Menu
Your Cart

Suporturi lumanari

   La o nunta, o şedinţa foto cu cadru decorativ sau pur şi simplu pe masa ta de acasa, lumanarilor le va sta cel mai bine intr-un suport pentru lumanari care sa le scoata in evidenţa frumuseţea. Exista o mulţime de suporturi de lumanari chiar şi sfeşnicele şi felinarele incadrandu-se in aceasta categorie, insa noi am preferat sa le tratam separat pe fiecare, pastrand pentru aceasta categorie restul de obiecte decorative ce servesc drept suporturi pentru lumanari. Aşa ca aici am reunit produse gen pahare pentru lumanari pastila, pahare de sticla inalte cu picior, precum şi alte suporturi care pot gazdui una sau mai multe lumanari. Atmosfera creata de lumina plapanda a lumanarilor este una intima aşa ca fie daca va gandiţi sa creaţi o astfel de atmosfera pe masa unui local sau in intimitatea caminului propriu noi va stam la dispoziţie cu o diversitate de suporturi lumanari. 

   Îşi gaseşte locul in orice decor, in orice aranjament şi la orice eveniment: paharul pentru lumanare de inalţime 6,5 cm. Aceste pahare pentru lumanari sunt disponibile in doua variante de model, modelul dorit alegandu-se din imaginea de prezentare. ..
10 RON Fără TVA:8 RON
   Ce este mai potrivit pentru decorul oricarui eveniment decat setul de 3 pahare pentru lumanari. Setul conţine 3 pahare de sticla cu picior de inalţime de 30, 40 şi 50 cm si diametru de 11 cm. ..
206 RON 176 RON Fără TVA:148 RON
   Raspandeşte o lumina albastruie plapanda cu ajutorul suportului de lumanare din gama Valo. Acest produs este realizat din sticla lacuita in culoarea albastra, avand inalţimea de 12 cm şi diametrul de 10 cm. Suportul pentru lumanare face parte din gama Valo, gama in c..
24 RON 20 RON Fără TVA:17 RON
   Creaza o atmosfera intima punându-ţi în evidenţa lumânarile cu ajutorul paharului cu picior Tina. Paharul este conceput din sticla, este susţinut de un picior cu talpa, iar înalţimea lui este de 25 cm. Va recomandam acest produs pentru a ..
32 RON 28 RON Fără TVA:24 RON
   Ce poate fi mai potrivit pentru a crea o atmosfera liniştitoare şi calma decat suportul de lumanare ceramic din gama Lily. Suportul de lumanare este construit din ceramica, are culoarea albastru deschis şi inalţimea de 35 cm. Pe suprafaţa sa suportul de lumanare..
79 RON 60 RON Fără TVA:50 RON
   Creaza o atmosfera intima punandu-ţi in evidenţa lumanarile cu ajutorul paharului cu picior Tina. Paharul este conceput din sticla, este susţinut de un picior cu talpa, iar inalţimea lui este de 30 cm. Va recomandam acest produs pentru a crea un aranjament ..
36 RON 31 RON Fără TVA:26 RON
   Ce poate fi mai potrivit pentru a crea o atmosfera liniştitoare şi calma decat suportul de lumanare ceramic din gama Lily. Suportul de lumanare este construit din ceramica, are culoarea alba şi inalţimea de 35 cm. Pe suprafaţa sa suportul de lumanare prezin..
79 RON 60 RON Fără TVA:50 RON
   Un suport de lumanare antichizat asemanator coloanelor romane, noi vi-l oferim drept obiect decorativ unicat. Suport de lumanare este construit din ceramica, are culoarea alba şi inalţimea de 52 cm. Ca şi finisaj suport de lumanare are un aspect antichizat adica partea ceramica este cra..
187 RON 102 RON Fără TVA:86 RON
   Ce poate fi mai potrivit pentru a crea o atmosfera liniştitoare şi calma decat suportul de lumanare ceramic din gama Lily. Suportul de lumanare este construit din ceramica, are culoarea alba şi inalţimea de 25 cm. Pe suprafaţa sa suportul de lumanare prezinta o ..
52 RON 40 RON Fără TVA:34 RON
   Sticla şi metal combinaţia ferfecta pentru decoraţiunea ideala: felinar decorativ de înalţime 36 cm. Acest obiect decorativ excepţional va poate împodobi atât decorul casei dumneavoastra, iar pe de alta parte poate constitui un punct de atracţi..
166 RON Fără TVA:139 RON
   Elegant si graţios, acesta este suportul pentru lumanare tip pahar de inaltime 35 cm. Paharul are un finisaj argintiu, iar ca si design se remarca printr-un picior suplu decorat cu o banda de pietricele decorative. Acest pahar face parte dintr-o gama in care veti mai regasi paharul de i..
59 RON Fără TVA:50 RON
