Se incarca...

Comenzile plasate in intervalul 13-17.12.2019 vor fi procesate incepand cu data de 18.12.2019

Despre noi


Povestea INSIGNIS incepe in anul 2013, insa conceptul actual a inceput sa prinda contur abia in anul 2018. Atunci, cu forte proaspete si dorinte mari, Marian si Cristina au decis ca vor sa ajute si alti oameni care cauta produse unice si de calitate pentru decorarea locuintei.  Astfel, au ales pentru colaborare unii dintre cei mai buni furnizori de mobila, corpuri de iluminat si obiecte de decor din Europa. Au calatorit personal pana la fabricile acestora, pentru a se asigura de calitatea produselor pe care urmau sa le aduca in tara si sa le listeze pe magazinul online INSIGNIS.

In dorinta de a se diferentia de alte magazine de mobilier si decoratiuni interioare, INSIGNIS ofera servicii de suport de o foarte buna calitate, astfel ca tu sa beneficiezi nu numai de produse de calitate dar si de o experienta frumoasa, umana si prietenoasa de care sa iti amintesti cu drag. „...lipsesc, in general, de pe piata”, spune Cristina atunci cand vorbeste despre cum magazinele indeplinesc aceasta nevoie a cumparatorului. Asta deoarece, atunci cand s-au confruntat ei insisi cu nevoia de a isi decora casa, inainte de a intra in aceasta afacere, au intampinat nenumarate probleme legate de acest aspect.

In baza acestei idei, Marian si Cristina se implica 101% atunci cand vine vorba despre gasirea solutiilor care sa se potriveasca fiecarui client. Disponibilitatea personalului INSIGNIS de a oferi ajutor este unul dintre punctele forte care s-au impregnat pe acest concept, alaturi de calitatea produselor si a designului unic al acestora.

Echipa care s-a alaturat celor doi a fost aleasa in baza intelegerii importantei oferirii clientului de servicii si produse peste standardele obisnuite. Astfel, aceasta este formata din oameni implicati si cu o experienta profesionala bogata, care isi doresc sa creeze fiecarui client o experienta de calitate, memorabila.

Nu ezitati sa ne puneti intrebari, sa ne dati sugestii sau sa ne cereti ajutorul, pentru ca fiecare dintre noi este implicat activ in acest business, raspunzandu-va cu placere. Va multumim pentru ca alegeti sa va decorati casa cu ajutorul INSIGNIS si ne dorim sa reveniti de fiecare data cu placere, pentru a alege mobila, corpurile de iluminat sau alte obiecte de decoratiune interioara pe care le doriti.