Menu
Your Cart

Lampi

  O varietate de lampi – corpuri de iluminat inedite.

   Lumina bine aleasa confera obiectului sau spaţiului pe care il imbraca o imagine distinsa. Pentru aceasta folosiţi din gama noastra de corpuri de iluminat interior: lampi decorative şi lustre vintage, retro, rustice sau moderne. Discutam aici de lampi interior şi lustre deoarece lustrele fac parte tot din aceasta categorie, doar ca prin definiţie, sunt lampi ornamentale cu unul sau mai multe braţe, care se suspenda de plafonul unei incaperi.

   Lumina este un element crucial in crearea cadrelor decorative şi ambientale şi tocmai de aceea noi punem accent pe acest aspect. Am adunat pentru dumneavoastra in categoria intitulata Lampi cele mai reprezentative produse care definesc stilul acestui site, pornind de la lampi de plafon inalte, lustre de diferite forme şi culori, şi pana la corpuri de iluminat inedite a caror funcţionalitate iniţiala a fost reconvertita spre a servi zeului luminii. Va invitam sa intraţi in acest univers minunat şi sa va alegeţi produsul care va defineşte cel mai bine personalitatea.

   Creati o atmosfera propice pentru orice activitate prin intermediul lampii trepied din gama Caiman. Lampa este realizata din metal si are un finisaj de culoare crem. Ca si constructie, lampa are forma unui trepied, cele trei picioare de sustinere oferindu-i o stabilitate buna. Specifica..
200 RON Fără TVA:168 RON
   Cu o aparitie impozanta, lampa Valeda isi va face loc cu siguranta pe masa dumneavoastra de birou sau de ce nu chiar si pe podea. Lampa se sprijina pe un trepied cu picioare de lemn, iar culorile alese se impletesc extrem de bine negrul pentru picioarele de sustinere si exteriorul abaju..
450 RON Fără TVA:378 RON
   Creati o atmosfera frumoasa pentru orice activitate, cu ajutorul lampii de birou trepied din gama Caiman. Lampa este construita din metal, cu finisaj care combina verdele mint si culoarea natur a lemnului pentru picioare si ca si detaliu discret pe piesa de legatura dintre cablu si..
210 RON Fără TVA:176 RON
   Prin materialul si culorile folosite pentru finisaj, lampa trepied Colchester se incadreaza foarte bine in stilul de design industrial. Lampa este construita din metal, piciorul este in forma de trepied, iar ca si culori s-au folosit: cuprul pentru partea inferioara a picioarelor s..
220 RON Fără TVA:185 RON
   Simpla, svelta si eleganta in acelasi timp, aceasta este lampa de birou Office. Lampa este construita din metal si dispune de o articulatie pentru un reglaj cat mai bun. Finisajul ales este negrul iar ca si caracteristici regasim: Numar becuri:    1 Bec inclus: &nbs..
190 RON Fără TVA:160 RON
   Creati o atmosfera frumoasa pentru orice activitate, cu ajutorul lampii de birou trepied din gama Caiman. Lampa este construita din metal, cu finisaj car combina albul si cromul aplicat ca si detaliu discret pe piesa de legatura dintre cablu si abajur. Specificatiile produsului sunt urm..
180 RON Fără TVA:151 RON
   Lampa de birou trepied Nottingham creaza o imagine unicat prin finisajul sau invechit. La baza avem un trepied construit din metal si lemn, iar in partea superioara avem un abajur cilindric metalic cu finisaj ruginiu. Pe abajur sunt prezente diverse inscriptii perforate care permit toto..
550 RON Fără TVA:462 RON
   Cu o aparitie impozanta, lampa Valeda isi va face loc cu siguranta pe masa dumneavoastra de birou sau de ce nu chiar si pe podea. Lampa se sprijina pe un trepied cu picioare de lemn, iar culorile alese se impletesc extrem de bine albul pentru picioarele de sustinere si exteriorul abajur..
450 RON Fără TVA:378 RON
   Simpla, svelta si eleganta in acelasi timp, aceasta este lampa de birou Pilatus. Lampa este construita din metal si dispune de o articulatie pentru un reglaj cat mai bun. Finisajul ales este negrul si bronzul, iar ca si caracteristici regasim: Numar becuri:    1 Bec..
300 RON Fără TVA:252 RON
   Combinatiile de natural cu metal au dus la crearea unui corp de iluminat superb. Acesta este si cazul lampii de birou Roana unde abajurul si talpa din metal de culoare alba, se imbina perfect cu piciorul de sustinere din lemn. Lampa are posibilitatea de reglare multipla pentru a oferii ..
280 RON Fără TVA:235 RON
   Materialul si simplitatea designului utilizat in conceperea lampii de masa Adriatica, o recomanda foarte bine pentru a intregi un decor cu aspect industrial. Lampa consta intr-o dulie suspendata pe o tija de culoare gri, baza veiozei si dulia fiind finisate intr-o nuanta cupra..
150 RON Fără TVA:126 RON
   Combinatiile de natural cu metal au dus la crearea unui corp de iluminat superb. Acesta este si cazul lampii de birou Roana unde abajurul si talpa din metal de culoare neagra, se imbina perfect cu piciorul de sustinere din lemn. Lampa are posibilitatea de reglare multipla pentru a oferi..
280 RON Fără TVA:235 RON
   Lampa de podea Cambria Natur este o lampa pentru birou cu picior trepied, potrivita pentru orice masa si care are influente industriale in designul sau. Este confectionata din lemn, iar abajurul este din material textil.   Numar becuri:    1 bec Bec inclus: &n..
330 RON Fără TVA:277 RON
   Materialul si simplitatea designului utilizat in conceperea veiozei Adriatica, o recomanda foarte bine pentru a intregi un decor cu aspect industrial. Veioza consta intr-o dulie suspendata pe o tija de culoare alba, baza veiozei si dulia fiind finisate in auriu. Ca si car..
150 RON Fără TVA:126 RON
Lampa Mina Alb H30cm  Va prezentam o lampa de calitate de birou, realizata din fier, cu un design deosebit. Lamba are fasung E27 , suporta un bec de maximum 40W si are un cablu de alimentare de 250 cm. Becul nu este inclus.   Alte specificatii ale acestui produs:   Înaltime: 30cm..
233 RON 199 RON Fără TVA:167 RON
Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)