Menu
Your Cart

Felinare

   Felinare romantice de grădină, felinare vintage sau retro din metal, felinare decorative de exterior, la noi găseşti cele mai potrivite idei de cadouri şi soluţii decorative. Felinarele indispensabile în trecut şi folosite drept sursă de lumină pe timp de noapte, au ajuns astăzi să reprezinte mai mult un obiect decorativ decât unul funcţional. Lumina lor plăpândă crează o atmosferă intimă de relaxare acolo unde sunt aşezate, fie într-o grădină de vară, fie la intrarea într-un local cu dichis, fie atârnate pe terasa sau prispa unei case.

   În utilizarea felinarelor decorative s-a conturat conceptul dual, adică folosirea de felinare pereche din aceeaşi gamă, doar că unul este mai mic, iar celălalt mai mare. Astfel de seturi veţi regăsi la tot pasul în magazinele de profil, ele fiind în general din două piese însă adesea veţi descoperi seturi de trei sau chiar patru felinare de înălţimi diferite. Felinarele dictează atmosfera şi dau starea de linişte aşa că alegeţi-le pe cele care se potrivesc cu personalitatea dumneavoastră.

Acest felinar face parte din stilul vintage. El poate fi așezat oriunde în casă, adaugând un plus de elegantă spațiului Dimensiuni: lungime 13 cm/lățime 13 cm/înălțime 25 cm Greutate: 0,520 Kg Material: lemn de brad Lumânarea nu este inclusă ..
67 RON Fără TVA:56 RON
Acest frumos felinar din lemn transformă casa dumneavoastră cu o lumină romantică. Prețul afișat este pentru o bucată. Dimensiuni: 20x20x30 cm Material: Lemn ..
303 RON Fără TVA:255 RON
Acest set de felinare accentuează eleganța și produce un sentiment de confort indiferent de sezon. Dimensiuni:  Lungime 9,5/12/15,5cm Lățime 7,5/10/15,5cm Înălțime 14/22/36cm  ..
207 RON Fără TVA:174 RON
   Având culoarea piersicii, felinarele Calais sunt potrivite pentru decorarea intrarii unui restaurant, a unui bar sau de ce nu a propriului dumneavoastră camin. Felinarele sunt construite din metal și sticla, au înălțimea de 35 cm respectiv 51 cm și se comercializeaza doar la set. ..
152 RON Fără TVA:128 RON
   Remarcandu-se prin eleganta, setul de doua felinare argintii este ideal pentru conceperea oricarui decor. Felinarele au culoarea argintie, sunt realizate din otel inoxidabil, iar înălțimea lor este de 20 respectiv 25 cm. Incadrandu-se într-un design care castiga din ce în ce mai mult te..
148 RON Fără TVA:124 RON
   Ce poate strajui mai bine intrarea casei sau restaurantului dumneavoastră decât un set de felinare cu personalitate? Asa sunt și felinarele Nisa disponibile la set de 2 bucati. Felinarele sunt realizate din lemn, sticla și metal, au culoarea alba și înălțimea de 42 respectiv 60 cm...
238 RON Fără TVA:200 RON
   Daca sunteti în pana de idei de cadouri sau doar doriți să decorati, atunci felinarele Bali sunt produsele potrivite. Felinarele sunt realizate din lemn, sticla și metal, au culoarea gri și înălțimea de 32 respectiv 46 cm. Ca și design felinarele prezinta pe colturile ramelor care susti..
217 RON Fără TVA:182 RON
   Lemnul, metalul și sticla s-au contopit pentru a crea un obiect decorativ cu puteri miraculoase. Incercati-l pentru a va convinge. Felinarele au culoarea natur a lemnului din care sunt concepute, iar înălțimea lor este de 36 respectiv 51 cm. Ca și design felinarele au o forma trape..
325 RON Fără TVA:273 RON
   Remarcandu-se prin eleganta, setul de doua felinare argintii este ideal pentru conceperea oricarui decor. Felinarele au culoarea argintie, sunt realizate din otel inoxidabil, iar înălțimea lor este de 36 respectiv 46 cm. Incadrandu-se într-un design care castiga din ce în ce mai mu..
282 RON Fără TVA:237 RON
   Simplu și elegant felinarul Farol poate constitui decorul ideal pentru intrarea într-o cafenea sau restaurant. Felinarul are o structura metalică, lateralele din sticla, culoarea gri și înălțimea de 40 cm. În partea superioară regăsim o toartă de care acesta se poate sustine în timpul m..
91 RON Fără TVA:76 RON
   Suave și gingase, la fel ca și culoarea în care au fost concepute, felinarele Barbara sunt extrem de potrivite pentru a strajui intrarea unei terase, a unui local sau de ce nu a propriei dumneavoastră case. Acestea sunt realizate din metal, au culoarea alba și înălțimea de 26 respectiv ..
138 RON Fără TVA:116 RON
   Nu două ci trei felinare din lemn antichizate vă vor încânta privirea. Setul de felinare antichizate conţine trei felinare de dimensiuni diferite începând cu înălţimea de 32 cm şi până la 74 cm. Felinarele sunt construite din metal, sticlă şi lemn vopsit în culoarea gri peste ..
566 RON Fără TVA:476 RON
   Un set de trei felinare deosebite care-ţi pot umple saţiul de armonie dacă sunt aşezate acolo unde trebuie. Setul este compus din trei felinare metalice de înălţime cuprinsă între 45 şi 81 cm. Culoarea felinarelor este un gri antichizat, iar ca şi un element de design distins ..
596 RON Fără TVA:501 RON
   O inedită soluţie pe care v-o recomandăm în procesul de decorare este folosirea setului de 3 felinare London de înălţime cuprinsă între 80 şi 160 cm. Aceste felinare sunt construite din metal, lemn şi sticlă, iar datorită înălţimii mari pe care o au se recomandă util..
1.689 RON Fără TVA:1.419 RON
   Foloseşte un străjer pe prispa tindei care-ţi va lumina întotdeauna calea: felinarele de perete de înălţime 55 cm. Felinarele sunt realizate din metal şi sticlă, iar modul de finisare şi aplicare a patinei le conferă un aspect vintage. Felinarele se comercializeaza la bucata, pretu..
228 RON Fără TVA:192 RON
Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)