Se incarca...

Comenzile plasate in intervalul 13-17.12.2019 vor fi procesate incepand cu data de 18.12.2019

Termeni si conditii

Compania care administreaza site-ul https://www.insignis.ro, denumit in continuare INSIGNIS, este S.C. ART STORE S.R.L.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. INSIGNIS isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.


1. Confidentialitatea datelor

Accesarea site-ului INSIGNIS implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de S.C.ART STORE S.R.L. Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte de marketing, informarea despre promotiiile INSIGNIS sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de INSIGNIS prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.). INSIGNIS se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele Dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

INSIGNIS certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

2. Dreptul de autor

Intregul continut al site-ului www.insignis.ro, constand in imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date este proprietatea INSIGNIS si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al INSIGNIS a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Adresa la care ne puteti trimite notificari este office@insignis.ro

3. Accesul la informatiile de pe site

INSIGNIS garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.insignis.ro. INSIGNIS nu confera utilizatorilor drepturi pentru a descarca, de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei INSIGNIS fara acordul prealabil scris al acesteia.

4. Frauda

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI WWW.INSIGNIS.RO, SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL WWW.INSIGNIS.RO VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI WWW.INSIGNIS.RO SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

5. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. INSIGNIS nu ofera nicio garantie in mod expres sau implicit si in numele propriu sau al altor persoane, in ceea ce priveste produsele prezentate si oferite spre vanzare. Aceasta clauza se aplica inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, pentru: informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. INSIGNIS nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate, acest fapt fiind responsabilitatea furnizorilor sai de produse si servicii, pentru care INSIGNIS actioneaza ca si intermediar.

Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). INSIGNIS si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor respective in Romania. Din acest motiv, INSIGNIS nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul INSIGNIS, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.

INSIGNIS nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate prin reteaua de vanzare proprie. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului / furnizorului sau a service-ului autorizat de acesta. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de INSIGNIS oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de INSIGNIS de la acest client.

6. Limitarea raspunderii pentru preturi

Preturile prezentate includ TVA (in cuantumul procentual stabilit prin legislatia in vigoare aplicabila), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru.


7. Limitarea raspunderii pentru livrare

Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. Pe langa tariful perceput de INSIGNIS pentru produse sau servicii, se va solicita clientului plata unui tarif de livrare.

Livrarea produselor se poate efectua prin firma de curierat cu care INSIGNIS a incheiat contracte de colaborare.

**In situatia in care localitatea destinatara nu se afla in aria de acoperire a firmei de curierat cu care lucram, iar diferenta pentru kilometri suplimentari este mare, vom incerca sa oferim clientilor nostri cea mai buna solutie pentru livrare.

INSIGNIS nu poate fi tinuta responsabila pentru intarzieri sau anulari de livrari ale produselor comandate, daca acestea sunt cauzate de motive independente de vointa INSIGNIS, care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform prevederilor legislatiei romanesti aplicabile si in vigoare in momentul confirmarii comenzii. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, produsul / produsele care fac obiectul acestei livrari vor putea fi inmanate clientului numai dupa reconfirmarea comenzii catre un consultant de vanzari si dupa achitarea eventualelor costuri suplimentare generate de aceasta situatie.

8. Limitarea raspunderii pentru plata

Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. INSIGNIS isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal, ordin de plata sau prin depunere de numerar in contul firmei; dovada platii trebuie trimisa catre INSIGNIS la adresa de e-mail office@insignis.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul INSIGNIS. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

In situatia achitarii produselor la livrare prin procedeul de ramburs, pe langa pretul produsului si cel al transportului se va plati si contravaloarea serviciului de ramburs.


9. Limitarea raspunderii pentru garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Raspunderea pentru orice situatii care implica functionarea defectuoasa, nefunctionarea produsului sau neconformitatea acestuia cu caracteristicile altor produse din familia sa apartine exclusiv furnizorului / importatorului acestor produse, in concordanta cu legislatia romana in vigoare.10. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser

Site-ul INSIGNIS este gazduit de serverele unei terte persoane, fie aceasta fizica sau juridica, dreptul de utilizare a spatiului pe server si de folosire a serviciilor conexe fiind dobandit conform legii. Societatea INSIGNIS nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site, indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. INSIGNIS nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului INSIGNIS.

INSIGNIS nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul INSIGNIS. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza. INSIGNIS isi asuma responsabilitatea fata de clientii sai de a depune toate diligentele pentru a limita sau intrerupe accesul catre site-uri care, prin natura informatiilor publicate, contravin legilor romane, insa nu poate fi tinuta raspunzatoare pentru incalcarile legii de catre aceste site-uri.

11. Dreptul de returnare a produselor

Returnarea produselor se supune legiilor în vigoare precum și unei politici proprii de returnare în unele cazuri. Toate detaliile despre returnare se regăsesc pe pagina dedicată: https://www.insignis.ro/politica-de-retur 

Expeditorul raspunde de corectitudinea datelor inscrise pe documentul de transport (AWB) cat si de ambalarea corecta si etichetarea coletelor.

Coletele trimise de catre expeditor trebuie sa fie ambalate intr-un mod care sa protejeze produsul de factorii ce pot duce la deteriorarea acestuia pe toata durata transportului (se recomanda folosirea elementelor de siguranta, ex: polistiren, carton, folie bule de aer, etc. ). De asemenea, se recomanda ambalarea coletului astfel incat sa corespunda greutatii, formei si naturii continutului, cat si modului si duratei transportului.

Ambalajul trebuie sa protejeze continutul astfel incat sa nu poata fi deteriorat prin presiune sau manipulari succesive, putând fi, dupa caz, din cutii de carton, placaj, lemn, plastic umplut cu polistiren.

Atentie! Costurile de transport in cazul produselor returnate in termenul legal(14 zile) vor fi suportate de consumator. 

12. Litigii si dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe INSIGNIS sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de niciun articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata de pe raza municipiului Cluj. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii. Acordul poate fi exprimat atat expres, prin comunicarea fara echivoc a acestuia, in orice mod, catre reprezentantii INSIGNIS, cat si tacit, prin achizitionarea unui produs / unor produse.

In cazul in care aveti probleme legate de o comanda, iar departamentul Comenzi (office@insignis.ro) nu va poate ajuta, puteti apela pentru conciliere interna gratuita la 0736.39.55.89