Menu
Your Cart

Lămpi

  O varietate de lămpi – corpuri de iluminat inedite.

   Lumina bine aleasă conferă obiectului sau spaţiului pe care îl îmbracă o imagine distinsă. Pentru aceasta folosiţi din gama noastră de corpuri de iluminat interior: lampi decorative şi lustre vintage, retro, rustice sau moderne. Discutăm aici de lămpi interior şi lustre deoarece lustrele fac parte tot din aceasta categorie, doar că prin definiţie, sunt lămpi ornamentale cu unul sau mai multe braţe, care se suspendă de plafonul unei încăperi.

   Lumina este un element crucial în crearea cadrelor decorative şi ambientale şi tocmai de aceea noi punem accent pe acest aspect. Am adunat pentru dumneavoastră în categoria intitulată Lămpi cele mai reprezentative produse care definesc stilul acestui site, pornind de la lămpi de plafon înalte, lustre de diferite forme şi culori, şi până la corpuri de iluminat inedite a căror funcţionalitate iniţială a fost reconvertită spre a servi zeului luminii. Vă invităm să intraţi în acest univers minunat şi să vă alegeţi produsul care vă defineşte cel mai bine personalitatea.

   Simpla, svelta și eleganta în acelasi timp, aceasta este lampa de birou Office. Lampa este construită din metal și dispune de o articulație pentru un reglaj cat mai bun. Finisajul ales este negrul iar ca și caracteristici regăsim: Număr becuri:    1 Bec inclus: &nbs..
190 RON Fără TVA:160 RON
   Simpla, svelta și eleganta în acelasi timp, aceasta este lampa de birou Pilatus. Lampa este construită din metal și dispune de o articulație pentru un reglaj cat mai bun. Finisajul ales este negrul și bronzul, iar ca și caracteristici regăsim: Număr becuri:    1 Bec..
300 RON Fără TVA:252 RON
   Prin materialul și culorile folosite pentru finisaj, lampa trepied Colchester se încadrează foarte bine în stilul de design industrial. Lampa este construită din metal, piciorul este în forma de trepied, iar ca și culori s-au folosit: cuprul pentru partea inferioară a picioarelor ș..
220 RON Fără TVA:185 RON
   Lampa de podea Cambria Natur este o lampa pentru birou cu picior trepied, potrivită pentru orice masa și care are influente industriale în designul sau. Este confecționată din lemn, iar abajurul este din material textil.   Număr becuri:    1 bec Bec inclus: &n..
330 RON Fără TVA:277 RON
   Creați o atmosfera frumoasă pentru orice activitate, cu ajutorul lampii de birou trepied din gama Caiman. Lampa este construită din metal, cu finisaj care combina verdele mint și culoarea natur a lemnului pentru picioare și ca și detaliu discret pe piesa de legatura dintre cablu și..
210 RON Fără TVA:176 RON
   Cu o aparitie impozanta, lampa Valeda isi va face loc cu siguranta pe masa dumneavoastră de birou sau de ce nu chiar și pe podea. Lampa se sprijina pe un trepied cu picioare de lemn, iar culorile alese se împletesc extrem de bine albul pentru picioarele de sustinere și exteriorul abajur..
450 RON Fără TVA:378 RON
   Cu o aparitie impozanta, lampa Valeda isi va face loc cu siguranta pe masa dumneavoastră de birou sau de ce nu chiar și pe podea. Lampa se sprijina pe un trepied cu picioare de lemn, iar culorile alese se împletesc extrem de bine negrul pentru picioarele de sustinere și exteriorul abaju..
450 RON Fără TVA:378 RON
   Lampa de birou trepied Nottingham creaza o imagine unicat prin finisajul sau invechit. La baza avem un trepied construit din metal și lemn, iar în partea superioară avem un abajur cilindric metalic cu finisaj ruginiu. Pe abajur sunt prezente diverse inscriptii perforate care permit toto..
550 RON Fără TVA:462 RON
   Creați o atmosfera frumoasă pentru orice activitate, cu ajutorul lampii de birou trepied din gama Caiman. Lampa este construită din metal, cu finisaj car combina albul și cromul aplicat ca și detaliu discret pe piesa de legatura dintre cablu și abajur. Specificațiile produsului sunt urm..
180 RON Fără TVA:151 RON
   Combinatiile de natural cu metal au dus la crearea unui corp de iluminat superb. Acesta este și cazul lampii de birou Roana unde abajurul și talpa din metal de culoare neagră, se imbina perfect cu piciorul de sustinere din lemn. Lampa are posibilitatea de reglare multiplă pentru a oferi..
280 RON Fără TVA:235 RON
   Combinatiile de natural cu metal au dus la crearea unui corp de iluminat superb. Acesta este și cazul lampii de birou Roana unde abajurul și talpa din metal de culoare alba, se imbina perfect cu piciorul de sustinere din lemn. Lampa are posibilitatea de reglare multiplă pentru a oferii ..
280 RON Fără TVA:235 RON
   Materialul și simplitatea designului utilizat în conceperea lampii de masa Adriatica, o recomanda foarte bine pentru a intregi un decor cu aspect industrial. Lampa consta într-o dulie suspendata pe o tija de culoare gri, baza veiozei și dulia fiind finisate într-o nuanta cupra..
150 RON Fără TVA:126 RON
   Materialul și simplitatea designului utilizat în conceperea veiozei Adriatica, o recomanda foarte bine pentru a intregi un decor cu aspect industrial. Veioza consta într-o dulie suspendata pe o tija de culoare alba, baza veiozei și dulia fiind finisate în auriu. Ca și car..
150 RON Fără TVA:126 RON
   Creați o atmosfera propice pentru orice activitate prin intermediul lampii trepied din gama Caiman. Lampa este realizată din metal și are un finisaj de culoare crem. Ca și constructie, lampa are forma unui trepied, cele trei picioare de sustinere oferindu-i o stabilitate buna. Specifica..
200 RON Fără TVA:168 RON
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)