Menu
Your Cart

Mese

   Doriţi sa faceţi o reuniune intre prieteni sau familie? Foarte bine cu masa venim noi. Aici veţi gasi cele mai deosebite mese pentru bucatarie si sufragerie, pentru toate gusturile. O masa nu este doar o piesa de mobilier ci poate reprezenta sufletul unei bucatarii sau sufragerii. Mesele sunt acele obiecte de mobilier pe care se gateşte, serveşte masa, lucreaza, studiaza, in jurul lor reunindu-se de cele mai multe ori membrii unei familii sau persoanele apropiate.

   De ce acest obiect de mobilier care este atat de important intr-o casa sa nu fie unul cu personalitate, placut la vedere şi cu un design deosebit? Pentru aceasta noi va oferim o gama diversificata de mese, realizate in stilul modern sau vintage, avand dimensiuni şi forme diverse. Pentru ca pentru noi calitatea produselor conteaza cel mai mult, mesele pe care vi le oferim sunt unele trainice, pe care le puteţi lasa moştenire şi nepoţilor. Şi pana la urma ce poate fi mai frumos decat ca dupa o zi istovitoare sa va adunaţi impreuna cu familia in jurul unei mese şi sa va povestiţi intamplarile de peste zi. 

Material: blatul este din MDF, picioarele sunt din lemn de fag   Structura: metal   Culoare: alba   Dimensiuni: Diametru: 80 cm Înaltime: 74 cm   Doar aici gasiti deosebita masa Eames, potrivita atat pentru terasa, cafenea sau chiar pentru bucataria sau..
575 RON Fără TVA:483 RON
Material: blatul este din MDF, picioarele sunt din lemn de fag   Culoare:  blat alb, picioare natur   Dimensiuni: Lungime: 80 cm Latime:  80 cm Înaltime: 74 cm      Doar aici gasiti deosebita masa patrata  Eames, potrivita atat pentru ..
637 RON Fără TVA:535 RON
Material: blatul este din MDF, picioarele sunt din lemn de fag   Structura: metal   Culoare: alba   Dimensiuni: Diametru: 90 cm Înaltime: 75 cm   Doar aici gasiti deosebita masa Eames, potrivita atat pentru terasa, cafenea sau chiar pentr..
619 RON Fără TVA:520 RON
   Trainica si eleganta, aceasta este masa Cross cu lungimea de 150 cm. Masa are blatul finisat cu furnir de culoarea stejar si se sprijina pe un cadru metalic de culoare neagra. Picioarele dau o imagine speciala, ca si cum trei X-uri s-ar intrepatrunde pentru a forma cadrul, oferindu..
1.878 RON Fără TVA:1.578 RON
   Designul simplu si aerisit plus posibilitatea de extindere, transforma masa Malaezia intr-o  piesa de mobilier extrem de versatila. Masa este potrivita pentru bucatarie sau camera de zi, iar combinatia de lemn masiv malaezian cu MDF-ul o transforma intr-un produs extrem de rezisten..
1.445 RON Fără TVA:1.214 RON
   Simpla, eleganta si utila, aceasta este masa pe care noi v-o propunem. Masa este realizata din MDF, are blatul de culoare alba, in timp ce picioarele sunt de culoare neagra si este extrem de utila pentru bucatarie sau camera de zi. Ca si caracteristici regasim: Material: MD..
520 RON Fără TVA:437 RON
   Trainica si eleganta, aceasta este masa Umberto cu lungimea de 150 cm. Masa are blatul finisat cu furnir de culoarea stejar si se sprijina pe un cadru metalic de culoare neagra. Picioarele descriu un cadru dreptunghiular, oferindu-i mesei o foarte buna stabilitate. Ca si particular..
1.283 RON Fără TVA:1.078 RON
   Simpla, eleganta si utila, aceasta este masa pe care noi v-o propunem. Masa este realizata din MDF de culoarea alba si este extrem de utila pentru bucatarie sau camera de zi. Ca si caracteristici regasim: Material: MDF Culoare: alba Dimensiuni: Lungime: 120 cm  ..
609 RON Fără TVA:512 RON
Material: blatul este din MDF, picioarele sunt metalice cromate   Structura: metal   Culoare: alba   Dimensiuni: Diametru: 90 cm Înaltime: 74 cm   Doar aici gasiti deosebita masa Eames, potrivita atat pentru terasa, cafenea sau chiar pentru bucataria sa..
717 RON Fără TVA:603 RON
   Trainica si eleganta, aceasta este masa Aran cu lungimea de 150 cm. Masa are blatul finisat cu furnir de culoarea stejar si se sprijina pe un cadru metalic de culoare neagra. Picioarele au forma unui trapez intors, cu baza mica in partea inferioara, acestea oferindu-i mes..
