Menu
Your Cart

Suport lumanari

   Suplele lumanari arata cel mai bine intr-un suport pe masura: sfeşnice, sfeşnice de nunta, sfeşnice albe, sfeşnice negre, sfeşnice aurii, sfeşnice vintage, sfeşnice retro, sfeşnice din sticla, sfeşnice ceramice sau toata gama de felinare va sta acum la dispoziţie. În cadrul evenimentelor, suporturile de lumanari au caştigat din ce in ce mai mult teren.

   Astfel, fie ca utilizaţi suporturi pentru lumanari din sticla cu picior, felinare atarnate sau aşezate pe podea, sau sfeşnice impodobite cu diverse decoraţiuni florale, in gama noastra intitulata Suport lumanari le veţi regasi pe toate. Va stam la dispoziţie cu o gama variata de sfeşnice de diverse culori şi materiale, felinare de dimensiune şi forme diferite precum şi suporturi de lumanari şi accesorii pentru acestea.

   Lasand la o parte evenimentele, nu trebuie sa neglijam importanţa obiectelor din gama Suport lumanari pentru conceperea unui cadru decorativ care sa aduca liniştea in intimitatea caminului propriu. Toate aceste decoraţiuni au in centru lumanarea un simbol al purificarii prin insaşi flacara pe care o intreţin.

   Deci, nu ezitaţi sa folosiţi astfel de decoraţiuni pentru decorararea propriului camin pentru a va regasi starea de linişte interioara.

Suport lumanari Sara alb   Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime: 80cm Lungime: 41cm Lățime: 41cm Culoare: Alb Material: Fier Stil: clasic ..
225 RON Fără TVA:189 RON
Suport lumanari aluminiu Gira argintiu  Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime: 30cm Lungime: 10cm Lățime: 10cm Culoare: Argint Material: Aluminiu Stil: modern ..
129 RON Fără TVA:108 RON
Suport lumanari frunza Mandi negru  Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime: 65cm Lungime: 14cm Lățime: 14cm Culoare: Negru Material: Fier Stil: shabby ..
235 RON Fără TVA:197 RON
   Idei de cadouri: sfeşnic alb cu 5 braţe, model Victoria, de inalţime 50 cm. Acest sfeşnic se asorteaza perfect in decorarea caminului dumneavoastra cu sfeşnicele albe din acelaşi model dar de dimensiuni diferite respectiv 77 cm si 104 cm. ..
141 RON Fără TVA:118 RON
   Sfeşnic cu 5 braţe auriu model Victoria de inalţime 40 cm. Decoraţi-va casa cu acest suport de lumanari creand o atmosfera intima. Textura acestui produs este diferita faţa de a celorlalte sfeşnice, finisajul realizat fiind unul brut, ca şi in imaginea de prezentare. ..
142 RON Fără TVA:119 RON
   Sfeşnic alb cu 5 brate, model Victoria, de inalţime 77 cm. Acest sfeşnic se asorteaza perfect in decorarea caminului dumneavoastra cu sfesnice albe din acelaşi model dar de dimensiuni diferite respectiv 50 cm si 104 cm. Produsul constiuie o excelenta soluţi..
314 RON Fără TVA:264 RON
Pe orice masa, noptiera sau comoda il vei aşeza el va fi cu siguranţa vedeta: sfeşnicul argintiu din gama Varas. Sfeşnicul este construit din metal, este de culoare argintie, are cinci braţe şi inalţimea totala de 35 cm. Acest obiect face parte din gama Varas, gama in care regasim şi sfeşnicul de in..
126 RON Fără TVA:106 RON
   Idei de cadouri: sfeşnic inalt alb cu 5 braţe, model Victoria, de inalţime 104 cm. Acest sfeşnic se asorteaza perfect in decorarea caminului dumneavoastra cu sfeşnicele albe din acelaşi model dar de dimensiuni diferite respectiv 50 cm si 77 cm. ..
427 RON Fără TVA:359 RON
   Îşi gaseşte locul in orice decor, in orice aranjament şi la orice eveniment: paharul pentru lumanare de inalţime 6,5 cm. Aceste pahare pentru lumanari sunt disponibile in doua variante de model, modelul dorit alegandu-se din imaginea de prezentare. ..
10 RON Fără TVA:8 RON
   Idei de cadouri: sfeşnic cu 5 braţe argintat model Victoria cu inalţimea de 120cm. Acest sfeşnic se asorteaza perfect cu acelaşi model de sfeşnic dar de dimensiune mai mica H105 la fel cum se poate observa şi in imaginea de prezentare. ..
515 RON Fără TVA:433 RON
   Sfeşnic auriu cu 5 braţe model Victoria de inalţime 77cm. Acest sfeşnic se asorteaza perfect in decorarea oricarui spaţiu cu acelaşi model de sfeşnic dar de dimensiune mai mica 40 cm. Textura acestui produs este diferita faţa de a celorlalte sfeşnice, finisajul realizat f..
377 RON Fără TVA:317 RON
   Ce este mai potrivit pentru decorul oricarui eveniment decat setul de 3 pahare pentru lumanari. Setul conţine 3 pahare de sticla cu picior de inalţime de 30, 40 şi 50 cm si diametru de 11 cm. ..
206 RON 176 RON Fără TVA:148 RON
   Sfeşnic argintiu cu 5 braţe, model Victoria, de inalţime 78 cm. Acest produs se poate asorta cu aceleaşi modele de sfeşnice din gama Victoria de inalţime 105 cm si 120 cm. ..
396 RON Fără TVA:333 RON
   Foloseşte un strajer pe prispa tindei care-ţi va lumina intotdeauna calea: felinarele de perete de inalţime 55 cm. Felinarele sunt realizate din metal şi sticla, iar modul de finisare şi aplicare a patinei le confera un aspect vintage. Felinarele se comercializeaza la bucata, pretu..
228 RON Fără TVA:192 RON
   Suave si gingase, la fel ca si culoarea in care au fost concepute, felinarele Barbara sunt extrem de potrivite pentru a strajui intrarea unei terase, a unui local sau de ce nu a propriei dumneavoastra case. Acestea sunt realizate din metal, au culoarea alba si inaltimea de 26 respectiv ..
138 RON 118 RON Fără TVA:99 RON
   Raspandeşte o lumina albastruie plapanda cu ajutorul suportului de lumanare din gama Valo. Acest produs este realizat din sticla lacuita in culoarea albastra, avand inalţimea de 12 cm şi diametrul de 10 cm. Suportul pentru lumanare face parte din gama Valo, gama in c..
24 RON 20 RON Fără TVA:17 RON
   Pe orice masa, noptiera sau comoda il vei aşeza el va fi cu siguranţa vedeta: sfeşnicul argintiu din gama Varas. Sfeşnicul este construit din metal, este de culoare argintie, are cinci braţe şi inalţimea totala de 50 cm. Acest obiect face parte din gama Varas, gama in care regasim şi sf..
233 RON Fără TVA:196 RON
   Sfeşnic argintiu Victoria cu 5 braţe de inaltime 105 cm ideal ca obiect decorativ pentru creare unei atmosfere intime şi ideal ca şi idee de cadou pentru cei apropiaţi. Se asorteaza perfect cu acelasi model de sfeşnic dar de dimensiune mai mare H120 dupa cum se vede şi in imag..
440 RON Fără TVA:370 RON
   Idei de cadouri: sfeşnic inalt argintiu cu 9 braţe, model Victoria, de inalţime 180 cm. Datorita inalţimii sale mari, acest sfeşnic inalt cu aspect vintage, se recomanda sa fie folosit direct pe pardoseala şi nu pe obiecte de mobilier decat daca structura acesto..
1.458 RON Fără TVA:1.225 RON
   Daca doriţi ca lumanarea din sfeşnicul dumneavoastra sa nu va creeze probleme atunci, paharul cu adaptor pentru sfeşnice este soluţia ideala. Paharul este construit din sticla transparenta avand inalţimea de 8,5 cm şi diametrul de 6 cm, in partea inferioara prezentan..
13 RON Fără TVA:11 RON
   Creeaza o atmosfera intima cu ajutorul sfeşnicelor din gama Phoenix sau pur şi simplu inspira-te daca eşti in pana de idei de cadouri. Aceste produse se comercializeaza doar la set, setul conţinand trei sfeşnice metalice argintii de dimensiuni 14, 18 respec..
97 RON 83 RON Fără TVA:70 RON
   O apariţie surprinzatoare care atrage privirile oriunde s-ar afla este sfeşnicul argintiu Victoria cu 9 braţe. Sfeşnicul este construit din metal, are inalţimea de 69 cm şi este complet demontabil pentru a putea fi transportat şi depozitat corespunzator. Ceea ce il face deosebit faţa de..
317 RON Fără TVA:266 RON
Sfesnic sticla Tija Inaltime 24 cm si diametru 13 cm. Pretul afisat este pe bucata. Acest produs poate fi considerat o excelenta soluţie pentru diverse idei de cadouri. ..
79 RON Fără TVA:66 RON
   Un sublim obiect decorativ cu care ve-ţi crea o atmosfera intima este sfeşnicul argintiu Grace. Sfeşnicul este construit din metal, este de culoare argintie, are cinci braţe şi inalţimea totala de 50 cm. Particularitatea acestui obiect decorative este, ca daca la majoritatea sfeşnicelor..
177 RON Fără TVA:149 RON
   Creaza o atmosfera intima punându-ţi în evidenţa lumânarile cu ajutorul paharului cu picior Tina. Paharul este conceput din sticla, este susţinut de un picior cu talpa, iar înalţimea lui este de 25 cm. Va recomandam acest produs pentru a ..
32 RON 28 RON Fără TVA:24 RON
   Ofera sfeşnicelor tale un plus de valoare şi stralucire cu ajutorul ornamentului decorativ din acril de diametru 7 cm. Ornamentul are aspect de cristale atarnatoare şi se preteaza pentru decorarea oricarui tip de sfeşnic. ..
30 RON Fără TVA:25 RON
   Ce poate fi mai potrivit pentru a crea o atmosfera liniştitoare şi calma decat suportul de lumanare ceramic din gama Lily. Suportul de lumanare este construit din ceramica, are culoarea albastru deschis şi inalţimea de 35 cm. Pe suprafaţa sa suportul de lumanare..
79 RON 60 RON Fără TVA:50 RON
   Creaza o atmosfera intima punandu-ţi in evidenţa lumanarile cu ajutorul paharului cu picior Tina. Paharul este conceput din sticla, este susţinut de un picior cu talpa, iar inalţimea lui este de 30 cm. Va recomandam acest produs pentru a crea un aranjament ..
36 RON 31 RON Fără TVA:26 RON
   Ce poate fi mai potrivit pentru a crea o atmosfera liniştitoare şi calma decat suportul de lumanare ceramic din gama Lily. Suportul de lumanare este construit din ceramica, are culoarea alba şi inalţimea de 35 cm. Pe suprafaţa sa suportul de lumanare prezin..
79 RON 60 RON Fără TVA:50 RON
   Lemnul, metalul si sticla s-au contopit pentru a crea un obiect decorativ cu puteri miraculoase. Incercati-l pentru a va convinge. Felinarele au culoarea natur a lemnului din care sunt concepute, iar dimensiunile lor sunt de 18x18x36 respectiv 24x24x51 cm. Ca si design felinar..
325 RON Fără TVA:273 RON
   Ce poate strajui mai bine intrarea casei sau restaurantului dumneavoastra decat un set de felinare cu personalitate? Asa sunt si felinarele Nisa disponibile la set de 2 bucati. Felinarele sunt realizate din lemn, sticla si metal, au culoarea alba si dimensiunile de 16x16x42 respect..
238 RON 203 RON Fără TVA:171 RON
   Un suport de lumanare antichizat asemanator coloanelor romane, noi vi-l oferim drept obiect decorativ unicat. Suport de lumanare este construit din ceramica, are culoarea alba şi inalţimea de 52 cm. Ca şi finisaj suport de lumanare are un aspect antichizat adica partea ceramica este cra..
187 RON 102 RON Fără TVA:86 RON
   Ce poate fi mai potrivit pentru a crea o atmosfera liniştitoare şi calma decat suportul de lumanare ceramic din gama Lily. Suportul de lumanare este construit din ceramica, are culoarea alba şi inalţimea de 25 cm. Pe suprafaţa sa suportul de lumanare prezinta o ..
52 RON 40 RON Fără TVA:34 RON
   O inedita soluţie pe care v-o recomandam in procesul de decorare este folosirea setului de 3 felinare London de inalţime cuprinsa intre 80 şi 160 cm. Aceste felinare sunt construite din metal, lemn şi sticla, iar datorita inalţimii mari pe care o au se recomanda util..
1.689 RON Fără TVA:1.419 RON
   Nu doua ci trei felinare din lemn antichizate va vor incanta privirea. Setul de felinare antichizate conţine trei felinare de dimensiuni diferite incepand cu inalţimea de 32 cm şi pana la 74 cm. Felinarele sunt construite din metal, sticla şi lemn vopsit in culoarea gri peste ..
