Menu
Your Cart

Sfeşnice

  Sfesnice - suporturi de lumanari inedite

   Lumânărilor le stă mai bine într-un sfeşnic decorativ: sfeşnice nuntă, argintate, sfeşnice albe, negre, din sticlă sau din ceramică, sfeşnice metalice, sfeşnice retro sau vintage. Special pentru dumneavoastră am creat categoria Sfeşnice pentru a vă pune la dispoziţie cele mai inedite produse din acest segment şi pentru a vă oferi o gamă foarte variată. Acest obiect graţios a devenit în zilele noastre un obiect decorativ din ce în ce mai căutat în lumea organizatorilor de evenimente pentru că el reprezintă cu succes centerpiece-ul oricărei mese festive.

   Ales pe culoarea şi înălţimea potrivită şi împodobit cu un aranjament floral pe măsură acest obiect decorativ maiestuos va crea armonie şi va fi punctul de rezistenţă al oricărui decor. Un sfeşnic alb va fi întodeauna potrivit în cadrul unei ceremonii sau petreceri de nuntă, în timp ce un sfeşnic argintiu se va încadra foarte bine într-un decor tradiţional. Sfeşnicele iniţial aveau rolul de a servi drept suport lumânărilor însă atât de mult a evoluat acest obiect decorativ încât lumânarea a ajuns să reprezinte doar un accesoriu nu întodeauna necesar. 

