Menu
Your Cart

Console

   Avem cele mai deosebite console pe care va invitam sa le admiraţi in gama noastra de mobilier. O consola este un corp de mobilier, ceva intre comoda şi masuţa, ea putand avea forma de poliţa sau masuţa rezemata de perete şi pe care se pot aşeza vaze, statuete sau alte obiecte decorative. De cele mai multe ori consolele sunt folosite ca şi elemente de design, rolul lor funcţional fiind unul extrem de redus, ele fiind adesea utilizate pentru a umple diverse spaţii goale.

   Exista console de diverse marimi şi forme care se preteaza a fi folosite pe perete sau chiar in colţul incaperilor. Ca şi toate produsele Insignis aceste console sunt realizate in stilul vintage. Va invitam sa exploraţi aceasta gama unde veţi descoperi produse cu un design deosebit, finisaje de top şi o calitate ridicata. Cu siguranţa unul dintre aceste produse va va atrage atenţia. 

   Design modern si constructie solida, acestea sunt caracteristicile consolei Ohayo. Consola are blatul din furnir de culoarea stejarului si se sprijina pe un cadru metalic de culoare neagra, extrem de solid datorat legaturii inferioare dintre picioare. Produsul vine demontat, montajul fa..
945,00 RON Fără TVA:794,12 RON
  Linii bine definite, combinatia reusita dintre metal si sticla, aceste elemente stau la baza consolei Escada. Consola are un aspect modern, este extrem de functionala, iar aspectul sau futurist va atrage cu siguranta privirile iubitorilor acestui stil. Produsul necesita montaj, el realizandu-..
1.093,00 RON Fără TVA:918,49 RON
   Linii bine definite, combinatia reusita dintre metal si sticla, aceste elemente stau la baza consolei Hilton. Consola are un aspect modern, este extrem de functionala, iar aspectul sau aerisit si elegant va atrage cu siguranta privirile iubitorilor acestui stil. Ca si caracteristici sup..
688,00 RON Fără TVA:578,15 RON
  Linii bine definite, combinatia reusita dintre metal si sticla, aceste elemente stau la baza consolei Elise aurie. Consola are un aspect modern, este extrem de functionala, iar aspectul sau futurist va atrage cu siguranta privirile iubitorilor acestui stil. Ca si caracteristici suplimentare a..
1.036,00 RON Fără TVA:870,59 RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)