Menu
Your Cart

Masuţe de cafea

Masute de cafea

O masuţa de cafea, adesea cunoscuta sub denumirea de masa de cocktail, poate fi special amplasata in faţa sau langa o canapea pentru a sprijini bauturi, reviste, carţi,obiecte decorative şi alte obiecte mici. Cele mai frecvente sunt masuţele din lemn, dar şi masuţele metalice sunt foarte populare. De obicei, oţelul inoxidabil sau aluminiul sunt utilizate pentru realizarea meselor metalice.

Masuţele de cafea aduc un plus de eleganţa si rafinament in orice loc unde sunt amplasate, fie in sufragerie, bucatarie sau in alt loc special. Acestea pot sa includa dulapuri sau sertare pentru depozitare.

În gama noastra, gasesti masute de cafea moderne si decorative, care infrumuseteaza locuinta ta. Sunt disponibile mai multe variante, diferenţiindu-se prin stil, eleganţa şi finisaje de calitate.

   Ce poate sa va introduca mai bine intr-o atmosfera rustica decat setul de masute de cafea din gama Kelly? Acum in gama noastra de mobila ele sunt disponibile pentru dumneavoastra. Setul consta in doua masute rotunde construite pe structura metalica si cu blatul de lemn, avand dimensiuni..
1.083 RON Fără TVA:910 RON
Potrivita stilului nordica aceasta masuta de cafea este speciala datorita formei organice, cat si datorita cromului care o face aparte. Aceatsa masuta se gaseste in doua dimensiuni si anume diametrul suprafetei de servire poate fi de 82 cm, respectiv 43 cm. Diametru: 43 cm Înaltime: ..
339 RON Fără TVA:285 RON
Masa de cafea stil industrial, moderna prin forma inedita, ea reprezinta o piesa de design perfecta pentru orice sufragerie, iar datorita suprafetei de servire mare, aceasta este mai mult decat incapatoare, avand un diametru de 80 de cm Blatul este din mdf cu furnir natural culoare stejar, i..
978 RON Fără TVA:822 RON
Potrivita stilului nordica aceasta masuta de cafea este speciala datorita formei organice, cat si datorita cromului care o face aparte. Aceatsa masuta se gaseste in doua dimensiuni si anume diametrul suprafetei de servire poate fi de 82 cm, respectiv 43 cm. Diametru: 82 cm Înaltime: 40 cm..
737 RON Fără TVA:619 RON
Set de masute de cafea Rio este fabricat din metal vopsit culoarea neagra potrivit stilului industrial, iar blatul din furnir natural de stejar. Setul este compus din 3 masute cu dimensini diferite   Dimensiuni:  Masa 1: 40x40x40 cm Masa 2: 45x45x45 cm Masa 3: 50x50x50 cm..
1.209 RON Fără TVA:1.016 RON
Masa de cafea stil industrial, moderna prin simplitate si forma. Perfecta pentru orice sufragerie, iar datorita suprafetei de servire mare, aceasta este mai mult decat incapatoare. Blatul este din mdf cu furnir natural culoare stejar, iar cadrul este din metal culoarea neagra.   Diamet..
488 RON Fără TVA:410 RON
Masa de cafea stil industrial, moderna prin simplitate si forma. Perfecta pentru orice sufragerie, iar datorita suprafetei de servire mare, aceasta este mai mult decat incapatoare. Blatul este din mdf cu furnir natural culoare stejar, iar cadrul este din metal culoarea neagra.   Diamet..
301 RON Fără TVA:253 RON
Masuta de cafea cromata, cu blatul din sticla culoarea neagra. Un design special care ofera eleganta datorita culorilor si materialelor din care este compusa. Diametru: 45 cm Înaltime: 50 cm Asamblare: Produsul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi execu..
288 RON Fără TVA:242 RON
Masuta cafea cu un decor special de stejar, iar picioarele sunt cromate, ceea ce ii acorda o eleganta aparte. Latime: 50 cm Lungime: 100 cm Înaltime: 45 cm Asamblare: Produsul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in doar 20-30 minute, ..
518 RON Fără TVA:435 RON
Chiar daca acesta masuta pare confectionata din beton, ea este din mdf, cu un decor special care imita betonul. Avand o dimensiune mare ea poate servi foarte bine la mai multe activitati decat cele destinate masutei de cafea, aceasta datorita raftului de sticla pe care se pot depozita diferite ..
619 RON 527 RON Fără TVA:443 RON
Set de  2 masute de cafea Mali White este fabricat din stejar masiv, iar blatul din mdf vopsit alb. Setul este compus din 2 masute cu dimensini diferite. Dimensiuni:  Diamtru: 50 / 40 cm Înaltime: 45 / 40 cm Asamblare: Produsul nu este montat. Asamblarea este rapida si ..
449 RON 326 RON Fără TVA:274 RON
Masa de cafea stil industrial, moderna prin simplitate si forma. Perfecta pentru orice sufragerie, iar datorita suprafetei de servire mare, aceasta este mai mult decat incapatoare. Blatul este din mdf cu furnir natural culoare stejar, iar cadrul este din metal culoarea neagra.   Diamet..
408 RON Fără TVA:343 RON
Masuta de cafea cromata incapatoare, cu blatul din sticla culoarea neagra.Un design special care ofera eleganta datorita culorilor si materialelor din care este compusa.   Diametru: 85 cm Înaltime: 46 cm Asamblare: Produsul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara,..
642 RON Fără TVA:539 RON
   Masa de cafea Revolution are un cadru din metal de culoarea neagra si blatul din MDF laminat de culoarea nucului. Forma blatului este una speciala el fiind impartit in forma de stea prin trei linii ce pleaca din zona centrala. Caracterisiticile produsului sunt urmatoarele:  Diam..
610 RON Fără TVA:513 RON
Mica si eleganta aceasta masuta de cafea se incadreaza stilului nordic. Blatul este confectionat din mdf, iar picioarele din lemn de stejar. Diametru: 50 cm Înaltime: 50 cm Asamblare: Produsul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in doar 20-30..
426 RON Fără TVA:358 RON
Aceasta masuta este una speciala deoarece nu se pune in fata canapelei, ci lateral, aceasta putand fi si un spatiu de depozitare pentru laptop. Latime: 30 cm Lungime: 40 cm Înaltime: 60 cm Livrarea gratuita oriunde in tara ! ..
311 RON Fără TVA:261 RON
Gama de masute de cafea Luca au blatul este din furnir natural de stejar, iar rama este din metal vopsit negru. Aceste sunt disponibile in doua dimensiuni si anume, blat cu diametru de 80 cm, respectiv 50 cm. Diametru: 80 cm Înaltime: 40 cm Asamblare: Produsul nu es..
549 RON Fără TVA:461 RON
   Masuta Velar este special conceputa pentru a putea deservi marginea fotoliului sau canapelei dumneavoastra. Masuta este o masuta laterala a carei cadru este realizat din metal vopsit in culoarea neagra, in timp ce blatul este din MDF acoperit cu furnir natur stejar. Alte caracteris..
334 RON Fără TVA:281 RON
   Masa de cafea Revolution B are un cadru din metal de culoarea neagra si blatul din MDF laminat de culoarea nucului. Forma blatului este una triunghiulara cu colturile mult rotunjite . Caracterisiticile produsului sunt urmatoarele:  Lungime: 58 cm Latime: 5..
297 RON Fără TVA:250 RON
Set de  2 masute de cafea Shape este fabricat din stejar masiv, iar blatul din furnir natural de stejar. Setul este compus din 2 masute cu dimensini diferite.   Dimensiuni:  Înaltime: 40 / 35 cm Lungime: 100 / 70 cm Latime: 50 / 35 cm Asamblare: Produsul nu e..
840 RON Fără TVA:706 RON
Mica si eleganta aceasta masuta de cafea se incadreaza stilului nordic. Blatul este confectionat din mdf culoarea gri, iar picioarele din lemn de stejar. Diametru: 50 cm Înaltime: 50 cm Asamblare: Produsul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata ..
395 RON Fără TVA:332 RON
   Masa de cafea Revolution are un cadru din metal de culoarea neagra si blatul din MDF laminat de culoarea nucului. Forma blatului este una speciala care descrie mai mult o forma fluida, naturala decat una regulata . Caracterisiticile produsului sunt urmatoarele:  Lungime:&nb..