Un sfeșnic deosebit, în stil baroc, impozant. Acestea sunt caracteristicile acestui sfeșnic nobil.  Acesta se deosebește de celelalte sfeșnice prin prezența impunătoare, atrăgând imediat privirile.  Dimensiunile lui sunt impunătoare: 125 cm înălțime (fără lumânări) si un diametru de ..
1.129 RON Fără TVA:949 RON
Suport lumanari Roots argintiu Diamentru: 64 Material: metal ..
781 RON Fără TVA:656 RON
Suport lumanari Roots auriu Diamentru: 64 Material: metal ..
781 RON Fără TVA:656 RON
 Sfeşnic negru cu 5 braţe și accesorii, model Victoria, de înălţime 78 cm. Acest produs conferă un aer clasic oricărui eveniment. ..
432 RON Fără TVA:363 RON
   Dati un plus de valoare mesei dumneavoastră cu ajutorul sfesnicului Victus. Fie ca-l folositi ca și Centerpiece pe o masa de evenimente sau ca și decor pentru casa dumneavoastră, sfesnicul este un obiect de decor indispensabil. În realizarea sfesnicului s-a folosit lemnul de mango pentr..
265 RON Fără TVA:223 RON
   Dati un plus de valoare mesei dumneavoastră cu ajutorul sfesnicului Victus. Fie ca-l folositi ca și Centerpiece pe o masa de evenimente sau ca și decor pentru casa dumneavoastră, sfesnicul este un obiect de decor indispensabil. În realizarea sfesnicului s-a folosit lemnul de mango pentr..
136 RON Fără TVA:114 RON
   Sfesnicul argintiu Balzac este un obiect decorativ potrivit atat pentru casa dumneavoastră cat și pentru orice sala de evenimente. Sfesnicul este construit din metal are culoarea argintie, 5 brate, iar înălțimea totala este de 75 cm. Ca și design, baza și piciorul central al acestui sfe..
107 RON Fără TVA:90 RON
   Un sublim obiect decorativ cu care ve-ţi crea o atmosferă intimă este sfeşnicul argintiu Grace. Sfeşnicul este construit din metal, este de culoare argintie, are cinci braţe şi înălţimea totală de 50 cm. Particularitatea acestui obiect decorative este, ca dacă la majoritatea sfeşnicelor..
167 RON Fără TVA:140 RON
   Pe orice masă, noptieră sau comodă îl vei aşeza el va fi cu siguranţă vedeta: sfeşnicul argintiu din gama Varas. Sfeşnicul este construit din metal, este de culoare argintie, are cinci braţe şi înălţimea totală de 50 cm. Acest obiect face parte din gama Varas, gamă în care regăsim şi sf..
199 RON Fără TVA:167 RON
Pe orice masă, noptieră sau comodă îl vei aşeza el va fi cu siguranţă vedeta: sfeşnicul argintiu din gama Varas. Sfeşnicul este construit din metal, este de culoare argintie, are cinci braţe şi înălţimea totală de 35 cm. Acest obiect face parte din gama Varas, gamă în care regăsim şi sfeşnicul de în..
118 RON Fără TVA:99 RON
   Creează o atmosferă intimă cu ajutorul sfeşnicelor din gama Phoenix sau pur şi simplu inspiră-te dacă eşti în pană de idei de cadouri. Aceste produse se comercializează doar la set, setul conţinând trei sfeşnice metalice argintii de dimensiuni 14, 18 respec..
89 RON Fără TVA:75 RON
   O apariţie surprinzătoare care atrage privirile oriunde s-ar afla este sfeşnicul argintiu Victoria cu 9 braţe. Sfeşnicul este construit din metal, are înălţimea de 69 cm şi este complet demontabil pentru a putea fi transportat şi depozitat corespunzător. Ceea ce îl face deos..
324 RON Fără TVA:272 RON
   Idei de cadouri: sfeşnic argintiu cu 9 braţe, model Victoria, de înălţime 180 cm. Datorită înălţimii sale mari, acest sfeşnic cu aspect vintage, se recomandă sa fie folosit direct pe pardoseală şi nu pe obiecte de mobilier decât dacă structura acestora este dest..
1.152 RON Fără TVA:968 RON
   Idei de cadouri: sfeşnic alb cu 5 braţe, model Victoria, de înălţime 104 cm. Acest sfeşnic se asortează perfect în decorarea căminului dumneavoastră cu sfeşnicele albe din acelaşi model dar de dimensiuni diferite respectiv 50 cm si 77 cm. ..
373 RON Fără TVA:313 RON
   Sfeşnic alb cu 5 brate, model Victoria, de înălţime 77 cm. Acest sfeşnic se asortează perfect în decorarea căminului dumneavoastră cu sfeșnice albe din acelaşi model dar de dimensiuni diferite respectiv 50 cm și 104 cm. Produsul constiuie o excelentă soluţi..
277 RON Fără TVA:233 RON
   Idei de cadouri: sfeşnic alb cu 5 braţe, model Victoria, de înălţime 50 cm. Acest sfeşnic se asortează perfect în decorarea căminului dumneavoastră cu sfeşnicele albe din acelaşi model dar de dimensiuni diferite respectiv 77 cm și 104 cm. ..
142 RON Fără TVA:119 RON
   Sfeşnic auriu cu 5 braţe model Victoria de înălţime 77cm. Acest sfeşnic se asortează perfect în decorarea oricărui spaţiu cu acelaşi model de sfeşnic dar de dimensiune mai mică 40 cm. Textura acestui produs este diferită faţă de a celorlalte sfeşnice, finisajul realizat f..
299 RON Fără TVA:251 RON
   Sfeşnic cu 5 braţe auriu model Victoria de înălţime 40 cm. Decoraţi-vă casa cu acest suport de lumânări creând o atmosferă intimă. Textura acestui produs este diferită faţă de a celorlalte sfeşnice, finisajul realizat fiind unul brut, ca şi în imaginea de prezentare. ..
142 RON Fără TVA:119 RON
   Sfeşnic argintiu cu 5 braţe, model Victoria, de înălţime 78 cm. Acest produs se poate asorta cu aceleaşi modele de sfeşnice din gama Victoria de înălţime 105 cm și 120 cm. ..
345 RON Fără TVA:290 RON
   Idei de cadouri: sfeşnic cu 5 braţe argintat model Victoria cu înălţimea de 120cm. Acest sfeşnic se asortează perfect cu acelaşi model de sfeşnic dar de dimensiune mai mică H105 la fel cum se poate observa şi în imaginea de prezentare. ..
492 RON Fără TVA:413 RON
   Sfeşnic argintiu Victoria cu 5 braţe de înaltime 105 cm ideal ca obiect decorativ pentru creare unei atmosfere intime şi ideal ca şi idee de cadou pentru cei apropiaţi. Se asortează perfect cu acelasi model de sfeşnic dar de dimensiune mai mare H120 dupa cum se vede şi în imag..
373 RON Fără TVA:313 RON
Afişare 1 - 21 din 21 (1 pagini)