Menu
Your Cart

Paturi

Paturi dormitor - tapitate, rustice, moderne, clasice

 Efortul depus merita rasplatit cu un somn de calitate. Tocmai de aceea noi venim in intampinarea dumneavoastra cu o gama diversa de paturi dormitor, pentru a avea de unde alege designul si modelul dorit. Daca de multe ori ati ramas impresionati de imaginile camerelor de hotel cu paturi mari confortabile, cu tablii impresionante tapitate, acum aveti ocazia sa recreati aceasta imagine in dormitorul caminului dumneavoastra. Paturile noastre sunt realizate din materiale de calitate, durabile si usor de intretinut. 

   Pentru un somn linistitor si relaxat va recomandam patul tapitat Alaska. Structura patului este realizata din lemn, iar partea exterioara este tapitata cu stofa in culoarea gri. Materialul folosit pentru tapitare este foarte usor de intretinut si curatat. Patul se livreaza demontat..
1.379 RON 1.241 RON Fără TVA:1.043 RON
   Patul este o piesa necesara pentru orice dormitor, de aceea va recomandam cu incredere patul tapitat Legrand Grey. Patul este tapitat cu stofa de culoarea gri, aceasta fiind extrem de usor de curatat si intretinut. Designul acestui produs este unul modern acesta potrivindu-se in aprope ..
2.738 RON Fără TVA:2.301 RON
   Patul este o piesa necesara pentru orice dormitor, de aceea va recomandam cu incredere patul tapitat Maradi. Patul este tapitat cu stofa de culoarea gri, aceasta fiind extrem de usor de curatat si intretinut. Designul acestui produs este unul modern acesta potrivindu-se in aprope orice ..
1.839 RON Fără TVA:1.545 RON
   Patul William este o piesa de mobilier absolut necesara pentru dormitorul dumneavoastra. Patul este tapitat cu o stofa de culoarea gri, extrem de usor de intretinut si curatat. Pe langa faptul ca tapiteria aplicata acestui pat ofera un confort sporit patul dispune si de un spatiu suplim..
3.219 RON Fără TVA:2.705 RON
   Patul Taranto este extrem de confortabil datorita tapiteriei folosite dar in acelasi timp ofera si un plus de imagine dormitorului in care va fi utilizat. Patul este tapitat cu stofa gri deschis de foarte buna calitate care se intretine foarte usor. Patul se livreaza demontat, montajul ..
1.806 RON Fără TVA:1.518 RON
   Patul Denmark este o piesa de mobilier absolut necesara pentru dormitorul dumneavoastra. Patul este tapitat cu o stofa de culoarea gri, extrem de usor de intretinut si curatat. Pe langa faptul ca tapiteria aplicata acestui pat ofera un confort sporit patul dispune si de un spatiu s..
2.989 RON Fără TVA:2.512 RON
   Patul Ferrara ofera un aspect compact datorita tapitarii tuturor elementelor vizibile. Patul este tapitat cu o stofa de culoarea gri, extrem de usor de intretinut si curatat. Patul Ferrara este o piesa de mobilier impozanta care nu trebuie sa lipseasca din dormitorul dumneavoastra. Patu..
2.299 RON Fără TVA:1.932 RON
Dimensiuni: Lungime: 216 cm ; Latime: 169 cm; Înaltime: 114 cm Patul este foarte unul tapitat textil, din material durabil si permite amplasarea unei saltele Super King Size de 180 x 200 cm.  Salteaua nu este inclusa.    ..
2.039 RON Fără TVA:1.713 RON
Poti fi cu adevarat regele dormitorului tau cu acest pat clasic construit din lemn de calitate si MDF,   cu textura de cires invechit si finisat pentru a satisface si cele mai exigente pretentii. Patul se livreaza demontat, montajul facandu-se pe baza instructiunilor din colet. Ca si ca..
2.149 RON Fără TVA:1.806 RON
Va oferim un pat tapitat cu material textil, intr-o culoare neutra si luminoasa care poate pune in valoare lumina naturala si crea impresia unui dormitor larg, aerisit.  Puteti comanda, separat si o noptiera Malmo in aceeasi culoare pe care o puteti asorta patului.    Dimensi..
1.888 RON Fără TVA:1.587 RON
  Patul Florence realizat poate crea in dormitorul matrimonial un  decor cu adevarat romantic.  Este realizat in stilul clasic si  reprezinta luxul pe care ti-l poti permite. Liniile fluide  dar simple si executia in detalii  rafinate, impreuna cu insert..
