Menu
Your Cart

Birouri

   Fie că-l doriţi pentru biroul dumneavoastră, fie pentru căminul propriu noi vă ajutam cu o gamă diversificată de birouri moderne pentru toate gusturile si scopurile. Special pentru dumneavoastră am selecţionat atent cele mai inedite birouri şi le-am reunit sub o singură categorie pentru a vă fi la îndemână. În gama noastră veţi descoperi piese de mobilier pentru birou cu elemente de design deosebite, ale căror finisaje perfecte se îmbină perfect cu calitatea produselor Insignis. Întodeauna un birou trebuie să fie o extensie a personalităţii dumneavoastră, tocmai de aceea noi vă oferim mobilă de birou pentru toate spaţiile şi pentru toate gusturile. Dacă se reuşeşte crearea unei legături cu piesa de mobilier astfel încăt să vă simţiţi confortabili, timpul petrecut la un birou va trece fără să simţiţi. Pentru a beneficia de birouri de o calitate superioară, cu un design unic vă invităm să vă familiarizaţi cu gama de birouri Insignis.

   Biroul Olsen propune un design simplu și aerisit, bazandu-se în principal pe functionalitate. Biroul se sprijina pe o structura metalică de culoare alba, corpul blatului și stinghiile de legatura fiind din MDF în nuanta stejar. Doar sertarul are frontul de culoarea alba, dorind să evide..
376 RON Fără TVA:316 RON
   Ideal ca masa de birou sau studiu, biroul B-176 vine să se integreze perfect într-un decor de inspirătie moderna, aducând și usoare elemente industriale. Biroul se sprijina pe un cadru metalic de culoare neagră în timp ce partea superioară, adica blatul, este realizat din MDF de cu..
451 RON Fără TVA:379 RON
   Ideal ca masa de birou sau studiu, biroul Catherine vine să se integreze perfect într-un decor de inspirătie moderna, aducând și usoare elemente industriale. Biroul se sprijina pe un cadru metalic de culoare neagră în timp ce partea superioară, adica blatul, este realizat din MDF d..
376 RON Fără TVA:316 RON
   Pentru completarea unui decor industrial, biroul Royal este piesa de mobilier potrivită. Biroul are structura metalică, de culoare maro inchis, în timp ce corpul blatului de lucru este din MDF furniruit în finisaj stejar. Acest birou dispune de un sertar central și doua nise p..
451 RON Fără TVA:379 RON
   Biroul Ruana se încadrează perfect în stilul minimalist adoptat de curentul scandinav. Biroul are un aspect aerisit, svelt, datorită picioarelor pe care se sprijina, el fiind realizat din lemn de stejar și MDF furniruit. Biroul dispune de 2 sertare care ofera suficient sp..
1.404 RON Fără TVA:1.180 RON
   Biroul Olsen de înălțime 154 cm și cu politele furniruite în culoarea stejarului. Alege un birou solid și spatios pentru depozitarea obiectelor. Structura biroului este metalică de culoare alba, cu blatul și stinghiile de legatura furniruite în culoarea stejarului. Biroul din ..
408 RON Fără TVA:343 RON
  Biroul Marcus este o piesa de mobilier perfectă pentru biroul dumneavoastră sau de ce nu chiar pentru caminul dumneavoastră. Finisajul este o combinatie de alb cu stejar materialele folosite fiind MDF-ul și lemnul masiv malaezian. Acesta este un birou rezistent și calitativ, iar caracter..
939 RON Fără TVA:789 RON
   Solid și util acesta este biroul Salis de înălțime 147 cm. Structura biroului este metalică de culoare neagră, cu politele și corpul blatului furniruite în culoarea stejarului. Biroul dispune de o polita superioară, din profil are o forma triunghiulara, iar ca și caracteristic..
335 RON Fără TVA:282 RON
   Functional și practic acesta este biroul B-168. Biroul are un cadru metalic de culoare maro inchis in timp ce stinghia de la picioare și partea de sus sunt realizate din MDF cu finisaj stejar. Biroul dispune de doua sertare pentru depozitare, latura să functionala impletindu-se per..
313 RON Fără TVA:263 RON
   Pentru a crea o atmosfera moderna și eleganta optati pentru biroul B-160. Biroul se sprijina pe un cadru metalic de culoare alba în timp ce partea superioară este realizată din MDF într-o combinatie de alb și stejar. Compartimentarea este astfel realizată astfel încât să asigure o efici..
573 RON Fără TVA:482 RON
   Pentru a crea o atmosfera moderna și eleganta optati pentru biroul B-151. Biroul se sprijina pe un cadru metalic de culoare alba în timp ce partea superioară este realizată din MDF într-o combinatie de alb și stejar. Compartimentarea este astfel realizată astfel încât să asigure o efici..
526 RON Fără TVA:442 RON
   Pentru a crea o atmosfera moderna și eleganta optati pentru biroul B-140. Biroul se sprijina pe un cadru metalic de culoare alba în timp ce partea superioară este realizată din MDF într-o combinatie de alb și stejar. Compartimentarea este astfel realizată încât să asigure o eficienta ma..
379 RON Fără TVA:318 RON
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)