Menu
Your Cart

Rame foto

   Păstrează momentele unice, persoanele dragi aproape cu o ajutorul obiectelor de decoraţiuni interioare vintage: rame foto din lemn, rame foto ceramice sau rame foto metalice. Aici găseşti cele mai potrivite idei de cadouri. O amintire poate însemna multe iar însumarea lor este de fapt percepţia şi aşteptările pe care ni le facem referitor la prezent şi viitor. Un lucru plăcut pe care l-am trăit în trecut într-un anumit loc şi cu anumite persoane ne va sugera indiciul că în împrejurări şi cercuri asemănătoare vom retrăi placerea acelui moment.

  Pentru a avea în preajmă momentele de neuitat şi pentru a sugera în permanenţă subconştientului aceste stări de trăire, noi venim în ajutorul dumneavoastră cu gama de rame foto potrivită pentru orice gust. Aceste produse delicate pot decora spaţiul dumneavoastră intim printr-o simplă aşezare pe perete, pe birou, masă sau noptieră. Nu neglijaţi importanţa acestor decoraţiuni interioare în procesul de decorare şi alegeţi o ramă foto care să vă definească personalitatea. 

    Cu un usor aer baroc, rama Boneville este obiectul perfect pentru păstrarea amintirilor. Rama este realizata din rasină, iar dimensiunile exterioare sunt de 15X25 cm, poza ce poate fi înrămată având dimensiunea de 9X14 cm. Rama este disponibilă în două culori, după cum se poate observa..
39 RON Fără TVA:33 RON
Cod intern: 11WE074
   O amintire poate sa ramana mereu vie daca este pastrata intr-o rama foto cu stil. Asa este si rama foto Orange, construita din MDF de culoare portocalie cu marginile ramelor aurii. Rama are dimensiunile totale de 50X31X1.8 cm si beneficiaza de trei rame de forma patrata plus una su..
25 RON Fără TVA:21 RON
Cod intern: LD-129638
 Rama foto este una specială datorită designului ingenios shabby chic, si anume rama de lemn cu imprimeuri florate in culori pale.Dimensiuniea ei este 23 cm latime x 28 cm inaltime. ..
53 RON 38 RON Fără TVA:32 RON
Cod intern: 11IT073
   Forme geometrice regulate, nuante de albastru si alb, intr-un cuvant Azur, aceasta este rama foto pe care noi v-o propunem. Avand un aspect marin rama foto Azur este perfecta pentru a completa un astfel de decor. Rama are forma dreptunghiulara si este realizata din lemn, dimensiuni..
68 RON Fără TVA:57 RON
Cod intern: 11IT070
   Rama foto Blue Turquoise reprezinta un mod deosebit de a va pastra amintirile dragi prin fotografii. Rama este realizata din rasina, pe marginea ei avand sculptate motive florale aurii, ceea ce ne duce cu gandul la o epoca baroc infloritoare. Dimensiunile exterioare ale ramei sunt de 20..
42 RON Fără TVA:35 RON
Cod intern: 11IT069
    Cu un usor aer baroc, rama Boneville este obiectul perfect pentru păstrarea amintirilor. Rama este realizata din rasină, iar dimensiunile exterioare sunt de 15X25 cm, poza ce poate fi înrămată având dimensiunea de 9X14 cm. Rama este disponibilă în două culori, după cum se poate observa..
39 RON Fără TVA:33 RON
Cod intern: 11IT044
   O rama foto Preppy cu buline si motive florale v-a fi intodeauna potrivita pentru pastrarea aminirilor dumneavoastra. Aceasta rama foto este acoperita cu material si este conceputa pentru a inrama fotografii de dimensiunea 10x15 cm. Aspectul preppy pe care aceasta rama il are este ..
31 RON Fără TVA:26 RON
Cod intern: 11IT043
   Pastrati-va amintirile cu cei dragi intr-o rama foto vintage - rama foto Eiffel. Aceasta rama foto este realizata din lemn si este conceputa pentru a inrama fotografii de dimensiunea 13x18 cm. Aspectul vintage pe care aceasta rama il are este conturat de fundita aplicata in coltul din s..
31 RON Fără TVA:26 RON
Cod intern: 11IT042
   Pastrati-va amintirile cu cei dragi intr-o rama foto vintage - rama foto Paris. Aceasta rama foto este realizata din lemn si este conceputa pentru a inrama fotografii de dimensiunea 10x15 cm. Aspectul vintage pe care aceasta rama il are este conturat de fundita aplicata in coltul din st..
27 RON 15 RON Fără TVA:13 RON
Cod intern: 11JO031
   Surpriza din gama de decoraţiuni interioare este rama foto cu 5 fotografii şi oglindă inclusă, servind în acelaşi timp pentru două scopuri: cel decorativ şi cel funcţional. Dimensiunea totală a acestei decoraţiuni este de 39x3x39 cm, în timp ce pozele ce pot fi înrămate trebuie să ..
123 RON 78 RON Fără TVA:66 RON
Cod intern: 11KE029
   Cea mai colorată prezenţă în gama noastră de decoraţiuni interioare o reprezintă ramele foto multicolore în care se pot înrăma poze de dimensiuni 6x9 cm. Aceste rame au un design baroc dar după coloritul lor s-ar încadra cel mai bine în stilul de amenajări interioare preppy. A..
21 RON Fără TVA:18 RON
Cod intern: 11ZA008
   Ramă foto rotundă din sticlă cu marginile metalice de culoare neagră având înălţimea de 12 cm. Această ramă foto face parte dintr-o gamă de produse de culori şi dimensiuni diferite pe care vă rugam sa le studiaţi, regăsindu-le mai jos,..
73 RON 47 RON Fără TVA:40 RON
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)