Menu
Your Cart

Noptiere

   Noptierele sunt gardienii tăcuţi ai patului nostru pe care putem aşeza o cană de ceai, o carte sau ceasul deşteptător. La noi veţi descoperi o gamă largă de noptiere, una sigur pe gustul dumneavoastră. Noptiera este acea piesă de mobilier de mici dimensiuni, care se foloseşte în dormitor cu rolul de a încadra un pat şi de a deservi drept suport sau spaţiu de depozitare pentru lucrurile utile pe parcursul nopţii. Noptiera poate să aibă sertare, uşi sau chiar spaţii deschise, iar ca şi înălţime ea trebuie sa fie puţin mai înaltă decât salteaua patului pentru a facilita un acces uşor la obiectele pe care le susţine. Tocmai de aceea noi am selectat cele mai frumoase noptiere şi le-am reunit sub această categorie pentru a vi pune la dispoziţie. Noptierele pe care le gasiti in magazinul nostru de decoratiuni casa, sunt caracterizate printr-un design deosebit, finisaje de excepţie şi o calitate superioară iar unul dintre aceste produse sigur vă va trage cu ochiul. 

Cod intern: 607SG026
   Noptiera tapitata da o senzatie de confort datorita muchiilor moi si a materialului cu care este imbracata. Noptiera dispune de doua sertare, iar materialul cu care este tapitata este piele ecologica de culoare alba. Ca si caracteristici regasim:Material: piele ecologica ..
402 RON Fără TVA:338 RON
Cod intern: 607SG025
   Noptiera tapitata da o senzatie de confort datorita muchiilor rotunjite si a materialului cu care este imbracata. Noptiera dispune de doua sertare, se sprijina pe patru picioare din lemn iar stofa cu care este tapitata este de culoarea gri inchis. Ca si caracteristici dimensionale regas..
492 RON Fără TVA:413 RON
Cod intern: 607SG024
   Noptiera tapitata da o senzatie de confort datorita muchiilor rotunjite si a materialului cu care este imbracata. Noptiera dispune de doua sertare, se sprijina pe patru picioare din lemn iar stofa cu care este tapitata este de culoarea gri. Ca si caracteristici dimensionale regasim:..
475 RON Fără TVA:399 RON
Cod intern: 607SG023
   Extrem de utila pentru depozitarea sau pastrarea obiectelor peste noapte, noptiera Venetia Cherry se va integra perfect in dormitorul dumneavoastra mai ales daca este combinata cu un pat din aceeasi gama. Noptiera este construita pe un cadru de metal vopsit in culoarea neagra, partea su..
334 RON Fără TVA:281 RON
Cod intern: 607SG022
   Indispensabile la capataiul patului, noptierele ne ofera posibilitatea depozitarii diferitelor obiecte pe parcursul noptii. Noptiera este construita dintr-o structura metalica finisata in culoarea neagra, iar in partea superioara dispune de un blat de sticla. Noptera beneficiaza si de o..
218 RON Fără TVA:183 RON
Cod intern: 607SG021
   Indispensabile la capataiul patului, noptierele ne ofera posibilitatea depozitarii diferitelor obiecte pe parcursul noptii. Noptiera este construita dintr-o structura metalica finisata in culoarea alba, iar in partea superioara dispune de un blat de sticla. Noptera beneficiaza si de o p..
226 RON Fără TVA:190 RON
Cod intern: 607SG020
   Extrem de utila pentru depozitarea sau pastrarea obiectelor peste noapte, noptiera Venetia se va integra perfect in dormitorul dumneavoastra mai ales daca este combinata cu un pat din aceeasi gama. Noptiera este construita pe un cadru de metal vopsit in culoarea alba, partea superioara ..
344 RON Fără TVA:289 RON
Cod intern: 607SG019
   Extrem de utila pentru depozitarea sau pastrarea obiectelor peste noapte, noptiera Maroco se va integra perfect in dormitorul dumneavoastra. Partea superioara a noptierei este realizata din lemn si MDF cu finisaj cires antichizat, in timp ce partea inferioara este realizata din metal fi..
361 RON Fără TVA:303 RON
Cod intern: 607SG018
   Noptiera Haga, simpla si eleganta apartinand stilului de design nordic. Noptiera beneficiaza de doua sertare, picioarele sunt din metal de culoare neagra in timp de corpul este realizat din furnir natural de culoarea stejar. Ea se potriveste extrem de bine intr-un dormitor care res..
723 RON Fără TVA:608 RON
Cod intern: 607SG017
   Noptiera Marcus, simpla si eleganta apartinand stilului de design nordic. Noptiera are un aspect aerisit, zvelt datorita picioarelor inalte din stejar pe care se sprijina, in timp ce exteriorul este din MDF de culoare alba. Ea se potriveste extrem de bine intr-un dormitor care..
479 RON Fără TVA:403 RON
Cod intern: 607SG016
   Noptiera Ruana, simpla si eleganta apartinand stilului de design nordic. Noptiera are un aspect aerisit, zvelt datorita celor patru picioare pe care se sprijina si este construita pe un cadru de stejar in timp ce exteriorul este din MDF si lemn imbracat in furnir de stejar. Sertarele ac..
779 RON Fără TVA:655 RON
Cod intern: 607SG015
   Noptiera Ruana, simpla si eleganta apartinand stilului de design nordic. Noptiera are un aspect aerisit, zvelt datorita celor patru picioare pe care se sprijina si este construita pe un cadru de stejar in timp ce exteriorul este din MDF si lemn imbracat in furnir de stejar. Sertarele ac..
639 RON Fără TVA:537 RON
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)