Menu
Your Cart

Oglinda de podea Valaar Negru

Etichete: oglinda, podea, valaar, negru
Oglinda de podea Valaar Negru
1.168,00 RON
Fără TVA: 981,51 RON
  • Disponibil pentru livrare: intre 2 - 4 saptamani
  • Dimensiuni: 180.00cm x 119.00cm x 11.00cm
  • Cod intern: 23UM1018

Oglinda de podea Valaar Negru 
Indiferent dacă vă pregătiți pentru muncă sau o noapte in oraș, vă ajută să aveți acces ușor la îmbrăcămintea și accesoriile dvs. preferate și, bineințeles, o oglindă cu lungime intreagă care să vă așeze in față pentru a vă asigura că totul este potrivit.
INOVAȚIA MULTIFUNCȚIONALĂ: Valaar este o nouă și modernă preluare a valetului clasic de îmbrăcăminte, care combină o oglindă de lungime intreagă, rack de îmbrăcăminte integrat și tavă de accesorii incorporată, oferindu-vă un acces ușor la tot ceea ce aveți nevoie atunci când vă îmbrăcați. Această piesă configurabilă măsoară 71 x 4,5 x 48 cm atunci când este plat.
VARIANTELE PENTRU SPAȚII MICI APARTAMENTE DE VIAȚĂ ȘI STUDIU: Plasați Valaar intr-un colț pentru a crea o zonă personală de îmbrăcăminte sau pentru a vă împărți o zonă de concept deschis, in vreun fel, Valaar vă ajută să profitați la maximum de spațiul dvs. de locuit, indiferent cât de mic este.
MATERIALE ȘI FINISAJE DE MATERIALE MATERIALE ȘI FINISAJE ALEGEȚI LINII DE CURVĂ: Cu țevi verticale din oțel, conectori turnați sub presiune și un finisaj neagră cu pulbere, aspectul industrial al Valaar este inmuiat de marginile rotunjite ale oglinzii și raftului.
Ușor de asamblat și ușor de mutat: valetul dvs. de îmbrăcăminte Valaar vine cu toate instrumentele hardware necesare și instrucțiunile ușor de urmărit pentru asamblarea fără probleme, plus designul său ușor, permite ușurința de a vă deplasa ori de câte ori aveți nevoie cel mai mult.
 
Alte specificatii ale acestui produs:  
Inaltime : 11cm 
Lungime: 180cm 
Latime : 119cm 
Culoare: Negru 
Material: Otel 
Stil: Minimalist 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun