
Scaun OHE negru mat Scaunele OHE sunt confortabile în interior și în aer liber, rezistente la intemperii. Un scaun foarte performant: scaunul OHE este un scaun confortabil și atractiv, potrivit pentru interior și exterior. Ușor de stivuit și ultra-durabil, el este capabil să reziste la expunere..
319,00 RON Fără TVA:268,07 RON
Scaun OHE surf Scaunele OHE sunt confortabile în interior și în aer liber, rezistente la intemperii. Un scaun foarte performant: scaunul OHE este un scaun confortabil și atractiv, potrivit pentru interior și exterior. Ușor de stivuit și ultra-durabil, el este capabil să reziste la expunerea la ..
319,00 RON Fără TVA:268,07 RON
Scaun OHE alb Scaunele OHE sunt confortabile în interior și în aer liber, rezistente la intemperii. Un scaun foarte performant: scaunul OHE este un scaun confortabil și atractiv, potrivit pentru interior și exterior. Ușor de stivuit și ultra-durabil, el este capabil să reziste la expunerea la s..
319,00 RON Fără TVA:268,07 RON
Stand de Hubbo umbrela negru  Toți am pierdut umbrele, chiar și în casele noastre. Cu acest suport umbrelă rezistent la apă și modern, pierderea umbrelelor va fi o problemă. Prezentarea standului de umbrele Hubbo. Suportul de umbrele este durabil deoarece este elegant, datorită frumosulu..
266,00 RON Fără TVA:223,53 RON
Stand de Hubbo umbrela alb  Toți am pierdut umbrele, chiar și în casele noastre. Cu acest suport umbrelă rezistent la apă și modern, pierderea umbrelelor va fi o problemă.   Prezentarea standului de umbrele Hubbo. Suportul de umbrele este durabil deoarece este elegant, datorită..
266,00 RON Fără TVA:223,53 RON
Organizator de haine scarita Hubbo negru  Nu mai aruncati prosoape umede, îmbrăcăminte, sau pungi pe un scaun plin de haine la sfârșitul zilei tale aglomerate! Cu acest organizator puteți să vă agățați / împăturiți cu ușurință obiectele fără să vă faceți griji cu privire la încrețirea lor sau..
611,00 RON Fără TVA:513,45 RON
Organizator de haine scarita Hubbo alb-natural  Nu mai aruncati prosoape umede, îmbrăcăminte, sau pungi pe un scaun plin de haine la sfârșitul zilei tale aglomerate! Cu acest organizator puteți să vă agățați / împăturiți cu ușurință obiectele fără să vă faceți griji cu privire la încrețirea l..
611,00 RON Fără TVA:513,45 RON
Cuier de haine groase Flaps negru  Este frumos să ai un cuier, astfel încât să-ți poți apuca accesoriile în aer liber și du-te, dar uneori nu e suficient spațiu pentru un haină voluminoasă. \ Acest cuier de lemn pentru haine groase este înalt și elegant, cu nouă cârlige flip-down, care oferă s..
929,00 RON Fără TVA:780,67 RON
Cuier de haine groase Flaps alb Este frumos să ai un cuier, astfel încât să-ți poți apuca accesoriile în aer liber și du-te, dar uneori nu e suficient spațiu pentru un haină voluminoasă. \ Acest cuier de lemn pentru haine groase este înalt și elegant, cu nouă cârlige flip-down, care oferă spați..
929,00 RON Fără TVA:780,67 RON
Cuier de haine groase Flaps alb-natural Este frumos să ai un cuier, astfel încât să-ți poți apuca accesoriile în aer liber și du-te, dar uneori nu e suficient spațiu pentru un haină voluminoasă. \ Acest cuier de lemn pentru haine groase este înalt și elegant, cu nouă cârlige flip-down, care ofe..
929,00 RON Fără TVA:780,67 RON
Scaunel-Masuta Magico versatil acrylic Uneori trebuie să priviți în afara opțiunilor "cookie-cutter" atunci când îți amenajați casa. Ceea ce e de așteptat nu este întotdeauna ceea ce leagă un spațiu împreună sau te face să se simți ca acasă. Ia în considerare materiale mai neașteptate, cum ar..
1.194,00 RON Fără TVA:1.003,36 RON
Oglinda de podea negru-natural  Este atât de ușor să acumulați o grămadă de haine așezate pe o bucată de mobilier, așezate între o curățenie și o spălare. Evitați această soartă deplorabila cu o oglindă elegantă și modernă. Oglinda Hubbo este o oglindă de oțel cu lungime de podea care se duble..
