Menu
Your Cart

Scaune de birou

Pe ce  scaun de birou stai e foarte important pentru sanatatea  si confortul tau,  fie ca muncesti la birou sau acasa, fie ca studiezi. 

Cum alegi un scaun de birou potrivit?

Produsele noastre iau in considerare aceste doua aspecte, urmarind  cele mai importante caracteristici de design: ergonomie, culori in trend, sezut si spatar care te sustin si iti cresc confortul in timpul lucrului. 
Fie ca-ti doresti un scaun de piele, sau de stofa, un scaun directorial, ori un simplu scaun de birou ergonomic, in oferta noastra sigur vei gasi ceva pe placul si bugetul tau. 

 

Unele din caracteristicile cele mai cautate de clientii nostrii se refera la mecanismul de inclinare al spatarului, capacitatea de ajustare a inaltimii, sau combinatia de culori care reprezinta un factor important de decizie in functie de destinatia scaunului, daca este scaun directorial, sau un scaun pentru firma, sau pentru biroul de acasa.

E important sa stii ce-ti doresti si te putem ajuta sa te hotarasti navigand prin multimea de scaune moderne  disponibile pe site-ul Insignis si formandu-ti o idee despre ce model  iti este  necesar. 

 

Scaun de birou directorial tapitat Velno  Scaun de birou directorial cu roti, reglabil, din material textil de culoare Gri/Argintiu. Scaunul este usor de montat iar instructiunile se regasesc in colet.Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime:   119cm Lățime: &nb..
836 RON Fără TVA:703 RON
Scaun de birou cu rotile tapitat Obro gri   Scaun de birou directorial cu roti, reglabil, din material textil de culoare Negru/Gri. Scaunul este usor de montat iar instructiunile se regasesc in colet. Alte specificații ale acestui produs:   Înălțime:   129cm  Lă..
967 RON Fără TVA:813 RON
Scaun de birou cu rotile tapitat Cama gri   Scaun de birou directorial cu roti, reglabil, din material textil de culoare Negru/Gri. Scaunul este usor de montat iar instructiunile se regasesc in colet. Alte specificații ale acestui produs:   Înălțime:   106cm  Lă..
545 RON Fără TVA:458 RON
Scaun de birou cu rotile tapitat Cama rosu   Scaun de birou directorial cu roti, reglabil, din material textil de culoare Negru/Rosu. Scaunul este usor de montat iar instructiunile se regasesc in colet. Alte specificații ale acestui produs:   Înălțime:   106cm  ..
545 RON Fără TVA:458 RON
Scaun de birou tapitat Obro negru   Scaun de birou directorial cu roti, reglabil, din material textil de culoare Negru. Scaunul este usor de montat iar instructiunile se regasesc in colet. Alte specificații ale acestui produs:   Înălțime:   129cm  Lățime:  ..
967 RON Fără TVA:813 RON
Scaun cu rotile de birou Mina verde  Scaun de birou directorial cu roti, reglabil, rotativ, din material textil/piele de culoare Verde/Negru. Scaunul este usor de montat iar instructiunile se regasesc in colet.Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime:   111cm În..
410 RON Fără TVA:345 RON
Scaun cu rotile de birou Mina rosu  Scaun de birou directorial cu roti, reglabil, rotativ, din material textil/piele de culoare Rosu/Negru. Scaunul este usor de montat iar instructiunile se regasesc in colet.Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime:   111cm Înăl..
410 RON Fără TVA:345 RON
Scaun de birou tapitat Obro rosu   Scaun de birou directorial cu roti, reglabil, din material textil de culoare Negru/Rosu. Scaunul este usor de montat iar instructiunile se regasesc in colet. Alte specificații ale acestui produs:   Înălțime:   129cm  Lățime: &n..
967 RON Fără TVA:813 RON
Scaun de birou directorial Dex gri  Scaun de birou directorial cu roti, reglabil, din material textil de culoare Gri. Scaunul este usor de montat iar instructiunile se regasesc in colet.Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime:   95cm Lățime:    51cm&n..
461 RON Fără TVA:387 RON
Scaun cu rotile de birou Mina albastru  Scaun de birou directorial cu roti, reglabil, rotativ, din material textil/piele de culoare Albastru/Negru. Scaunul este usor de montat iar instructiunile se regasesc in colet.Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime:   111cm&n..
410 RON Fără TVA:345 RON
Scaun cu rotile de birou Lon negru  Scaun de birou directorial cu roti, reglabil, rotativ, din piele de culoare Negru. Scaunul este usor de montat iar instructiunile se regasesc in colet.Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime:   117-127cm Înălțime picior: ..
763 RON Fără TVA:641 RON
Scaun de birou directorial piele Bron negru  Scaun de birou directorial cu roti, reglabil, din piele de culoare Negru. Scaunul este usor de montat iar instructiunile se regasesc in colet.Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime:   122cm Lățime:    70cm..
1.345 RON Fără TVA:1.130 RON
Scaun cu rotile de birou Lema albastru  Scaun de birou directorial cu roti, reglabil, rotativ, din material textil de culoare Albastru. Scaunul este usor de montat iar instructiunile se regasesc in colet.Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime:   83-93cm Înălți..
313 RON Fără TVA:263 RON
Scaun cu rotile de birou Endi galben  Scaun de birou directorial cu roti, reglabil, rotativ, din piele de culoare Galben. Scaunul este usor de montat iar instructiunile se regasesc in colet.Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime:   86cm Înălțime picior:  ..
400 RON Fără TVA:336 RON
Scaun cu rotile de birou Mina gri  Scaun de birou directorial cu roti, reglabil, rotativ, din material textil/piele de culoare Gri/Negru. Scaunul este usor de montat iar instructiunile se regasesc in colet.Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime:   111cm Înălți..
410 RON Fără TVA:345 RON
Scaun cu rotile de birou Endi verde  Scaun de birou directorial cu roti, reglabil, rotativ, din piele de culoare Verde. Scaunul este usor de montat iar instructiunile se regasesc in colet.Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime:   86cm Înălțime picior:  &n..
400 RON Fără TVA:336 RON
Scaun de birou directorial piele Tow negru  Scaun de birou directorial cu roti, reglabil, din piele de culoare Negru/Argintiu. Scaunul este usor de montat iar instructiunile se regasesc in colet.Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime:   112cm Lățime:   &n..
1.378 RON Fără TVA:1.158 RON
Scaun cu rotile de birou Gimi  Scaun de birou directorial cu roti, reglabil, rotativ, din piele de culoare Negru/Rosu. Scaunul este usor de montat iar instructiunile se regasesc in colet.Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime:   122-132cm Înălțime picior: ..
821 RON Fără TVA:690 RON
Scaun de birou directorial Dex negru  Scaun de birou directorial cu roti, reglabil, din material textil de culoare Negru. Scaunul este usor de montat iar instructiunile se regasesc in colet.Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime:   95cm Lățime:    51..
461 RON Fără TVA:387 RON
Scaun de birou directorial piele Obri crem  Scaun de birou directorial cu roti, reglabil, din piele de culoare Crem/Gri. Scaunul este usor de montat iar instructiunile se regasesc in colet.Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime:   104cm Lățime:    67..
1.209 RON Fără TVA:1.016 RON
Scaun cu rotile de birou Lino gri  Scaun de birou directorial cu roti, reglabil, din material textil de culoare Gri. Scaunul este usor de montat iar instructiunile se regasesc in colet.Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime:   87-97cm Înălțime picior:  &n..
482 RON Fără TVA:405 RON
Scaun cu rotile de birou Minex rosu  Scaun de birou directorial cu roti, reglabil, rotativ, din piele de culoare Rosu/Negru. Scaunul este usor de montat iar instructiunile se regasesc in colet.Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime:   116-126cm Înălțime picior..
618 RON Fără TVA:519 RON
Scaun cu rotile de birou Lema verde  Scaun de birou directorial cu roti, reglabil, rotativ, din material textil de culoare Verde. Scaunul este usor de montat iar instructiunile se regasesc in colet.Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime:   83-93cm Înălțime pic..
313 RON Fără TVA:263 RON
Scaun cu rotile de birou Lema galben  Scaun de birou directorial cu roti, reglabil, rotativ, din material textil de culoare Galben. Scaunul este usor de montat iar instructiunile se regasesc in colet.Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime:   83-93cm Înălțime p..
313 RON Fără TVA:263 RON
Scaun de birou cu rotile Gameo   Scaun de birou cu roti, reglabil, din piele de culoare Negru/Gri. Scaunul este usor de montat iar instructiunile se regasesc in colet. Alte specificații ale acestui produs:   Înălțime:   116-126cm  Înălțime picior:   47..
836 RON Fără TVA:703 RON
Scaun cu rotile de birou Mina negru  Scaun de birou directorial cu roti, reglabil, rotativ, din material textil/piele de culoare Negru. Scaunul este usor de montat iar instructiunile se regasesc in colet.Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime:   111cm Înălțime..
410 RON Fără TVA:345 RON
Scaun cu rotile de birou Minex albastru  Scaun de birou directorial cu roti, reglabil, rotativ, din piele de culoare Albastru/Negru. Scaunul este usor de montat iar instructiunile se regasesc in colet.Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime:   116-126cm Înălțim..
618 RON Fără TVA:519 RON
Scaun cu rotile de birou Lon maro  Scaun de birou directorial cu roti, reglabil, rotativ, din piele de culoare Maro. Scaunul este usor de montat iar instructiunile se regasesc in colet.Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime:   117-127cm Înălțime picior:  ..
763 RON Fără TVA:641 RON
Scaun cu rotile de birou Lema roz  Scaun de birou directorial cu roti, reglabil, rotativ, din material textil de culoare Roz. Scaunul este usor de montat iar instructiunile se regasesc in colet.Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime:   83-93cm Înălțime picior:..
313 RON Fără TVA:263 RON
Scaun de birou directorial Dex alb  Scaun de birou directorial cu roti, reglabil, din material textil de culoare Negru/Alb. Scaunul este usor de montat iar instructiunile se regasesc in colet.Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime:   95cm Lățime:    ..
461 RON Fără TVA:387 RON
Scaun cu rotile de birou Mina alb  Scaun de birou directorial cu roti, reglabil, din material textil/piele de culoare Alb. Scaunul este usor de montat iar instructiunile se regasesc in colet.Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime:   111cm Înălțime picior: ..
410 RON Fără TVA:345 RON
Scaun cu rotile de birou Nino negru  Scaun de birou directorial cu roti, reglabil, rotativ, din material textil/piele de culoare Negru/Gri. Scaunul este usor de montat iar instructiunile se regasesc in colet.Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime:   122-132cm ..
863 RON Fără TVA:725 RON
Scaun cu rotile de birou Minex gri  Scaun de birou directorial cu roti, reglabil, rotativ, din piele de culoare Gri/Negru. Scaunul este usor de montat iar instructiunile se regasesc in colet.Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime:   116-126cm Înălțime picior:&..
618 RON Fără TVA:519 RON
Scaun cu rotile de birou piele Lino roz  Scaun de birou directorial cu roti, reglabil, din piele de culoare Roz. Scaunul este usor de montat iar instructiunile se regasesc in colet.Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime:   87-97cm Înălțime picior:   ..
453 RON Fără TVA:381 RON
Scaun cu rotile de birou Mina portocaliu  Scaun de birou directorial cu roti, reglabil, rotativ, din material textil/piele de culoare Portocaliu/Negru. Scaunul este usor de montat iar instructiunile se regasesc in colet.Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime:   111..
410 RON Fără TVA:345 RON
