Menu
Your Cart

Banchete

   Aşezaţi-vă linistiţi şi odihniţivă pe banchetele noastre comode şi stilate. Doar acum dispuneţi în gama de mobilier de cele mai variate modele de banchete acoperind toate gusturile. Banchetele sunt piese de completare a mobilierului făcându-se utile nu doar pentru a umple spaţii goale, ci şi pentru posibilitatea pe care v-o oferă pentru relaxare. Banchetele se folosesc în general în spaţiile de intrare cum ar fi holurile, însă nu există o regulă scrisă în utilizarea acestora, ele putând fi folosite atât în living, bucătărie sau în orice alt spaţiu. Condiţia necesară este ca banchetele să se asorteze cu restul pieselor de mobilier şi cu decoraţiunile din încăperea respectivă. Soluţia de a folosi banchete este aleasă din trei motive: spaţiul este prea mic pentru a folosii alte piese de mobilier cum ar fi canapelele sau fotoliile, posibilitatea de a crea spaţii de depozitare cu ajutorul acestor banchete şi posibilitatea de a delimita anumite zone cu ajutorul lor. Oricare ar fi raţionamentul pentru care vă hotărâţi să folosiţi o banchetă din această gamă veţi avea posibilitatea s-o alegeţi pe cea care vi se potriveşte.

Banchetă cu un design rustic si elegant din lemn si pin albit. Simplă si de dimensiuni mici este ideală pentru hol, camera de zi sau bucătărie. Această banchetă are un compartiment de depozitare. Dimensiuni L100xA48xH97.  ..
864 RON Fără TVA:726 RON
   Bancheta Label vine cu un aer de inspirătie moderna. Partea superioară este tapitata cu catifea de culoarea albastră în timp ce cadrul pe care se sprijina este de culoarea aurie. Ca și caracteristici dimensionale regăsim: Lungime: 100 cm Lățime: 46 cm Inaltimea: 48 cm  ..
617 RON Fără TVA:518 RON
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)