Menu
Your Cart

Comode

   Vă doriţi o comodă pentru dormitor, o comodă modernă sau poate una antichizată? Doar in magazinul nostru de mobilir casa găsiţi o varietate de comode din lemn, cu sertare frumoase, care acoperă toate gusturile. Situându-ne în gama mobilierului modern sau vintage, am reuşit să selectăm pentru dumneavoastră cele mai deosebite comode şi să le reunim sub această categorie. Comoda este acel dulăpior cu sertare, având diferite dimensiuni, care face parte din piesele de mobilier regăsite într-un dormitor. Însă nu există o regulă scrisă pentru spaţiul în care trebuie folosită comoda, iar datorită rezistenţei şi stabilităţii lor comodele pot fi folosite ca şi suport pentru diverse obiecte cum ar fi televizorul, veioza sau chiar cărţile preferate. Comodele pot găzdui de la articole vestimentare şi până la diverse obiecte personale. Noi am fost receptivi şi deschişi la cererea pieţei, iar comodele pe care vi le sugerăm sunt dintre cele mai interesante, principalul lor atu fiind finisajul impecabil, designul deosebit şi calitatea superioară.

În stil rustic, scandinav, acest corp de mobilier aduce un plus de lumină, simplitate si eleganță casei tale. Comodă cu patru sertare cu mânere din metal, de culoare nucului și pin albit.  ..
1.575 RON Fără TVA:1.324 RON
   Rezistenta, usor de intretinut și extrem de practica, aceasta este comoda TV Royal. Comoda este construită dîntr-un cadru metalic vopsit în culoarea maro inchis, iar blatul și politele sunt din MDF culoarea stejarului. Comoda asigura atat rezistenta unei piese de mobilier care treb..
408 RON Fără TVA:343 RON
   Rezistenta, usor de intretinut și extrem de practica, aceasta este comoda Royal. Comoda este construită dîntr-un cadru metalic vopsit în culoarea maro inchis, iar blatul și polita inferioară sunt din MDF culoarea stejarului. Ca și dimensiuni avem: Lungime: 111 cm Lățime: 51 cm ..
297 RON Fără TVA:250 RON
   Comoda tapitata da o senzatie de confort datorită muchiilor rotunjite și a materialului cu care este imbracata. Comoda dispune de patru sertare, se sprijina pe patru picioare din lemn, iar stofa cu care este tapitata este de culoarea gri inchis. Ca și caracteristici dimen..
1.093 RON Fără TVA:918 RON
   Finisajul comodei Haga se inspiră din stilul de desing industrial. Folosind finisaje natur cum este culoarea stejarului, care imbinata cu suportul metalic de culoare neagră sporeste imaginea industriala a acestei piese de mobilier. Comoda este construită din metal de culoare neagră, MDF..
1.242 RON Fără TVA:1.044 RON
   Incadrandu-se într-un curent minimalist de design, comoda Marcus L160, este ideala pentru livingul sau dormitorul dumneavoastră. Comoda este realizată din MDF de culoare alba și lemn de stejar, ea dispunand de doua compartimente inchise prin usi și doua sertare în partea centrala. ..
1.565 RON Fără TVA:1.315 RON
   Incadrandu-se într-un curent minimalist de design, comoda TV Marcus este ideala pentru livingul dumneavoastră. Comoda este realizată din MDF de culoare alba și lemn de stejar, ea dispunand de doua compartimente inchise prin usi și o nisa cu polita în partea centrala. Dimensiunile a..
885 RON Fără TVA:744 RON
   Comoda Ruana se încadrează perfect în stilul minimalist adoptat de curentul scandinav. Comoda are un aspect aerisit, svelt, datorită picioarelor pe care se sprijina, ea fiind construită pe un cadru de stejar, în timp ce exteriorul este realizat din MDF și lemn furniruit stejar. Comoda d..
1.804 RON Fără TVA:1.516 RON
   Comoda Ruana se încadrează perfect în stilul minimalist adoptat de curentul scandinav. Comoda are un aspect aerisit, svelt, datorită picioarelor pe care se sprijina, ea fiind construită pe un cadru de stejar, în timp ce exteriorul este realizat din MDF și lemn furniruit stejar. Com..
1.573 RON Fără TVA:1.322 RON
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)