Menu
Your Cart

Masuţe de cafea

Masute de cafea

O masuţa de cafea, adesea cunoscuta sub denumirea de masa de cocktail, poate fi special amplasata in faţa sau langa o canapea pentru a sprijini bauturi, reviste, carţi,obiecte decorative şi alte obiecte mici. Cele mai frecvente sunt masuţele din lemn, dar şi masuţele metalice sunt foarte populare. De obicei, oţelul inoxidabil sau aluminiul sunt utilizate pentru realizarea meselor metalice.

Masuţele de cafea aduc un plus de eleganţa si rafinament in orice loc unde sunt amplasate, fie in sufragerie, bucatarie sau in alt loc special. Acestea pot sa includa dulapuri sau sertare pentru depozitare.

În gama noastra, gasesti masute de cafea moderne si decorative, care infrumuseteaza locuinta ta. Sunt disponibile mai multe variante, diferenţiindu-se prin stil, eleganţa şi finisaje de calitate.

Masuta de cafea Piro D40cm din lemn de pin alb, blat MDF, inaltime 40cm, diametru 40cm. Pentru varianta de 50cm, folositi functia de cautare sau produse asemanatoare ..
149 RON 108 RON Fără TVA:91 RON
Masuta de cafea Piro D50cm din lemn de pin alb, blat MDF, inaltime de 42 cm si diametru de 51cm Pentru varianta de 40cm, folositi functia de cautare sau produse asemanatoare ..
194 RON 165 RON Fără TVA:139 RON
Chiar daca acesta masuta pare confectionata din beton, ea este din mdf, cu un decor special care imita betonul. Avand o dimensiune mare ea poate servi foarte bine la mai multe activitati decat cele destinate masutei de cafea, aceasta datorita raftului de sticla pe care se pot depozita diferite ..
619 RON 527 RON Fără TVA:443 RON
   Linii bine definite, combinatia reusita dintre metal si sticla, aceste elemente stau la baza masutei de cafea Escada Cube. Masuta are un aspect modern, este extrem de functionala, iar aspectul sau futurist va atrage cu siguranta privirile iubitorilor acestui stil. Ca si caracterist..
748 RON Fără TVA:629 RON
Set de  2 masute de cafea Mali White este fabricat din stejar masiv, iar blatul din mdf vopsit alb. Setul este compus din 2 masute cu dimensini diferite. Dimensiuni:  Diamtru: 50 / 40 cm Înaltime: 45 / 40 cm Asamblare: Produsul nu este montat. Asamblarea este rapida si ..
449 RON 326 RON Fără TVA:274 RON
   Designul modern si materialul folosit recomanda aceasta masuta de cafea in casa dumneavoastra. Masuta este realizata din sticla securizata transparenta, iar pretul afisat este doar pentru o bucata, masa mai mare se poate comanda separat. S-a optat aici pentru o forma simp..
458 RON Fără TVA:385 RON
Potrivita stilului nordica aceasta masuta de cafea este speciala datorita formei organice, cat si datorita cromului care o face aparte. Aceatsa masuta se gaseste in doua dimensiuni si anume diametrul suprafetei de servire poate fi de 82 cm, respectiv 43 cm. Diametru: 82 cm Înaltime: 40 cm..
737 RON Fără TVA:619 RON
Masuta de cafea din mdf are o dimensiune mare de 100x60 cm iar ea poate servi foarte bine la mai multe activitati decat cele destinate masutei de cafea. Aceasta are un raft de sticla care ne permite depozitarea anumitor obiecte. Latime: 60 cm Lungime: 100 cm Înaltime: 45..
596 RON Fără TVA:501 RON
   Linii bine definite, combinatia reusita dintre metal si sticla, aceste elemente stau la baza masutei de cafea Escada Cube. Masuta are un aspect modern, este extrem de functionala, iar aspectul sau futurist va atrage cu siguranta privirile iubitorilor acestui stil. Ca si caracteristici s..
794 RON Fără TVA:667 RON
Masa de cafea stil industrial, moderna prin simplitate si forma. Perfecta pentru orice sufragerie, iar datorita suprafetei de servire mare, aceasta este mai mult decat incapatoare. Blatul este din mdf cu furnir natural culoare stejar, iar cadrul este din metal culoarea neagra.   Diamet..
