Menu
Your Cart

Campanii Reduceri

 

   Doar acum găsiţi cele mai consistente reduceri de preţ, desfăşurate sub formă de oferte pentru perioade limitate de timp. Nu pierdeţi această ocazie unică de a intra în posesia produselor dorite la preţuri cu până la 70% mai mici. Urmăriţi atent perioada de desfăşurare a campaniilor şi achizionaţi-vă produsele dorite.

   În dreptul fiecărui produs veţi regăsi preţul vechi şi cel nou, reducerea aplicată, perioada campaniei în care această reducere este valabilă, precum şi perioada în care produsul va fi livrat. Aşa că nu pierdeţi nicio secundă!

   Vaza Mumbai este o vaza din portelan având atat rol functional cat și decorativ. Vaza beneficiaza de o forma specială, bombata în partea inferioară și ingusta în partea superioară, înălțimea ei fiind de 19 cm, iar diametrul de 10 cm. Vaza este disponibilă în doua variante de culoare roz..
47 RON 26 RON Fără TVA:22 RON
Masuta de metal cu un blat furniruit nuc, deosebită în oricare sufragerie, datorită designului aparte. Diametru: 82 cm Înălțime: 45 cm Asamblare: Produsul nu este montat. Asamblarea este rapida și usoara, putand fi executata în doar 20-30 minute, pe baza instructiunilor de mo..
832 RON 550 RON Fără TVA:462 RON
 Rama foto este una specială datorită designului ingenios shabby chic și anume rama de lemn cu imprimeuri florate în culori pale. Dimensiuniea ei este 23 cm lățime x 28 cm înălțime. ..
53 RON 38 RON Fără TVA:32 RON
   Ghiveci ceramic cu motive florale având dimensiunea de 17,5X15 cm. Acest produs este cu totul special, iar florile dumneavoastră se vor simti rasfatate într-un astfel de ghiveci. Pe de alta parte cadrul decorativ va primi un plus de valoare. ..
47 RON 26 RON Fără TVA:22 RON
   Bust Mademoiselle cu înălțime ajustabila este un produs cu dublu rol, acela de suport pentru articolele vestimentare și acela de obiect decorativ inedit. Bustul are avantajul reglarii pe înălțime, înălțimea acestuia putand fi reglata intre  130-160 cm. Produsul este unul cu totul s..
631 RON 361 RON Fără TVA:303 RON
   Vaza ulcior Toscana este o vaza deosebită care imbina foarte bine latura utila cu cea de design. Vaza este realizată din ceramica și are dimensiunile de 22X20X24 cm. Ca și finisaj regăsim o imbinare fluenta a doua culori albastrul turqoise și culoarea ceramicii brute. Vaza este potrivit..
128 RON 71 RON Fără TVA:60 RON
   Vaza Toscana este o vaza deosebită care imbina foarte bine latura utila cu cea de design. Vaza este realizată din ceramica și are dimensiunile de 23X23X39 cm. Ca și finisaj regăsim o imbinare fluenta a doua culori albastrul turqoise și culoarea ceramicii brute. Vaza este potrivită pentr..
182 RON 101 RON Fără TVA:85 RON
   Pastrati-va amintirile cu cei dragi într-o rama foto vintage - rama foto Paris. Aceasta rama foto este realizată din lemn și este conceputa pentru a inrama fotografii de dimensiunea 10x15 cm. Aspectul vintage pe care aceasta rama il are este conturat de fundita aplicata în coltul din st..
27 RON 15 RON Fără TVA:13 RON
   Pentru ca servirea mesei să se facă cu stil, iar dumneavoastră să vă simţiţi ca într-un restaurant luxos chiar şi în bucătăria dumneavoastră vă recomandăm setul de recipiente pentru ulei şi oţet. Setul constă în două recipiente din ceramică, de culoare..
65 RON 33 RON Fără TVA:28 RON
   Ce poate fi mai potrivit pentru a crea o atmosferă liniştitoare şi calmă decât suportul de lumânare ceramic din gama Lily. Suportul de lumânare este construit din ceramică, are culoarea albă şi înălţimea de 35 cm. Pe suprafaţa să suportul de lumânare prezin..
79 RON 60 RON Fără TVA:50 RON
   Ce poate fi mai potrivit pentru a crea o atmosferă liniştitoare şi calmă decât suportul de lumânare ceramic din gama Lily. Suportul de lumânare este construit din ceramică, are culoarea albastru deschis şi înălţimea de 35 cm. Pe suprafaţa să suportul de lumânare..
79 RON 60 RON Fără TVA:50 RON
   Ce poate fi mai potrivit pentru a crea o atmosferă liniştitoare şi calmă decât suportul de lumânare ceramic din gama Lily. Suportul de lumânare este construit din ceramică, are culoarea albă şi înălţimea de 25 cm. Pe suprafaţa să suportul de lumânare prezintă o ..
52 RON 40 RON Fără TVA:34 RON
   Un suport de lumânare antichizat asemănător coloanelor romane, noi vi-l oferim drept obiect decorativ unicat. Suport de lumânare este construit din ceramică, are culoarea albă şi înălţimea de 52 cm. Ca şi finisaj suport de lumânare are un aspect antichizat adică partea ceramică este cră..
