Menu
Your Cart

Pendule

  O varietate de lampi – corpuri de iluminat inedite.

   Lumina bine aleasa confera obiectului sau spaţiului pe care il imbraca o imagine distinsa. Pentru aceasta folosiţi din gama noastra de corpuri de iluminat interior: lampi decorative şi pendule vintage, retro, rustice sau moderne. Discutam aici de lampi interior şi lustre deoarece lustrele fac parte tot din aceasta categorie, doar ca prin definiţie, sunt lampi ornamentale cu unul sau mai multe braţe, care se suspenda de plafonul unei incaperi.

   Lumina este un element crucial in crearea cadrelor decorative şi ambientale şi tocmai de aceea noi punem accent pe acest aspect. Am adunat pentru dumneavoastra in categoria intitulata Lampi cele mai reprezentative produse care definesc stilul acestui site, pornind de la lampi de plafon inalte, lustre de diferite forme şi culori, şi pana la corpuri de iluminat inedite a caror funcţionalitate iniţiala a fost reconvertita spre a servi zeului luminii. Va invitam sa intraţi in acest univers minunat şi sa va alegeţi produsul care va defineşte cel mai bine personalitatea.

   Ce va poate ajuta mai mult sa creati un decor industrial decat lampa Matrix de culoare verde. Lampa este realizata din metal si are un finisaj de culoare verde. Abajurul este unul inovativ extrem de modern, care lasa sa se intrevada toate detaliile si care descrie forme geometrice ..
180 RON Fără TVA:151 RON
  Ce poate crea un decor vintage mai autentic decat lampa suspendata tip Opait. Avem placerea sa va prezentam o lampa plina de personalitate cu linii bine conturate si o forma speciala. Lampa are culoarea neagra, materialele din care este realizata fiind metalul si sticla. Forma lampii este cea..
170 RON Fără TVA:143 RON
   O lampa sofisticata, elaborata si extrem de eleganta, aceasta este lampa suspendata Lexington. Lampa este realizata din metal, avand culoarea cuprata si sticla. Ca si design intalnim un aspect cu totul inedit, corpul lampii fiind imbracat intr-un abajur exterior de sticla.  Ca si c..
250 RON Fără TVA:210 RON
   Beneficiind de un design deosebit, lampa Matrix de culoare cuprata, vine sa propuna o solutie pentru iluminare simpla si eleganta. Lampa are o structura transparenta, fiind formata din bare metalice cuprate. Designul este unul modern dar care cu siguranta isi poate gasi locul in orice i..
220 RON Fără TVA:185 RON
   Lumina imprastiata de corpul de iluminat poate stabili ambianta unei incaperi in timp ce designul va defini cu siguranta caracterul ambiental. În acest sens lampa suspendata Alborg este un corp de iluminat plin de personalitate. Corpul lampii este realizat din lemn si sticla in timp ce ..
200 RON Fără TVA:168 RON
   Ce va poate ajuta mai mult sa creati un decor industrial decat lampa Matrix de culoare neagra? Lampa este realizata din metal si are un finisaj de culoare neagra. Abajurul este unul inovativ extrem de modern, care lasa sa se intrevada toate detaliile si care descrie forme geometrice spe..
230 RON Fără TVA:193 RON
   Forme clasice, fine, bine definite, acestea sunt caracteristicile lampii suspendate de culoare neagra din gama Engels. Lampa este realizata din metal, are un finisaj de culoare neagra la exterior in timp ce interiorul este cuprat. Forma abajurului este una clasica, avand forma unei semi..
150 RON Fără TVA:126 RON
   Lampa cuprata suspendata Valon poate da farmec oricarei incaperi. Cuprul este un material in trend si va puteti juca cu acest material pentru a creea stilul pe care il doriti fie el industrial, eclectic sau minimalist. Diamterul abajurului este de 29 de cm, iar ca material folosit avem ..
250 RON Fără TVA:210 RON
   Sentimentele de lumina, puritate si gingasie sunt foarte usor sugerate de lampa suspendata Orly prin insasi designul ei deosebit. Lampa este realizata din metal si sticla, ca si design in partea superioara regasindu-se o dantelarie metalica de culoarea alba. În acest caz metalul si stic..
230 RON Fără TVA:193 RON
  Ce poate intregi mai bine decorul dumneavoastra decat o lampa pentru iluminat potrivita? Astfel este si lampa suspendata din gama Michigan. Lampa este realizata din metal si are culoarea gri deschis. Abajurul acestei lampi are forma cilindrica, iar dantelaria sa ii da un puternic aer vintage...
