Menu
Your Cart

Comode

   Va doriţi o comoda pentru dormitor, o comoda moderna sau poate una antichizata? Doar in magazinul nostru de mobilir casa gasiţi o varietate de comode din lemn, cu sertare frumoase, care acopera toate gusturile. Situandu-ne in gama mobilierului modern sau vintage, am reuşit sa selectam pentru dumneavoastra cele mai deosebite comode şi sa le reunim sub aceasta categorie. Comoda este acel dulapior cu sertare, avand diferite dimensiuni, care face parte din piesele de mobilier regasite intr-un dormitor. Însa nu exista o regula scrisa pentru spaţiul in care trebuie folosita comoda, iar datorita rezistenţei şi stabilitaţii lor comodele pot fi folosite ca şi suport pentru diverse obiecte cum ar fi televizorul, veioza sau chiar carţile preferate. Comodele pot gazdui de la articole vestimentare şi pana la diverse obiecte personale. Noi am fost receptivi şi deschişi la cererea pieţei, iar comodele pe care vi le sugeram sunt dintre cele mai interesante, principalul lor atu fiind finisajul impecabil, designul deosebit şi calitatea superioara.

Comoda Capiton H78cm  O comoda din lemn de brad vopsita intr-un cupaj de culori care creaza un colaj al unui décor industrial.  Alte specificatii ale acestui produs:   Înaltime: 78cm  Lungime: 64cm  Latime: 33cm  Diametru: 28cm  Greutate: gr  Culoare: ..
1.374 RON Fără TVA:1.155 RON
În stil rustic, scandinav, acest corp de mobilier aduce un plus de lumina, simplitate si eleganta casei tale. Comoda cu patru sertare cu manere din metal, de culoare nucului si pin albit.  ..
1.575 RON Fără TVA:1.324 RON
   Rezistenta, usor de intretinut si extrem de practica, aceasta este comoda TV Royal. Comoda este construita dintr-un cadru metalic vopsit in culoarea maro inchis, iar blatul si politele sunt din MDF culoarea stejarului. Comoda asigura atat rezistenta unei piese de mobilier care treb..
408 RON Fără TVA:343 RON
   Rezistenta, usor de intretinut si extrem de practica, aceasta este comoda Royal. Comoda este construita dintr-un cadru metalic vopsit in culoarea maro inchis, iar blatul si polita inferioara sunt din MDF culoarea stejarului. Ca si dimensiuni avem: Lungime: 111 cm Latime: 51 cm ..
297 RON Fără TVA:250 RON
   Comoda tapitata da o senzatie de confort datorita muchiilor rotunjite si a materialului cu care este imbracata. Comoda dispune de patru sertare, se sprijina pe patru picioare din lemn, iar stofa cu care este tapitata este de culoarea gri inchis. Ca si caracteristici dimen..
1.093 RON Fără TVA:918 RON
   Finisajul comodei Haga se inspira din stilul de desing industrial. Folosind finisaje natur cum este culoarea stejarului, care imbinata cu suportul metalic de culoare neagra sporeste imaginea industriala a acestei piese de mobilier. Comoda este construita din metal de culoare neagra, MDF..
1.242 RON Fără TVA:1.044 RON
   Incadrandu-se intr-un curent minimalist de design, comoda Marcus L160, este ideala pentru livingul sau dormitorul dumneavoastra. Comoda este realizata din MDF de culoare alba si lemn de stejar, ea dispunand de doua compartimente inchise prin usi si doua sertare in partea centrala. ..
1.565 RON Fără TVA:1.315 RON
   Incadrandu-se intr-un curent minimalist de design, comoda TV Marcus este ideala pentru livingul dumneavoastra. Comoda este realizata din MDF de culoare alba si lemn de stejar, ea dispunand de doua compartimente inchise prin usi si o nisa cu polita in partea centrala. Dimensiunile a..
885 RON Fără TVA:744 RON
   Comoda Ruana se incadreaza perfect in stilul minimalist adoptat de curentul scandinav. Comoda are un aspect aerisit, svelt, datorita picioarelor pe care se sprijina, ea fiind construita pe un cadru de stejar, in timp ce exteriorul este realizat din MDF si lemn furniruit stejar. Comoda d..
1.804 RON Fără TVA:1.516 RON
   Comoda Ruana se incadreaza perfect in stilul minimalist adoptat de curentul scandinav. Comoda are un aspect aerisit, svelt, datorita picioarelor pe care se sprijina, ea fiind construita pe un cadru de stejar, in timp ce exteriorul este realizat din MDF si lemn furniruit stejar. Com..
1.573 RON Fără TVA:1.322 RON
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)