Menu
Your Cart

Măsuţe de cafea

O măsuţă de cafea, adesea cunoscută sub denumirea de masă de cocktail, poate fi special amplasată în faţă sau lângă o canapea pentru a sprijini băuturi, reviste, cărţi,obiecte decorative şi alte obiecte mici. Cele mai frecvente sunt măsuţele din lemn, dar şi măsuţele metalice sunt foarte populare. De obicei, oţelul inoxidabil sau aluminiul sunt utilizate pentru realizarea meselor metalice.

Măsuţele de cafea aduc un plus de eleganţa și rafinament în orice loc unde sunt amplasate, fie în sufragerie, bucătărie sau în alt loc special. Acestea pot să includă dulapuri sau sertare pentru depozitare.

În gama noastră, gasești masute de cafea moderne și decorative, care infrumuseteaza locuința ta. Sunt disponibile mai multe variante, diferenţiindu-se prin stil, eleganţă şi finisaje de calitate.

Măsuța de cafea Sunnydays din lemn masiv va conferi interiorului un climat cald. ..
1.149 RON Fără TVA:966 RON
Masuță de cafea Piro D40cm din lemn de pin alb, blat MDF, înălțime 41cm Pentru varianta de 50cm, folosiți funcția de căutare sau produse asemănătoare ..
149 RON Fără TVA:125 RON
Masuță de cafea Piro D50cm din lemn de pin alb, blat MDF, înălțime 51cm Pentru varianta de 40cm, folosiți funcția de căutare sau produse asemănătoare ..
194 RON Fără TVA:163 RON
   Linii bine definite, combinatia reusita dintre metal și sticla, aceste elemente stau la baza masutei de cafea Escada Cube. Masuta are un aspect modern, este extrem de functionala, iar aspectul sau futurist va atrage cu siguranta privirile iubitorilor acestui stil. Ca și caracteristici s..
624 RON Fără TVA:524 RON
   Linii bine definite, combinatia reusita dintre metal și sticla, aceste elemente stau la baza masutei de cafea Escada. Masuta are un aspect modern, este extrem de functionala, iar aspectul sau futurist va atrage cu siguranta privirile iubitorilor acestui stil. Ca și caracterist..
942 RON Fără TVA:792 RON
   Designul modern și materialul folosit recomandă acestă măsută de cafea pentru casa dumneavoastră. Masuța este realizată din sticla securizată transparentă, iar în prețul afișat avem doar masa, scaunele se pot comanda separat. S-a optat aici pentru o forma simpla care combinată cu t..
613 RON Fără TVA:515 RON
   Masuta Tim poate fi utilizata atat ca masuta de cafea cat și ca suport pentru diferite obiecte, plasata langa un fotoliu. Masuta are blatul din MDF furniruit în nuanta stejar în timp ce piciorul central este metalic de culoare neagră. Ca și caracteristici tehnice și dimensionale regăsim..
433 RON Fără TVA:364 RON
   Masuta Envy readuce în discutie stilul industrial imbinand perfect naturaletea lemnului cu raceala și rezistenta metalului. Blaturile masutei sunt realizate din MDF furniruit în nuanta stejar, iar cadrul metalic este de culoare neagră și are o forma neconventionala. Ca și caracteristici..
313 RON Fără TVA:263 RON
   Masuta de cafea Ones se integreaza perfect în livingul dumneavoastră, având un design simplu cu linii bine conturate. Masuta are blatul din MDF furniruit în nuanta stejarului, iar cadru pe care se sprijina este metalic de culoare neagră. Ca și forma aceasta descrie un cilindru, iar ca ș..
247 RON Fără TVA:208 RON
   Masuta de cafea Ones se integreaza perfect în livingul dumneavoastră, având un design simplu cu linii bine conturate. Masuta are blatul din MDF furniruit în nuanta stejarului, iar cadru pe care se sprijina este metalic de culoare neagră. Ca și forma aceasta descrie un cilindru, iar ca ș..
305 RON Fără TVA:256 RON
   Masuta Velar este special conceputa pentru a putea deservi marginea fotoliului sau canapelei dumneavoastră. Masuta este o masuta laterala a carei cadru este realizat din metal vopsit în culoarea neagră, în timp ce blatul este din MDF acoperit cu furnir natur stejar. Alte caracteris..
310 RON Fără TVA:261 RON
   Masa de cafea Jetson are o componenta specială creata prin apelarea la un element de design inovativ și anume blaturile suprapuse la inaltimi diferite. Cadrul este realizat din metal vopsit în culoarea neagră, în timp ce blatul este din MDF acoperit cu furnir natur stejar. Alte caracter..
679 RON Fără TVA:571 RON
   Fiind finisata integral în culoarea gri, masa de cafea Daria, se potriveste perfect unui decor industrial. Atat piciorul cat și blatul sunt metalice, sustinerea fiind una foarte buna datorită piciorului prevazut în forma de stea. Ca și caracteristici regăsim: Diametru: 80 cm ..
975 RON Fără TVA:819 RON
   Masa de cafea Revolution B are un cadru din metal de culoarea neagră și blatul din MDF laminat de culoarea nucului. Forma blatului este una triunghiulara cu colturile mult rotunjite . Caracterisiticile produsului sunt urmatoarele:  Lungime: 58 cm Lățime: 5..
187 RON Fără TVA:157 RON
   Masa de cafea Revolution are un cadru din metal de culoarea neagră și blatul din MDF laminat de culoarea nucului. Forma blatului este una specială care descrie mai mult o forma fluida, naturala decât una regulata . Caracterisiticile produsului sunt urmatoarele:  Lungime:&nb..
344 RON Fără TVA:289 RON
   Masa de cafea Revolution are un cadru din metal de culoarea neagră și blatul din MDF laminat de culoarea nucului. Forma blatului este una specială el fiind impartit în forma de stea prin trei linii ce pleaca din zona centrala. Caracterisiticile produsului sunt urmatoarele:  Diam..
431 RON Fără TVA:362 RON
Aceasta masuta este una specială deoarece nu se pune în fata canapelei, ci lateral, aceasta putand fi și un spatiu de depozitare pentru laptop. Lățime: 30 cm Lungime: 40 cm Înălțime: 60 cm Livrarea gratuita oriunde în tara ! ..
289 RON Fără TVA:243 RON
Picioare mtelice de culoarea neagră, blatul cu un decor special de stejarformeaza masuta Lara A și Lara B. Lățime: 50 cm Lungime: 80 cm Înălțime: 40 cm Livrarea gratuita oriunde în tara ! ..
447 RON Fără TVA:376 RON
Picioare metalice de culoarea neagră, blatul cu un decor special de stejarformeaza masuta Lara A și Lara B. Lățime: 50 cm Lungime: 100 cm Înălțime: 45 cm Livrarea gratuita oriunde în tara ! ..
0 RON Fără TVA:0 RON
Masuta cafea cu un decor special de stejar, iar picioarele sunt de culoarea alba, potrivită în orice living. Lățime: 60 cm Lungime: 110 cm Înălțime: 35 cm Livrarea gratuita oriunde în tara ! ..
338 RON Fără TVA:284 RON
Blatul acestei masute este din mdf furniruit cu lemn de stejar, iar picioarele sunt metalice de culoarea neagră. Diametru: 80 cm Înălțime: 40 cm Livrarea gratuita oriunde în tara ! ..
534 RON Fără TVA:449 RON
Blatul acestei masute este din mdf furniruit cu lemn de stejar, iar picioarele sunt metalice de culoarea neagră. Lățime: 60 cm Lungime: 110 cm Înălțime: 40 cm Livrarea gratuita oriunde în tara ! ..
534 RON Fără TVA:449 RON
Masuta cafea cu un decor special de stejar, iar picioarele sunt cromate, ceea ce ii acorda o eleganta aparte. Lățime: 50 cm Lungime: 100 cm Înălțime: 45 cm Asamblare: Produsul nu este montat. Asamblarea este rapida și usoara, putand fi executata în doar 20-30 minute, ..
480 RON Fără TVA:403 RON
Masuta de metal cu un blat furniruit nuc, deosebită în oricare sufragerie, datorită designului aparte. Diametru: 82 cm Înălțime: 45 cm Asamblare: Produsul nu este montat. Asamblarea este rapida și usoara, putand fi executata în doar 20-30 minute, pe baza instructiunilor de mo..
