Menu
Your Cart

Măsuţe de cafea

O măsuţă de cafea, adesea cunoscută sub denumirea de masă de cocktail, poate fi special amplasată în faţă sau lângă o canapea pentru a sprijini băuturi, reviste, cărţi,obiecte decorative şi alte obiecte mici. Cele mai frecvente sunt măsuţele din lemn, dar şi măsuţele metalice sunt foarte populare. De obicei, oţelul inoxidabil sau aluminiul sunt utilizate pentru realizarea meselor metalice.

Măsuţele de cafea aduc un plus de eleganţa și rafinament în orice loc unde sunt amplasate, fie în sufragerie, bucătărie sau în alt loc special. Acestea pot să includă dulapuri sau sertare pentru depozitare.

În gama noastră, gasești masute de cafea moderne și decorative, care infrumuseteaza locuința ta. Sunt disponibile mai multe variante, diferenţiindu-se prin stil, eleganţă şi finisaje de calitate.

Masuta de cafea Escada Cube L55
Nou La comanda
Model: 603SG079
   Linii bine definite, combinatia reusita dintre metal si sticla, aceste elemente stau la baza masutei de cafea Escada Cube. Masuta are un aspect modern, este extrem de functionala iar aspectul sau futurist va atrage cu siguranta privirile iubitorilor acestui stil. Ca si caracteristici su..
624 RON Fără TVA:524 RON
Masuta de cafea Escada L120
Nou La comanda
Model: 603SG078
   Linii bine definite, combinatia reusita dintre metal si sticla, aceste elemente stau la baza masutei de cafea Escada. Masuta are un aspect modern, este extrem de functionala iar aspectul sau futurist va atrage cu siguranta privirile iubitorilor acestui stil. Ca si caracteristi..
798 RON Fără TVA:671 RON
Model: 603SG074
   Designul modern si materialul folosit recomanda acesta masuta de cafea pentru casa dumneavoastra. Masutaeste realizata din sticla securizata transparenta iar in pretul afisat avem doar masa, scaunele se pot comanda separat. S-a optat aici pentru o forma simpla care combinata cu transpar..
613 RON Fără TVA:515 RON
Model: 603SG073
   Masuta Tim poate fi utilizata atat ca masuta de cafea cat si ca suport pentru diferite obiecte, plasata langa un fotoliu. Masuta are blatul din MDF furniruit in nuanta stejar in timp ce piciorul central este metalic de culoare neagra. Ca si caracteristici tehnice si dimensionale regasim..
433 RON Fără TVA:364 RON
Model: 603SG072
   Masuta Envy readuce in discutie stilul industrial imbinand perfect naturaletea lemnului cu raceala si rezistenta metalului. Blaturile masutei sunt realizate din MDF furniruit in nuanta stejar iar cadrul metalic este de culoare neagra si are o forma neconventionala. Ca si caracteristici ..
313 RON Fără TVA:263 RON
Model: 603SG071
   Masuta de cafea Ones se integreaza perfect in livingul dumneavoastra, avand un design simplu cu linii bine conturate. Masuta are blatul din MDF furniruit in nuanta stejarului iar cadru pe care se sprijina este metalic de culoare neagra. Ca si forma aceasta descrie un cilindru iar ca si ..
247 RON Fără TVA:208 RON
Model: 603SG070
   Masuta de cafea Ones se integreaza perfect in livingul dumneavoastra, avand un design simplu cu linii bine conturate. Masuta are blatul din MDF furniruit in nuanta stejarului iar cadru pe care se sprijina este metalic de culoare neagra. Ca si forma aceasta descrie un cilindru iar ca si ..
305 RON Fără TVA:256 RON
Model: 603SG058
   Masuta Velar este special conceputa pentru a putea deservi marginea fotoliului sau canapelei dumneavoastra. Masuta este o masuta laterala a carei cadru este realizat din metal vopsit in culoarea neagra, in timp ce blatul este din MDF acoperit cu furnir natur stejar. Alte caracteris..
310 RON Fără TVA:261 RON
Model: 603SG057
   Masa de cafea Jetson are o componenta speciala creata prin apelarea la un element de design inovativ si anume blaturile suprapuse la inaltimi diferite. Cadrul este realizat din metal vopsit in culoarea neagra, in timp ce blatul este din MDF acoperit cu furnir natur stejar. Alte caracter..
679 RON Fără TVA:571 RON
Model: 603SG056
   Fiind finisata integral in culoarea gri, masa de cafea Daria, se potriveste perfect unui decor industrial. Atat piciorul cat si blatul sunt metalice, sustinerea fiind una foarte buna datorita piciorului prevazut in forma de stea. Ca si caracterisitici regasim: Diametru: 80 cm ..
975 RON Fără TVA:819 RON
Model: 603SG055
   Masa de cafea Revolution B are un cadru din metal de culoarea neagra si blatul din MDF laminat de culoarea nucului. Forma blatului este una triunghiulara cu colturile mult rotunjite . Caracterisiticile produsului sunt urmatoarele:  Lungime: 58 cm Latime: 5..
187 RON Fără TVA:157 RON
Model: 603SG054
   Masa de cafea Revolution are un cadru din metal de culoarea neagra si blatul din MDF laminat de culoarea nucului. Forma blatului este una speciala care descrie mai mult o forma fluida, naturala decat una regulata . Caracterisiticile produsului sunt urmatoarele:  Lungime:&nb..
344 RON Fără TVA:289 RON
Afişare 1 - 12 din 49 (5 pagini)