   Elegant si graţios, acesta este suportul pentru lumanare tip pahar de inaltime 30 cm. Paharul are un finisaj argintiu, iar ca si design se remarca printr-un picior suplu decorat cu o banda de pietricele decorative. Acest pahar face parte dintr-o gama in care veti mai regasi paharul de i..
57 RON Fără TVA:48 RON
   Ce poate fi mai potrivit pentru a crea o atmosfera liniştitoare şi calma decat sfeşnicul ceramic din gama Lily. Sfeşnicul este construit din ceramica, are culoarea alba şi inalţimea de 30 cm. Pe suprafaţa sa sfeşnicul prezinta o gravura care reda crinul flo..
63 RON 54 RON Fără TVA:45 RON
Decorati masa cu setul de suport lumanari, pietricele  si  tava White Nights. Acest set de 7 include pahare de sticla decorate cu o varietate de pietre reflectorizante si finisaje de argint, fiecare avand un model unic. O tava alba dreptunghiulara, cu pietre de sticla, este inclusa in..
67 RON 57 RON Fără TVA:48 RON
Suport lumanari Roots argintiu Înaltime: 64 Material: metal ..
781 RON Fără TVA:656 RON
Pahare decorative pentru lumanari Pati set 3 buc din sticla Inaltime – 14 cm Diametru – 17 cm ..
203 RON 173 RON Fără TVA:145 RON
Suport lumanari Roots auriu Înaltime: 64cm Material: metal ..
781 RON Fără TVA:656 RON
Un suport de lumanare deosbit, stil palmier, care poate fi folosit de asemenea si ca obiect decorativ pentru orice incapere. Este realizat din metal, placat auriu.   ..
233 RON Fără TVA:196 RON
  Suport 4 lumanari Vinos    Alte specificații ale acestui produs:   Înălțime: 91.5cm  Culoare: Negru  Material: Fier  Stil: Shabby  ..
159 RON Fără TVA:134 RON
  Decoratiune de perete suport lumanare     Alte specificații ale acestui produs:   Înălțime: 80cm  Lungime: 43cm  Lățime: 43cm  Diametru: 0cm  Greutate: 4.3gr  Culoare: Auriu  Material: Fier  Stil: Modern  ..
214 RON Fără TVA:180 RON
Tavita pentru lumanari cu 4 brate L30   Suport lumanari cu 4 brate din Lemn/fier de culoare Maro/Negru Alte specificații ale acestui produs:   Lățime:    30cm  Numar brate:    4 Culoare:    Maro  Material:   Lemn/fier  ..
105 RON Fără TVA:88 RON
Tavita dreptunghiulara pentru lumanari cu 4 brate L58   Suport lumanari cu 4 brate din Lemn/fier de culoare Maro/Negru Alte specificații ale acestui produs:   Lățime:    58cm  Numar brate:    4 Culoare:    Maro  Material:   L..
105 RON Fără TVA:88 RON
Suport lumanari cu 2 brate tip corn L31   Suport lumanari cu 2 brate din Polirasina de culoare Gri Alte specificații ale acestui produs:   Lățime:    31cm  Numar brate:    2 Culoare:    Gri  Material:   Polirasina  Stil..
86 RON Fără TVA:72 RON
Suport lumanare Vitese H26   Suport lumanari cu 1 brate din Mango/sticla de culoare Maro/Transparent Alte specificații ale acestui produs:   Înălțime:   26cm  Numar brate:    1 Culoare:    Maro  Material:   Mango/sticla ..
108 RON Fără TVA:91 RON
Suport lumanare Vitese H38   Suport lumanari cu 1 brate din Mango/sticla de culoare Maro/Transparent Alte specificații ale acestui produs:   Înălțime:   38cm  Numar brate:    1 Culoare:    Maro  Material:   Mango/sticla ..
174 RON Fără TVA:146 RON
Suport de lumanare vintage D32  Alte specificații ale acestui produs:  Diametru: 32cm Greutate: gr Culoare: Auriu Material: Fier Stil: Vintage ..
143 RON Fără TVA:120 RON
Suport de lumanare vintage D40  Alte specificații ale acestui produs:  Diametru: 40cm Greutate: gr Culoare: Auriu Material: Fier Stil: Vintage ..
210 RON Fără TVA:176 RON
Set 2 suporturi lumanari D14-17   Suport lumanari cu 2 brate din Aluminiu de culoare Maro Alte specificații ale acestui produs:   Diametru:   14-17cm  Numar brate:    2 Culoare:    Maro  Material:   Aluminiu  Stil: ..
169 RON Fără TVA:142 RON
Decoratiune Buddha cu suport lumanari D25   Suport lumanari cu 3 brate din Beton de culoare Multicolor Alte specificații ale acestui produs:   Diametru:   25cm  Numar brate:    3 Culoare:    Multicolor  Material:   Beton ..
138 RON Fără TVA:116 RON
Suport lumanari cu 9 brate L41 H27   Suport lumanari cu 9 brate din Aluminiu de culoare Argintiu Alte specificații ale acestui produs:   Înălțime:   27cm  Lungime:    41cm  Numar brate:    9 Culoare:    Argintiu  Materi..
233 RON Fără TVA:196 RON
Afişare 1 - 30 din 30 (1 pagini)