458 RON Fără TVA:385 RON
Gama de masute de cafea Luca au blatul este din furnir natural de stejar, iar rama este din metal vopsit negru. Aceste sunt disponibile in doua dimensiuni si anume, blat cu diametru de 80 cm, respectiv 50 cm. Diametru: 50 cm Înaltime: 45 cm Asamblare: Produsul nu este mo..
342 RON Fără TVA:287 RON
Mica si eleganta aceasta masuta de cafea se incadreaza stilului scandinav. Blatul este confectionat din mdfvopsit alb, iar picioarele din lemn de stejar. Diametru: 78 cm Înaltime: 45 cm Asamblare: Produsul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata ..
622 RON Fără TVA:523 RON
Set de masute de cafea stralucitoare si elegante datorita materialelor, moderne prin forma lor inedita, ele reprezinta o piesa de design perfecta pentru orice sufragerie. Setul este compus din 2 masute cu dimensini diferite Blatul este din sticla neagra, iar cadrul este cromat. ..
725 RON Fără TVA:609 RON
Masuta de cafea din sticla, perfecta pentru orice decor modern. Se recomanda utilizarea acesteia in spatiile inguste deoarce nu este puternic vizibila. Latime: 60 cm Lungime: 120 cm Înaltime: 42 cm Asamblare: Produsul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, ..
780 RON Fără TVA:655 RON
Setul de 2 masute de cafea Mali este fabricat din stejar masiv, iar blatul din mdf furniruit cu stejar. Setul este compus din 2 masute cu dimensini diferite. Dimensiuni:  Diamtru: 50 / 40 cm Înaltime: 45 / 40 cm Asamblare: Produsul nu este montat. Asamblarea e..
518 RON Fără TVA:435 RON
Picioare metalice de culoarea neagra, blatul cu un decor special de stejarformeaza masuta Lara A si Lara B. Latime: 50 cm Lungime: 100 cm Înaltime: 45 cm Livrarea gratuita oriunde in tara ! ..
0 RON Fără TVA:0 RON
Set de  2 masute de cafea Mali White este fabricat din stejar masiv, iar blatul din mdf vopsit gri. Setul este compus din 2 masute cu dimensini diferite. Dimensiuni:  Diamtru: 50 / 40 cm Înaltime: 45 / 40 cm Asamblare: Produsul nu este montat. Asamblarea este rapid..
449 RON Fără TVA:377 RON
Mica si eleganta aceasta masuta de cafea se incadreaza stilului scandinav. Blatul este confectionat din mdf vopsit alb, iar picioarele din lemn de stejar. Diametru: 50 cm Înaltime: 45 cm Asamblare: Produsul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata..
458 RON Fără TVA:385 RON
Masuta de cafea din mdf are o dimensiune mare de 100x60 cm iar ea poate servi foarte bine la mai multe activitati decat cele destinate masutei de cafea. Latime: 60 cm Lungime: 100 cm Înaltime: 45 cm Asamblare: Produsul nu este montat. Asamblarea este rapida si us..
518 RON Fără TVA:435 RON
Masuta de cafea din mdf are o dimensiune mare de 100x60 cm iar ea poate servi foarte bine la mai multe activitati decat cele destinate masutei de cafea. Aceasta are un raft de sticla care ne permite depozitarea anumitor obiecte. Latime: 60 cm Lungime: 100 cm Înaltime: 45..
596 RON Fără TVA:501 RON
   Designul modern si materialul folosit recomanda acesta masuta de cafea pentru casa dumneavoastra. Masuta este realizata din sticla securizata transparenta, iar in pretul afisat avem doar masa, scaunele se pot comanda separat. S-a optat aici pentru o forma simpla care combinata cu t..
688 RON Fără TVA:578 RON
   Linii bine definite, combinatia reusita dintre metal si sticla, aceste elemente stau la baza masutei de cafea Escada. Masuta are un aspect modern, este extrem de functionala, iar aspectul sau futurist va atrage cu siguranta privirile iubitorilor acestui stil. Ca si caracterist..
1.116 RON Fără TVA:938 RON
   Masuta de cafea Ones se integreaza perfect in livingul dumneavoastra, avand un design simplu cu linii bine conturate. Masuta are blatul din MDF furniruit in nuanta stejarului, iar cadru pe care se sprijina este metalic de culoare neagra. Ca si forma aceasta descrie un cilindru, iar ca s..
