Menu
Your Cart

Noptiere

   Noptierele sunt gardienii tacuţi ai patului nostru pe care putem aşeza o cana de ceai, o carte sau ceasul deşteptator. La noi veţi descoperi o gama larga de noptiere, una sigur pe gustul dumneavoastra. Noptiera este acea piesa de mobilier de mici dimensiuni, care se foloseşte in dormitor cu rolul de a incadra un pat şi de a deservi drept suport sau spaţiu de depozitare pentru lucrurile utile pe parcursul nopţii. Noptiera poate sa aiba sertare, uşi sau chiar spaţii deschise, iar ca şi inalţime ea trebuie sa fie puţin mai inalta decat salteaua patului pentru a facilita un acces uşor la obiectele pe care le susţine. Tocmai de aceea noi am selectat cele mai frumoase noptiere şi le-am reunit sub aceasta categorie pentru a vi pune la dispoziţie. Noptierele pe care le gasiti in magazinul nostru de decoratiuni casa, sunt caracterizate printr-un design deosebit, finisaje de excepţie şi o calitate superioara iar unul dintre aceste produse sigur va va trage cu ochiul. 

   Extrem de utila pentru depozitarea sau pastrarea obiectelor peste noapte, noptiera Maroco se va integra perfect in dormitorul dumneavoastra. Partea superioara a noptierei este realizata din lemn si MDF cu finisaj cires antichizat, in timp ce partea inferioara este realizata din metal fi..
426,00 RON Fără TVA:357,98 RON
   Extrem de utila pentru depozitarea sau pastrarea obiectelor peste noapte, noptiera Venetia se va integra perfect in dormitorul dumneavoastra mai ales daca este combinata cu un pat din aceeasi gama. Noptiera este construita pe un cadru de metal vopsit in culoarea alba, partea superioara ..
412,00 RON Fără TVA:346,22 RON
   Indispensabile la capataiul patului, noptierele ne ofera posibilitatea depozitarii diferitelor obiecte pe parcursul noptii. Noptiera este construita dintr-o structura metalica finisata in culoarea alba, iar in partea superioara dispune de un blat de sticla. Noptera beneficiaza si de o p..
242,00 RON Fără TVA:203,36 RON
   Indispensabile la capataiul patului, noptierele ne ofera posibilitatea depozitarii diferitelor obiecte pe parcursul noptii. Noptiera este construita dintr-o structura metalica finisata in culoarea neagra, iar in partea superioara dispune de un blat de sticla. Noptera beneficiaza si de o..
265,00 RON Fără TVA:222,69 RON
   Noptiera tapitata da o senzatie de confort datorita muchiilor rotunjite si a materialului cu care este imbracata. Noptiera dispune de doua sertare, se sprijina pe patru picioare din lemn, iar stofa cu care este tapitata este de culoarea gri. Ca si caracteristici dimensionale regasim: ..
576,00 RON Fără TVA:484,03 RON
   Noptiera tapitata da o senzatie de confort datorita muchiilor moi si a materialului cu care este imbracata. Noptiera dispune de doua sertare, iar materialul cu care este tapitata este piele ecologica de culoare alba. Ca si caracteristici regasim: Material: piele ecologica ..
449,00 RON Fără TVA:377,31 RON
   Noptiera Ruana, simpla si eleganta apartinand stilului de design nordic. Noptiera are un aspect aerisit, zvelt datorita celor patru picioare pe care se sprijina si este construita pe un cadru de stejar in timp ce exteriorul este din MDF si lemn imbracat in furnir de stejar. Sertarele ac..
748,00 RON Fără TVA:628,57 RON
   Noptiera Marcus, simpla si eleganta apartinand stilului de design nordic. Noptiera are un aspect aerisit, zvelt datorita picioarelor inalte din stejar pe care se sprijina, in timp ce exteriorul este din MDF de culoare alba. Ea se potriveste extrem de bine intr-un dormitor care..
564,00 RON Fără TVA:473,95 RON
Noptiera Oriande    Alte specificații ale acestui produs:   Înălțime: 48cm  Lungime: 54cm  Lățime: 46cm  Culoare: Alb  Material: piele ecologica  Stil: glam  ..
485,00 RON Fără TVA:407,56 RON
Noptiera Barton cires invechit  Noptiera Barton are textura de cires invechit si finisat pentru a satisface si cele mai exigente pretentii.  Alte specificații ale acestui produs:   Înălțime: 58cm  Lungime: 48cm  Lățime: 40cm  Culoare: maro  Material: lemn/md..
763,00 RON Fără TVA:641,18 RON
   Noptiera tapitata da o senzatie de confort datorita muchiilor rotunjite si a materialului cu care este imbracata. Noptiera dispune de doua sertare, se sprijina pe patru picioare din lemn, iar stofa cu care este tapitata este de culoarea gri inchis. Ca si caracteristici dimensionale rega..
596,00 RON Fără TVA:500,84 RON
Noptiera tapitata Rafim  Set dormitor Rafim: pat, bancheta si noptiere.  Alte specificații ale acestui produs:   Înălțime: 40cm  Lungime: 50cm  Lățime: 35cm  Culoare: gri  Material: Material textil  Stil: modern  ..
424,00 RON Fără TVA:356,30 RON
Noptiera Sara   Noptiera se potriveste cu patul Sara.  Alte specificații ale acestui produs:   Înălțime: 61cm  Lungime: 56cm  Lățime: 40cm  Culoare: Alb  Material: lemn/mdf  Stil: clasic  ..
836,00 RON Fără TVA:702,52 RON
Noptiera Enzza     Alte specificații ale acestui produs:   Înălțime: 57cm  Lungime: 52cm  Lățime: 47cm  Culoare: Alb  Material: piele ecologica  Stil: shabby  ..
691,00 RON Fără TVA:580,67 RON
   Extrem de utila pentru depozitarea sau pastrarea obiectelor peste noapte, noptiera Venetia Cherry se va integra perfect in dormitorul dumneavoastra mai ales daca este combinata cu un pat din aceeasi gama. Noptiera este construita pe un cadru de metal vopsit in culoarea neagra, partea su..
403,00 RON Fără TVA:338,66 RON
Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)