Menu
Your Cart

Paturi

Paturi dormitor - tapitate, rustice, moderne, clasice

 Efortul depus merita rasplatit cu un somn de calitate. Tocmai de aceea noi venim in intampinarea dumneavoastra cu o gama diversa de paturi dormitor, pentru a avea de unde alege designul si modelul dorit. Daca de multe ori ati ramas impresionati de imaginile camerelor de hotel cu paturi mari confortabile, cu tablii impresionante tapitate, acum aveti ocazia sa recreati aceasta imagine in dormitorul caminului dumneavoastra. Paturile noastre sunt realizate din materiale de calitate, durabile si usor de intretinut. 

   Pentru un somn linistitor si relaxat va recomandam patul tapitat Alaska. Structura patului este realizata din lemn, iar partea exterioara este tapitata cu stofa in culoarea gri. Materialul folosit pentru tapitare este foarte usor de intretinut si curatat. Patul se livreaza demontat..
1.379,00 RON 1.241,10 RON Fără TVA:1.042,94 RON
   Dormitorul dumneavoastra are nevoie de un pat simplu si elegant? Patul Limasol este atunci piesa de mobilier potrivita. Patul este construit pe structura metalica demontabila cu finisaj de culoarea alba. Montarea patului se face extrem de facil pe baza instructiunilor de montaj din pach..
1.024,00 RON Fără TVA:860,50 RON
   Dormitorul dumneavoastra are nevoie de un pat simplu si elegant? Patul Limasol este atunci piesa de mobilier potrivita. Patul este construit pe structura metalica demontabila cu finisaj de culoarea alba. Montarea patului se face extrem de facil pe baza instructiunilor de montaj din pach..
906,00 RON Fără TVA:761,34 RON
   Simplu si elegant, patul metalic Sydney se potriveste perfect in dormitorul dumneavoastra. Patul este realizat din structura metalica, contine somiera tip lamele, iar finisajul lui poate sa fie pe culoarea alba sau neagra. Culoarea dorita se va comunica in momentul efectuarii comenzii. ..
711,00 RON Fără TVA:597,48 RON
   Simplu si elegant, patul metalic Sydney se potriveste perfect in dormitorul dumneavoastra. Patul este realizat din structura metalica, contine somiera tip lamele, iar finisajul este in culoarea alba. Patul se livreaza demontat, procedura de montaj fiind extrem de facila si realizan..
1.001,00 RON Fără TVA:841,18 RON
   Din combinatia simpla lemn si metal a rezultat un pat cu totul deosebit, extrem de potrivit pentru dormitorul dumneavoastra. Patul Venetia este realizat pe o structura metalica cu o rama de lemn la picioare si capatai. Patul este finisat in culoarea alba si se livreaza demontat, montaju..
1.310,00 RON Fără TVA:1.100,84 RON
   Din combinatia simpla lemn si metal a rezultat un pat cu totul deosebit, extrem de potrivit pentru dormitorul dumneavoastra. Patul Venetia este realizat pe o structura metalica cu o rama de lemn la picioare si capatai. Patul este disponibil in doua variante: prima in cara finisajul este..
1.415,00 RON Fără TVA:1.189,08 RON
   Din combinatia simpla lemn si metal a rezultat un pat cu totul deosebit, extrem de potrivit pentru dormitorul dumneavoastra. Patul dublu Venetia Antique este realizat pe o structura metalica cu o rama de lemn la picioare si capatai. Finisajul lemnului este in culoarea cires, astfel imag..
1.287,00 RON Fără TVA:1.081,51 RON
Din combinatia simpla lemn si metal a rezultat un pat cu totul deosebit, extrem de potrivit pentru dormitorul dumneavoastra. Patul dublu Venetia Antique este realizat pe o structura metalica cu o rama de lemn la picioare si capatai. Finisajul lemnului este in culoarea cires, astfel imaginea totala a..
1.323,00 RON Fără TVA:1.111,76 RON
   Patul Convers se remarca prin calitatea materialelor folosite si prin confortul sporit pe care il ofera. Patul este tapitat, construit pe structura de lemn iat stofa care il imbraca este de culoarea gri, ea fiind extrem de rezistenta si usor de intretinut. Patul se livreaza demontat, mo..
1.839,00 RON Fără TVA:1.545,38 RON
   Patul tapitat Varese, este extrem de confortabil si practic datorita celor doua sertare pentru depozitare de care dispune. Patul este tapitat cu stofa de culoarea gri, el fiind construit pe o structura de lemn. Patul se livreaza demontat, montajul fiind extrem de facil si facandu-se cu ..
2.023,00 RON Fără TVA:1.700,00 RON
   Patul Aspen este un pat impunator si elegant , capataiul de dimensiuni mari oferindu-i aceste caracteristici. Patul este tapitat cu stofa de culoarea gri, el fiind construit pe o structura de lemn. Patul se livreaza demontat, montajul fiind extrem de facil si facandu-se cu ajutorul inst..
1.714,00 RON Fără TVA:1.440,34 RON
   Patul Bolognia este o piesa de mobilier eleganta si impunatoare, potrivita pentru orice dormitor. Patul este realizat pe structura de lemn si tapitat cu piele ecologica in culoarea capucino. Patul se livreaza demontat, montajul facandu-se foarte facil pe baza instructiunilor din colet. ..
2.290,00 RON Fără TVA:1.924,37 RON
   Patul Kalamata este o piesa de mobilier eleganta si impunatoare, potrivita pentru orice dormitor. Patul este realizat pe structura de lemn si tapitat cu piele ecologica in culoarea alba. Patul se livreaza demontat, montajul facandu-se foarte facil pe baza instructiunilor din colet...
1.783,00 RON Fără TVA:1.498,32 RON
   Patul Santorini este o piesa de mobilier eleganta si impunatoare, potrivita pentru orice dormitor. Patul este realizat pe structura de lemn si tapitat cu piele ecologica in culoarea alba. Patul se livreaza demontat, montajul facandu-se foarte facil pe baza instructiunilor din colet..
1.967,00 RON Fără TVA:1.652,94 RON
   Patul tapitat Maria, este extrem de confortabil si practic datorita sertarelor pentru depozitare de care dispune. Patul este tapitat cu stofa de culoarea gri, el fiind construit pe o structura de lemn. Patul se livreaza demontat, montajul fiind extrem de facil si facandu-se cu ajutorul ..
2.646,00 RON Fără TVA:2.223,53 RON
   Extrem de confortabil si realizat din materiale de calitate, patul Malmo vine sa intregeasca perfect decorul dormitorului dumneavoastra. Patul este tapitat cu stofa de culoarea denim, el fiind construit pe o structura de lemn. Patul se livreaza demontat, montajul fiind extrem de fa..
1.553,00 RON Fără TVA:1.305,04 RON
   Avand o imagine moderna, data de materialul folosit pentru tapitare si anume un material cu structura 3D, patul Tokyo vine sa intregeasca orice decor de inspiratie moderna. Materialele folosite sunt extrem de rezistente si usor de intretinut, pentru tapitare folosindu-se o stofa de..
1.921,00 RON Fără TVA:1.614,29 RON
   Pentru un somn linistitor si relaxat va recomandam patul tapitat Ofelia. Structura patului este realizata din lemn, iar partea exterioara este tapitata cu stofa in culoarea gri. Materialul folosit pentru tapitare este foarte usor de intretinut si curatat. Patul se livreaza demontat, mon..
1.738,00 RON Fără TVA:1.460,50 RON
   Patul este o piesa necesara pentru orice dormitor, de aceea va recomandam cu incredere patul tapitat Maradi. Patul este tapitat cu stofa de culoarea gri, aceasta fiind extrem de usor de curatat si intretinut. Designul acestui produs este unul modern acesta potrivindu-se in aprope orice ..
1.839,00 RON Fără TVA:1.545,38 RON
   Patul William este o piesa de mobilier absolut necesara pentru dormitorul dumneavoastra. Patul este tapitat cu o stofa de culoarea gri, extrem de usor de intretinut si curatat. Pe langa faptul ca tapiteria aplicata acestui pat ofera un confort sporit patul dispune si de un spatiu suplim..
3.219,00 RON Fără TVA:2.705,04 RON
   Patul Taranto este extrem de confortabil datorita tapiteriei folosite dar in acelasi timp ofera si un plus de imagine dormitorului in care va fi utilizat. Patul este tapitat cu stofa gri deschis de foarte buna calitate care se intretine foarte usor. Patul se livreaza demontat, montajul ..
1.806,00 RON Fără TVA:1.517,65 RON
   Patul Denmark este o piesa de mobilier absolut necesara pentru dormitorul dumneavoastra. Patul este tapitat cu o stofa de culoarea gri, extrem de usor de intretinut si curatat. Pe langa faptul ca tapiteria aplicata acestui pat ofera un confort sporit patul dispune si de un spatiu s..
2.989,00 RON Fără TVA:2.511,76 RON
Dimensiuni: Lungime: 216 cm ; Latime: 169 cm; Inaltime: 114 cm Patul este foarte unul tapitat textil, din material durabil si permite amplasarea unei saltele Super King Size de 180 x 200 cm.  Salteaua nu este inclusa.    ..
