Menu
Your Cart

Suporturi lumânări

   La o nuntă, o şedinţă foto cu cadru decorativ sau pur şi simplu pe masa ta de acasă, lumânărilor le va sta cel mai bine într-un suport pentru lumânări care să le scoată în evidenţă frumuseţea. Există o mulţime de suporturi de lumânări chiar şi sfeşnicele şi felinarele încadrându-se în această categorie, însă noi am preferat să le tratăm separat pe fiecare, păstrând pentru această categorie restul de obiecte decorative ce servesc drept suporturi pentru lumânări. Aşa că aici am reunit produse gen pahare pentru lumânări pastilă, pahare de sticlă înalte cu picior, precum şi alte suporturi care pot găzdui una sau mai multe lumânări. Atmosfera creată de lumina plăpândă a lumânărilor este una intimă aşa că fie dacă vă gândiţi să creaţi o astfel de atmosferă pe masa unui local sau în intimitatea căminului propriu noi vă stăm la dispoziţie cu o diversitate de suporturi lumânări. 

Cod intern: 30BO308
Pahare decorative pentru lumânări Pati set 3 buc din sticlăÎnălțime – 14 cm ..
203 RON Fără TVA:171 RON
Cod intern: 30BO305
Acest frumos felinar din lemn transformă casa dumneavoastră cu o lumină romantică.Prețul afișat este pentru o bucată.Dimensiuni: 20x20x30 cmMaterial: Lemn ..
303 RON Fără TVA:255 RON
Cod intern: 301BO004
Decorați masa cu setul de suport lumanari, pietricele  și  tavă White Nights. Acest set de 7 include pahare de sticlă decorate cu o varietate de pietre reflectorizante și finisaje de argint, fiecare având un model unic. O tavă albă dreptunghiulară, cu pietre de sticlă, este inclusă în..
67 RON Fără TVA:56 RON
Cod intern: 34WE056
   Elegant si gratios, acesta este suportul pentru lumanare tip pahar de inaltime 35 cm. Paharul are un finisaj argintiu iar ca si design se remarca printr-un picior suplu decorat cu o banda de pietricele decorative. Acest pahar face parte dintr-o gama in care veti mai regasi paharul de in..
59 RON Fără TVA:50 RON
Cod intern: 34WE055
   Elegant si gratios, acesta este suportul pentru lumanare tip pahar de inaltime 30 cm. Paharul are un finisaj argintiu iar ca si design se remarca printr-un picior suplu decorat cu o banda de pietricele decorative. Acest pahar face parte dintr-o gama in care veti mai regasi paharul de in..
57 RON Fără TVA:48 RON
Cod intern: 34WE052
   Ce poate fi mai potrivit pentru a crea o atmosferă liniştitoare şi calmă decât suportul de lumanare ceramic din gama Lily. Suportul de lumanare este construit din ceramică, are culoarea albă şi înălţimea de 35 cm. Pe suprafaţa sa suportul de lumanare prezin..
79 RON 60 RON Fără TVA:50 RON
Cod intern: 34WE051
   Ce poate fi mai potrivit pentru a crea o atmosferă liniştitoare şi calmă decât suportul de lumanare ceramic din gama Lily. Suportul de lumanare este construit din ceramică, are culoarea albastru deschis şi înălţimea de 35 cm. Pe suprafaţa sa suportul de lumanare..
79 RON 60 RON Fără TVA:50 RON
Cod intern: 31WE048
   Ce poate fi mai potrivit pentru a crea o atmosferă liniştitoare şi calmă decât sfeşnicul ceramic din gama Lily. Sfeşnicul este construit din ceramică, are culoarea albă şi înălţimea de 30 cm. Pe suprafaţa sa sfeşnicul prezintă o gravură care redă crinul flo..
63 RON Fără TVA:53 RON
Cod intern: 34WE049
   Ce poate fi mai potrivit pentru a crea o atmosferă liniştitoare şi calmă decât suportul de lumanare ceramic din gama Lily. Suportul de lumanare este construit din ceramică, are culoarea albă şi înălţimea de 25 cm. Pe suprafaţa sa suportul de lumanare prezintă o ..
52 RON 40 RON Fără TVA:34 RON
Suport lumanare Lily albastru deschis H25
-23 % La comandă
Cod intern: 34WE048
Ce poate fi mai potrivit pentru a crea o atmosferă liniştitoare şi calmă decât suport de lumanare ceramic din gama Lily. Suportul de  lumanare este construit din ceramică, are culoarea albastru deschis şi înălţimea de 25 cm. Pe suprafaţa sa suportul de lumanare prezintă o gr..
52 RON 40 RON Fără TVA:34 RON
Cod intern: 34WE047
   Un suport de lumanare antichizat asemănător coloanelor romane, noi vi-l oferim drept obiect decorativ unicat. Suport de lumanare este construit din ceramică, are culoarea albă şi înălţimea de 52 cm. Ca şi finisaj suport de lumanare are un aspect antichizat adică partea ceramică este cră..
187 RON 102 RON Fără TVA:86 RON
Cod intern: 34BO033
   Răspândeşte o lumină albăstruie plăpândă cu ajutorul suportului de lumânare din gama Valo. Acest produs este realizat din sticlă lăcuită în culoarea albastră, având înălţimea de 12 cm şi diametrul de 10 cm. Suportul pentru lumânare face parte din gama Valo, gamă în c..
24 RON 20 RON Fără TVA:17 RON
Cod intern: 34BO012
   Crează o atmosferă intimă punându-ţi în evidenţă lumânările cu ajutorul paharului cu picior Tina. Paharul este conceput din sticlă, este susţinut de un picior cu talpă iar înălţimea lui este de 30 cm. Vă recomandăm acest produs pentru a crea un aranjament p..
36 RON Fără TVA:30 RON
Cod intern: 34BO011
   Crează o atmosferă intimă punându-ţi în evidenţă lumânările cu ajutorul paharului cu picior Tina. Paharul este conceput din sticlă, este susţinut de un picior cu talpă iar înălţimea lui este de 25 cm. Vă recomandăm acest produs pentru a c..
32 RON Fără TVA:27 RON
Cod intern: 34WE005
   Sticlă şi metal combinaţia ferfectă pentru decoraţiunea ideală: felinar decorativ de înălţime 36 cm. Acest obiect decorativ excepţional vă poate împodobi atât decorul casei dumneavoastră iar pe de altă parte poate constitui un punct de atracţie..
166 RON Fără TVA:139 RON
Cod intern: 34BO002
   Ce este mai potrivit pentru decorul oricărui eveniment decât setul de 3 pahare pentru lumânări. Setul conţine 3 pahare de sticlă cu picior de înălţime cuprinsă între 30 şi 50 cm. ..
206 RON Fără TVA:173 RON
Cod intern: 34BO001
   Îşi găseşte locul în orice decor, în orice aranjament şi la orice eveniment: paharul pentru lumânare de înălţime 6,5 cm. Aceste pahare pentru lumânări sunt disponibile in doua variante de model, modelul dorit alegându-se din imaginea de prezentare. ..
10 RON Fără TVA:8 RON
Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)