Menu
Your Cart

Comode

   Vă doriţi o comodă pentru dormitor, o comodă modernă sau poate una antichizată? Doar in magazinul nostru de mobilir casa găsiţi o varietate de comode din lemn, cu sertare frumoase, care acoperă toate gusturile. Situându-ne în gama mobilierului modern sau vintage, am reuşit să selectăm pentru dumneavoastră cele mai deosebite comode şi să le reunim sub această categorie. Comoda este acel dulăpior cu sertare, având diferite dimensiuni, care face parte din piesele de mobilier regăsite într-un dormitor. Însă nu există o regulă scrisă pentru spaţiul în care trebuie folosită comoda, iar datorită rezistenţei şi stabilităţii lor comodele pot fi folosite ca şi suport pentru diverse obiecte cum ar fi televizorul, veioza sau chiar cărţile preferate. Comodele pot găzdui de la articole vestimentare şi până la diverse obiecte personale. Noi am fost receptivi şi deschişi la cererea pieţei, iar comodele pe care vi le sugerăm sunt dintre cele mai interesante, principalul lor atu fiind finisajul impecabil, designul deosebit şi calitatea superioară.

Cod intern: 608SG054
   Rezistenta, usor de intretinut si extrem de practica, aceasta este comoda TV Royal. Comoda este construita dintr-un cadru metalic vopsit in culoarea maro inchis iar blatul si politele sunt din MDF culoarea stejarului. Comoda asigura atat rezistenta unei piese de mobilier care trebu..
408 RON Fără TVA:343 RON
Cod intern: 608SG053
   Rezistenta, usor de intretinut si extrem de practica, aceasta este comoda Royal. Comoda este construita dintr-un cadru metalic vopsit in culoarea maro inchis iar blatul si polita inferioara sunt din MDF culoarea stejarului. Ca si dimensiuni avem:Lungime: 111 cmLatime: 51 cmI..
297 RON Fără TVA:250 RON
Cod intern: 608SG052
   Comoda tapitata da o senzatie de confort datorita muchiilor rotunjite si a materialului cu care este imbracata. Comoda dispune de patru sertare, se sprijina pe patru picioare din lemn iar stofa cu care este tapitata este de culoarea gri inchis. Ca si caracteristici dimens..
1.093 RON Fără TVA:918 RON
Cod intern: 608SG051
   Finisajul comodei Haga se inspira din stilul de desing industrial. Folosind finisaje natur cum este culoarea stejarului, care imbinata cu suportul metalic de culoare neagra sporeste imaginea industriala a acestei piese de mobilier. Comoda este construita din metal de culoare neagra, MDF..
1.242 RON Fără TVA:1.044 RON
Cod intern: 608SG050
   Incadrandu-se intr-un curent minimalist de design, comoda Marcus L160, este ideala pentru livingul sau dormitorul dumneavoastra. Comoda este realizata din MDF de culoare alba si lemn de stejar, ea dispunand de doua compartimente inchise prin usi si doua sertare in partea centrala. ..
1.565 RON Fără TVA:1.315 RON
Cod intern: 608SG049
   Incadrandu-se intr-un curent minimalist de design, comoda TV Marcus este ideala pentru livingul dumneavoastra. Comoda este realizata din MDF de culoare alba si lemn de stejar, ea dispunand de doua compartimente inchise prin usi si o nisa cu polita in partea centrala. Dimensiunile a..
885 RON Fără TVA:744 RON
Cod intern: 608SG048
   Comoda Ruana se incadreaza perfect in stilul minimalist adoptat de curentul scandinav. Comoda are un aspect aerisit, svelt, datorita picioarelor pe care se sprijina, ea fiind construita pe un cadru de stejar, in timp ce exteriorul este realizat din MDF si lemn furniruit stejar. Comoda d..
1.804 RON Fără TVA:1.516 RON
Cod intern: 608SG047
   Comoda Ruana se incadreaza perfect in stilul minimalist adoptat de curentul scandinav. Comoda are un aspect aerisit, svelt, datorita picioarelor pe care se sprijina, ea fiind construita pe un cadru de stejar, in timp ce exteriorul este realizat din MDF si lemn furniruit stejar. Com..
1.573 RON Fără TVA:1.322 RON
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)