Menu
Your Cart

Accesorii şi lumânări

   Fie că doriţi o atmosferă romantică, fie că doar decoraţi o încăpere folosiţi accesoriile pentru lumânări: lumânări decorative, lumânări subţiri, lumânări groase, lumânări sfeşnic, lumânări pastilă, lumânări candela, lumânări pafumate, lumânări cu motive florale, lumânări colorate. Accesoriile pentru lumânări pot fi descrise ca fiind acele obiecte decorative care împreună cu lumânarea pun în valoare suportul pe care-l decorează sau însăşi lumânarea. De la farfurii şi pahare ce se adaptează sfeşnicelor, la ghirlande ce imită cristalul, toate acestea vor contribui semnificativ la creşterea valorii aranjamentului decorativ. Nu vă fie frică să inovaţi folosind astfel de accesorii feriţi-vă doar de a nu crea un aranjament prea încărcat care să fie deranjant privirii. Special pentru dumneavoastră am selectat cele mai rafinate produse şi le-am reunit sub categoria Accesorii şi lumânări care sperăm să acopere toate gusturile. 

Model: VE-135139
Lumanare intr-un pahar de sticla, disponibila in trei culori, negru, albastru si galben. Pretul este pe bucata.           ..
13 RON Fără TVA:11 RON
Model: 33BO004
   Dacă doriţi ca lumânarea din sfeşnicul dumneavoastră să nu vă creeze probleme atunci, paharul cu adaptor pentru sfeşnice este soluţia ideală. Paharul este construit din sticlă transparentă având înălţimea de 8,5 cm şi diametrul de 6 cm, în partea inferioară prezentân..
13 RON Fără TVA:11 RON
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)