1.229 RON Fără TVA:1.033 RON
Conceput cu un design scandinav, simplu dar elegant si usor de asortat cu orice camera, patul Alaska poate crea ambianta odihnitoare de care are nevoie dormitorul tau Salteaua trebuie achizitionata separat. Material :  lemn imbracat in stofa Culoare : gri Dimensiuni: Lu..
1.866 RON Fără TVA:1.568 RON
Patul tapitat cu piele alba  este oriunde un simbol al luxului si rafinamentului absolut. Acest model  prezinta un design modern, unic prin elementele cromate inserate ce aduc un plus de eleganţa. Capataiul inalt tapiţat va ofera spirijinul şi confortul ideal atunci cand va relaxaţi, citiţ..
2.575 RON Fără TVA:2.164 RON
   Dormitorul dumneavoastra are nevoie de un pat simplu si elegant? Patul Limasol este atunci piesa de mobilier potrivita. Patul este construit pe structura metalica demontabila cu finisaj de culoarea alba. Montarea patului se face extrem de facil pe baza instructiunilor de montaj din pach..
1.024 RON Fără TVA:861 RON
   Dormitorul dumneavoastra are nevoie de un pat simplu si elegant? Patul Limasol este atunci piesa de mobilier potrivita. Patul este construit pe structura metalica demontabila cu finisaj de culoarea alba. Montarea patului se face extrem de facil pe baza instructiunilor de montaj din pach..
906 RON Fără TVA:761 RON
   Simplu si elegant, patul metalic Sydney se potriveste perfect in dormitorul dumneavoastra. Patul este realizat din structura metalica, contine somiera tip lamele, iar finisajul lui poate sa fie pe culoarea alba sau neagra. Culoarea dorita se va comunica in momentul efectuarii comenzii. ..
711 RON Fără TVA:597 RON
   Simplu si elegant, patul metalic Sydney se potriveste perfect in dormitorul dumneavoastra. Patul este realizat din structura metalica, contine somiera tip lamele, iar finisajul este in culoarea alba. Patul se livreaza demontat, procedura de montaj fiind extrem de facila si realizan..
1.001 RON Fără TVA:841 RON
   Din combinatia simpla lemn si metal a rezultat un pat cu totul deosebit, extrem de potrivit pentru dormitorul dumneavoastra. Patul Venetia este realizat pe o structura metalica cu o rama de lemn la picioare si capatai. Patul este finisat in culoarea alba si se livreaza demontat, montaju..
1.310 RON Fără TVA:1.101 RON
   Din combinatia simpla lemn si metal a rezultat un pat cu totul deosebit, extrem de potrivit pentru dormitorul dumneavoastra. Patul Venetia este realizat pe o structura metalica cu o rama de lemn la picioare si capatai. Patul este disponibil in doua variante: prima in cara finisajul este..
1.415 RON Fără TVA:1.189 RON
   Din combinatia simpla lemn si metal a rezultat un pat cu totul deosebit, extrem de potrivit pentru dormitorul dumneavoastra. Patul dublu Venetia Antique este realizat pe o structura metalica cu o rama de lemn la picioare si capatai. Finisajul lemnului este in culoarea cires, astfel imag..
1.287 RON Fără TVA:1.082 RON
Din combinatia simpla lemn si metal a rezultat un pat cu totul deosebit, extrem de potrivit pentru dormitorul dumneavoastra. Patul dublu Venetia Antique este realizat pe o structura metalica cu o rama de lemn la picioare si capatai. Finisajul lemnului este in culoarea cires, astfel imaginea totala a..
1.323 RON Fără TVA:1.112 RON
   Patul Convers se remarca prin calitatea materialelor folosite si prin confortul sporit pe care il ofera. Patul este tapitat, construit pe structura de lemn iat stofa care il imbraca este de culoarea gri, ea fiind extrem de rezistenta si usor de intretinut. Patul se livreaza demontat, mo..
1.839 RON Fără TVA:1.545 RON
   Patul tapitat Varese, este extrem de confortabil si practic datorita celor doua sertare pentru depozitare de care dispune. Patul este tapitat cu stofa de culoarea gri, el fiind construit pe o structura de lemn. Patul se livreaza demontat, montajul fiind extrem de facil si facandu-se cu ..
2.023 RON Fără TVA:1.700 RON
   Patul Aspen este un pat impunator si elegant , capataiul de dimensiuni mari oferindu-i aceste caracteristici. Patul este tapitat cu stofa de culoarea gri, el fiind construit pe o structura de lemn. Patul se livreaza demontat, montajul fiind extrem de facil si facandu-se cu ajutorul inst..
1.714 RON Fără TVA:1.440 RON
   Patul Burgundia se remarca prin calitatea materialelor folosite si prin confortul sporit pe care il ofera. Patul este tapitat, construit pe structura de lemn iat stofa care il imbraca este de culoarea gri, ea fiind extrem de rezistenta si usor de intretinut. Patul se livreaza demon..
1.553 RON Fără TVA:1.305 RON
   Patul Bolognia este o piesa de mobilier eleganta si impunatoare, potrivita pentru orice dormitor. Patul este realizat pe structura de lemn si tapitat cu piele ecologica in culoarea capucino. Patul se livreaza demontat, montajul facandu-se foarte facil pe baza instructiunilor din colet. ..
2.290 RON Fără TVA:1.924 RON
   Patul Kalamata este o piesa de mobilier eleganta si impunatoare, potrivita pentru orice dormitor. Patul este realizat pe structura de lemn si tapitat cu piele ecologica in culoarea alba. Patul se livreaza demontat, montajul facandu-se foarte facil pe baza instructiunilor din colet...
1.783 RON Fără TVA:1.498 RON
   Patul Santorini este o piesa de mobilier eleganta si impunatoare, potrivita pentru orice dormitor. Patul este realizat pe structura de lemn si tapitat cu piele ecologica in culoarea alba. Patul se livreaza demontat, montajul facandu-se foarte facil pe baza instructiunilor din colet..
1.967 RON Fără TVA:1.653 RON
   Patul tapitat Maria, este extrem de confortabil si practic datorita sertarelor pentru depozitare de care dispune. Patul este tapitat cu stofa de culoarea gri, el fiind construit pe o structura de lemn. Patul se livreaza demontat, montajul fiind extrem de facil si facandu-se cu ajutorul ..
2.646 RON Fără TVA:2.224 RON
   Extrem de confortabil si realizat din materiale de calitate, patul Malmo vine sa intregeasca perfect decorul dormitorului dumneavoastra. Patul este tapitat cu stofa de culoarea denim, el fiind construit pe o structura de lemn. Patul se livreaza demontat, montajul fiind extrem de fa..
1.553 RON Fără TVA:1.305 RON
   Extrem de confortabil si realizat din materiale de calitate, patul Larisa vine sa intregeasca perfect decorul dormitorului dumneavoastra. Patul este tapitat cu stofa de culoarea gri, el fiind construit pe o structura de lemn. Patul se livreaza demontat, montajul fiind extrem de fac..
1.806 RON Fără TVA:1.518 RON
   Patul Paloma este o piesa de mobilier eleganta si calitativa potrivita pentru orice dormitor. Materialele folosite sunt extrem de rezistente si usor de intretinut, pentru tapitare folosindu-se o stofa de culoarea gri. Patul se livreaza demontat, montajul realizandu-se extrem de facil pe..
3.175 RON Fără TVA:2.668 RON
   Avand o imagine moderna, data de materialul folosit pentru tapitare si anume un material cu structura 3D, patul Tokyo vine sa intregeasca orice decor de inspiratie moderna. Materialele folosite sunt extrem de rezistente si usor de intretinut, pentru tapitare folosindu-se o stofa de..
1.921 RON Fără TVA:1.614 RON
   Pentru un somn linistitor si relaxat va recomandam patul tapitat Ofelia. Structura patului este realizata din lemn, iar partea exterioara este tapitata cu stofa in culoarea gri. Materialul folosit pentru tapitare este foarte usor de intretinut si curatat. Patul se livreaza demontat, mon..
1.738 RON Fără TVA:1.461 RON
Pat Venetia Antique 160x200 alb Din combinatia simpla lemn si metal a rezultat un pat cu totul deosebit, extrem de potrivit pentru dormitorul dumneavoastra. Patul dublu Venetia Antique este realizat pe o structura metalica cu o rama de lemn la picioare si capatai. Patul se livreaza demontat, m..
1.490 RON Fără TVA:1.252 RON
   Pentru un somn linistitor si relaxat va recomandam patul tapitat gri Ofelia. Structura patului este realizata din lemn, iar partea exterioara este tapitata cu catifea in culoarea gri. Materialul folosit pentru tapitare este foarte usor de intretinut si curatat. Patul se livreaza de..
