Menu
Your Cart

Suporturi lumânări

   La o nuntă, o şedinţă foto cu cadru decorativ sau pur şi simplu pe masa ta de acasă, lumânărilor le va sta cel mai bine într-un suport pentru lumânări care să le scoată în evidenţă frumuseţea. Există o mulţime de suporturi de lumânări chiar şi sfeşnicele şi felinarele încadrându-se în această categorie, însă noi am preferat să le tratăm separat pe fiecare, păstrând pentru această categorie restul de obiecte decorative ce servesc drept suporturi pentru lumânări. Aşa că aici am reunit produse gen pahare pentru lumânări pastilă, pahare de sticlă înalte cu picior, precum şi alte suporturi care pot găzdui una sau mai multe lumânări. Atmosfera creată de lumina plăpândă a lumânărilor este una intimă aşa că fie dacă vă gândiţi să creaţi o astfel de atmosferă pe masa unui local sau în intimitatea căminului propriu noi vă stăm la dispoziţie cu o diversitate de suporturi lumânări. 

Un suport de lumânare deosbit, stil palmier, care poate fi folosit de asemenea și ca obiect decorativ pentru orice încăpere. Este realizat din metal, placat auriu.   ..
252 RON Fără TVA:212 RON
Suport lumanari Roots argintiu Diamentru: 64 Material: metal ..
781 RON Fără TVA:656 RON
Suport lumanari Roots auriu Diamentru: 64 Material: metal ..
781 RON Fără TVA:656 RON
Pahare decorative pentru lumânări Pati set 3 buc din sticlă Înălțime – 14 cm ..
203 RON Fără TVA:171 RON
Acest frumos felinar din lemn transformă casa dumneavoastră cu o lumină romantică. Prețul afișat este pentru o bucată. Dimensiuni: 20x20x30 cm Material: Lemn ..
303 RON Fără TVA:255 RON
Decorați masa cu setul de suport lumanari, pietricele  și  tavă White Nights. Acest set de 7 include pahare de sticlă decorate cu o varietate de pietre reflectorizante și finisaje de argint, fiecare având un model unic. O tavă albă dreptunghiulară, cu pietre de sticlă, este inclusă în..
67 RON Fără TVA:56 RON
   Elegant și graţios, acesta este suportul pentru lumânare tip pahar de înălțime 35 cm. Paharul are un finisaj argintiu, iar ca și design se remarca prîntr-un picior suplu decorat cu o banda de pietricele decorative. Acest pahar face parte dîntr-o gama în care veti mai regasi paharul de î..
59 RON Fără TVA:50 RON
   Elegant și graţios, acesta este suportul pentru lumânare tip pahar de înălțime 30 cm. Paharul are un finisaj argintiu, iar ca și design se remarca prîntr-un picior suplu decorat cu o banda de pietricele decorative. Acest pahar face parte dîntr-o gama în care veti mai regasi paharul de î..
57 RON Fără TVA:48 RON
   Ce poate fi mai potrivit pentru a crea o atmosferă liniştitoare şi calmă decât suportul de lumânare ceramic din gama Lily. Suportul de lumânare este construit din ceramică, are culoarea albă şi înălţimea de 35 cm. Pe suprafaţa să suportul de lumânare prezin..
79 RON 60 RON Fără TVA:50 RON
   Ce poate fi mai potrivit pentru a crea o atmosferă liniştitoare şi calmă decât suportul de lumânare ceramic din gama Lily. Suportul de lumânare este construit din ceramică, are culoarea albastru deschis şi înălţimea de 35 cm. Pe suprafaţa să suportul de lumânare..
79 RON 60 RON Fără TVA:50 RON
   Ce poate fi mai potrivit pentru a crea o atmosferă liniştitoare şi calmă decât sfeşnicul ceramic din gama Lily. Sfeşnicul este construit din ceramică, are culoarea albă şi înălţimea de 30 cm. Pe suprafaţa să sfeşnicul prezintă o gravură care redă crinul flo..
63 RON Fără TVA:53 RON
   Ce poate fi mai potrivit pentru a crea o atmosferă liniştitoare şi calmă decât suportul de lumânare ceramic din gama Lily. Suportul de lumânare este construit din ceramică, are culoarea albă şi înălţimea de 25 cm. Pe suprafaţa să suportul de lumânare prezintă o ..
52 RON 40 RON Fără TVA:34 RON
   Un suport de lumânare antichizat asemănător coloanelor romane, noi vi-l oferim drept obiect decorativ unicat. Suport de lumânare este construit din ceramică, are culoarea albă şi înălţimea de 52 cm. Ca şi finisaj suport de lumânare are un aspect antichizat adică partea ceramică este cră..
187 RON 102 RON Fără TVA:86 RON
   Răspândeşte o lumină albăstruie plăpândă cu ajutorul suportului de lumânare din gama Valo. Acest produs este realizat din sticlă lăcuită în culoarea albastră, având înălţimea de 12 cm şi diametrul de 10 cm. Suportul pentru lumânare face parte din gama Valo, gamă în c..
24 RON 20 RON Fără TVA:17 RON
   Crează o atmosferă intimă punându-ţi în evidenţă lumânările cu ajutorul paharului cu picior Tina. Paharul este conceput din sticlă, este susţinut de un picior cu talpă, iar înălţimea lui este de 30 cm. Vă recomandăm acest produs pentru a crea un aranjament ..
36 RON Fără TVA:30 RON
   Crează o atmosferă intimă punându-ţi în evidenţă lumânările cu ajutorul paharului cu picior Tina. Paharul este conceput din sticlă, este susţinut de un picior cu talpă, iar înălţimea lui este de 25 cm. Vă recomandăm acest produs pentru a ..
32 RON Fără TVA:27 RON
   Sticlă şi metal combinaţia ferfectă pentru decoraţiunea ideală: felinar decorativ de înălţime 36 cm. Acest obiect decorativ excepţional vă poate împodobi atât decorul casei dumneavoastră, iar pe de altă parte poate constitui un punct de atracţi..
166 RON Fără TVA:139 RON
   Ce este mai potrivit pentru decorul oricărui eveniment decât setul de 3 pahare pentru lumânări. Setul conţine 3 pahare de sticlă cu picior de înălţime cuprinsă între 30 şi 50 cm. ..
206 RON Fără TVA:173 RON
   Îşi găseşte locul în orice decor, în orice aranjament şi la orice eveniment: paharul pentru lumânare de înălţime 6,5 cm. Aceste pahare pentru lumânări sunt disponibile în doua variante de model, modelul dorit alegându-se din imaginea de prezentare. ..
10 RON Fără TVA:8 RON
Afişare 1 - 19 din 19 (1 pagini)