180 RON Fără TVA:151 RON
Simplu, cu linii geometrice clare, pendulul vintage Cambert D17 a fost special conceput pentru a satisface cele mai riguroase cerinte in design, dar si pentru a servi scopului functional al unui corp de iluminat. Pendulul are culoarea neagra, iar constructia sa ii ofera un aspect aerisit s..
90 RON Fără TVA:76 RON
   Ce va poate ajuta mai mult sa creati un decor industrial decat lampa Matrix de aramie? Lampa este realizata din metal si are un finisaj cuprat. Abajurul este unul inovativ extrem de modern, care lasa sa se intrevada toate detaliile si care descrie forme geometrice spectaculoase. Specifi..
230 RON Fără TVA:193 RON
  Ce poate completa mai bine decorul dumneavoastra decat o lampa plina de personalitate. Asa este si lampa Isabela de culoare verde mint. Lampa este realizata din metal, are un finisaj de culoare verde mint in timp ce interiorul este alb. Abajurul este unul clasic, avand forma unui disc cu marg..
190 RON Fără TVA:160 RON
Simplu, cu linii geometrice clare, pendulul vintage Cambert D32 a fost special conceput pentru a satisface cele mai riguroase cerinte in design, dar si pentru a servi scopului functional al unui corp de iluminat. Pendulul are culoarea neagra, iar constructia sa ii ofera un aspect aerisit s..
130 RON Fără TVA:109 RON
   Lumina imprastiata de corpul de iluminat poate stabili ambianta unei incaperi in timp ce designul ei va defini cu siguranta caracterul ambiental. În acest sens lampa suspendata tip felinar este un corp de iluminat plin de personalitate. Lampa are un finisaj cromat, materialele din care ..
200 RON Fără TVA:168 RON
   Forme clasice, fine, bine definite, acestea sunt caracteristicile lampii suspendate de culoare verde mint din gama Engels. Lampa este realizata din metal, are un finisaj de culoare verde la exterior in timp ce interiorul este alb. Forma abajurului este una clasica, avand forma unei semi..
130 RON Fără TVA:109 RON
   Daca doriti un decor modern atunci futurista lampa Matrix de culoare neagra este produsul ideal. Lampa este realizata din fasii triunghiulare metalice care la exterior au culoarea neagra, in timp ce interiorul este de culoare argintie. Toate aceste fasii formeaza un abajur futurist in f..
390 RON Fără TVA:328 RON
   Ce poate intregi mai bine decorul dumneavoastra decat o lampa pentru iluminat potrivita? Astfel este si lampa suspendata din gama Bavaria. Lampa este realizata din metal si are culoarea maro antichizat. Abajurul acestei lampi are forma cilindrica si este din sticla transparenta. Ca si c..
220 RON Fără TVA:185 RON
   Pentru a crea un decor de povesti tot ceea ce aveti nevoie este o lampa suspendata tip felinar din gama Tore.  Lampa are culoarea argintie, materialele din care este realizata fiind metalul si sticla. Forma lampii este cea a unui felinar, in partea superioara ea beneficiind chiar s..
150 RON Fără TVA:126 RON
   Va sugeram o lampa tip palarie care se potriveste la fel de bine in bucataria dumneavoastra cat si in orice alta incapere atata timp cat este asortata cu restul decorului. Lampa este realizata din metal, are un finisaj cuprat in timp ce interiorul este alb. Forma abajurului este una cla..
150 RON Fără TVA:126 RON
   Avem deosebita placere sa va prezentam o lampa vintage care va crea o atmosfera pe masura - lampa metalica suspendata Oslo. Lampa este realizata din metal, are culoarea maro si un finisaj antichizat. Forma sfeerica a lampi este data de abajurul metalic care are forma unui grilaj de prot..
150 RON Fără TVA:126 RON
   Un corp de iluminat cu o forma clasica isi va regasi oricand locul in decorul dumneavoastra. În aceasta ipostaza se regaseste si lampa suspendata cuprata din gama Dijon. Lampa are un finisaj cuprat, fiind realizata din metal. Forma abajurului este una clasica, realizata prin suprapunere..