1.062,00 RON Fără TVA:892,44 RON
Holdix Stand de umbrela negru  Nimeni nu vrea să lase o umbrelă să se usuce pe o pridvor sau mai rău, să aducă unul umed înăuntru, fără să aibă loc să-l usuce. Cu acest stand umbrelă simplu și inteligent conceput de Umbra, acest scenariu nu va fi o problemă pentru dvs. Holdix este un suport um..
239,00 RON Fără TVA:200,84 RON
Cuier Pillarus negru-nuc Uneori, dulapul de haine devine prea plin, alteori este tentant să vă odihniți pur și simplu haina unde nu îi aparține. Păstrați-vă hainele și accesoriile mai bine organizate cu o un cuier atractiv. Acest cuier elegant este suficient de versatil pentru a fi potrivit î..
664,00 RON Fără TVA:557,98 RON
Cuier Pillarus alb-lemn Uneori, dulapul de haine devine prea plin, alteori este tentant să vă odihniți pur și simplu haina unde nu îi aparține. Păstrați-vă hainele și accesoriile mai bine organizate cu o un cuier atractiv. Acest cuier elegant este suficient de versatil pentru a fi potrivit în..
664,00 RON Fără TVA:557,98 RON
Suport de reviste si ziare Zinno  Afișați discurile și revistele preferate cu mândrie. O abordare atentă a organizării, acest suport de arhitectură și suportul de reviste creează interes vizual în orice spațiu. Simplitatea structurii hexagonale este compensată de linii încrucișate pentru a cre..
239,00 RON Fără TVA:200,84 RON
Oglinda de podea Valaar Negru  Indiferent dacă vă pregătiți pentru muncă sau o noapte în oraș, vă ajută să aveți acces ușor la îmbrăcămintea și accesoriile dvs. preferate și, bineînțeles, o oglindă cu lungime întreagă care să vă așeze în față pentru a vă asigura că totul este potrivit. INOVAȚ..
1.168,00 RON Fără TVA:981,51 RON
Scaun de depozitare Wooder alb-natural Dacă locuiți într-un spațiu mic sau cum ar fi mobilierul care poate efectua cu adevărat o sarcină dublă (sau triplu), această piesă este pentru dvs. Wooder este o preluare contemporană și elegantă a tipicului otoman cu finisajele sale frumoase, din lemn na..
664,00 RON Fără TVA:557,98 RON
Suport uscator vase Bamy Suportul pentru uscarea veselor este obiectul ce nu lipseste din bucatarie . Suportul este construit din polipropilenă durabilă și ușor de curățat, fără BPA, și o jantă metalică din oțel inoxidabil. Canturile interioare păstrează farfuriile în poziție verticală pentru u..
173,00 RON Fără TVA:145,38 RON
Suport servetele Bamy negru Cauți o alternativă distractivă, decorativă la un suport de servetele? Și unul care se poate dubla ca un suport pentru plicuri, și chiar un tăietor de păstăi? Bany este un produs modern. Produsul măsoară 15,2 x 8,9 x 7,6 cm. Este greu datorită structurii pe bază de..
87,00 RON Fără TVA:73,11 RON
Suport prosoap hartie Bamy negru Căutați o alternativa unică pe un suport tradițional pentru prosoape de hârtie? Bamy este un suport pentru prosoape de hârtie foarte practic. Figura turnată asigură frecare și pârghie pentru ruperea cu o singură mână și protejează cilindrul de dezlipire. Dimen..
144,00 RON Fără TVA:121,01 RON
Infuzor ceai Bamy Acest infuzor de ceai jucăuș este parte a colecției iconice Bamy. Bamy este un infuzor de ceai drăguț este proiectat să se potrivească oricărei cani. Pur și simplu odihniți-vă în apă, picurând frunzele de ceai chiar și în timp ce beți. Infuzorul de ceai Bamy are un suport din ..
72,00 RON Fără TVA:60,50 RON
Suport prosop hartie Kapa  O alternativă elegantă și elegantă față de suportul tradițional de prosop de hârtie. Kapa se potrivește cu ușurință în mai multe decoruri și spații. Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime: 36cm Lungime: 10cm Lățime: 7cm Culoare: Crom&..