187 RON 102 RON Fără TVA:86 RON
   Un produs inedit pe care acum îl găsiţi disponibil este vaza Tripoli cu gât subţire pentru florile dumneavoastră preferate. Vaza este construită din dolomit, are culoarea crem şi înălţimea de 24 cm. Tot în aceeaşi gamă ve-ţi regăsi vaza de înălţim..
52 RON 47 RON Fără TVA:40 RON
   Îmbinarea formelor fluide, a metalului şi sticlei au dus la realizarea unei decoraţiuni de perete excepţionale pe care noi acum v-o punem la dispoziţie. Această decoraţiune superbă este formată din bucăţi neregulate, având o formă care tinde spre oval, construite din sticlă pe..
1.587 RON 943 RON Fără TVA:792 RON
   Răspândeşte o lumină albăstruie plăpândă cu ajutorul suportului de lumânare din gama Valo. Acest produs este realizat din sticlă lăcuită în culoarea albastră, având înălţimea de 12 cm şi diametrul de 10 cm. Suportul pentru lumânare face parte din gama Valo, gamă în c..
24 RON 20 RON Fără TVA:17 RON
   Dacă eşti în pană de idei de cadouri atunci bila decorativă Kisa ar putea reprezenta soluţia perfectă. Acest obiect decorativ face parte din gama Kisa, este construit din dolomit de culoare roşie şi are diametrul de 15 cm. Dolomitul este un mineral a cărui proprietăţ..
27 RON 19 RON Fără TVA:16 RON
   O piesă delicată din gama decoraţiunilor de interior este ceasul alb din dantelă de diametru 30 cm. Bateriile pentru acest produs nu sunt incluse ele având specificaţia 1xAA 1,5V. Dantela, semnificaţia imaculată a purităţii, a fost transpusă aici într-un obiect decorativ ..
62 RON 37 RON Fără TVA:31 RON
   Surpriza din gama de decoraţiuni interioare este rama foto cu 5 fotografii şi oglindă inclusă, servind în acelaşi timp pentru două scopuri: cel decorativ şi cel funcţional. Dimensiunea totală a acestei decoraţiuni este de 39x3x39 cm, în timp ce pozele ce pot fi înrămate trebuie să ..
123 RON 78 RON Fără TVA:66 RON
   Acum îţi prezentăm o gamă de vaze deosebite ce vor oferi personalitate florilor dumneavoastră. Gama constă în trei vaze de dimensiuni şi forme diferite, care se asortează perfect în alegerea soluţiei decorative, iar produsul recomandat este vază tip damigeană cu imprimeu ..
128 RON 85 RON Fără TVA:71 RON
   Acum îţi prezentăm o gamă de vaze deosebite ce vor oferi personalitate florilor dumneavoastră. Gama constă în trei vaze de dimensiuni şi forme diferite, care se asortează perfect în alegerea soluţiei decorative, iar produsul recomandat este vază tip sticlă cu imprimeu carte po..
72 RON 48 RON Fără TVA:40 RON
Produs resigilat. Prezinta mici zgârieturi și nu are ambalajul original.    O decoraţiune inedită şi în acelaşi timp la modă este vaza de tip damigeană de culoare verde având dimensiunile 40x40x56 cm. Ea este sora geamănă a vazei de culoare albastră şi împreună reprezintă..
223 RON 142 RON Fără TVA:119 RON
   Vază ceramică albastră de dimensiuni 11x11x13,5 cm, aparţinând gamei de produse Terra din care mai fac parte doua vaze de dimensiuni şi forme diferite. Vă recomandăm ca în alegerea soluţiei de decorare să ţineţi cont de aceste vaze şi să le folositi impreună, aceste produse le..
30 RON 19 RON Fără TVA:16 RON
   Foloseşte pentru florile tale preferate şi pentru a-ţi decora spaţiul casei tale o vază de sticlă vintage de înalţime 30 cm care face parte din ansablu de vaze model Coco. Celălalt produs înrudit, adică vaza Coco de înaltime 25 cm, îl puteţi regasi în imaginea de pre..
41 RON 24 RON Fără TVA:20 RON
   Foloseşte pentru florile tale preferate şi pentru a-ţi decora spaţiul casei tale o vază de sticlă vintage de înalţime 25 cm care face parte din ansablu de vaze model Coco. Celălalt produs înrudit, adică vaza Coco de înaltime 30 cm, îl puteţi regasi în imaginea de prezentare.&n..
26 RON 15 RON Fără TVA:13 RON
   Ramă foto rotundă din sticlă cu marginile metalice de culoare neagră având înălţimea de 12 cm. Această ramă foto face parte dîntr-o gamă de produse de culori şi dimensiuni diferite pe care vă rugam să le studiaţi, regăsindu-le mai jos, în cadrul p..
0 RON 47 RON Fără TVA:40 RON
   Veioză de fier, lacuită alb, model Fleur de înălţime 59 cm. Specificaţiile becului sunt E27 max. 40W. Produsul se comercializează la bucată, este disponibil în două variante iar modelul dorit se alege din imaginea de prezentare. ..
206 RON 146 RON Fără TVA:123 RON
   Vază din teracotă cu taviţă de înălţime 18 cm aparţinând gamei de produse Suzana. ..
46 RON 28 RON Fără TVA:23 RON
Afişare 1 - 28 din 28 (1 pagini)