832 RON 550 RON Fără TVA:462 RON
Masuta de cafea din sticla, perfectă pentru orice decor modern. Se recomanda utilizarea acesteia în spatiile inguste deoarce nu este puternic vizibila. Lățime: 60 cm Lungime: 120 cm Înălțime: 42 cm Asamblare: Produsul nu este montat. Asamblarea este rapida și usoara, ..
659 RON Fără TVA:554 RON
Mica și eleganta aceasta masuta de cafea se încadrează stilului scandinav. Blatul este confecționat din mdf vopsit alb, iar picioarele din lemn de stejar. Diametru: 50 cm Înălțime: 45 cm Asamblare: Produsul nu este montat. Asamblarea este rapida și usoara, putand fi executata..
424 RON Fără TVA:356 RON
Mica și eleganta aceasta masuta de cafea se încadrează stilului scandinav. Blatul este confecționat din mdfvopsit alb, iar picioarele din lemn de stejar. Diametru: 78 cm Înălțime: 45 cm Asamblare: Produsul nu este montat. Asamblarea este rapida și usoara, putand fi executata ..
576 RON Fără TVA:484 RON
Setul de 2 masute de cafea Mali este fabricat din stejar masiv, iar blatul din mdf furniruit cu stejar. Setul este compus din 2 masute cu dimensini diferite. Dimensiuni:  Diamtru: 50 / 40 cm Înălțime: 45 / 40 cm Asamblare: Produsul nu este montat. Asamblarea e..
430 RON Fără TVA:361 RON
Masuta de cafea din mdf are o dimensiune mare de 100x60 cm iar ea poate servi foarte bine la mai multe activitati decât cele destinate masutei de cafea. Aceasta are un raft de sticla care ne permite depozitarea anumitor obiecte. Lățime: 60 cm Lungime: 100 cm Înălțime: 45..
518 RON Fără TVA:435 RON
Masuta de cafea din mdf are o dimensiune mare de 100x60 cm iar ea poate servi foarte bine la mai multe activitati decât cele destinate masutei de cafea. Lățime: 60 cm Lungime: 100 cm Înălțime: 45 cm Asamblare: Produsul nu este montat. Asamblarea este rapida și us..
450 RON Fără TVA:378 RON
Set de  2 masute de cafea Mali White este fabricat din stejar masiv, iar blatul din mdf vopsit gri. Setul este compus din 2 masute cu dimensini diferite. Dimensiuni:  Diamtru: 50 / 40 cm Înălțime: 45 / 40 cm Asamblare: Produsul nu este montat. Asamblarea este rapid..
383 RON Fără TVA:322 RON
Set de  2 masute de cafea Mali White este fabricat din stejar masiv, iar blatul din mdf vopsit alb. Setul este compus din 2 masute cu dimensini diferite. Dimensiuni:  Diamtru: 50 / 40 cm Înălțime: 45 / 40 cm Asamblare: Produsul nu este montat. Asamblarea este rapida și ..
383 RON Fără TVA:322 RON
Mica și eleganta aceasta masuta de cafea se încadrează stilului nordic. Blatul este confecționat din mdf, iar picioarele din lemn de stejar. Diametru: 50 cm Înălțime: 50 cm Asamblare: Produsul nu este montat. Asamblarea este rapida și usoara, putand fi executata în doar 20-30..
395 RON Fără TVA:332 RON
Mica și eleganta aceasta masuta de cafea se încadrează stilului nordic. Blatul este confecționat din mdf culoarea gri, iar picioarele din lemn de stejar. Diametru: 50 cm Înălțime: 50 cm Asamblare: Produsul nu este montat. Asamblarea este rapida și usoara, putand fi executata ..
395 RON Fără TVA:332 RON
Aceasta masuta de cafea se încadrează stilului nordic datorită formei și culorilor neutre. Blatul este patrat și imita o tava, acesta fiind confecționat din mdf alb, iar picioarele din stejar masiv. Lățime: 48 cm Lungime: 48 cm Înălțime: 42 cm Asamblare: Produsul nu e..
416 RON Fără TVA:350 RON
Chiar dacă acestă măsuță pare confecționată din beton, ea este din mdf, cu un decor special care imită betonul. Având o dimensiune mare ea poate servi foarte bine la mai multe activitati decât cele destinate măsuței de cafea, aceasta datorită raftului de sticla pe care se pot depozita diferite ..
