Menu
Your Cart

Scaun de depozitare Wooder alb-natural

PRODUS INDISPONIBIL
Scaun de depozitare Wooder alb-natural
0,00 RON
Fără TVA: 0,00 RON
  • Disponibil pentru livrare: Stoc epuizat
  • Dimensiuni: 40.00 x 28.00 x 41.00
  • Cod intern: 23UM1020

Scaun de depozitare Wooder alb-natural 
Dacă locuiți intr-un spațiu mic sau cum ar fi mobilierul care poate efectua cu adevărat o sarcină dublă (sau triplu), această piesă este pentru dvs. Wooder este o preluare contemporană și elegantă a tipicului otoman cu finisajele sale frumoase, din lemn natural și formă geometrică, construite din lemn tratat, indoit intr-o formă cilindrică conică. Capul alb clar, care funcționează atât ca o masă sau ca un scaun, iar mânerele sale integrate facilitează mișcarea in casă. Această piesă are dimensiunile de 16,5 x 15,8 cm, astfel incât să poată stoca cu ușurință obiecte de uz casnic mai gros, cum ar fi păturile. Capacitatea sa de greutate este de 250 kg. Comanda această piesă caldă și versatilă astăzi pentru o soluție de depozitare și mobilier contemporană.
MOBILĂ MULTISTRUZĂ: baza Wooder are o dimensiune de 16 x 15 inci și poate stoca obiecte mari de uz casnic, cum ar fi păturile. Capacul îi permite să funcționeze ca o masă laterală și scaune in plus.
PROIECTARE CONTEMPORANA: Acest scaun este confecționat din lemn natural tratat, indoit intr-o formă cilindrică frumos curbată, cu un finisaj din lemn natural și un capac alb, clare.
SITUAȚIA EXTRA ȘI PORTABILĂ: Adăugați locuri suplimentare sau depozitare in orice cameră din casă datorită mânerelor incorporate Wooder care ușurează transportul și deplasarea către locul unde aveți nevoie cel mai mult.
PROIECTUL VERDE SI VERSATILE: Finisajul din lemn natural al acestui scaun adauga caldura subtila si neutra geometriei sale contemporane, imbunatatind capacitatea sa de a lucra in mai multe decoruri.
 
Alte specificatii ale acestui produs:  
Inaltime : 41cm 
Lungime: 40cm 
Latime : 28cm 
Culoare: Crem 
Material: Placaj de mesteacan 
Stil: Minimalist 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun