Menu
Your Cart

Console

   Avem cele mai deosebite console pe care vă invităm să le admiraţi în gama noastră de mobilier. O consolă este un corp de mobilier, ceva între comodă şi măsuţă, ea putând avea formă de poliţă sau măsuţă rezemată de perete şi pe care se pot aşeza vaze, statuete sau alte obiecte decorative. De cele mai multe ori consolele sunt folosite ca şi elemente de design, rolul lor funcţional fiind unul extrem de redus, ele fiind adesea utilizate pentru a umple diverse spaţii goale.

   Există console de diverse mărimi şi forme care se pretează a fi folosite pe perete sau chiar în colţul încăperilor. Ca şi toate produsele Insignis aceste console sunt realizate în stilul vintage. Vă invităm să exploraţi această gamă unde veţi descoperi produse cu un design deosebit, finisaje de top şi o calitate ridicată. Cu siguranţă unul dintre aceste produse vă va atrage atenţia. 

   Design modern și constructie solida, acestea sunt caracteristicile consolei Ohayo. Consola are blatul din furnir de culoarea stejarului și se sprijina pe un cadru metalic de culoare neagră, extrem de solid datorat legaturii inferioare dintre picioare. Produsul vine demontat, montajul fa..
870 RON Fără TVA:731 RON
   Linii bine definite, combinatia reusita dintre metal și sticla, aceste elemente stau la baza consolei Hilton. Consola are un aspect modern, este extrem de functionala, iar aspectul sau aerisit și elegant va atrage cu siguranta privirile iubitorilor acestui stil. Ca și caracteristici sup..
610 RON Fără TVA:513 RON
  Linii bine definite, combinatia reusita dintre metal și sticla, aceste elemente stau la baza consolei Elise aurie. Consola are un aspect modern, este extrem de functionala, iar aspectul sau futurist va atrage cu siguranta privirile iubitorilor acestui stil. Ca și caracteristici suplimentare a..
919 RON Fără TVA:772 RON
  Linii bine definite, combinatia reusita dintre metal și sticla, aceste elemente stau la baza consolei Escada. Consola are un aspect modern, este extrem de functionala, iar aspectul sau futurist va atrage cu siguranta privirile iubitorilor acestui stil. Produsul necesita montaj, el realizandu-..
919 RON Fără TVA:772 RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)