619 RON Fără TVA:520 RON
Chiar daca acesta masuta pare confecționată din beton, ea este din mdf, cu un decor special care imita betonul. Având o dimensiune mare ea poate servi foarte bine la mai multe activitati decât cele destinate masutei de cafea. Lățime: 60 cm Lungime: 100 cm Înălțime: 45 cm Asambl..
450 RON Fără TVA:378 RON
Gama de masute de cafea Luca au blatul este din furnir natural de stejar, iar rama este din metal vopsit negru. Aceste sunt disponibile în doua dimensiuni și anume, blat cu diametru de 80 cm, respectiv 50 cm. Diametru: 50 cm Înălțime: 45 cm Asamblare: Produsul nu este mo..
342 RON Fără TVA:287 RON
Gama de masute de cafea Luca au blatul este din furnir natural de stejar, iar rama este din metal vopsit negru. Aceste sunt disponibile în doua dimensiuni și anume, blat cu diametru de 80 cm, respectiv 50 cm. Diametru: 80 cm Înălțime: 40 cm Asamblare: Produsul nu es..
549 RON Fără TVA:461 RON
Potrivita stilului nordica aceasta masuta de cafea este specială datorită formei organice, cat și datorită cromului care o face aparte. Aceatsa masuta se gaseste în doua dimensiuni și anume diametrul suprafetei de servire poate fi de 82 cm, respectiv 43 cm. Diametru: 43 cm Înălțime: ..
294 RON Fără TVA:247 RON
Potrivita stilului nordica aceasta masuta de cafea este specială datorită formei organice, cat și datorită cromului care o face aparte. Aceatsa masuta se gaseste în doua dimensiuni și anume diametrul suprafetei de servire poate fi de 82 cm, respectiv 43 cm. Diametru: 82 cm Înălțime: 40 cm..
643 RON Fără TVA:540 RON
Masuta de cafea cromata, cu blatul din sticla culoarea neagră. Un design special care ofera eleganta datorită culorilor și materialelor din care este compusa. Diametru: 45 cm Înălțime: 50 cm Asamblare: Produsul nu este montat. Asamblarea este rapida și usoara, putand fi execu..
250 RON Fără TVA:210 RON
Masuta de cafea cromata incapatoare, cu blatul din sticla culoarea neagră.Un design special care ofera eleganta datorită culorilor și materialelor din care este compusa.   Diametru: 85 cm Înălțime: 46 cm Asamblare: Produsul nu este montat. Asamblarea este rapida și usoara,..
558 RON Fără TVA:469 RON
Set de  2 masute de cafea Shape este fabricat din stejar masiv, iar blatul din furnir natural de stejar. Setul este compus din 2 masute cu dimensini diferite.   Dimensiuni:  Înălțime: 40 / 35 cm Lungime: 100 / 70 cm Lățime: 50 / 35 cm Asamblare: Produsul nu e..
782 RON Fără TVA:657 RON
Set de masute de cafea Rio este fabricat din metal vopsit culoarea neagră potrivit stilului industrial, iar blatul din furnir natural de stejar. Setul este compus din 3 masute cu dimensini diferite   Dimensiuni:  Masa 1: 40x40x40 cm Masa 2: 45x45x45 cm Masa 3: 50x50x50 cm..
981 RON Fără TVA:824 RON
Set de masute de cafea stralucitoare și elegante datorită materialelor, moderne prin forma lor inedită, ele reprezinta o piesa de design perfectă pentru orice sufragerie. Setul este compus din 2 masute cu dimensini diferite Blatul este din sticla neagră, iar cadrul este cromat. ..
658 RON Fără TVA:553 RON
Masa de cafea stil industrial, moderna prin forma inedită, ea reprezinta o piesa de design perfectă pentru orice sufragerie. Blatul este din mdf cu furnir natural culoare nuc, iar cadrul este din metal culoarea neagră.   Diametru: 40 cm Înălțime: 52 cm Livrarea gra..
550 RON Fără TVA:462 RON
Masa de cafea stil industrial, moderna prin forma inedită, ea reprezinta o piesa de design perfectă pentru orice sufragerie, iar datorită suprafetei de servire mare, aceasta este mai mult decât incapatoare, având un diametru de 80 de cm Blatul este din mdf cu furnir natural culoare stejar, i..
921 RON Fără TVA:774 RON
Afişare 1 - 48 din 53 (2 pagini)