Menu
Your Cart

Oglinda de perete HOBB 37 Negru

Oglinda de perete HOBB 37 Negru
1.148,00 RON
Fără TVA: 964,71 RON
  • Disponibil pentru livrare: intre 2 - 4 saptamani
  • Dimensiuni: 94.00 x 94.00 x 3.00
  • Cod intern: 21UM1086

HUB WALL MIRROR 37 BLACK 


Uneori, toate nevoile unei camere sunt o mica tușă de neasteptat, pentru a o face din nou să se simtă proaspătă și interesantă. Neașteptatul nu trebuie să fie ceva prea eclectic. În timp ce realizați un impact funcțional și decorativ, această oglindă din Umbra - care prezintă o jantă de cauciuc neobisnuita, poate fi un fel de plus pe care camera dvs. are nevoie pentru a vă simți din nou.
HOBB 37 "este o oglindă circulară mare, excelentă pentru zone foarte traficate, cum ar fi intrări, saltele, camere de zi și holuri. Rigiul său de cauciuc îl face mai durabil decât oglinda medie a peretelui rotund și oferă o imagine modernă, industrializată. Introducerea acestei bucăți intr-o incăpere adaugă un strat subtil de textura dinamică și neașteptată, datorită jantei sale de cauciuc. Acest decor de perete este o modalitate simplă de a face un impact semnificativ, și pentru că HOBB 37 "este o piesă mai mare, reflectorizantă, va face sări ușor in jur, ajutând camera să pară mai mare și mai strălucitoare. Forma prietenoasă, circulară a HOBB-ului se găsește acasă printre o varietate de decoruri - împrumutând capacitatea sa de a evolua cu gusturile voastre in schimbare și stilul personal.
Ce spun clienții despre HOBB 37 ":
" Oglinda transportată in stare perfectă. Este o declarație excelentă pentru orice spațiu de perete. Eram mai intâi ezitant de faptul că inelul exterior era din cauciuc, dar in mod cinstit arăta elegant și nici măcar nu te-ai gândi la asta după inspecție. V-aș putea cumpăra din nou, recomandăm foarte mult pentru o piesă mare de afirmație. "

" Iubiți cu desăvârșire această oglindă. Se pare modernă și elegantă in apartamentul nostru boem din secolul al XVI-lea. "

" Oglindă frumoasă la un preț extrem de scăzut. Oglinda a fost foarte bine ambalată și intactă. M-am uitat la multe oglinzi rotunde și nu am putut găsi nimic apropiat de acest punct de preț. Am primit multe complimente. Oglinda arată mult mai scumpă decât este. "
Detalii HOBB 37" :
Are un diametru de 37 inchi și vine in negru și gri. Face parte din colecția Umbra HOBB, care include mobilier, oglindă ovală, oglindă de 24 inchi și o oglindă de podea. Pentru o oglindă modernă și cu impact rotund, capabilă să vă transforme spațiul, comandați astăzi HOBB-ul.  

Alte specificatii ale acestui produs:  


Inaltime: 3cm 
Lungime: 94 cm 
Latime: 94 cm 
Culoare: Negru 
Material: Sticla oglinda 
Stil: Modern 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun