Menu
Your Cart

Sfesnice

Sfesnice - suporturi de lumanari inedite

Lumanarilor le sta mai bine intr-un sfeşnic decorativ: sfeşnice nunta, argintate, sfeşnice albe, negre, din sticla sau din ceramica, sfeşnice metalice, nichelate, sfeşnice retro sau vintage. Special pentru dumneavoastra am creat categoria Sfeşnice pentru a va pune la dispoziţie cele mai inedite produse din acest segment şi pentru a va oferi o gama foarte variata. Acest obiect graţios a devenit in zilele noastre un obiect decorativ din ce in ce mai cautat in lumea organizatorilor de evenimente pentru ca el reprezinta cu succes centerpiece-ul oricarei mese festive.

Sfesnice nunta

Ales pe culoarea şi inalţimea potrivita şi impodobit cu un aranjament floral pe masura acest obiect decorativ maiestuos va crea armonie şi va fi punctul de rezistenţa al oricarui decor. Un sfeşnic alb va fi intodeauna potrivit in cadrul unei ceremonii sau petreceri de nunta, in timp ce un sfeşnic argintiu se va incadra foarte bine intr-un decor tradiţional. Sfeşnicele iniţial aveau rolul de a servi drept suport lumanarilor insa atat de mult a evoluat acest obiect decorativ incat lumanarea a ajuns sa reprezinte doar un accesoriu nu intodeauna necesar. 

Pe orice masa, noptiera sau comoda il vei aşeza el va fi cu siguranţa vedeta: sfeşnicul argintiu din gama Varas. Sfeşnicul este construit din metal, este de culoare argintie, are cinci braţe şi inalţimea totala de 35 cm. Acest obiect face parte din gama Varas, gama in care regasim şi sfeşnicul de in..
126 RON Fără TVA:106 RON
   Idei de cadouri: sfeşnic alb cu 5 braţe, model Victoria, de inalţime 50 cm. Acest sfeşnic se asorteaza perfect in decorarea caminului dumneavoastra cu sfeşnicele albe din acelaşi model dar de dimensiuni diferite respectiv 77 cm si 104 cm. ..
141 RON Fără TVA:118 RON
   Un sublim obiect decorativ cu care ve-ţi crea o atmosfera intima este sfeşnicul argintiu Grace. Sfeşnicul este construit din metal, este de culoare argintie, are cinci braţe şi inalţimea totala de 50 cm. Particularitatea acestui obiect decorative este, ca daca la majoritatea sfeşnicelor..
177 RON Fără TVA:149 RON
   Sfeşnic argintiu Victoria cu 5 braţe de inaltime 105 cm ideal ca obiect decorativ pentru creare unei atmosfere intime şi ideal ca şi idee de cadou pentru cei apropiaţi. Se asorteaza perfect cu acelasi model de sfeşnic dar de dimensiune mai mare H120 dupa cum se vede şi in imag..
440 RON Fără TVA:370 RON
Sfesnic cu 3 brate argintiu Ilona H26cm Un sfesnic este nelipsit de la orice masa festiva sau ca obiect decorativ in casa dumeavoastra. Aceasta poate fi asezat atat pe masa cat si pe o comoda sau dulap mic, oferind un aer distins oricarei incaperi ..
98 RON Fără TVA:82 RON
   Creeaza o atmosfera intima cu ajutorul sfeşnicelor din gama Phoenix sau pur şi simplu inspira-te daca eşti in pana de idei de cadouri. Aceste produse se comercializeaza doar la set, setul conţinand trei sfeşnice metalice argintii de dimensiuni 14, 18 respec..
97 RON 83 RON Fără TVA:70 RON
   Pe orice masa, noptiera sau comoda il vei aşeza el va fi cu siguranţa vedeta: sfeşnicul argintiu din gama Varas. Sfeşnicul este construit din metal, este de culoare argintie, are cinci braţe şi inalţimea totala de 50 cm. Acest obiect face parte din gama Varas, gama in care regasim şi sf..
233 RON Fără TVA:196 RON
   O apariţie surprinzatoare care atrage privirile oriunde s-ar afla este sfeşnicul argintiu Victoria cu 9 braţe. Sfeşnicul este construit din metal, are inalţimea de 69 cm şi este complet demontabil pentru a putea fi transportat şi depozitat corespunzator. Ceea ce il face deosebit faţa de..
317 RON Fără TVA:266 RON
Set 2 sfesnice Roy H34-40   Sfesnic cu 2 brate din Aluminiu/sticla de culoare Auriu Alte specificații ale acestui produs:   Dimensiuni:  12x34-40cm  Numar brate:  1 Culoare:    Auriu  Material:   Aluminiu/sticla  Stil:&..
221 RON Fără TVA:186 RON
   Sfeşnic argintiu cu 5 braţe, model Victoria, de inalţime 78 cm. Acest produs se poate asorta cu aceleaşi modele de sfeşnice din gama Victoria de inalţime 105 cm si 120 cm. ..
396 RON Fără TVA:333 RON
Sfesnic cu 3 brate Olveli D28 H32   Sfesnic cu 3 brate din Aluminiu/sticla de culoare Argintiu/Transparent Alte specificații ale acestui produs:   Înălțime:   32cm  Diametru:   28cm  Numar brate:    3 Culoare:    Argintiu&nbs..
407 RON Fără TVA:342 RON
   Sfeşnic cu 5 braţe auriu model Victoria de inalţime 40 cm. Decoraţi-va casa cu acest suport de lumanari creand o atmosfera intima. Textura acestui produs este diferita faţa de a celorlalte sfeşnice, finisajul realizat fiind unul brut, ca şi in imaginea de prezentare. ..
142 RON Fără TVA:119 RON
 Sfesnic cu 6 brate Coma   Alte specificatii ale acestui produs:  Inaltime 27cm Lungime: 70cm Latime: 20cm Diametru: 0cm Greutate: 160gr Culoare: Argint Material: Fier Stil: Modern ..
289 RON Fără TVA:243 RON
   Idei de cadouri: sfeşnic cu 5 braţe argintat model Victoria cu inalţimea de 120cm. Acest sfeşnic se asorteaza perfect cu acelaşi model de sfeşnic dar de dimensiune mai mica H105 la fel cum se poate observa şi in imaginea de prezentare. ..
515 RON Fără TVA:433 RON
   Idei de cadouri: sfeşnic inalt alb cu 5 braţe, model Victoria, de inalţime 104 cm. Acest sfeşnic se asorteaza perfect in decorarea caminului dumneavoastra cu sfeşnicele albe din acelaşi model dar de dimensiuni diferite respectiv 50 cm si 77 cm. ..
427 RON Fără TVA:359 RON
Sfesnic sticla Tija Inaltime 24 cm si diametru 13 cm. Pretul afisat este pe bucata. Acest produs poate fi considerat o excelenta soluţie pentru diverse idei de cadouri. ..
79 RON Fără TVA:66 RON
Sfesnic auriu Victoria H63cm Sfeşnic auriu cu 5 brate model Victoria de inaltime 63cm. Acest sfesnic se asorteaza perfect in decorarea oricarui spatiu cu acelasi model de sfesnic dar de dimensiuni 40 sau 77 cm. Textura acestui produs este diferita faţa de a celorlalte sfeşnice, finisa..
231 RON Fără TVA:194 RON
   Dati un plus de valoare mesei dumneavoastra cu ajutorul sfesnicului Victus. Fie ca-l folositi ca si Centerpiece pe o masa de evenimente sau ca si decor pentru casa dumneavoastra, sfesnicul este un obiect de decor indispensabil. În realizarea sfesnicului s-a folosit lemnul de mango pentr..
151 RON Fără TVA:127 RON
Set 3 sfesnice decorative aurii H20-30   Sfesnic cu 3 brate din Aluminiu de culoare Auriu Alte specificații ale acestui produs:   Înălțime:   20-30cm  Numar brate:    3 Culoare:    Auriu  Material:   Aluminiu  Stil:&nbs..
227 RON Fără TVA:191 RON
Tavita cu 4 sfesnice decorative L99cm   Sfesnic cu 4 brate din Aluminiu/lemn de culoare Argintiu/Maro Alte specificații ale acestui produs:   Lungime:    99cm  Numar brate:    4 Culoare:    Argintiu  Material:   Aluminiu/lemn..
634 RON Fără TVA:533 RON
Tavita cu 4 sfesnice decorative L55cm   Sfesnic cu 4 brate din Aluminiu/lemn de culoare Argintiu/Maro Alte specificații ale acestui produs:   Lungime:    55cm  Numar brate:    4 Culoare:    Argintiu  Material:   Aluminiu/lemn..