87,00 RON Fără TVA:73,11 RON
Infuzor ceai Hanna Infuzor de ceai din metal cu farfurioară ceramică mată. Acest infuzor de ceai elegant are un capac larg deschis pentru încărcarea frunzelor de ceai și pentru o curățare ușoară. Trageți lanțul afară, strângeți ceaiul și îndepărtați lanțul atunci când ați terminat! Farfuria cer..
115,00 RON Fără TVA:96,64 RON
Suport Anfare negru set 2 buc Suport Anfare este potrivit dacă sunteți în căutarea unui suport pentru feluri de mâncare fierbinte, care este elegant si practic. Acest gadget de bucatarie jucaus adauga un design distractiv si functionalitate la masa de blat si mese. Anfare se deschide în formă..
115,00 RON Fără TVA:96,64 RON
Suport tacamuri Sonya extensibil Având design compact, Sonya a fros creat pentru a vă ajuta să păstrați instrumentele de bucătărie frecvent utilizate, menținând în același timp o amprentă mică pe blatul dvs. Acest suport se extinde, permițând fluctuațiilor numărului de unelte pe care doriți să ..
173,00 RON Fără TVA:145,38 RON
Suport uscator vase Emy  Acest suport este fabricat din plastic turnat și are un cadru din oțel inoxidabil, ceea ce îl face durabil și ușor de curățat. Emy are o capacitate de 15 de placi, un depozit de ustensile, un suport mobil, o tava laterala multifunctionala si un punct de scurgere a pozit..
287,00 RON Fără TVA:241,18 RON
Suport burete vase atasat Economisiți spatiu pe blat, păstrând în același timp instrumentele pentru chiuvetă aproape de mână, curățate și organizate cu acest instrument de bucătărie inovator. Acest cadru inovator utilizează tehnologia inovatoare Sure-Lock, etanșând și blocând cadila pe perete..
72,00 RON Fără TVA:60,50 RON
Scurgator tacamuri atasat Economisiți spatiu pe blat folosind cest cadrru inovator ce utilizează tehnologia inovatoare Sure-Lock, etanșând și blocând cadila pe peretele chiuvetei, precum și o coroană încorporată pentru o aderență și o stabilitate sigură. Suportul are găuri de drenaj pentru a ..
87,00 RON Fără TVA:73,11 RON
JAMES dozator si suport negru Obișnuiți uneori să vă supărați pe dozatorul de detergent vase care se mișcă în mod constant sau se înclină și necesită funcționarea corectă a ambelor mâini? Designul elegant și modern al dozatorului de detergent vase James va fi un plus extraordinar pentru orice ..
87,00 RON Fără TVA:73,11 RON
JAMES dozator si suport gri Obișnuiți uneori să vă supărați pe dozatorul de detergent vase care se mișcă în mod constant sau se înclină și necesită funcționarea corectă a ambelor mâini? Designul elegant și modern al dozatorului de detergent vase James va fi un plus extraordinar pentru orice bl..
87,00 RON Fără TVA:73,11 RON
JAMES dozator si suport rosu Obișnuiți uneori să vă supărați pe dozatorul de detergent vase care se mișcă în mod constant sau se înclină și necesită funcționarea corectă a ambelor mâini? Designul elegant și modern al dozatorului de detergent vase James va fi un plus extraordinar pentru orice b..
87,00 RON Fără TVA:73,11 RON
JAMES dozator si suport alb Obișnuiți uneori să vă supărați pe dozatorul de detergent vase care se mișcă în mod constant sau se înclină și necesită funcționarea corectă a ambelor mâini? Designul elegant și modern al dozatorului de detergent vase James va fi un plus extraordinar pentru orice bl..
87,00 RON Fără TVA:73,11 RON
Suport prosop hartie Infiny Infiny suportul pentru prosoape de hârtie are o formă simplistă modernă, cu o formă îngustă, rotunjită. Baza lui neagră lucioasă și un post elegant neagru, Infiny e este o rotire modernă pe un suport pentru prosop de hârtie. Lamele cu un singur mâner: Baza metalică d..
87,00 RON Fără TVA:73,11 RON
Suport ustensile mari Infiny Dacă utilizați în prezent o farfurie pentru a spijini ustensilele, probabil că ați experimentat neplacerile cauzate de alunecare sau rasucire al ustensilelor mari cum ar fi polonicul. Evitați acest lucru cu Infiny, suportul pentru linguri și o baza de odihnă, care v..