408 RON Fără TVA:343 RON
Masa de cafea stil industrial, moderna prin simplitate si forma. Perfecta pentru orice sufragerie, iar datorita suprafetei de servire mare, aceasta este mai mult decat incapatoare. Blatul este din mdf cu furnir natural culoare stejar, iar cadrul este din metal culoarea neagra.   Diamet..
301 RON Fără TVA:253 RON
Masa de cafea stil industrial, moderna prin forma inedita, ea reprezinta o piesa de design perfecta pentru orice sufragerie, iar datorita suprafetei de servire mare, aceasta este mai mult decat incapatoare, avand un diametru de 80 de cm Blatul este din mdf cu furnir natural culoare stejar, i..
978 RON Fără TVA:822 RON
Set de masute de cafea stralucitoare si elegante datorita materialelor, moderne prin forma lor inedita, ele reprezinta o piesa de design perfecta pentru orice sufragerie. Setul este compus din 2 masute cu dimensini diferite Blatul este din sticla neagra, iar cadrul este cromat. ..
725 RON Fără TVA:609 RON
   Ce poate sa va introduca mai bine intr-o atmosfera rustica decat setul de masute de cafea din gama Kelly? Acum in gama noastra de mobila ele sunt disponibile pentru dumneavoastra. Setul consta in doua masute rotunde construite pe structura metalica si cu blatul de lemn, avand dimensiuni..
1.083 RON Fără TVA:910 RON
Set de  2 masute de cafea Shape este fabricat din stejar masiv, iar blatul din furnir natural de stejar. Setul este compus din 2 masute cu dimensini diferite.   Dimensiuni:  Înaltime: 40 / 35 cm Lungime: 100 / 70 cm Latime: 50 / 35 cm Asamblare: Produsul nu e..
840 RON Fără TVA:706 RON
Masuta de cafea cromata incapatoare, cu blatul din sticla culoarea neagra.Un design special care ofera eleganta datorita culorilor si materialelor din care este compusa.   Diametru: 85 cm Înaltime: 46 cm Asamblare: Produsul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara,..
642 RON Fără TVA:539 RON
Masuta de cafea cromata, cu blatul din sticla culoarea neagra. Un design special care ofera eleganta datorita culorilor si materialelor din care este compusa. Diametru: 45 cm Înaltime: 50 cm Asamblare: Produsul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi execu..
288 RON Fără TVA:242 RON
   Masa de cafea Revolution are un cadru din metal de culoarea neagra si blatul din MDF laminat de culoarea nucului. Forma blatului este una speciala el fiind impartit in forma de stea prin trei linii ce pleaca din zona centrala. Caracterisiticile produsului sunt urmatoarele:  Diam..
610 RON Fără TVA:513 RON
   Masa de cafea Revolution are un cadru din metal de culoarea neagra si blatul din MDF laminat de culoarea nucului. Forma blatului este una speciala care descrie mai mult o forma fluida, naturala decat una regulata . Caracterisiticile produsului sunt urmatoarele:  Lungime:&nb..
458 RON Fără TVA:385 RON
   Masa de cafea Revolution B are un cadru din metal de culoarea neagra si blatul din MDF laminat de culoarea nucului. Forma blatului este una triunghiulara cu colturile mult rotunjite . Caracterisiticile produsului sunt urmatoarele:  Lungime: 58 cm Latime: 5..
297 RON Fără TVA:250 RON
Gama de masute de cafea Luca au blatul este din furnir natural de stejar, iar rama este din metal vopsit negru. Aceste sunt disponibile in doua dimensiuni si anume, blat cu diametru de 80 cm, respectiv 50 cm. Diametru: 80 cm Înaltime: 40 cm Asamblare: Produsul nu es..
549 RON Fără TVA:461 RON
Gama de masute de cafea Luca au blatul este din furnir natural de stejar, iar rama este din metal vopsit negru. Aceste sunt disponibile in doua dimensiuni si anume, blat cu diametru de 80 cm, respectiv 50 cm. Diametru: 50 cm Înaltime: 45 cm Asamblare: Produsul nu este mo..
342 RON Fără TVA:287 RON
   Masuta Velar este special conceputa pentru a putea deservi marginea fotoliului sau canapelei dumneavoastra. Masuta este o masuta laterala a carei cadru este realizat din metal vopsit in culoarea neagra, in timp ce blatul este din MDF acoperit cu furnir natur stejar. Alte caracteris..
