Menu
Your Cart

Masuţe de cafea

O masuţa de cafea, adesea cunoscuta sub denumirea de masa de cocktail, poate fi special amplasata in faţa sau langa o canapea pentru a sprijini bauturi, reviste, carţi,obiecte decorative şi alte obiecte mici. Cele mai frecvente sunt masuţele din lemn, dar şi masuţele metalice sunt foarte populare. De obicei, oţelul inoxidabil sau aluminiul sunt utilizate pentru realizarea meselor metalice.

Masuţele de cafea aduc un plus de eleganţa si rafinament in orice loc unde sunt amplasate, fie in sufragerie, bucatarie sau in alt loc special. Acestea pot sa includa dulapuri sau sertare pentru depozitare.

În gama noastra, gasesti masute de cafea moderne si decorative, care infrumuseteaza locuinta ta. Sunt disponibile mai multe variante, diferenţiindu-se prin stil, eleganţa şi finisaje de calitate.

Masa de cafea Wovero L Negru  Va prezentam masa de cafea splendida, cu design clasic, din lemn, cu o culoare negru natur, perfect potrivita pentru a savura o cafea alaturi de prieteni. Masa este de dimensiune mare, destul de incapatoare pentru a putea aduna 4-5 persoane in jurul ei.   Al..
1.994 RON 1.780 RON Fără TVA:1.496 RON
   Linii bine definite, combinatia reusita dintre metal si sticla, aceste elemente stau la baza masutei de cafea EliseCube. Masuta are un aspect modern, este extrem de functionala, iar aspectul sau futurist va atrage cu siguranta privirile iubitorilor acestui stil. Ca si caracteristici sup..
738 RON Fără TVA:620 RON
Masuta de cafea Sunnydays din lemn masiv va conferi interiorului un climat cald. ..
1.149 RON Fără TVA:966 RON
Masuta de cafea Piro D40cm din lemn de pin alb, blat MDF, inaltime 41cm Pentru varianta de 50cm, folositi functia de cautare sau produse asemanatoare ..
149 RON Fără TVA:125 RON
Masuta de cafea Piro D50cm din lemn de pin alb, blat MDF, inaltime 51cm Pentru varianta de 40cm, folositi functia de cautare sau produse asemanatoare ..
194 RON Fără TVA:163 RON
   Linii bine definite, combinatia reusita dintre metal si sticla, aceste elemente stau la baza masutei de cafea Escada Cube. Masuta are un aspect modern, este extrem de functionala, iar aspectul sau futurist va atrage cu siguranta privirile iubitorilor acestui stil. Ca si caracteristici s..
749 RON Fără TVA:629 RON
   Linii bine definite, combinatia reusita dintre metal si sticla, aceste elemente stau la baza masutei de cafea Escada. Masuta are un aspect modern, este extrem de functionala, iar aspectul sau futurist va atrage cu siguranta privirile iubitorilor acestui stil. Ca si caracterist..
1.054 RON Fără TVA:886 RON
   Designul modern si materialul folosit recomanda acesta masuta de cafea pentru casa dumneavoastra. Masuta este realizata din sticla securizata transparenta, iar in pretul afisat avem doar masa, scaunele se pot comanda separat. S-a optat aici pentru o forma simpla care combinata cu t..
613 RON Fără TVA:515 RON
   Masuta Tim poate fi utilizata atat ca masuta de cafea cat si ca suport pentru diferite obiecte, plasata langa un fotoliu. Masuta are blatul din MDF furniruit in nuanta stejar in timp ce piciorul central este metalic de culoare neagra. Ca si caracteristici tehnice si dimensionale regasim..
433 RON Fără TVA:364 RON
   Masuta Envy readuce in discutie stilul industrial imbinand perfect naturaletea lemnului cu raceala si rezistenta metalului. Blaturile masutei sunt realizate din MDF furniruit in nuanta stejar, iar cadrul metalic este de culoare neagra si are o forma neconventionala. Ca si caracteristici..
313 RON Fără TVA:263 RON
   Masuta de cafea Ones se integreaza perfect in livingul dumneavoastra, avand un design simplu cu linii bine conturate. Masuta are blatul din MDF furniruit in nuanta stejarului, iar cadru pe care se sprijina este metalic de culoare neagra. Ca si forma aceasta descrie un cilindru, iar ca s..
247 RON Fără TVA:208 RON
   Masuta de cafea Ones se integreaza perfect in livingul dumneavoastra, avand un design simplu cu linii bine conturate. Masuta are blatul din MDF furniruit in nuanta stejarului, iar cadru pe care se sprijina este metalic de culoare neagra. Ca si forma aceasta descrie un cilindru, iar ca s..
305 RON Fără TVA:256 RON
   Masuta Velar este special conceputa pentru a putea deservi marginea fotoliului sau canapelei dumneavoastra. Masuta este o masuta laterala a carei cadru este realizat din metal vopsit in culoarea neagra, in timp ce blatul este din MDF acoperit cu furnir natur stejar. Alte caracteris..
310 RON Fără TVA:261 RON
   Masa de cafea Jetson are o componenta speciala creata prin apelarea la un element de design inovativ si anume blaturile suprapuse la inaltimi diferite. Cadrul este realizat din metal vopsit in culoarea neagra, in timp ce blatul este din MDF acoperit cu furnir natur stejar. Alte caracter..
679 RON Fără TVA:571 RON
   Fiind finisata integral in culoarea gri, masa de cafea Daria, se potriveste perfect unui decor industrial. Atat piciorul cat si blatul sunt metalice, sustinerea fiind una foarte buna datorita piciorului prevazut in forma de stea. Ca si caracteristici regasim: Diametru: 80 cm ..
975 RON Fără TVA:819 RON
   Masa de cafea Revolution B are un cadru din metal de culoarea neagra si blatul din MDF laminat de culoarea nucului. Forma blatului este una triunghiulara cu colturile mult rotunjite . Caracterisiticile produsului sunt urmatoarele:  Lungime: 58 cm Latime: 5..
187 RON Fără TVA:157 RON
   Masa de cafea Revolution are un cadru din metal de culoarea neagra si blatul din MDF laminat de culoarea nucului. Forma blatului este una speciala care descrie mai mult o forma fluida, naturala decat una regulata . Caracterisiticile produsului sunt urmatoarele:  Lungime:&nb..
344 RON Fără TVA:289 RON
   Masa de cafea Revolution are un cadru din metal de culoarea neagra si blatul din MDF laminat de culoarea nucului. Forma blatului este una speciala el fiind impartit in forma de stea prin trei linii ce pleaca din zona centrala. Caracterisiticile produsului sunt urmatoarele:  Diam..
431 RON Fără TVA:362 RON
Aceasta masuta este una speciala deoarece nu se pune in fata canapelei, ci lateral, aceasta putand fi si un spatiu de depozitare pentru laptop. Latime: 30 cm Lungime: 40 cm Înaltime: 60 cm Livrarea gratuita oriunde in tara ! ..
289 RON Fără TVA:243 RON
Picioare mtelice de culoarea neagra, blatul cu un decor special de stejarformeaza masuta Lara A si Lara B. Latime: 50 cm Lungime: 80 cm Înaltime: 40 cm Livrarea gratuita oriunde in tara ! ..
447 RON Fără TVA:376 RON
Picioare metalice de culoarea neagra, blatul cu un decor special de stejarformeaza masuta Lara A si Lara B. Latime: 50 cm Lungime: 100 cm Înaltime: 45 cm Livrarea gratuita oriunde in tara ! ..
0 RON Fără TVA:0 RON
Masuta cafea cu un decor special de stejar, iar picioarele sunt de culoarea alba, potrivita in orice living. Latime: 60 cm Lungime: 110 cm Înaltime: 35 cm Livrarea gratuita oriunde in tara ! ..
338 RON Fără TVA:284 RON
Blatul acestei masute este din mdf furniruit cu lemn de stejar, iar picioarele sunt metalice de culoarea neagra. Diametru: 80 cm Înaltime: 40 cm Livrarea gratuita oriunde in tara ! ..
534 RON Fără TVA:449 RON
Blatul acestei masute este din mdf furniruit cu lemn de stejar, iar picioarele sunt metalice de culoarea neagra. Latime: 60 cm Lungime: 110 cm Înaltime: 40 cm Livrarea gratuita oriunde in tara ! ..
