Menu
Your Cart

Birouri

   Fie ca-l doriţi pentru biroul dumneavoastra, fie pentru caminul propriu noi va ajutam cu o gama diversificata de birouri moderne pentru toate gusturile si scopurile. Special pentru dumneavoastra am selecţionat atent cele mai inedite birouri şi le-am reunit sub o singura categorie pentru a va fi la indemana. În gama noastra veţi descoperi piese de mobilier pentru birou cu elemente de design deosebite, ale caror finisaje perfecte se imbina perfect cu calitatea produselor Insignis. Întodeauna un birou trebuie sa fie o extensie a personalitaţii dumneavoastra, tocmai de aceea noi va oferim mobila de birou pentru toate spaţiile şi pentru toate gusturile. Daca se reuşeşte crearea unei legaturi cu piesa de mobilier astfel incat sa va simţiţi confortabili, timpul petrecut la un birou va trece fara sa simţiţi. Pentru a beneficia de birouri de o calitate superioara, cu un design unic va invitam sa va familiarizaţi cu gama de birouri Insignis.

   Pentru completarea unui decor industrial, biroul Royal este piesa de mobilier potrivita. Biroul are structura metalica, de culoare maro inchis, in timp ce corpul blatului de lucru este din MDF furniruit in finisaj stejar. Acest birou dispune de un sertar central si doua nise p..
484 RON Fără TVA:407 RON
   Solid si util acesta este biroul Salis de inaltime 147 cm. Structura biroului este metalica de culoare neagra, cu politele si corpul blatului furniruite in culoarea stejarului. Biroul dispune de o polita superioara, din profil are o forma triunghiulara, iar ca si caracteristic..
380 RON Fără TVA:319 RON
   Biroul Olsen de inaltime 154 cm si cu politele furniruite in culoarea stejarului. Alege un birou solid si spatios pentru depozitarea obiectelor. Structura biroului este metalica de culoare alba, cu blatul si stinghiile de legatura furniruite in culoarea stejarului. Biroul din ..
458 RON Fără TVA:385 RON
   Functional si practic acesta este biroul B-168. Biroul are un cadru metalic de culoare maro inchis in timp ce stinghia de la picioare si partea de sus sunt realizate din MDF cu finisaj stejar. Biroul dispune de doua sertare pentru depozitare, latura sa functionala impletindu-se per..
334 RON Fără TVA:281 RON
   Biroul Ruana se incadreaza perfect in stilul minimalist adoptat de curentul scandinav. Biroul are un aspect aerisit, svelt, datorita picioarelor pe care se sprijina, el fiind realizat din lemn de stejar si MDF furniruit. Biroul dispune de 2 sertare care ofera suficient sp..
1.496 RON Fără TVA:1.257 RON
  Biroul Marcus este o piesa de mobilier perfecta pentru biroul dumneavoastra sau de ce nu chiar pentru caminul dumneavoastra. Finisajul este o combinatie de alb cu stejar materialele folosite fiind MDF-ul si lemnul masiv malaezian. Acesta este un birou rezistent si calitativ, iar caracter..
1.001 RON Fără TVA:841 RON
   Pentru a crea o atmosfera moderna si eleganta optati pentru biroul B-140. Biroul se sprijina pe un cadru metalic de culoare alba in timp ce partea superioara este realizata din MDF intr-o combinatie de alb si stejar. Compartimentarea este astfel realizata incat sa asigure o eficienta ma..
445 RON Fără TVA:374 RON
   Pentru a crea o atmosfera moderna si eleganta optati pentru biroul B-160. Biroul se sprijina pe un cadru metalic de culoare alba in timp ce partea superioara este realizata din MDF intr-o combinatie de alb si stejar. Compartimentarea este astfel realizata astfel incat sa asigure o efici..
610 RON Fără TVA:513 RON
   Biroul Olsen propune un design simplu si aerisit, bazandu-se in principal pe functionalitate. Biroul se sprijina pe o structura metalica de culoare alba, corpul blatului si stinghiile de legatura fiind din MDF in nuanta stejar. Doar sertarul are frontul de culoarea alba, dorind sa evide..
458 RON Fără TVA:385 RON
   Ideal ca masa de birou sau studiu, biroul Catherine vine sa se integreze perfect intr-un decor de inspiratie moderna, aducand si usoare elemente industriale. Biroul se sprijina pe un cadru metalic de culoare neagra in timp ce partea superioara, adica blatul, este realizat din MDF d..
458 RON Fără TVA:385 RON
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)