566 RON Fără TVA:476 RON
   Un set de trei felinare deosebite care-ţi pot umple saţiul de armonie daca sunt aşezate acolo unde trebuie. Setul este compus din trei felinare metalice cu urmatoarele dimensiuni: 20x18x45 cm, 28x28x63 cm si 34x29x81 cm.  Culoarea felinarelor este un gri antichizat, iar c..
596 RON Fără TVA:501 RON
   Remarcandu-se prin eleganta, setul de doua felinare argintii este ideal pentru conceperea oricarui decor. Felinarele au culoarea argintie, sunt realizate din otel inoxidabil, avand urmatoarele dimensiuni: 17x17x34 cm, respectiv 24x24x46 cm. Incadrandu-se intr-un design care castiga..
282 RON 240 RON Fără TVA:202 RON
   Simplu si elegant felinarul Farol poate constitui decorul ideal pentru intrarea intr-o cafenea sau restaurant. Felinarul are o structura metalica, lateralele din sticla, culoarea gri si inaltimea de 40 cm. În partea superioara regasim o toarta de care acesta se poate sustine in timpul m..
91 RON 78 RON Fără TVA:66 RON
   Remarcandu-se prin eleganta, setul de doua felinare argintii este ideal pentru conceperea oricarui decor. Felinarele au culoarea argintie, sunt realizate din otel inoxidabil, iar inaltimea lor este de 20 respectiv 25 cm. Incadrandu-se intr-un design care castiga din ce in ce mai mult te..
148 RON Fără TVA:124 RON
   Sticla şi metal combinaţia ferfecta pentru decoraţiunea ideala: felinar decorativ de înalţime 36 cm. Acest obiect decorativ excepţional va poate împodobi atât decorul casei dumneavoastra, iar pe de alta parte poate constitui un punct de atracţi..
166 RON Fără TVA:139 RON
   Elegant si graţios, acesta este suportul pentru lumanare tip pahar de inaltime 35 cm. Paharul are un finisaj argintiu, iar ca si design se remarca printr-un picior suplu decorat cu o banda de pietricele decorative. Acest pahar face parte dintr-o gama in care veti mai regasi paharul de i..
59 RON Fără TVA:50 RON
   Elegant si graţios, acesta este suportul pentru lumanare tip pahar de inaltime 30 cm. Paharul are un finisaj argintiu, iar ca si design se remarca printr-un picior suplu decorat cu o banda de pietricele decorative. Acest pahar face parte dintr-o gama in care veti mai regasi paharul de i..
57 RON Fără TVA:48 RON
   Ce poate fi mai potrivit pentru a crea o atmosfera liniştitoare şi calma decat sfeşnicul ceramic din gama Lily. Sfeşnicul este construit din ceramica, are culoarea alba şi inalţimea de 30 cm. Pe suprafaţa sa sfeşnicul prezinta o gravura care reda crinul flo..
63 RON 54 RON Fără TVA:45 RON
Lumanare intr-un pahar de sticla, disponibila in trei culori, negru, albastru si galben. Pretul este pe bucata.           ..
0 RON Fără TVA:0 RON
   Dati un plus de valoare mesei dumneavoastra cu ajutorul sfesnicului Victus. Fie ca-l folositi ca si Centerpiece pe o masa de evenimente sau ca si decor pentru casa dumneavoastra, sfesnicul este un obiect de decor indispensabil. În realizarea sfesnicului s-a folosit lemnul de mango pentr..
290 RON Fără TVA:244 RON
   Dati un plus de valoare mesei dumneavoastra cu ajutorul sfesnicului Victus. Fie ca-l folositi ca si Centerpiece pe o masa de evenimente sau ca si decor pentru casa dumneavoastra, sfesnicul este un obiect de decor indispensabil. În realizarea sfesnicului s-a folosit lemnul de mango pentr..
151 RON Fără TVA:127 RON
Decorati masa cu setul de suport lumanari, pietricele  si  tava White Nights. Acest set de 7 include pahare de sticla decorate cu o varietate de pietre reflectorizante si finisaje de argint, fiecare avand un model unic. O tava alba dreptunghiulara, cu pietre de sticla, este inclusa in..
67 RON 57 RON Fără TVA:48 RON
Acest set de felinare accentueaza eleganta si produce un sentiment de confort indiferent de sezon. Dimensiuni:  Lungime 9,5/12/16 cm Latime 7,5/10/15 cm Înaltime 14/22/36cm  ..
207 RON 177 RON Fără TVA:149 RON
Afişare 1 - 48 din 212 (5 pagini)