2.039,00 RON Fără TVA:1.713,45 RON
Va oferim un pat tapitat cu material textil, intr-o culoare neutra si luminoasa care poate pune in valoare lumina naturala si crea impresia unui dormitor larg, aerisit.  Puteti comanda, separat si o noptiera Malmo in aceeasi culoare pe care o puteti asorta patului.    Dimensi..
1.888,00 RON Fără TVA:1.586,55 RON
  Patul Florence realizat poate crea in dormitorul matrimonial un  decor cu adevarat romantic.  Este realizat in stilul clasic si  reprezinta luxul pe care ti-l poti permite. Liniile fluide  dar simple si executia in detalii  rafinate, impreuna cu insert..
1.229,00 RON Fără TVA:1.032,77 RON
Conceput cu un design scandinav, simplu dar elegant si usor de asortat cu orice camera, patul Alaska poate crea ambianta odihnitoare de care are nevoie dormitorul tau Salteaua trebuie achizitionata separat. Material :  lemn imbracat in stofa Culoare : gri Dimensiuni: Lu..
1.866,00 RON Fără TVA:1.568,07 RON
Patul tapitat cu piele alba  este oriunde un simbol al luxului si rafinamentului absolut. Acest model  prezinta un design modern, unic prin elementele cromate inserate ce aduc un plus de eleganţa. Capataiul inalt tapiţat va ofera spirijinul si confortul ideal atunci cand va relaxaţi, citiţ..
2.575,00 RON Fără TVA:2.163,87 RON
   Din combinatia simpla lemn si metal a rezultat un pat cu totul deosebit, extrem de potrivit pentru dormitorul dumneavoastra. Patul Venetia Antique este realizat pe o structura metalica cu o rama de lemn la picioare si capatai. Finisajul lemnului este in culoarea cires, astfel imaginea t..
1.484,00 RON Fără TVA:1.247,06 RON
   Din combinatia simpla lemn si metal a rezultat un pat cu totul deosebit, extrem de potrivit pentru dormitorul dumneavoastra. Patul simplu Venetia Antique este realizat pe o structura metalica cu o rama de lemn la picioare si capatai. Finisajul lemnului este in culoarea cires, astfel ima..
1.059,00 RON Fără TVA:889,92 RON
   Din combinatia simpla lemn si metal a rezultat un pat cu totul deosebit, extrem de potrivit pentru dormitorul dumneavoastra. Patul dublu Venetia Antique este realizat pe o structura metalica cu o rama de lemn la picioare si capatai. Finisajul lemnului este in culoarea cires, astfel imag..
1.369,00 RON Fără TVA:1.150,42 RON
   Patul Alice se remarca prin calitatea materialelor folosite si prin confortul sporit pe care il ofera. Patul este tapitat, construit pe structura de lemn iat stofa care il imbraca poate fi aleasa in culoarea gri sau verde fistic, ea fiind extrem de rezistenta si usor de intretinut...
1.696,00 RON Fără TVA:1.425,21 RON
   Patul Burgundia se remarca prin calitatea materialelor folosite si prin confortul sporit pe care il ofera. Patul este tapitat, construit pe structura de lemn iat stofa care il imbraca este de culoarea gri, ea fiind extrem de rezistenta si usor de intretinut. Patul se livreaza demon..
1.553,00 RON Fără TVA:1.305,04 RON
   Extrem de confortabil si realizat din materiale de calitate, patul Malmo vine sa intregeasca perfect decorul dormitorului dumneavoastra. Patul este tapitat cu stofa, vine disponibil in doua variante de culoare denim si gri, el fiind construit pe o structura de lemn. Culoarea dorita se v..
1.720,00 RON Fără TVA:1.445,38 RON
   Extrem de confortabil si realizat din materiale de calitate, patul Larisa vine sa intregeasca perfect decorul dormitorului dumneavoastra. Patul este tapitat cu stofa de culoarea gri, el fiind construit pe o structura de lemn. Patul se livreaza demontat, montajul fiind extrem de fac..
1.806,00 RON Fără TVA:1.517,65 RON
   Patul Loyd este o piesa de mobilier eleganta si calitativa potrivita pentru orice dormitor. Materialele folosite sunt extrem de rezistente si usor de intretinut, pentru tapitare optandu-se pentru o stofa albastu inchis sau una de culoarea gri. Culoarea dorita pentru a fi comandata ..
