Menu
Your Cart

Paturi

   Efortul depus merita rasplatit cu un somn de calitate. Tocmai de aceea noi venim in intampinarea dumneavoastra cu o gama diversa de paturi dormitor, pentru a avea de unde alege designul si modelul dorit. Daca de multe ori ati ramas impresionati de imaginile camerelor de hotel cu paturi mari confortabile, cu tablii impresionante tapitate, acum aveti ocazia sa recreati aceasta imagine in dormitorul caminului dumneavoastra. Paturile noastre sunt realizate din materiale de calitate, durabile si usor de intretinut. 

   Patul Ferrara ofera un aspect compact datorită tapitarii tuturor elementelor vizibile. Patul este tapitat cu o stofa de culoarea gri, extrem de usor de intretinut și curatat. Patul Ferrara este o piesa de mobilier impozanta care nu trebuie să lipseasca din dormitorul dumneavoastră. Patu..
2.174 RON Fără TVA:1.827 RON
   Pentru un somn linistitor și relaxat va recomandam patul tapitat gri Ofelia. Structura patului este realizată din lemn, iar partea exterioara este tapitata cu catifea in culoarea gri. Materialul folosit pentru tapitare este foarte usor de intretinut și curatat. Patul se livreaza de..
1.738 RON Fără TVA:1.461 RON
   Paturi tapitate confortabile și calitative, aici putem integra și patul Donatelo. Patul este construit pe structura de lemn, are partea inferioară din lemn culoare natur, iar tapiteria este din catifea de culoare gri. Culoarea dorita va fi comunicata în momentul efectuarii comenzii. Pat..
1.695 RON Fără TVA:1.424 RON
   Patul Denmark este o piesa de mobilier absolut necesara pentru dormitorul dumneavoastră. Patul este tapitat cu o stofa de culoarea gri, extrem de usor de intretinut și curatat. Pe langa faptul ca tapiteria aplicata acestui pat ofera un confort sporit patul dispune și de un spatiu s..
2.827 RON Fără TVA:2.376 RON
   Patul Taranto este extrem de confortabil datorită tapiteriei folosite dar în acelasi timp ofera și un plus de imagine dormitorului în care va fi utilizat. Patul este tapitat cu stofa gri deschis de foarte buna calitate care se intretine foarte usor. Patul se livreaza demontat, montajul ..
1.706 RON Fără TVA:1.434 RON
   Patul William este o piesa de mobilier absolut necesara pentru dormitorul dumneavoastră. Patul este tapitat cu o stofa de culoarea gri, extrem de usor de intretinut și curatat. Pe langa faptul ca tapiteria aplicata acestui pat ofera un confort sporit patul dispune și de un spatiu suplim..
3.043 RON Fără TVA:2.557 RON
   Patul este o piesa necesara pentru orice dormitor, de aceea va recomandam cu incredere patul tapitat Maradi. Patul este tapitat cu stofa de culoarea gri, aceasta fiind extrem de usor de curatat și intretinut. Designul acestui produs este unul modern acesta potrivindu-se în aprope orice ..
1.738 RON Fără TVA:1.461 RON
   Patul este o piesa necesara pentru orice dormitor, de aceea va recomandam cu incredere patul tapitat Legrand Grey. Patul este tapitat cu stofa de culoarea gri, aceasta fiind extrem de usor de curatat și intretinut. Designul acestui produs este unul modern acesta potrivindu-se în aprope ..
2.588 RON Fără TVA:2.175 RON
   Pentru un somn linistitor și relaxat va recomandam patul tapitat Ofelia. Structura patului este realizată din lemn, iar partea exterioara este tapitata cu stofa în culoarea gri. Materialul folosit pentru tapitare este foarte usor de intretinut și curatat. Patul se livreaza demontat, mon..
1.738 RON Fără TVA:1.461 RON
   Pentru un somn linistitor și relaxat va recomandam patul tapitat Alaska. Structura patului este realizată din lemn, iar partea, iar stofa cu care este tapitat poate fi aleasa atat în culoarea gri cat și în denim. Culoarea dorita pentru a fi comandata se va specifica la momentul efectuar..