334 RON Fără TVA:281 RON
Mica si eleganta aceasta masuta de cafea se incadreaza stilului nordic. Blatul este confectionat din mdf, iar picioarele din lemn de stejar. Diametru: 50 cm Înaltime: 50 cm Asamblare: Produsul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in doar 20-30..
426 RON Fără TVA:358 RON
Set de  2 masute de cafea Mali White este fabricat din stejar masiv, iar blatul din mdf vopsit gri. Setul este compus din 2 masute cu dimensini diferite. Dimensiuni:  Diamtru: 50 / 40 cm Înaltime: 45 / 40 cm Asamblare: Produsul nu este montat. Asamblarea este rapid..
449 RON Fără TVA:377 RON
Masuta de cafea din mdf are o dimensiune mare de 100x60 cm iar ea poate servi foarte bine la mai multe activitati decat cele destinate masutei de cafea. Latime: 60 cm Lungime: 100 cm Înaltime: 45 cm Asamblare: Produsul nu este montat. Asamblarea este rapida si us..
518 RON Fără TVA:435 RON
Setul de 2 masute de cafea Mali este fabricat din stejar masiv, iar blatul din mdf furniruit cu stejar. Setul este compus din 2 masute cu dimensini diferite. Dimensiuni:  Diamtru: 50 / 40 cm Înaltime: 45 / 40 cm Asamblare: Produsul nu este montat. Asamblarea e..
518 RON Fără TVA:435 RON
Mica si eleganta aceasta masuta de cafea se incadreaza stilului scandinav. Blatul este confectionat din mdfvopsit alb, iar picioarele din lemn de stejar. Diametru: 78 cm Înaltime: 45 cm Asamblare: Produsul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata ..
622 RON Fără TVA:523 RON
Mica si eleganta aceasta masuta de cafea se incadreaza stilului scandinav. Blatul este confectionat din mdf vopsit alb, iar picioarele din lemn de stejar. Diametru: 50 cm Înaltime: 45 cm Asamblare: Produsul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata..
458 RON Fără TVA:385 RON
Masuta de cafea din sticla, perfecta pentru orice decor modern. Se recomanda utilizarea acesteia in spatiile inguste deoarce nu este puternic vizibila. Latime: 60 cm Lungime: 120 cm Înaltime: 42 cm Asamblare: Produsul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, ..
780 RON Fără TVA:655 RON
   Linii bine definite, combinatia reusita dintre metal si sticla, aceste elemente stau la baza masutei de cafea Escada. Masuta are un aspect modern, este extrem de functionala, iar aspectul sau futurist va atrage cu siguranta privirile iubitorilor acestui stil. Ca si caracterist..
1.116 RON Fără TVA:938 RON
Masuta cafea cu un decor special de stejar, iar picioarele sunt cromate, ceea ce ii acorda o eleganta aparte. Latime: 50 cm Lungime: 100 cm Înaltime: 45 cm Asamblare: Produsul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in doar 20-30 minute, ..
518 RON Fără TVA:435 RON
Masuta de cafea Sunnydays din lemn masiv va conferi interiorului un climat cald. ..
1.149 RON Fără TVA:966 RON
   Linii bine definite, combinatia reusita dintre metal si sticla, aceste elemente stau la baza masutei de cafea EliseCube. Masuta are un aspect modern, este extrem de functionala, iar aspectul sau futurist va atrage cu siguranta privirile iubitorilor acestui stil. Ca si caracteristici sup..
738 RON Fără TVA:620 RON
Masa de cafea Wovero M Negru  Va prezentam masa de cafea splendida, cu design clasic, din lemn, cu o culoare negru natur, perfect potrivita pentru a savura o cafea alaturi de prieteni.   Alte specificatii ale acestui produs:   Înaltime: 35cm  Lungime: 65cm  Latime: 65cm..
1.525 RON Fără TVA:1.282 RON
Masa de cafea Wovero L Negru  Va prezentam masa de cafea splendida, cu design clasic, din lemn, cu o culoare negru natur, perfect potrivita pentru a savura o cafea alaturi de prieteni. Masa este de dimensiune mare, destul de incapatoare pentru a putea aduna 4-5 persoane in jurul ei.   Al..