1.817,00 RON Fără TVA:1.526,89 RON
   Pentru un somn linistitor si relaxat va recomandam patul tapitat Alaska. Structura patului este realizata din lemn, iar partea, iar stofa cu care este tapitat poate fi aleasa atat in culoarea gri cat si in denim. Culoarea dorita pentru a fi comandata se va specifica la momentul efectuar..
1.659,00 RON Fără TVA:1.394,12 RON
   Patul este o piesa necesara pentru orice dormitor, de aceea va recomandam cu incredere patul tapitat Legrand Grey. Patul este tapitat cu stofa de culoarea gri, aceasta fiind extrem de usor de curatat si intretinut. Designul acestui produs este unul modern acesta potrivindu-se in aprope ..
2.738,00 RON Fără TVA:2.300,84 RON
   Pentru un somn linistitor si relaxat va recomandam patul tapitat gri Ofelia. Structura patului este realizata din lemn, iar partea exterioara este tapitata cu catifea in culoarea gri. Materialul folosit pentru tapitare este foarte usor de intretinut si curatat. Patul se livreaza de..
1.839,00 RON Fără TVA:1.545,38 RON
   Patul Ferrara ofera un aspect compact datorita tapitarii tuturor elementelor vizibile. Patul este tapitat cu o stofa de culoarea gri, extrem de usor de intretinut si curatat. Patul Ferrara este o piesa de mobilier impozanta care nu trebuie sa lipseasca din dormitorul dumneavoastra. Patu..
2.299,00 RON Fără TVA:1.931,93 RON
Pat tapitat Macom 160x200 Pat dublu tapitat, contine un cadru complet de benzi indoite inglobate in suporturi flexibile. Cadru pentru saltea de dimensiuni 160x200cm (nu este inclusa). Alte specificatii ale acestui produs:  Inaltime : 105cm Lungime: 215cm Latime : 167cm ..
1.332,00 RON Fără TVA:1.119,33 RON
Pat tapitat Macom 90x200  Pat tapitat, contine un cadru complet de benzi indoite inglobate in suporturi flexibile. Cadru pentru saltea de dimensiuni 90x200cm (nu este inclusa). Alte specificatii ale acestui produs:  Inaltime : 93cm Lungime: 215cm Latime : 97cm Culoare:..
1.090,00 RON Fără TVA:915,97 RON
Pat tapitat Alesis 90x200 cu suprafata de dormit suplimentara Pat single cu suprafata de dormit suplimentara. Cadru complet cu lamele din lemn. Cadru pentru 2 saltele de dimensiuni 90x200cm (nu sunt incluse). Alte specificatii ale acestui produs:  Inaltime : 92cm Lungime: 214cm&..
2.059,00 RON Fără TVA:1.730,25 RON
Pat tapitat Aspen 140x200 Pat tapitat dublu, cadru dimensiunea saltea 140*200 (salteaua nu este inclusa). Alte specificatii ale acestui produs:  Inaltime : 114cm Lungime: 216cm Latime : 169cm Culoare: gri Material: Material textil Stil: clasic ..
1.696,00 RON Fără TVA:1.425,21 RON
Pat tapitat Aspen 160x200 catifea  Patul Aspen este un pat impunator si elegant , capataiul de dimensiuni mari oferindu-i aceste caracteristici. Patul este tapitat, el fiind construit pe o structura de lemn. Patul se livreaza demontat, montajul fiind extrem de facil si facandu-se cu ajutorul i..
1.889,00 RON Fără TVA:1.587,40 RON
Pat tapitat Rafim 160x200 gri Pat tapitat Rafim modern. Acesta poate fi comandat cu noptiere din acelasi set sau/si cu lada depozitare. Saltea de dimensiuni 160x200cm (nu este inclusa). Alte specificatii ale acestui produs:  Inaltime : 96cm Lungime: 206cm Latime : 165cm&nbs..
1.332,00 RON Fără TVA:1.119,33 RON
Pat tapitat Womy 160x200 Saltea de dimensiuni 160x200cm (nu este inclusa). Alte specificatii ale acestui produs:  Inaltime : 94cm Lungime: 216cm Latime : 168cm Culoare: gri Material: Material textil Stil: modern ..
1.696,00 RON Fără TVA:1.425,21 RON
Pat Kenya 90x200 Pat sigle cadru metalic si lemn. Model disponibil pe 2 culori: alb si maro-negru. Saltea de dimensiuni 90x200cm (nu este inclusa). Va rugam sa specificati culoarea atunci cand plasati comanda.  Alte specificatii ale acestui produs:  Inaltime : 97cm Lungime: 212c..
1.127,00 RON Fără TVA:947,06 RON
Afişare 1 - 48 din 74 (2 pagini)