1.532 RON Fără TVA:1.287 RON
   Pentru un somn linistitor și relaxat va recomandam patul tapitat Alaska. Structura patului este realizată din lemn, iar partea exterioara este tapitata cu stofa în culoarea gri. Materialul folosit pentru tapitare este foarte usor de intretinut și curatat. Patul se livreaza demontat..
1.251 RON Fără TVA:1.051 RON
   Având o imagine moderna, data de materialul folosit pentru tapitare și anume un material cu structura 3D, patul Tokyo vine să intregeasca orice decor de inspirătie moderna. Materialele folosite sunt extrem de rezistente și usor de intretinut, pentru tapitare folosindu-se o stofa de..
1.816 RON Fără TVA:1.526 RON
   Patul Loyd este o piesa de mobilier eleganta și calitativa potrivită pentru orice dormitor. Materialele folosite sunt extrem de rezistente și usor de intretinut, pentru tapitare optandu-se pentru o stofa albastu inchis sau una de culoarea gri. Culoarea dorita pentru a fi comandata ..
1.632 RON Fără TVA:1.371 RON
   Patul Paloma este o piesa de mobilier eleganta și calitativa potrivită pentru orice dormitor. Materialele folosite sunt extrem de rezistente și usor de intretinut, pentru tapitare folosindu-se o stofa de culoarea gri. Patul se livreaza demontat, montajul realizandu-se extrem de facil pe..
2.999 RON Fără TVA:2.520 RON
   Extrem de confortabil și realizat din materiale de calitate, patul Larisa vine să intregeasca perfect decorul dormitorului dumneavoastră. Patul este tapitat cu stofa de culoarea gri, el fiind construit pe o structura de lemn. Patul se livreaza demontat, montajul fiind extrem de fac..
1.706 RON Fără TVA:1.434 RON
   Extrem de confortabil și realizat din materiale de calitate, patul Malmo vine să intregeasca perfect decorul dormitorului dumneavoastră. Patul este tapitat cu stofa, vine disponibil în doua variante de culoare denim și gri, el fiind construit pe o structura de lemn. Culoarea dorita se v..
1.542 RON Fără TVA:1.296 RON
   Extrem de confortabil și realizat din materiale de calitate, patul Malmo vine să intregeasca perfect decorul dormitorului dumneavoastră. Patul este tapitat cu stofa de culoarea denim, el fiind construit pe o structura de lemn. Patul se livreaza demontat, montajul fiind extrem de fa..
1.468 RON Fără TVA:1.234 RON
   Patul tapitat Maria, este extrem de confortabil și practic datorită sertarelor pentru depozitare de care dispune. Patul este tapitat cu stofa de culoarea gri, el fiind construit pe o structura de lemn. Patul se livreaza demontat, montajul fiind extrem de facil și facandu-se cu ajutorul ..
2.359 RON Fără TVA:1.982 RON
   Paturi tapitate confortabile și calitative, aici putem integra și patul Genk. Patul este construit pe structura de lemn, are partea inferioară din lemn culoare natur, iar tapiteria vine disponibilă atat pe culoarea gri cat și pe turquoise. Culoarea dorita va fi comunicata în momentul ef..
1.576 RON Fără TVA:1.324 RON
   Paturi tapitate confortabile și calitative, aici putem integra și patul Donatelo. Patul este construit pe structura de lemn, are partea inferioară din lemn culoare natur, iar tapiteria vine disponibilă atat pe culoarea gri cat și pe roz. Culoarea dorita va fi comunicata în momentul efec..
1.695 RON Fără TVA:1.424 RON
   Patul Santorini este o piesa de mobilier eleganta și impunatoare, potrivită pentru orice dormitor. Patul este realizat pe structura de lemn și tapitat cu piele ecologica în culoarea alba. Patul se livreaza demontat, montajul facandu-se foarte facil pe baza instructiunilor din colet..
