Menu
Your Cart

Suporturi lumanari

   La o nunta, o şedinţa foto cu cadru decorativ sau pur şi simplu pe masa ta de acasa, lumanarilor le va sta cel mai bine intr-un suport pentru lumanari care sa le scoata in evidenţa frumuseţea. Exista o mulţime de suporturi de lumanari chiar şi sfeşnicele şi felinarele incadrandu-se in aceasta categorie, insa noi am preferat sa le tratam separat pe fiecare, pastrand pentru aceasta categorie restul de obiecte decorative ce servesc drept suporturi pentru lumanari. Aşa ca aici am reunit produse gen pahare pentru lumanari pastila, pahare de sticla inalte cu picior, precum şi alte suporturi care pot gazdui una sau mai multe lumanari. Atmosfera creata de lumina plapanda a lumanarilor este una intima aşa ca fie daca va gandiţi sa creaţi o astfel de atmosfera pe masa unui local sau in intimitatea caminului propriu noi va stam la dispoziţie cu o diversitate de suporturi lumanari. 

Un suport de lumanare deosbit, stil palmier, care poate fi folosit de asemenea si ca obiect decorativ pentru orice incapere. Este realizat din metal, placat auriu.   ..
252 RON Fără TVA:212 RON
Suport lumanari Roots argintiu Înaltime: 64 Material: metal ..
781 RON Fără TVA:656 RON
Suport lumanari Roots auriu Înaltime: 64cm Material: metal ..
781 RON Fără TVA:656 RON
Pahare decorative pentru lumanari Pati set 3 buc din sticla Înaltime – 14 cm ..
203 RON Fără TVA:171 RON
Acest frumos felinar din lemn transforma casa dumneavoastra cu o lumina romantica. Pretul afisat este pentru o bucata. Dimensiuni: 20x20x30 cm Material: Lemn ..
303 RON Fără TVA:255 RON
Decorati masa cu setul de suport lumanari, pietricele  si  tava White Nights. Acest set de 7 include pahare de sticla decorate cu o varietate de pietre reflectorizante si finisaje de argint, fiecare avand un model unic. O tava alba dreptunghiulara, cu pietre de sticla, este inclusa in..
67 RON Fără TVA:56 RON
   Elegant si graţios, acesta este suportul pentru lumanare tip pahar de inaltime 35 cm. Paharul are un finisaj argintiu, iar ca si design se remarca printr-un picior suplu decorat cu o banda de pietricele decorative. Acest pahar face parte dintr-o gama in care veti mai regasi paharul de i..
59 RON Fără TVA:50 RON
   Elegant si graţios, acesta este suportul pentru lumanare tip pahar de inaltime 30 cm. Paharul are un finisaj argintiu, iar ca si design se remarca printr-un picior suplu decorat cu o banda de pietricele decorative. Acest pahar face parte dintr-o gama in care veti mai regasi paharul de i..
57 RON Fără TVA:48 RON
   Ce poate fi mai potrivit pentru a crea o atmosfera liniştitoare şi calma decat suportul de lumanare ceramic din gama Lily. Suportul de lumanare este construit din ceramica, are culoarea alba şi inalţimea de 35 cm. Pe suprafaţa sa suportul de lumanare prezin..
79 RON 60 RON Fără TVA:50 RON
   Ce poate fi mai potrivit pentru a crea o atmosfera liniştitoare şi calma decat suportul de lumanare ceramic din gama Lily. Suportul de lumanare este construit din ceramica, are culoarea albastru deschis şi inalţimea de 35 cm. Pe suprafaţa sa suportul de lumanare..
79 RON 60 RON Fără TVA:50 RON
   Ce poate fi mai potrivit pentru a crea o atmosfera liniştitoare şi calma decat sfeşnicul ceramic din gama Lily. Sfeşnicul este construit din ceramica, are culoarea alba şi inalţimea de 30 cm. Pe suprafaţa sa sfeşnicul prezinta o gravura care reda crinul flo..
63 RON Fără TVA:53 RON
   Ce poate fi mai potrivit pentru a crea o atmosfera liniştitoare şi calma decat suportul de lumanare ceramic din gama Lily. Suportul de lumanare este construit din ceramica, are culoarea alba şi inalţimea de 25 cm. Pe suprafaţa sa suportul de lumanare prezinta o ..
52 RON 40 RON Fără TVA:34 RON
   Un suport de lumanare antichizat asemanator coloanelor romane, noi vi-l oferim drept obiect decorativ unicat. Suport de lumanare este construit din ceramica, are culoarea alba şi inalţimea de 52 cm. Ca şi finisaj suport de lumanare are un aspect antichizat adica partea ceramica este cra..
187 RON 102 RON Fără TVA:86 RON
   Raspandeşte o lumina albastruie plapanda cu ajutorul suportului de lumanare din gama Valo. Acest produs este realizat din sticla lacuita in culoarea albastra, avand inalţimea de 12 cm şi diametrul de 10 cm. Suportul pentru lumanare face parte din gama Valo, gama in c..
24 RON 20 RON Fără TVA:17 RON
   Creaza o atmosfera intima punandu-ţi in evidenţa lumanarile cu ajutorul paharului cu picior Tina. Paharul este conceput din sticla, este susţinut de un picior cu talpa, iar inalţimea lui este de 30 cm. Va recomandam acest produs pentru a crea un aranjament ..
36 RON Fără TVA:30 RON
   Creaza o atmosfera intima punându-ţi în evidenţa lumânarile cu ajutorul paharului cu picior Tina. Paharul este conceput din sticla, este susţinut de un picior cu talpa, iar înalţimea lui este de 25 cm. Va recomandam acest produs pentru a ..
32 RON Fără TVA:27 RON
   Sticla şi metal combinaţia ferfecta pentru decoraţiunea ideala: felinar decorativ de înalţime 36 cm. Acest obiect decorativ excepţional va poate împodobi atât decorul casei dumneavoastra, iar pe de alta parte poate constitui un punct de atracţi..
166 RON Fără TVA:139 RON
   Ce este mai potrivit pentru decorul oricarui eveniment decat setul de 3 pahare pentru lumanari. Setul conţine 3 pahare de sticla cu picior de inalţime cuprinsa intre 30 şi 50 cm. ..
206 RON Fără TVA:173 RON
   Îşi gaseşte locul in orice decor, in orice aranjament şi la orice eveniment: paharul pentru lumanare de inalţime 6,5 cm. Aceste pahare pentru lumanari sunt disponibile in doua variante de model, modelul dorit alegandu-se din imaginea de prezentare. ..
10 RON Fără TVA:8 RON
Afişare 1 - 19 din 19 (1 pagini)