100 RON Fără TVA:84 RON
   Corpurile de iluminat bine alese vor mangaia cu lumina lor blanda si vor spori ambianta cadrului dumneavoastra decorativ. Asa este si cazul lampii suspendate din gama Elborg. Corpul lampii este construit din metal in timp ce abajurul este din sticla. Designul lampii este unul deosebit, ..
220 RON Fără TVA:185 RON
   Un corp de iluminat cu o forma clasica isi va regasi oricand locul in decorul dumneavoastra. În aceasta ipostaza se regaseste si lampa suspendata argintie din gama Dijon. Lampa are un finisaj antichizat, fiind realizata din metal. Forma abajurului este una clasica, realizata prin suprap..
100 RON Fără TVA:84 RON
   O lampa deosebita cum este lampa palarie Kraus isi va gasi cu siguranta locul in orice incapere a casei dumneavoastra. Lampa este realizata din metal este sub forma unui disc, iar culoarea sa este neagra cu un discret element cuprat in partea superioara. Specificatiile produsului s..
200 RON Fără TVA:168 RON
   Doriti sa creati un decor vintage, atunci finisajul antichizat al acestei lampi este o caracteristica care va va ajuta enorm in a obtine acest lucru. Lampa are un finisaj patinat de culoare argintie, materialul din care este realizata fiind metalul. Forma lampii este asemanatoare cu cea..
180 RON Fără TVA:151 RON
   Lumina este cel mai important element prin care obiectele pot fi puse in valoare. Tocmai de aceea lampa felinar cuprata este un mijloc excelent pentru a face acest lucru. Lampa are un finisaj cuprat, fiind realizata din metal si sticla. Forma lampii este asemanatoare cu cea a unui felin..
220 RON Fără TVA:185 RON
   Lustra suspendata alb antichizat se preteaza in decorarea incaperii dumneavoastra atat solitara cat si in combinatie cu celelalte lustre din aceeasi gama dar de culori diferite. Lustra are o forma clasica, este realizata din metal, iar culoarea in care este vopsita este alba. Specificat..
250 RON Fără TVA:210 RON
   Lumina este cel mai important element prin care obiectele pot fi puse in valoare. Tocmai de aceea lampa felinar argintie este un mijloc excelent pentru a face acest lucru. Lampa are un finisaj antichizat, fiind realizata din metal si sticla. Forma lampii este asemanatoare cu cea a unui ..
220 RON Fără TVA:185 RON
   Corpurile de iluminat bine alese vor mangaia cu lumina lor blanda si vor spori ambianta cadrului dumneavoastra decorativ. Asa este si cazul lampii suspendate din gama Elborg. Corpul lampii este construit din metal in timp ce abajurul este din sticla. Designul lampii este unul deosebit, ..
120 RON Fără TVA:101 RON
   O lampa deosebita cum este lampa palarie Brown Antique isi va gasi cu siguranta locul in orice incapere a casei dumneavoastra. Lampa este realizata din metal este sub forma unui disc, iar culoarea sa este maro cu aspecte de antichizare. Specificatiile produsului sunt urmatoarele: Num..
250 RON Fără TVA:210 RON
   Lumina este cel mai important element prin care obiectele pot fi puse in valoare. Tocmai de aceea lampa felinar Willson este un mijloc excelent pentru a face acest lucru. Lampa are un finisaj auriu antichizat, fiind realizata din metal si sticla. Forma lampii este asemanatoare cu cea a ..
190 RON Fără TVA:160 RON
   Forme clasice, fine, bine definite, acestea sunt caracteristicile lampii suspendate de culoare crem din gama Engels. Lampa este realizata din metal, are un finisaj de culoare crem la exterior in timp ce interiorul este alb. Forma abajurului este una clasica, avand forma unei semisfere. ..
130 RON Fără TVA:109 RON
   Va sugeram o lampa tip palarie care se potriveste la fel de bine in bucataria dumneavoastra cat si in orice alta incapere atata timp cat este asortata cu restul decorului. Lampa este realizata din metal, are un finisaj argintiu antichizat in timp ce interiorul este alb. Forma abajurului..
160 RON Fără TVA:134 RON
   Doriti sa creati un decor vintage, atunci finisajul patinat al acestei lampi este o caracteristica care va va ajuta enorm in a obtine acest lucru. Lampa are un finisaj antichizat cu tenta verzuie, materialul din care este realizata fiind metalul. Forma lampii este asemanatoare cu c..