268 RON Fără TVA:225 RON
Tavita cu 4 sfesnice decorative L52cm   Sfesnic cu 4 brate din Aluminiu de culoare Auriu/Maro Alte specificații ale acestui produs:   Lungime:    52cm  Numar brate:    4 Culoare:    Auriu  Material:   Aluminiu  Stil:&nb..
317 RON Fără TVA:266 RON
   Sfeşnic auriu cu 5 braţe model Victoria de inalţime 77cm. Acest sfeşnic se asorteaza perfect in decorarea oricarui spaţiu cu acelaşi model de sfeşnic dar de dimensiune mai mica 40 cm. Textura acestui produs este diferita faţa de a celorlalte sfeşnice, finisajul realizat f..
377 RON Fără TVA:317 RON
Sfesnic sticla patrat Apolo Acest sfesnic are o inaltime de 25 cm, forma patrata si este din sticla clara. Modelul sau deosebit il face perfect atat cat a fi folosit in casa proprie cat si pentru a fi oferit cadou ..
170 RON Fără TVA:143 RON
Sfesnic Florinan H61   Sfesnic cu 1 brate din Aluminiu de culoare Auriu Alte specificații ale acestui produs:   Înălțime:   61cm  Numar brate:    1 Culoare:    Auriu  Material:   Aluminiu  Stil:    Vintage&nbs..
291 RON Fără TVA:245 RON
Sfesnic sticla patrat Apolo H20 Acest sfesnic este perfect pentru a fi oferit cadou, dar si pentru a infrumuseta o cina romantica sau pur si simplu pentru a da o nota de intimitate unei cine Sfesnicul este din sticla clara, transparent si are inaltimea de 20cm.  Pretul afisat este pent..
148 RON Fără TVA:124 RON
Sfesnic Florinan H77   Sfesnic cu 1 brate din Aluminiu de culoare Auriu Alte specificații ale acestui produs:   Înălțime:   77cm  Numar brate:    1 Culoare:    Auriu  Material:   Aluminiu  Stil:    Vintage&nbs..
391 RON Fără TVA:329 RON
Set 3 sfesnice decorative   Sfesnic cu 3 brate din Aluminiu de culoare Argintiu Alte specificații ale acestui produs:   Numar brate:    3 Culoare:    Argintiu  Material:   Aluminiu  Stil:    Vintage  Lumanarile nu sun..
169 RON Fără TVA:142 RON
Sfesnic Bera cu 4 brate negru   Sfesnic cu 4 brate din Aluminiu de culoare Negru Alte specificații ale acestui produs:   Lungime:    40cm  Numar brate:    4 Culoare:    Negru  Material:   Aluminiu  Stil:    Mo..
180 RON Fără TVA:151 RON
Tavita cu 4 sfesnice decorative H48   Sfesnic cu 3 brate din Aluminiu de culoare Argintiu Alte specificații ale acestui produs:   Înălțime:   48cm  Numar brate:    3 Culoare:    Argintiu  Material:   Aluminiu  Stil:&nbs..
101 RON Fără TVA:85 RON
Sfesnic Junelen H30   Sfesnic cu 1 brate din Aluminiu de culoare Auriu Alte specificații ale acestui produs:   Înălțime:   30cm  Numar brate:    1 Culoare:    Auriu  Material:   Aluminiu  Stil:    Vintage ..
133 RON Fără TVA:112 RON
Sfesnic Junelen H38   Sfesnic cu 1 brate din Aluminiu de culoare Auriu Alte specificații ale acestui produs:   Înălțime:   38cm  Numar brate:    1 Culoare:    Auriu  Material:   Aluminiu  Stil:    Vintage ..
182 RON Fără TVA:153 RON
Tavita cu 9 sfesnice decorative D50cm   Sfesnic cu 9 brate din Aluminiu de culoare Auriu Alte specificații ale acestui produs:   Diametru:   50cm  Numar brate:    9 Culoare:    Auriu  Material:   Aluminiu  Stil:  &..
698 RON Fără TVA:587 RON
   Sfeşnic alb cu 5 brate, model Victoria, de inalţime 77 cm. Acest sfeşnic se asorteaza perfect in decorarea caminului dumneavoastra cu sfesnice albe din acelaşi model dar de dimensiuni diferite respectiv 50 cm si 104 cm. Produsul constiuie o excelenta soluţi..
314 RON Fără TVA:264 RON
Sfesnic cu 9 brate Victo H180cm   Sfesnic cu 9 brate din Aluminiu/Mango de culoare Argintiu/Maro Alte specificații ale acestui produs:   Înălțime:   180cm  Numar brate:    9 Culoare:    Argintiu  Material:   Aluminiu/Mango&nb..
1.570 RON Fără TVA:1.319 RON
Sfesnic cu 9 brate Victo H125cm   Sfesnic cu 9 brate din Aluminiu/Mango de culoare Argintiu/Maro Alte specificații ale acestui produs:   Înălțime:   125cm  Numar brate:    9 Culoare:    Argintiu  Material:   Aluminiu/Mango&nb..
805 RON Fără TVA:676 RON
Sfesnic cu 4 brate tip corn H85cm   Sfesnic cu 4 brate din Aluminiu de culoare Argintiu Alte specificații ale acestui produs:   Înălțime:   85cm  Numar brate:    4 Culoare:    Argintiu  Material:   Aluminiu  Stil: ..
806 RON Fără TVA:677 RON
Sfesnic cu maner cu 8 brate Amarandel H61cm   Sfesnic cu 8 brate din Aluminiu de culoare Argintiu Alte specificații ale acestui produs:   Înălțime:   61cm  Numar brate:    8 Culoare:    Argintiu  Material:   Aluminiu  S..
378 RON Fără TVA:318 RON
Sfesnic de perete cu 8 brate Octo L96   Sfesnic cu 8 brate din Aluminiu de culoare Auriu Alte specificații ale acestui produs:   Lățime:    96cm  Numar brate:    8 Culoare:    Auriu  Material:   Aluminiu  Stil:  &n..
465 RON Fără TVA:391 RON
 Sfeşnic negru cu 5 braţe si accesorii, model Victoria, de inalţime 78 cm. Acest produs confera un aer clasic oricarui eveniment. ..
390 RON Fără TVA:328 RON
Sfesnic auriu Victoria H120   Sfesnic cu 9 brate din Aluminiu nichelat de culoare Auriu Alte specificații ale acestui produs:   Înălțime:   120cm  Numar brate:    9 Culoare:    Auriu  Material:   Aluminiu nichelat  Stil..
535 RON Fără TVA:450 RON
Sfesnic cu 5 brate Vens H65   Sfesnic cu 5 brate din Aluminiu nichelat de culoare Argintiu Alte specificații ale acestui produs:   Înălțime:   65cm  Numar brate:    5 Culoare:    Argintiu  Material:   Aluminiu nichelat  ..
303 RON Fără TVA:255 RON
Sfesnic cu 5 brate Vens H100   Sfesnic cu 5 brate din Aluminiu nichelat de culoare Argintiu Alte specificații ale acestui produs:   Înălțime:   100cm  Numar brate:    5  Culoare:    Argintiu  Material:   Aluminiu nichela..
465 RON Fără TVA:391 RON
Sfesnic negru Victoria cu 5 brate H40   Sfesnic cu 5 brate din Aluminiu de culoare Negru Alte specificații ale acestui produs:   Înălțime:   40cm  Numar brate:    5 Culoare:    Negru  Material:   Aluminiu  Stil:  &..
140 RON Fără TVA:118 RON
Sfesnic Malo cu 5 brate L54   Sfesnic cu 5 brate din Aluminiu de culoare Alb Alte specificații ale acestui produs:   Înălțime:   54cm  Numar brate:    5 Culoare:    Alb  Material:   Aluminiu  Stil:    Shabby&n..
210 RON Fără TVA:176 RON
Sfeşnic auriu cu 9 braţe, model Victoria, de inalţime 180 cm. Datorita inalţimii sale mari, acest sfeşnic cu aspect vintage, se recomanda sa fie folosit direct pe pardoseala şi nu pe obiecte de mobilier decat daca structura acestora este destul de solida ca sa permita sustinerea lui. Este un obiect ..
1.496 RON Fără TVA:1.257 RON
Sfesnic de perete Verlo H32   Sfesnic cu 1 brate din Aluminiu de culoare Argintiu Alte specificații ale acestui produs:   Înălțime:   32cm  Numar brate:    1 Culoare:    Argintiu  Material:   Aluminiu  Stil:   ..
110 RON Fără TVA:92 RON
Sfesnic decorativ cu 4 brate argintiu L38   Sfesnic cu 4 brate din Fier de culoare Argintiu Alte specificații ale acestui produs:   Lungime:    38cm  Numar brate:    4 Culoare:    Argintiu  Material:   Fier  Stil: ..
117 RON Fără TVA:98 RON
Afişare 1 - 48 din 62 (2 pagini)