1.352 RON Fără TVA:1.136 RON
   Impresia de spatiu si lumina este data tocmai de blatul transparent de sticla al mesei Clear. Masa Clear este potrivita pentru 4 sau 6 persoane, iar farmecul acesteia este dat tocmai de blatul de sticla care se sprijina pe un cadru de lemn de culoarea stejarului. Ca si caracteristici re..
946 RON Fără TVA:795 RON
   Trainica si eleganta, aceasta este masa Aran cu lungimea de 180 cm. Masa are blatul finisat cu furnir de culoarea stejar si se sprijina pe un cadru metalic de culoare neagra. Picioarele au forma unui trapez intors, cu baza mica in partea inferioara, acestea oferindu-i mesei o foarte bun..
1.512 RON Fără TVA:1.271 RON
   Trainica si eleganta, aceasta este masa Cross cu lungimea de 180 cm. Masa are blatul finisat cu furnir de culoarea stejar si se sprijina pe un cadru metalic de culoare neagra. Picioarele dau o imagine speciala, ca si cum trei X-uri s-ar intrepatrunde pentru a forma cadrul, oferindu-i me..
2.039 RON Fără TVA:1.713 RON
Atentie: Pretul afisat este doar pentru masa scaunele nefiind incluse    Aspect simplu si elegant, masa Pueblo se va incadra perfect in orice spatiu al casei dumneavoastra. Masa dispone de un blat din MDF de culoare alba care se sprijina pe 4 picioare cromate. Masa se livreaza demontata..
479 RON Fără TVA:403 RON
Atentie: Scaunele din poza de prezentare nu intra in pretul mesei    Materialele si culorile alese pentru aceasta masa ne trimit cu ideea catre un design cu inspiratii industriale. Asa este si masa Walnut cu lungimea de 140 cm, masa care are un blat de lemn care se sprijina pe un c..
1.010 RON Fără TVA:849 RON
   Trainica si eleganta, aceasta este masa Alfonso cu lungimea de 180 cm. Masa are blatul finisat cu furnir de culoarea stejar si se sprijina pe un cadru metalic de culoare neagra. Picioarele sunt asezate in forma de X, oferindu-i mesei o foarte buna stabilitate. Masa este potrivita pentru..
1.511 RON Fără TVA:1.270 RON
   Trainica si eleganta, aceasta este masa Alfonso cu lungimea de 150 cm. Masa are blatul finisat cu furnir de culoarea stejar si se sprijina pe un cadru metalic de culoare neagra. Picioarele sunt asezate in forma de X, oferindu-i mesei o foarte buna stabilitate. Masa este potrivita p..
1.443 RON Fără TVA:1.213 RON
   Trainica si eleganta, aceasta este masa Umberto cu lungimea de 180 cm. Masa are blatul finisat cu furnir de culoarea stejar si se sprijina pe un cadru metalic de culoare neagra. Picioarele descriu un cadru dreptunghiular, oferindu-i mesei o foarte buna stabilitate. Ca si particularitate..
1.289 RON Fără TVA:1.083 RON
   Trainica si eleganta, aceasta este masa Antonio cu lungimea de 150 cm. Masa are blatul finisat cu furnir de culoarea stejar si se sprijina pe un cadru metalic de culoare neagra. Picioarele descriu un cadru trapezoidal fiind unite pe lateral cu o bara de legatura, oferindu-i mesei o..
1.352 RON Fără TVA:1.136 RON
Atentie: Scaunele din poza de prezentare nu intra in pretul mesei    Materialele si culorile alese pentru aceasta masa ne trimit cu ideea catre un design cu inspiratii industriale. Asa este si masa Walnut cu lungimea de 140 cm, masa care are un blat de lemn care se sprijina pe un cadru ..
827 RON Fără TVA:695 RON
   Trainica si eleganta, aceasta este masa Sivas cu lungimea de 150 cm. Masa are blatul finisat cu furnir de culoarea stejar si se sprijina pe un cadru metalic de culoare neagra. Picioarele sunt simple de culoare neagra si ofera mesei o foarte buna stabilitate. Masa este potrivita pen..
1.283 RON Fără TVA:1.078 RON
   Eleganta, transparenta si mult spatiu, aceasta este impresia pe care blatul de sticla al mesei Newfoundland o ofera. Cadrul pe care acest blat de sticla se sprijina este unul extrem de ingenios din punct de vedere al designului, structura metalica a picioarelor fiind una moderna, c..
946 RON Fără TVA:795 RON
   Trainica si eleganta, aceasta este masa Sivas cu lungimea de 180 cm. Masa are blatul finisat cu furnir de culoarea stejar si se sprijina pe un cadru metalic de culoare neagra. Picioarele sunt simple de culoare neagra si ofera mesei o foarte buna stabilitate. Masa este potrivita pentru b..
1.558 RON Fără TVA:1.309 RON
   Doriti o masa pentru cafeneaua sau bistro-ul dumneavoastra? Atunci masa Pier este potrivita pentru dumneavoastra. Masa poate fi la fel de bine utilizata si in propria dumneavoastra locuinta, blatul fiind realizat din furnir de culoarea stejarului, iar piciorul patrat, clasic fiind vopsi..
754 RON Fără TVA:634 RON
   Trainica si eleganta, aceasta este masa Antonio cu lungimea de 180 cm. Masa are blatul finisat cu furnir de culoarea stejar si se sprijina pe un cadru metalic de culoare neagra. Picioarele descriu un cadru trapezoidal fiind unite pe lateral cu o bara de legatura, oferindu-i mesei o foar..
1.512 RON Fără TVA:1.271 RON
  O masa deosebita si eleganta este masa Fighter cu picioarele descriind un cadru clasic. Masa are blatul realizat din furnir in nuanta stejar, iar picioarele sunt metalice vopsite in negru. Se poate opta si pentru blatul din stejar masiv insa in acest caz pretul creste cu 53% fata de cel ..
1.487 RON Fără TVA:1.250 RON
   Masa Shadow este extrem de versatila, potrivindu-se oriunde in locuinta dumneavoastra.Masa are blatul din sticla securizata, iar picioarle sunt din metal finisat in culoarea neagra. Datorita blatului transparent masa da impresia de spatiu, ea fiind totodata si extrem de eleganta. Produs..
1.077 RON Fără TVA:905 RON
   Practica si versatila, masa Acropole se va potrivi cu siguranta in livingul dumneavoastra. Masa este construita din materiale rezistente, cadrul si picioarele fiind construite din lemn in timp ce blatul este din MDF furniruit in nuanta stejar. Alaturi de scaunele din gama Acropole, pute..
598 RON Fără TVA:503 RON
   Design modern si constructie solida, acestea sunt caracteristicile mesei Ohayo. Masa are blatul din furnir de culoarea stejarului si se sprijina pe un cadru metalic de culoare neagra, extrem de solid datorat legaturii inferioare dintre picioare. Daca se doreste masa poate fi comandata s..
1.592 RON Fără TVA:1.338 RON
   Va doriti o masa care sa inspire soliditate atat prin prizma materialelor folosite cat si prin prizma designului? Atunci masa Rudolf este produsul ideal. Masa se sprijina pe un cadru solid din metal finisat in culoarea neagra, iar blatul rotund este din stejar masiv.  !!! Atenti..
1.741 RON Fără TVA:1.463 RON
   O functionalitate deosebita si un aspect modern, masa rotunda Grey Stone va face cu siguranta impresie in decorul casei dumneavoastra. Masa are blatul din sticla securizata, finisat in culoarea gri, iar cadrul si picioarele pe care se sprijina sunt din metal finisat in culoarea alba. Ca..
783 RON Fără TVA:658 RON
   Design modern si constructie solida, acestea sunt caracteristicile mesei Ohayo. Masa are blatul din furnir de culoarea stejarului si se sprijina pe un cadru metalic de culoare neagra, extrem de solid datorat legaturii inferioare dintre picioare. Daca se doreste masa poate fi comandata s..
1.317 RON Fără TVA:1.107 RON
   Masa Z are un aspect industrial, iar din profil blatul impreuna cu piciorul contureaza litera z. Piciorul mesei este realizat din metal vopsit in culoarea neagra in timp ce blatul este furniruit in nuanta stejar. Material: metal/ furnir (nuanta stejar) Culoare: negr..
2.497 RON Fără TVA:2.098 RON
   Masa Regal este realizata din materiale rezistente si usor de intretinut, designul robust ii confera o puternica nota de durabilitate si trainicie. Masa se sprijina pe un cadru metalic finisat in culoarea neagra, cadru un un aspect clasic. Blatul este furniruit in nuanta stejarului, dar..
1.601 RON Fără TVA:1.345 RON
   Masa Regal este realizata din materiale rezistente si usor de intretinut, designul robust ii confera o puternica nota de durabilitate si trainicie. Masa se sprijina pe un cadru metalic finisat in culoarea neagra, cadru un un aspect clasic. Blatul este furniruit in nuanta stejarului, dar..
1.420 RON Fără TVA:1.193 RON
   Masa martinez inspira un aer extrem de modern prin insasi designul adoptat si materialele folosite. Masa se sprijina pe un cadru metalic neconventional care este finisat in negru si gri. Partea superioara formata din blat este construita din sticla securizata si ceramica. Masa are lungi..
3.894 RON Fără TVA:3.272 RON
   Masa Sauron are un aspect industrial si imbina perfect caldura data de blatul natur si raceala sugerata de metalul din structura bazei.  Masa se sprijina pe un picior dublu metalic finisat in culoarea neagra. Blatul este realizat din furnir culoarea stejar, dar daca se doreste el p..
1.523 RON Fără TVA:1.280 RON
   Avand linii de design fine, masa Dylan este propunerea noastra pentru crearea unui design modern. Masa are blatul din MDF, furniruit in nuanta stejarului, in timp ce picioarele clasice sunt din fag, finisate in negru. În partea inferioara picioarele au o legatura extrem de ingenioasa si..
2.288 RON Fără TVA:1.923 RON
   Avand linii de design fine, masa Niger este propunerea noastra pentru crearea unui design de inspiratie nordica. Masa are blatul din MDF, furniruit in nuanta stejarului, in timp ce picioarele clasice sunt din fag, finisate in negru. Masa este o optiune perfecta atat pentru bucataria dum..
1.260 RON Fără TVA:1.059 RON
Design modern si constructie solida, acestea sunt caracteristicile mesei Ohayo. Masa are blatul din furnir de culoarea stejarului si se sprijina pe un cadru metalic de culoare neagra, extrem de solid datorat legaturii inferioare dintre picioare. Daca se doreste masa poate fi comandata si in varianta..
1.489 RON Fără TVA:1.251 RON
   Fiind construita integral din lemn, masa Oxford are ca si caracteristici rezistenta, intretinerea extrem de usoara si designul inedit. Masa are blatul furniruit in nuanta stejarului si picioarele construite din lemn de fag de culoarea alba. Forma picioarelor precum si ranforsarea dintre..
1.592 RON Fără TVA:1.338 RON
   Avand un design simplu si elegant, masa Imperio inspira soliditate si robustete. Masa se sprijina pe un cadru metalic cu o forma clasica, care este finisat in culoarea neagra. Blatul este furniruit in nuanta stejar dar masa se poate realiza si in varianta cu blatul integral din stejar m..
1.487 RON Fără TVA:1.250 RON
  Masa Victor are un aspect industrial si imbina perfect caldura data de blatul natur si raceala sugerata de metalul din structura bazei. Masa se sprijina pe un picior metalic in forma de V care este finisat in culoarea neagra. Blatul este realizat din furnir culoarea stejar, dar daca se d..
1.489 RON Fără TVA:1.251 RON
   Masa Victor are un aspect industrial si imbina perfect caldura data de blatul natur si raceala sugerata de metalul din structura bazei. Masa se sprijina pe un picior metalic in forma de V care este finisat in culoarea neagra. Blatul este realizat din furnir culoarea stejar, dar daca se ..
1.601 RON Fără TVA:1.345 RON
   Masa conica are un aspect industrial si imbina perfect caldura data de blatul natur si raceala sugerata de metalul din structura bazei. Masa are forma unui trunchi de con, picioarele sunt realizate din metal vopsit in culoarea neagra, iar blatul este din stejar.  Atentie!!! –&nb..
1.741 RON Fără TVA:1.463 RON
   Trainica si robusta, acestea sunt calitatile mesei Alfonso X cu lungimea blatului de 150 cm. Masa are blatul finisat cu furnir de culoarea stejar si se sprijina pe un cadru metalic de culoare neagra. Picioarele sunt asezate in forma de X, oferindu-i mesei o foarte buna stabilitate. Masa..
1.443 RON Fără TVA:1.213 RON
   Masa Manhattan este o masa cu un design modern care imbina perfect metalul si sticla in crearea unui obiect de mobilier futurist. Astfel picioarele mesei sunt realizate dintr-un cadru geometric regulat,metalul avand culoarea crem a ciocolatei cu lapte, iar blatul este realizat din HPL s..
3.262 RON Fără TVA:2.741 RON
   Masa Sauron are un aspect industrial si imbina perfect caldura data de blatul natur si raceala sugerata de metalul din structura bazei.  Masa se sprijina pe un picior dublu metalic finisat in culoarea neagra. Blatul este realizat din furnir culoarea stejar, dar daca se doreste el p..
1.432 RON Fără TVA:1.203 RON
Afişare 1 - 48 din 64 (2 pagini)