1.780 RON Fără TVA:1.496 RON
Masuta de cafea Wirlo impletita  O masa de cafea de inaltime medie din lemn de rattan impletit se potriveste de minune intr-un spatiu cald, sau poate completa un décor rustic.  Alte specificatii ale acestui produs:   Înaltime: 61cm  Lungime: 55cm  Latime: 55cm  Di..
1.017 RON Fără TVA:855 RON
Masuta de cafea HK trunchi de copac L negru  Va propunem sa va odihniti cana de cafea pe o opera de arta. Masuta de cafea de la HK Living este o interpretare retro cu finisaj modern a vechilor mese realizate neaos din trunchi de copac feliati. Datorita formei naturale a lemnului fiecare masa ..
766 RON Fără TVA:644 RON
Masuta de cafea HK trunchi de copac L alb  Va propunem sa va odihniti cana de cafea pe o opera de arta. Masuta de cafea de la HK Living este o interpretare retro cu finisaj modern a vechilor mese realizate neaos din trunchi de copac feliati. Datorita formei naturale a lemnului fiecare masa va..
766 RON Fără TVA:644 RON
Masuta de cafea Terrablanca H44  O masa de cafea deosebita, lucrata manual din beton finisat, intr-o interpretare retro a unui stilului antic din piatra.  Alte specificatii ale acestui produs:   Înaltime: 44cm  Diametru: 35cm  Greutate: 15.8gr  Culoare: Alb  ..
1.143 RON Fără TVA:961 RON
Masuta de cafea Ray   Potrivindu-se foarte bine in locurile cu design industrial, aceasta masuta este compusa din metal si lemn, ceea ce ii da un aspect cald si placut. Picioarele in X sunt stabile si au un design deosebit, scotand in evidenta acest element si neramanand la stadiul de "doar picioare..
492 RON Fără TVA:413 RON
Masuta de cafea aurie Lara   O masuta de cafea deosebita care produce un efect de "wow" ori de cate ori este vazuta. Picioarele metalice in culoarea auriu contrasteaza foarte elegant cu blatul mesei, facut din sticla, astfel incat efectul total este cel dat de catre un obiect de mobilier elegant, al..
1.314 RON Fără TVA:1.104 RON
Masuta de cafea Rudia H45  O masuta de cafea simpla si micuta, in trei picioare, care are un aspect traditional vintage. Sculptura blatului este ceea ce o deosebeste de alte masute de cafea, dar si pozitionarea celor trei picioare la fel cum se facea odata, de demult, in mediul traditional romanesc...
298 RON Fără TVA:250 RON
Set 3 masute de cafea Diamo H50  NU una, nu doua, ci trei (3!) masute de cafea asteapta sa fie asezate in livingul dumneavoastra! Facute din sticla si metal, acestea sunt frumos decorate si de o simplitate si de o eleganta definitorii. Incap una sub alta, asa ca pot fi depozitate foarte usor. Pot fi..
2.628 RON Fără TVA:2.208 RON
Masuta de cafea Cafeli H55  O masuta de cafea metalica, in nuante de culoare foarte frumoase. Blatul atipic este foarte practic, nepermitand obiectelor sa cada de pe ea. Felul in care este vopsit este, si el, atipic. Se cunoaste faptul ca designerii au pus pret pe fiecare detaliu. Cele trei picioare..
475 RON Fără TVA:399 RON
Masuta de cafea Cafeli H59  O masuta de cafea metalica, in nuante de culoare foarte frumoase. Blatul atipic este foarte practic, nepermitand obiectelor sa cada de pe ea. Felul in care este vopsit este, si el, atipic. Se cunoaste faptul ca designerii au pus pret pe fiecare detaliu. Cele trei picioare..
571 RON Fără TVA:480 RON
Masuta de cafea Mona H40  Suprafata marmorata a acestei masute de cafea este prima care sare in ochi atunci cand o privim pentru prima data. Apoi, eleganta fiecarui detaliu, semn ca designerii au fost atenti la fiecare aspect. Picioarele aurii sunt de o eleganta absoluta, iar marginea fina din jurul..
1.200 RON Fără TVA:1.008 RON
   Masuta Envy readuce in discutie stilul industrial imbinand perfect naturaletea lemnului cu raceala si rezistenta metalului. Blaturile masutei sunt realizate din MDF furniruit in nuanta stejar, iar cadrul metalic este de culoare neagra si are o forma neconventionala. Ca si caracteristici..
361 RON Fără TVA:303 RON
Afişare 1 - 48 din 94 (2 pagini)