1.859 RON Fără TVA:1.562 RON
   Patul Kalamata este o piesa de mobilier eleganta și impunatoare, potrivită pentru orice dormitor. Patul este realizat pe structura de lemn și tapitat cu piele ecologica în culoarea alba. Patul se livreaza demontat, montajul facandu-se foarte facil pe baza instructiunilor din colet...
1.686 RON Fără TVA:1.417 RON
   Patul Bolognia este o piesa de mobilier eleganta și impunatoare, potrivită pentru orice dormitor. Patul este realizat pe structura de lemn și tapitat cu piele ecologica în culoarea capucino. Patul se livreaza demontat, montajul facandu-se foarte facil pe baza instructiunilor din colet. ..
2.103 RON Fără TVA:1.767 RON
   Patul Burgundia se remarca prin calitatea materialelor folosite și prin confortul sporit pe care il ofera. Patul este tapitat, construit pe structura de lemn iat stofa care il imbraca este de culoarea gri, ea fiind extrem de rezistenta și usor de intretinut. Patul se livreaza demon..
1.468 RON Fără TVA:1.234 RON
   Patul Aspen este un pat impunator și elegant , capataiul de dimensiuni mari oferindu-i aceste caracteristici. Patul este tapitat cu stofa de culoarea gri, el fiind construit pe o structura de lemn. Patul se livreaza demontat, montajul fiind extrem de facil și facandu-se cu ajutorul inst..
1.665 RON Fără TVA:1.399 RON
   Patul tapitat Varese, este extrem de confortabil și practic datorită celor doua sertare pentru depozitare de care dispune. Patul este tapitat cu stofa de culoarea gri, el fiind construit pe o structura de lemn. Patul se livreaza demontat, montajul fiind extrem de facil și facandu-se cu ..
1.967 RON Fără TVA:1.653 RON
   Patul Alice se remarca prin calitatea materialelor folosite și prin confortul sporit pe care il ofera. Patul este tapitat, construit pe structura de lemn iat stofa care il imbraca poate fi aleasa în culoarea gri sau verde fistic, ea fiind extrem de rezistenta și usor de intretinut...
1.563 RON Fără TVA:1.313 RON
   Patul Convers se remarca prin calitatea materialelor folosite și prin confortul sporit pe care il ofera. Patul este tapitat, construit pe structura de lemn iat stofa care il imbraca este de culoarea gri, ea fiind extrem de rezistenta și usor de intretinut. Patul se livreaza demontat, mo..
1.738 RON Fără TVA:1.461 RON
   Din combinatia simpla lemn și metal a rezultat un pat cu totul deosebit, extrem de potrivit pentru dormitorul dumneavoastră. Patul dublu Venetia Antique este realizat pe o structura metalică cu o rama de lemn la picioare și capatai. Finisajul lemnului este în culoarea cires, astfel imag..
1.184 RON Fără TVA:995 RON
Din combinatia simpla lemn și metal a rezultat un pat cu totul deosebit, extrem de potrivit pentru dormitorul dumneavoastră. Patul dublu Venetia Antique este realizat pe o structura metalică cu o rama de lemn la picioare și capatai. Finisajul lemnului este în culoarea cires, astfel imaginea totala a..
1.144 RON Fără TVA:961 RON
   Din combinatia simpla lemn și metal a rezultat un pat cu totul deosebit, extrem de potrivit pentru dormitorul dumneavoastră. Patul simplu Venetia Antique este realizat pe o structura metalică cu o rama de lemn la picioare și capatai. Finisajul lemnului este în culoarea cires, astfel ima..
1.028 RON Fără TVA:864 RON
   Din combinatia simpla lemn și metal a rezultat un pat cu totul deosebit, extrem de potrivit pentru dormitorul dumneavoastră. Patul Venetia Antique este realizat pe o structura metalică cu o rama de lemn la picioare și capatai. Finisajul lemnului este în culoarea cires, astfel imaginea t..