1.839 RON Fără TVA:1.545 RON
   Design clasic si aerisit, acesta este patul Bahrain care poate infrumuseta dormitorul dumneavoastra. Patul este realizat pe o structura metalica demontabila si vine disponibil pe culoarea alba sau neagra. Culoarea dorita se va comunica in momentul efectuarii comenzii. Patul vine de..
633 RON Fără TVA:532 RON
   Design clasic si aerisit, acesta este patul Suez care poate infrumuseta dormitorul dumneavoastra. Patul este realizat pe o structura metalica demontabila si vine disponibil pe culoarea alba sau neagra. Culoarea dorita se va comunica in momentul efectuarii comenzii. Patul vine demontat i..
655 RON Fără TVA:550 RON
   Patul Florence este o piesa de mobilier cu o aparitie surprinzatoare. Patul este realizat dintr-un cadru metalic cu picioarele de lemn si vine disponibil in doua sortimente, unul in care cadrul si picioarele sunt finisate in totalitate in culoarea alba, iar altul in care cadrul met..
1.186 RON Fără TVA:997 RON
   Din combinatia simpla lemn si metal a rezultat un pat cu totul deosebit, extrem de potrivit pentru dormitorul dumneavoastra. Patul Venetia Antique este realizat pe o structura metalica cu o rama de lemn la picioare si capatai. Finisajul lemnului este in culoarea cires, astfel imaginea t..
1.484 RON Fără TVA:1.247 RON
   Din combinatia simpla lemn si metal a rezultat un pat cu totul deosebit, extrem de potrivit pentru dormitorul dumneavoastra. Patul simplu Venetia Antique este realizat pe o structura metalica cu o rama de lemn la picioare si capatai. Finisajul lemnului este in culoarea cires, astfel ima..
1.059 RON Fără TVA:890 RON
   Din combinatia simpla lemn si metal a rezultat un pat cu totul deosebit, extrem de potrivit pentru dormitorul dumneavoastra. Patul dublu Venetia Antique este realizat pe o structura metalica cu o rama de lemn la picioare si capatai. Finisajul lemnului este in culoarea cires, astfel imag..
1.369 RON Fără TVA:1.150 RON
   Patul Alice se remarca prin calitatea materialelor folosite si prin confortul sporit pe care il ofera. Patul este tapitat, construit pe structura de lemn iat stofa care il imbraca poate fi aleasa in culoarea gri sau verde fistic, ea fiind extrem de rezistenta si usor de intretinut...
1.696 RON Fără TVA:1.425 RON
   Paturi tapitate confortabile si calitative, aici putem integra si patul Genk. Patul este construit pe structura de lemn, are partea inferioara din lemn culoare natur, iar tapiteria vine disponibila atat pe culoarea gri cat si pe turquoise. Culoarea dorita va fi comunicata in momentul ef..
1.756 RON Fără TVA:1.476 RON
   Extrem de confortabil si realizat din materiale de calitate, patul Malmo vine sa intregeasca perfect decorul dormitorului dumneavoastra. Patul este tapitat cu stofa, vine disponibil in doua variante de culoare denim si gri, el fiind construit pe o structura de lemn. Culoarea dorita se v..
1.720 RON Fără TVA:1.445 RON
   Patul Loyd este o piesa de mobilier eleganta si calitativa potrivita pentru orice dormitor. Materialele folosite sunt extrem de rezistente si usor de intretinut, pentru tapitare optandu-se pentru o stofa albastu inchis sau una de culoarea gri. Culoarea dorita pentru a fi comandata ..
1.817 RON Fără TVA:1.527 RON
   Pentru un somn linistitor si relaxat va recomandam patul tapitat Alaska. Structura patului este realizata din lemn, iar partea, iar stofa cu care este tapitat poate fi aleasa atat in culoarea gri cat si in denim. Culoarea dorita pentru a fi comandata se va specifica la momentul efectuar..
1.659 RON Fără TVA:1.394 RON
Pat tapitat Macom 160x200 Pat dublu tapitat, contine un cadru complet de benzi indoite inglobate in suporturi flexibile. Cadru pentru saltea de dimensiuni 160x200cm (nu este inclusa). Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime: 105cm Lungime: 215cm Lățime: 167cm Cu..
1.332 RON Fără TVA:1.119 RON
Afişare 1 - 48 din 89 (2 pagini)