297 RON Fără TVA:250 RON
   Masuta de cafea Ones se integreaza perfect in livingul dumneavoastra, avand un design simplu cu linii bine conturate. Masuta are blatul din MDF furniruit in nuanta stejarului, iar cadru pe care se sprijina este metalic de culoare neagra. Ca si forma aceasta descrie un cilindru, iar ca s..
305 RON Fără TVA:256 RON
   Linii bine definite, combinatia reusita dintre metal si sticla, aceste elemente stau la baza masutei de cafea Escada Cube. Masuta are un aspect modern, este extrem de functionala, iar aspectul sau futurist va atrage cu siguranta privirile iubitorilor acestui stil. Ca si caracteristici s..
794 RON Fără TVA:667 RON
   Masuta Tim poate fi utilizata atat ca masuta de cafea cat si ca suport pentru diferite obiecte, plasata langa un fotoliu. Masuta are blatul din MDF furniruit in nuanta stejar in timp ce piciorul central este metalic de culoare neagra. Ca si caracteristici tehnice si dimensionale regasim..
433 RON Fără TVA:364 RON
   Masuta Envy readuce in discutie stilul industrial imbinand perfect naturaletea lemnului cu raceala si rezistenta metalului. Blaturile masutei sunt realizate din MDF furniruit in nuanta stejar, iar cadrul metalic este de culoare neagra si are o forma neconventionala. Ca si caracteristici..
361 RON Fără TVA:303 RON
Masuta de cafea Piro D50cm din lemn de pin alb, blat MDF, inaltime de 42 cm si diametru de 51cm Pentru varianta de 40cm, folositi functia de cautare sau produse asemanatoare ..
194 RON 165 RON Fără TVA:139 RON
   Designul modern si materialul folosit recomanda aceasta masuta de cafea in casa dumneavoastra. Masuta este realizata din sticla securizata transparenta, iar pretul afisat este doar pentru o bucata, masa mai mare se poate comanda separat. S-a optat aici pentru o forma simp..
458 RON Fără TVA:385 RON
Masuta de cafea Piro D40cm din lemn de pin alb, blat MDF, inaltime 40cm, diametru 40cm. Pentru varianta de 50cm, folositi functia de cautare sau produse asemanatoare ..
149 RON 127 RON Fără TVA:107 RON
Masuta de cafea Wirlo impletita  O masa de cafea de inaltime medie din lemn de rattan impletit se potriveste de minune intr-un spatiu cald, sau poate completa un décor rustic.  Alte specificatii ale acestui produs:   Înaltime: 61cm  Lungime: 55cm  Latime: 55cm  Di..
1.017 RON Fără TVA:855 RON
Masa de cafea Wovero L Negru  Va prezentam masa de cafea splendida, cu design clasic, din lemn, cu o culoare negru natur, perfect potrivita pentru a savura o cafea alaturi de prieteni. Masa este de dimensiune mare, destul de incapatoare pentru a putea aduna 4-5 persoane in jurul ei.   Al..
1.780 RON Fără TVA:1.496 RON
Masuta de cafea HK trunchi de copac L negru  Va propunem sa va odihniti cana de cafea pe o opera de arta. Masuta de cafea de la HK Living este o interpretare retro cu finisaj modern a vechilor mese realizate neaos din trunchi de copac feliati. Datorita formei naturale a lemnului fiecare masa ..
766 RON Fără TVA:644 RON
Masuta de cafea HK trunchi de copac L alb  Va propunem sa va odihniti cana de cafea pe o opera de arta. Masuta de cafea de la HK Living este o interpretare retro cu finisaj modern a vechilor mese realizate neaos din trunchi de copac feliati. Datorita formei naturale a lemnului fiecare masa va..
766 RON Fără TVA:644 RON
   Linii bine definite, combinatia reusita dintre metal si sticla, aceste elemente stau la baza masutei de cafea EliseCube. Masuta are un aspect modern, este extrem de functionala, iar aspectul sau futurist va atrage cu siguranta privirile iubitorilor acestui stil. Ca si caracteristici sup..
738 RON Fără TVA:620 RON
Masuta de cafea Sunnydays din lemn masiv va conferi interiorului un climat cald. ..
1.149 RON Fără TVA:966 RON
Afişare 1 - 48 din 80 (2 pagini)