1.399 RON Fără TVA:1.176 RON
   Din combinatia simpla lemn și metal a rezultat un pat cu totul deosebit, extrem de potrivit pentru dormitorul dumneavoastră. Patul Venetia este realizat pe o structura metalică cu o rama de lemn la picioare și capatai. Patul este disponibil în doua variante: prima în cara finisajul este..
1.337 RON Fără TVA:1.124 RON
   Din combinatia simpla lemn și metal a rezultat un pat cu totul deosebit, extrem de potrivit pentru dormitorul dumneavoastră. Patul Venetia este realizat pe o structura metalică cu o rama de lemn la picioare și capatai. Patul este finisat în culoarea alba și se livreaza demontat, montaju..
1.237 RON Fără TVA:1.039 RON
   Simplu și elegant, patul metalic Sydney se potriveste perfect în dormitorul dumneavoastră. Patul este realizat din structura metalică, conține somiera tip lamele, iar finisajul este în culoarea neagră. Patul se livreaza demontat, procedura de montaj fiind extrem de facila și realizandu-..
708 RON Fără TVA:595 RON
   Simplu și elegant, patul metalic Sydney se potriveste perfect în dormitorul dumneavoastră. Patul este realizat din structura metalică, conține somiera tip lamele, iar finisajul este în culoarea alba. Patul se livreaza demontat, procedura de montaj fiind extrem de facila și realizan..
972 RON Fără TVA:817 RON
   Simplu și elegant, patul metalic Sydney se potriveste perfect în dormitorul dumneavoastră. Patul este realizat din structura metalică, conține somiera tip lamele, iar finisajul lui poate să fie pe culoarea alba sau neagră. Culoarea dorita se va comunica în momentul efectuarii comenzii. ..
691 RON Fără TVA:581 RON
   Patul Florence este o piesa de mobilier cu o aparitie surprinzatoare. Patul este realizat dîntr-un cadru metalic cu picioarele de lemn și vine disponibil în doua sortimente, unul în care cadrul și picioarele sunt finisate în totalitate în culoarea alba, iar altul în care cadrul met..
1.072 RON Fără TVA:901 RON
   Dormitorul dumneavoastră are nevoie de un pat simplu și elegant? Patul Limasol este atunci piesa de mobilier potrivită. Patul este construit pe structura metalică demontabila cu finisaj de culoarea alba. Montarea patului se face extrem de facil pe baza instructiunilor de montaj din pach..
906 RON Fără TVA:761 RON
   Dormitorul dumneavoastră are nevoie de un pat simplu și elegant? Patul Limasol este atunci piesa de mobilier potrivită. Patul este construit pe structura metalică demontabila cu finisaj de culoarea alba. Montarea patului se face extrem de facil pe baza instructiunilor de montaj din pach..
839 RON Fără TVA:705 RON
   Design clasic și aerisit, acesta este patul Suez care poate infrumuseta dormitorul dumneavoastră. Patul este realizat pe o structura metalică demontabila și vine disponibil pe culoarea alba sau neagră. Culoarea dorita se va comunica în momentul efectuarii comenzii. Patul vine demontat i..
614 RON Fără TVA:516 RON
   Design clasic și aerisit, acesta este patul Bahrain care poate infrumuseta dormitorul dumneavoastră. Patul este realizat pe o structura metalică demontabila și vine disponibil pe culoarea alba sau neagră. Culoarea dorita se va comunica în momentul efectuarii comenzii. Patul vine de..
614 RON Fără TVA:516 RON
   Design clasic și aerisit, acesta este patul Maroco care poate infrumuseta dormitorul dumneavoastră. Patul este realizat pe o structura metalică demontabila și vine disponibil pe culoarea alba sau neagră. Culoarea dorita se va comunica în momentul efectuarii comenzii. Patul vine demontat..
1.052 RON Fără TVA:884 RON
Afişare 1 - 43 din 43 (1 pagini)