180 RON Fără TVA:151 RON
   Ce poate crea un decor vintage mai autentic decat lampa suspendata tip Opait. Avem placerea sa va prezentam o lampa plina de personalitate cu linii bine conturate si o forma speciala. Lampa are culoarea argintie, materialele din care este realizata fiind metalul si sticla. Forma lampii ..
170 RON Fără TVA:143 RON
   Va sugeram o lampa suspendata care se potriveste la fel de bine in bucataria dumneavoastra cat si in orice alta incapere atata timp cat este asortata cu restul decorului. Lampa este realizata din metal, are un finisaj de culoare verde mint in timp ce interiorul este alb. Abajurul este u..
145 RON Fără TVA:122 RON
   Lampa cuprata palarie Valon da un farmec aparte oricarei incaperi. Cuprul este un material in trend si va puteti juca cu acest material pentru a creea stilul pe care il doriti fie el industrial, eclectic sau minimalist. Diamterul abajurului este de 40 de cm, iar ca material folosit avem..
450 RON Fără TVA:378 RON
O lampa cu un design exceptional si anume o franghie in loc de cablu, palaria acesteia are un diametru de 16 cm si este confectionata din metal perforat. De minune se potriveste un bec Edison, deoarce acesta ar reliefa atmosfera vintage. Numar becuri:    1 bec Bec inclus: &..
193 RON Fără TVA:162 RON
Aceasta lampa inedita se incadreaza foarte bine la stilul industrial, prin acest look aparte. Daca doriti sa creati un decor unic aceasta lampa este perfecta. Numar becuri:    1 bec Bec inclus:    nu Soclu:    E27 Putere maxima:    40 W Dia..
176 RON Fără TVA:148 RON
   Desprinsa parca din decorul unei hale industriale, lampa Doozer Red se incadreaza perfect intr-un stil de design din ce in ce mai popular, stilul industrial.  Ca si caracteristici avem:   Numar becuri:    1 bec Bec inclus:    nu Soclu:   &n..
500 RON Fără TVA:420 RON
   Va sugeram o lampa suspendata care se potriveste la fel de bine in bucataria dumneavoastra cat si in orice alta incapere atata timp cat este asortata cu restul decorului. Lampa este realizata din metal, are un finisaj de culoare crem in timp ce interiorul este alb. Abajurul este unul cl..
145 RON Fără TVA:122 RON
Un inedit pendul prezent in gama decoratiuni interioare si care se potriveste in orice bucatarie este pendulul Ceainic. Aceast pendul este realizat din metal si polirasina si are culoarea alba. În ceea ce priveste dimensiunile pendulul are latura de 12 cm, lungimea cu t..
176 RON Fără TVA:148 RON
Lampa pendul din sticla cu abajurul de diametru de 15 cm, de culoarea chihlimbarului. Sticla abajurului are o forma indoita, facand-o sa se potriveasca intr-un decor nordic de poveste. Numar becuri:    1 bec Bec inclus:    nu Soclu:    E27 Putere maxima: &nb..
116 RON Fără TVA:97 RON
Puteti crea un decor impresionant cu ajutorul corpurilor de iluminat din gama Insignis, bineinteles aici se incadreaza si lampa Sailor cuprata. Lampa are un design simplu si elegant dorind sa readuca in prim plan farmecul lampilor cu gaz, element conturat si de robinetul de reglaj. Ca si caracterist..
67 RON Fără TVA:56 RON
   Deosebit, ingenios si mai presus de toate functional, acestea ar fi caracteristicile pendulului Bottles. Pendulul este de culoarea neagra, abajurul este realizat din sarma si are forma unei sticle, iar inaltimea efectiva a sticlei este de 30 cm cu diametrul..
84 RON Fără TVA:71 RON
Lampa pendul din sticla cu abajurul de diametru de 15 cm, de culoarea chihlimbarului. Sticla abajurului are o forma indoita, facand-o sa se potriveasca intr-un decor nordic de poveste. Numar becuri:    1 bec Bec inclus:    nu Soclu:    E27 Putere maxima: &nb..
114 RON Fără TVA:96 RON
Un inedit pendul prezent in gama decoratiuni interioare si care se potriveste in orice bucatarie este pendulul Ceasca. Aceast pendul este realizat din metal si polirasina si are culoarea neagra. Ca si dimensiune pendulul are un diametru de 15 cm, lungimea cu tot cu toarta fiind d..
176 RON Fără TVA:148 RON
Afişare 1 - 48 din 541 (12 pagini)