Menu
Your Cart

Sfeșnice

  Sfesnice - suporturi de lumanari inedite

Lumanarilor le sta mai bine intr-un sfeşnic decorativ: sfeşnice nunta, argintate, sfeşnice albe, negre, din sticla sau din ceramica, sfeşnice metalice, nichelate, sfeşnice retro sau vintage. Special pentru dumneavoastra am creat categoria Sfeşnice pentru a va pune la dispoziţie cele mai inedite produse din acest segment şi pentru a va oferi o gama foarte variata. Acest obiect graţios a devenit in zilele noastre un obiect decorativ din ce in ce mai cautat in lumea organizatorilor de evenimente pentru ca el reprezinta cu succes centerpiece-ul oricarei mese festive.

Sfesnice nunta

Ales pe culoarea şi inalţimea potrivita şi impodobit cu un aranjament floral pe masura acest obiect decorativ maiestuos va crea armonie şi va fi punctul de rezistenţa al oricarui decor. Un sfeşnic alb va fi intodeauna potrivit in cadrul unei ceremonii sau petreceri de nunta, in timp ce un sfeşnic argintiu se va incadra foarte bine intr-un decor tradiţional. Sfeşnicele iniţial aveau rolul de a servi drept suport lumanarilor insa atat de mult a evoluat acest obiect decorativ incat lumanarea a ajuns sa reprezinte doar un accesoriu nu intodeauna necesar. 