101,00 RON Fără TVA:84,87 RON
Suport prosop hartie fix Brian Suportul pentru prosoape de hartie ar trebui să fie elegante și funcționale. Cu acest rulou modern de prosop de hârtie ,veți putea elibera spațiu pe contorul dvs. în timp ce vă depozitați prosopul de hârtie în acest distribuitor elegant și modern. Brian folosește ..
144,00 RON Fără TVA:121,01 RON
Infuzor ceai Eva  Savurarea unei cesti frumoase de ceai poate fi foarte relaxantă. Aroma ceaiurilor preparate din frunze pot fi distuse daca ceaiul este preparat in infuzorele de materiale slab calitative. Cu acest infuzator de ceai ușor de utilizat, vă puteți bucura de ceaiurile din frunze p..
72,00 RON Fără TVA:60,50 RON
Distribuitor sapun automat Olive argintiu  Spuneți la revedere germenilor și murdăriei - distribuitorul de săpun automat Olive oferă o modalitate mai curată de utilizare a săpunului. Tehnologia de operare fără mâini și tehnologia automată a pompelor senzorice oferă o cantitate fixă - nu prea mu..
230,00 RON Fără TVA:193,28 RON
Distribuitor sapun automat Olive negru  Spuneți la revedere germenilor și murdăriei - distribuitorul de săpun automat Olive oferă o modalitate mai curată de utilizare a săpunului. Tehnologia de operare fără mâini și tehnologia automată a pompelor senzorice oferă o cantitate fixă - nu prea mult,..
230,00 RON Fără TVA:193,28 RON
Distribuitor sapun automat Olive alb  Spuneți la revedere germenilor și murdăriei - distribuitorul de săpun automat Olive oferă o modalitate mai curată de utilizare a săpunului. Tehnologia de operare fără mâini și tehnologia automată a pompelor senzorice oferă o cantitate fixă - nu prea mult, n..
230,00 RON Fără TVA:193,28 RON
Organizator rafturi bucatarie   Bucătărie aglomerata? Este peste tot unde nu vrei să fie. Sertare în dezordine, dulapuri pline de haos și rafturi aglomerate. Acum puteți evita un dezastru în sertarele de bucătărie folosind sistemul de organizare și depozitare complet reglabil care menține sert..
144,00 RON Fără TVA:121,01 RON
Endy dozator sapun negru Endy este un dozator de sapun inteligent. Este o pompă de săpun durabil, realizată cu un strat de acoperire "moale", care îi conferă o senzație delicată și netedă. Suprafața mare a pompei face ca dozarea sapunului să fie foarte ușora. Este disponibil în finisaje de culo..
87,00 RON Fără TVA:73,11 RON
Endy dozator sapun nichel Endy este un dozator de sapun inteligent. Este o pompă de săpun durabil, realizată cu un strat de acoperire "moale", care îi conferă o senzație delicată și netedă. Suprafața mare a pompei face ca dozarea sapunului să fie foarte ușora. Este disponibil în finisaje de cul..
87,00 RON Fără TVA:73,11 RON
Endy dozator sapun alb Endy este un dozator de sapun inteligent. Este o pompă de săpun durabil, realizată cu un strat de acoperire "moale", care îi conferă o senzație delicată și netedă. Suprafața mare a pompei face ca dozarea sapunului să fie foarte ușora. Este disponibil în finisaje de culoar..
87,00 RON Fără TVA:73,11 RON
Suport vin Alexander  Afișați-vă sticlele de vin precum operele de artă. Alexander este un suport ce afiseaza sticlele de vin. Este montat pe perete, oferindu-vă posibilitatea de a arăta frumusețea sticlelor în timp ce le depozitați simultan. De multe ori, sticlele de vin au etichete frumoase, ..
144,00 RON Fără TVA:121,01 RON
Mini suport uscator vase Homi   Uneori bucătăriile au o depozitare limitată sau un depozit minim pentru uscarea vesela. Reduceți această problemă comună a bucătăriei cu acest rafturi de uscare. Homi este un suport de uscare a vaselor care se sprijină pe partea inferioară a chiuvetei de bucătăr..
72,00 RON Fără TVA:60,50 RON
Sporty Suport flexibil burete vase negru  Nimeni nu vrea să-și spele vasele cu un burete, o pensulă de spălat sau o cârpă de vase care stă într-o piscină cu apă veche și nimeni nu dorește un suport care se mișcă. Evitați această circumstanță nedorită in bucătărie cu acest suport inteligent. Sp..
56,00 RON Fără TVA:47,06 RON
Afişare 1 - 48 din 114 (3 pagini)