Scaun cu rotile de birou Minex negru  Scaun de birou directorial cu roti, reglabil, rotativ, din piele de culoare Negru. Scaunul este usor de montat iar instructiunile se regasesc in colet.Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime:   116-126cm Înălțime picior:&nb..
618 RON Fără TVA:519 RON
Scaun cu rotile de birou Lona gri  Scaun de birou directorial cu roti, reglabil, rotativ, din material textil de culoare Gri. Scaunul este usor de montat iar instructiunile se regasesc in colet.Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime:   121cm Înălțime picior:&n..
594 RON Fără TVA:499 RON
Scaun cu rotile de birou Lema negru  Scaun de birou directorial cu roti, reglabil, rotativ, din material textil de culoare Negru. Scaunul este usor de montat iar instructiunile se regasesc in colet.Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime:   83-93cm Înălțime pic..
313 RON Fără TVA:263 RON
Scaun cu rotile de birou piele Lino negru  Scaun de birou directorial cu roti, reglabil, din piele de culoare Negru. Scaunul este usor de montat iar instructiunile se regasesc in colet.Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime:   87-97cm Înălțime picior:  &n..
453 RON Fără TVA:381 RON
Scaun cu rotile directorial Gilm crem  Scaun de birou directorial cu roti, reglabil, rotativ, din piele de culoare Crem. Scaunul este usor de montat iar instructiunile se regasesc in colet.Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime:   104-114cm Înălțime picior:&nb..
725 RON Fără TVA:609 RON
Scaun cu rotile de birou Mino negru  Scaun de birou directorial cu roti, reglabil, din piele de culoare Negru. Scaunul este usor de montat iar instructiunile se regasesc in colet.Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime:   84cm Înălțime picior:   43-55..
337 RON Fără TVA:283 RON
Scaun cu rotile de birou piele Lino alb  Scaun de birou directorial cu roti, reglabil, din piele de culoare Alb. Scaunul este usor de montat iar instructiunile se regasesc in colet.Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime:   87-97cm Înălțime picior:   ..
453 RON Fără TVA:381 RON
Scaun de birou directorial Dano gri  Scaun de birou directorial cu roti, reglabil, rotativ, din piele de culoare Gri. Scaunul este usor de montat iar instructiunile se regasesc in colet.Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime:   112-118cm Înălțime picior: ..
725 RON Fără TVA:609 RON
Scaun cu rotile de birou piele Lino mov  Scaun de birou directorial cu roti, reglabil, din piele de culoare Mov. Scaunul este usor de montat iar instructiunile se regasesc in colet.Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime:   87-97cm Înălțime picior:   ..
453 RON Fără TVA:381 RON
Scaun de birou directorial Dano crem  Scaun de birou directorial cu roti, reglabil, rotativ, din piele de culoare Crem. Scaunul este usor de montat iar instructiunile se regasesc in colet.Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime:   112-118cm Înălțime picior:&nbs..
725 RON Fără TVA:609 RON
Scaun de birou cu rotile Velv negru  Scaun de birou directorial cu roti, reglabil, rotativ, din material textil/piele de culoare Negru. Scaunul este usor de montat iar instructiunile se regasesc in colet.Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime:   119-128cm Înăl..
594 RON Fără TVA:499 RON
Scaun de birou directorial Impo negru  Scaun de birou directorial cu roti, reglabil, din piele de culoare Negru/Gri. Scaunul este usor de montat iar instructiunile se regasesc in colet.Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime:   112cm Înălțime picior:  &nbs..
482 RON Fără TVA:405 RON
Scaun de birou cu rotile Velv verde  Scaun de birou directorial cu roti, reglabil, rotativ, din material textil/piele de culoare Verde/Negru. Scaunul este usor de montat iar instructiunile se regasesc in colet.Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime:   119-128cm&nbs..
594 RON Fără TVA:499 RON
Afişare 1 - 48 din 145 (4 pagini)