Sfeşnic auriu cu 9 braţe, model Victoria, de inalţime 180 cm. Datorita inalţimii sale mari, acest sfeşnic cu aspect vintage, se recomanda sa fie folosit direct pe pardoseala şi nu pe obiecte de mobilier decat daca structura acestora este destul de solida ca sa permita sustinerea lui. Este un obiect ..
1.496 RON Fără TVA:1.257 RON
Un sfesnic inalt deosebit, in stil baroc, impozant. Acestea sunt caracteristicile acestui sfesnic nobil.  Acesta se deosebeste de celelalte sfesnice prin prezenta impunatoare, atragand imediat privirile.  Dimensiunile lui sunt impunatoare: 125 cm inaltime (fara lumanari) si un diamet..
1.131 RON Fără TVA:950 RON
Suport lumanari Roots argintiu Înaltime: 64 Material: metal ..
781 RON Fără TVA:656 RON
Suport lumanari Roots auriu Înaltime: 64cm Material: metal ..
781 RON Fără TVA:656 RON
 Sfeşnic negru cu 5 braţe si accesorii, model Victoria, de inalţime 78 cm. Acest produs confera un aer clasic oricarui eveniment. ..
432 RON Fără TVA:363 RON
   Dati un plus de valoare mesei dumneavoastra cu ajutorul sfesnicului Victus. Fie ca-l folositi ca si Centerpiece pe o masa de evenimente sau ca si decor pentru casa dumneavoastra, sfesnicul este un obiect de decor indispensabil. În realizarea sfesnicului s-a folosit lemnul de mango pentr..
290 RON Fără TVA:244 RON
   Dati un plus de valoare mesei dumneavoastra cu ajutorul sfesnicului Victus. Fie ca-l folositi ca si Centerpiece pe o masa de evenimente sau ca si decor pentru casa dumneavoastra, sfesnicul este un obiect de decor indispensabil. În realizarea sfesnicului s-a folosit lemnul de mango pentr..
151 RON Fără TVA:127 RON
   Un sublim obiect decorativ cu care ve-ţi crea o atmosfera intima este sfeşnicul argintiu Grace. Sfeşnicul este construit din metal, este de culoare argintie, are cinci braţe şi inalţimea totala de 50 cm. Particularitatea acestui obiect decorative este, ca daca la majoritatea sfeşnicelor..
177 RON Fără TVA:149 RON
   Pe orice masa, noptiera sau comoda il vei aşeza el va fi cu siguranţa vedeta: sfeşnicul argintiu din gama Varas. Sfeşnicul este construit din metal, este de culoare argintie, are cinci braţe şi inalţimea totala de 50 cm. Acest obiect face parte din gama Varas, gama in care regasim şi sf..
233 RON Fără TVA:196 RON
Pe orice masa, noptiera sau comoda il vei aşeza el va fi cu siguranţa vedeta: sfeşnicul argintiu din gama Varas. Sfeşnicul este construit din metal, este de culoare argintie, are cinci braţe şi inalţimea totala de 35 cm. Acest obiect face parte din gama Varas, gama in care regasim şi sfeşnicul de in..
126 RON Fără TVA:106 RON
   Creeaza o atmosfera intima cu ajutorul sfeşnicelor din gama Phoenix sau pur şi simplu inspira-te daca eşti in pana de idei de cadouri. Aceste produse se comercializeaza doar la set, setul conţinand trei sfeşnice metalice argintii de dimensiuni 14, 18 respec..
97 RON Fără TVA:82 RON
   O apariţie surprinzatoare care atrage privirile oriunde s-ar afla este sfeşnicul argintiu Victoria cu 9 braţe. Sfeşnicul este construit din metal, are inalţimea de 69 cm şi este complet demontabil pentru a putea fi transportat şi depozitat corespunzator. Ceea ce il face deosebit faţa de..
317 RON Fără TVA:266 RON
   Idei de cadouri: sfeşnic inalt argintiu cu 9 braţe, model Victoria, de inalţime 180 cm. Datorita inalţimii sale mari, acest sfeşnic inalt cu aspect vintage, se recomanda sa fie folosit direct pe pardoseala şi nu pe obiecte de mobilier decat daca structura acesto..
1.458 RON Fără TVA:1.225 RON
   Idei de cadouri: sfeşnic inalt alb cu 5 braţe, model Victoria, de inalţime 104 cm. Acest sfeşnic se asorteaza perfect in decorarea caminului dumneavoastra cu sfeşnicele albe din acelaşi model dar de dimensiuni diferite respectiv 50 cm si 77 cm. ..
427 RON Fără TVA:359 RON
   Sfeşnic alb cu 5 brate, model Victoria, de inalţime 77 cm. Acest sfeşnic se asorteaza perfect in decorarea caminului dumneavoastra cu sfesnice albe din acelaşi model dar de dimensiuni diferite respectiv 50 cm si 104 cm. Produsul constiuie o excelenta soluţi..
314 RON Fără TVA:264 RON
   Idei de cadouri: sfeşnic alb cu 5 braţe, model Victoria, de inalţime 50 cm. Acest sfeşnic se asorteaza perfect in decorarea caminului dumneavoastra cu sfeşnicele albe din acelaşi model dar de dimensiuni diferite respectiv 77 cm si 104 cm. ..
141 RON Fără TVA:118 RON
   Sfeşnic auriu cu 5 braţe model Victoria de inalţime 77cm. Acest sfeşnic se asorteaza perfect in decorarea oricarui spaţiu cu acelaşi model de sfeşnic dar de dimensiune mai mica 40 cm. Textura acestui produs este diferita faţa de a celorlalte sfeşnice, finisajul realizat f..
377 RON Fără TVA:317 RON
   Sfeşnic cu 5 braţe auriu model Victoria de inalţime 40 cm. Decoraţi-va casa cu acest suport de lumanari creand o atmosfera intima. Textura acestui produs este diferita faţa de a celorlalte sfeşnice, finisajul realizat fiind unul brut, ca şi in imaginea de prezentare. ..
142 RON Fără TVA:119 RON
   Sfeşnic argintiu cu 5 braţe, model Victoria, de inalţime 78 cm. Acest produs se poate asorta cu aceleaşi modele de sfeşnice din gama Victoria de inalţime 105 cm si 120 cm. ..
396 RON Fără TVA:333 RON
   Idei de cadouri: sfeşnic cu 5 braţe argintat model Victoria cu inalţimea de 120cm. Acest sfeşnic se asorteaza perfect cu acelaşi model de sfeşnic dar de dimensiune mai mica H105 la fel cum se poate observa şi in imaginea de prezentare. ..
515 RON Fără TVA:433 RON
   Sfeşnic argintiu Victoria cu 5 braţe de inaltime 105 cm ideal ca obiect decorativ pentru creare unei atmosfere intime şi ideal ca şi idee de cadou pentru cei apropiaţi. Se asorteaza perfect cu acelasi model de sfeşnic dar de dimensiune mai mare H120 dupa cum se vede şi in imag..
440 RON 399 RON Fără TVA:335 RON
Afişare 1 - 21 din 21 (1 pagini)