Menu
Your Cart

Paturi

   Efortul depus merita rasplatit cu un somn de calitate. Tocmai de aceea noi venim in intampinarea dumneavoastra cu o gama diversa de paturi dormitor, pentru a avea de unde alege designul si modelul dorit. Daca de multe ori ati ramas impresionati de imaginile camerelor de hotel cu paturi mari confortabile, cu tablii impresionante tapitate, acum aveti ocazia sa recreati aceasta imagine in dormitorul caminului dumneavoastra. Paturile noastre sunt realizate din materiale de calitate, durabile si usor de intretinut. 

Pat tapitat Ferrara 160 cm
La comanda
Model: 613SG046
   Patul Ferrara ofera un aspect compact datorita tapitarii tuturor elementelor vizibile. Patul este tapitat cu o stofa de culoarea gri, extrem de usor de intretinut si curatat. Patul Ferrara este o piesa de mobilier impozanta care nu trebuie sa lipseasca din dormitorul dumneavoastra. Patu..
1.888 RON Fără TVA:1.587 RON
Pat tapitat catifea  gri Ofelia 160 cm
La comanda
Model: 613SG045
   Pentru un somn linistitor si relaxat va recomandam patul tapitat gri Ofelia. Structura patului este realizata din lemn iar partea exterioara este tapitata cu catifea in culoarea gri. Materialul folosit pentru tapitare este foarte usor de intretinut si curatat. Patul se livreaza dem..
1.510 RON Fără TVA:1.269 RON
Pat tapitat Donatelo Velvet Grey 160 cm
La comanda
Model: 613SG044
   Paturi tapitate confortabile si calitative, aici putem integra si patul Donatelo. Patul este construit pe structura de lemn, are partea inferioara din lemn culoare natur, iar tapiteria este din catifea de culoare gri. Culoarea dorita va fi comunicata in momentul efectuarii comenzii. Pat..
1.604 RON Fără TVA:1.348 RON
Pat tapitat Denmark Grey 160 cm
La comanda
Model: 613SG043
   Patul Denmark este o piesa de mobilier absolut necesara pentru dormitorul dumneavoastra. Patul este tapitat cu o stofa de culoarea gri, extrem de usor de intretinut si curatat. Pe langa faptul ca tapiteria aplicata acestui pat ofera un confort sporit patul dispune si de un spatiu s..
2.455 RON Fără TVA:2.063 RON
Pat tapitat Taranto Grey 160 cm
La comanda
Model: 613SG042
   Patul Taranto este extrem de confortabil datorita tapiteriei folosite dar in acelasi timp ofera si un plus de imagine dormitorului in care va fi utilizat. Patul este tapitat cu stofa gri deschis de foarte buna calitate care se intretine foarte usor. Patul se livreaza demontat, montajul ..
1.483 RON Fără TVA:1.246 RON
Pat tapitat William Grey 160 cm
La comanda
Model: 613SG041
   Patul William este o piesa de mobilier absolut necesara pentru dormitorul dumneavoastra. Patul este tapitat cu o stofa de culoarea gri, extrem de usor de intretinut si curatat. Pe langa faptul ca tapiteria aplicata acestui pat ofera un confort sporit patul dispune si de un spatiu suplim..
2.647 RON Fără TVA:2.224 RON
Pat tapitat Maradi 160 cm
La comanda
Model: 613SG040
   Patul este o piesa necesara pentru orice dormitor, de aceea va recomandam cu incredere patul tapitat Maradi. Patul este tapitat cu stofa de culoarea gri, aceasta fiind extrem de usor de curatat si intretinut. Designul acestui produs este unul modern acesta potrivindu-se in aprope orice ..
1.512 RON Fără TVA:1.271 RON
Pat tapitat Legrand Grey 160 cm
La comanda
Model: 613SG039
   Patul este o piesa necesara pentru orice dormitor, de aceea va recomandam cu incredere patul tapitat Legrand Grey. Patul este tapitat cu stofa de culoarea gri, aceasta fiind extrem de usor de curatat si intretinut. Designul acestui produs este unul modern acesta potrivindu-se in aprope ..
2.252 RON Fără TVA:1.892 RON
Pat metalic Maroco L209
La comanda
Model: 613SG001
   Design clasic si aerisit, acesta este patul Maroco care poate infrumuseta dormitorul dumneavoastra. Patul este realizat pe o structura metalica demontabila si vine disponibil pe culoarea alba sau neagra. Culoarea dorita se va comunica in momentul efectuarii comenzii. Patul vine demontat..
1.052 RON Fără TVA:884 RON
Pat metalic Bahrain L208
La comanda
Model: 613SG002
   Design clasic si aerisit, acesta este patul Bahrain care poate infrumuseta dormitorul dumneavoastra. Patul este realizat pe o structura metalica demontabila si vine disponibil pe culoarea alba sau neagra. Culoarea dorita se va comunica in momentul efectuarii comenzii. Patul vine de..
539 RON Fără TVA:453 RON
Pat metalic Suez L205
La comanda
Model: 613SG003
   Design clasic si aerisit, acesta este patul Suez care poate infrumuseta dormitorul dumneavoastra. Patul este realizat pe o structura metalica demontabila si vine disponibil pe culoarea alba sau neagra. Culoarea dorita se va comunica in momentul efectuarii comenzii. Patul vine demontat i..
521 RON Fără TVA:438 RON
Pat Limasol L210
La comanda
Model: 613SG004
   Dormitorul dumneavoastra are nevoie de un pat simplu si elegant? Patul Limasol este atunci piesa de mobilier potrivita. Patul este construit pe structura metalica demontabila cu finisaj de culoarea alba. Montarea patului se face extrem de facil pe baza instructiunilor de montaj din pach..
839 RON Fără TVA:705 RON
Afişare 1 - 12 din 45 (4 pagini)