534 RON Fără TVA:449 RON
Masuta cafea cu un decor special de stejar, iar picioarele sunt cromate, ceea ce ii acorda o eleganta aparte. Latime: 50 cm Lungime: 100 cm Înaltime: 45 cm Asamblare: Produsul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in doar 20-30 minute, ..
480 RON Fără TVA:403 RON
Masuta de metal cu un blat furniruit nuc, deosebita in oricare sufragerie, datorita designului aparte. Diametru: 82 cm Înaltime: 45 cm Asamblare: Produsul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in doar 20-30 minute, pe baza instructiunilor de mo..
832 RON 550 RON Fără TVA:462 RON
Masuta de cafea din sticla, perfecta pentru orice decor modern. Se recomanda utilizarea acesteia in spatiile inguste deoarce nu este puternic vizibila. Latime: 60 cm Lungime: 120 cm Înaltime: 42 cm Asamblare: Produsul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, ..
659 RON Fără TVA:554 RON
Mica si eleganta aceasta masuta de cafea se incadreaza stilului scandinav. Blatul este confectionat din mdf vopsit alb, iar picioarele din lemn de stejar. Diametru: 50 cm Înaltime: 45 cm Asamblare: Produsul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata..
424 RON Fără TVA:356 RON
Mica si eleganta aceasta masuta de cafea se incadreaza stilului scandinav. Blatul este confectionat din mdfvopsit alb, iar picioarele din lemn de stejar. Diametru: 78 cm Înaltime: 45 cm Asamblare: Produsul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata ..
576 RON Fără TVA:484 RON
Setul de 2 masute de cafea Mali este fabricat din stejar masiv, iar blatul din mdf furniruit cu stejar. Setul este compus din 2 masute cu dimensini diferite. Dimensiuni:  Diamtru: 50 / 40 cm Înaltime: 45 / 40 cm Asamblare: Produsul nu este montat. Asamblarea e..
430 RON Fără TVA:361 RON
Masuta de cafea din mdf are o dimensiune mare de 100x60 cm iar ea poate servi foarte bine la mai multe activitati decat cele destinate masutei de cafea. Aceasta are un raft de sticla care ne permite depozitarea anumitor obiecte. Latime: 60 cm Lungime: 100 cm Înaltime: 45..
518 RON Fără TVA:435 RON
Masuta de cafea din mdf are o dimensiune mare de 100x60 cm iar ea poate servi foarte bine la mai multe activitati decat cele destinate masutei de cafea. Latime: 60 cm Lungime: 100 cm Înaltime: 45 cm Asamblare: Produsul nu este montat. Asamblarea este rapida si us..
450 RON Fără TVA:378 RON
Set de  2 masute de cafea Mali White este fabricat din stejar masiv, iar blatul din mdf vopsit gri. Setul este compus din 2 masute cu dimensini diferite. Dimensiuni:  Diamtru: 50 / 40 cm Înaltime: 45 / 40 cm Asamblare: Produsul nu este montat. Asamblarea este rapid..
383 RON Fără TVA:322 RON
Set de  2 masute de cafea Mali White este fabricat din stejar masiv, iar blatul din mdf vopsit alb. Setul este compus din 2 masute cu dimensini diferite. Dimensiuni:  Diamtru: 50 / 40 cm Înaltime: 45 / 40 cm Asamblare: Produsul nu este montat. Asamblarea este rapida si ..
383 RON Fără TVA:322 RON
Mica si eleganta aceasta masuta de cafea se incadreaza stilului nordic. Blatul este confectionat din mdf, iar picioarele din lemn de stejar. Diametru: 50 cm Înaltime: 50 cm Asamblare: Produsul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in doar 20-30..
395 RON Fără TVA:332 RON
Mica si eleganta aceasta masuta de cafea se incadreaza stilului nordic. Blatul este confectionat din mdf culoarea gri, iar picioarele din lemn de stejar. Diametru: 50 cm Înaltime: 50 cm Asamblare: Produsul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata ..
395 RON Fără TVA:332 RON
Aceasta masuta de cafea se incadreaza stilului nordic datorita formei si culorilor neutre. Blatul este patrat si imita o tava, acesta fiind confectionat din mdf alb, iar picioarele din stejar masiv. Latime: 48 cm Lungime: 48 cm Înaltime: 42 cm Asamblare: Produsul nu e..
416 RON Fără TVA:350 RON
Chiar daca acesta masuta pare confectionata din beton, ea este din mdf, cu un decor special care imita betonul. Avand o dimensiune mare ea poate servi foarte bine la mai multe activitati decat cele destinate masutei de cafea, aceasta datorita raftului de sticla pe care se pot depozita diferite ..
619 RON Fără TVA:520 RON
Chiar daca acesta masuta pare confectionata din beton, ea este din mdf, cu un decor special care imita betonul. Avand o dimensiune mare ea poate servi foarte bine la mai multe activitati decat cele destinate masutei de cafea. Latime: 60 cm Lungime: 100 cm Înaltime: 45 cm Asambl..
450 RON Fără TVA:378 RON
Gama de masute de cafea Luca au blatul este din furnir natural de stejar, iar rama este din metal vopsit negru. Aceste sunt disponibile in doua dimensiuni si anume, blat cu diametru de 80 cm, respectiv 50 cm. Diametru: 50 cm Înaltime: 45 cm Asamblare: Produsul nu este mo..
342 RON Fără TVA:287 RON
Gama de masute de cafea Luca au blatul este din furnir natural de stejar, iar rama este din metal vopsit negru. Aceste sunt disponibile in doua dimensiuni si anume, blat cu diametru de 80 cm, respectiv 50 cm. Diametru: 80 cm Înaltime: 40 cm Asamblare: Produsul nu es..
549 RON Fără TVA:461 RON
Potrivita stilului nordica aceasta masuta de cafea este speciala datorita formei organice, cat si datorita cromului care o face aparte. Aceatsa masuta se gaseste in doua dimensiuni si anume diametrul suprafetei de servire poate fi de 82 cm, respectiv 43 cm. Diametru: 43 cm Înaltime: ..
294 RON Fără TVA:247 RON
Potrivita stilului nordica aceasta masuta de cafea este speciala datorita formei organice, cat si datorita cromului care o face aparte. Aceatsa masuta se gaseste in doua dimensiuni si anume diametrul suprafetei de servire poate fi de 82 cm, respectiv 43 cm. Diametru: 82 cm Înaltime: 40 cm..
643 RON Fără TVA:540 RON
Masuta de cafea cromata, cu blatul din sticla culoarea neagra. Un design special care ofera eleganta datorita culorilor si materialelor din care este compusa. Diametru: 45 cm Înaltime: 50 cm Asamblare: Produsul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi execu..
250 RON Fără TVA:210 RON
Masuta de cafea cromata incapatoare, cu blatul din sticla culoarea neagra.Un design special care ofera eleganta datorita culorilor si materialelor din care este compusa.   Diametru: 85 cm Înaltime: 46 cm Asamblare: Produsul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara,..
558 RON Fără TVA:469 RON
Set de  2 masute de cafea Shape este fabricat din stejar masiv, iar blatul din furnir natural de stejar. Setul este compus din 2 masute cu dimensini diferite.   Dimensiuni:  Înaltime: 40 / 35 cm Lungime: 100 / 70 cm Latime: 50 / 35 cm Asamblare: Produsul nu e..
782 RON Fără TVA:657 RON
Set de masute de cafea Rio este fabricat din metal vopsit culoarea neagra potrivit stilului industrial, iar blatul din furnir natural de stejar. Setul este compus din 3 masute cu dimensini diferite   Dimensiuni:  Masa 1: 40x40x40 cm Masa 2: 45x45x45 cm Masa 3: 50x50x50 cm..
981 RON Fără TVA:824 RON
Set de masute de cafea stralucitoare si elegante datorita materialelor, moderne prin forma lor inedita, ele reprezinta o piesa de design perfecta pentru orice sufragerie. Setul este compus din 2 masute cu dimensini diferite Blatul este din sticla neagra, iar cadrul este cromat. ..
658 RON Fără TVA:553 RON
Afişare 1 - 48 din 62 (2 pagini)