Menu
Your Cart

Depozitare alimente

   Produsele şi ingredientele dumneavoastră alimentare se vor păstra mult mai bine în recipientele noastre: recipiente condimente, borcane, cosuri si multe altele. Accesoriile pentru depozitare alimente vă oferă două avantaje simultan, unul este ordinea, adică în orice moment vei găsi condimentul dorit dacă el este depozitat corespunzător, iar al doilea avantaj este păstrarea, un aliment păstrat într-un recipient coresunzător îşi va păstra prospeţimea pentru mai mult timp. Unele alimente necesită condiţii speciale de depozitare cum ar fi recipiente opace care să nu permită pătrunderea luminii, tocmai de aceea aici veţi descoperi toate accesoriile de care aveţi nevoie într-o bucătărie bine utilată. 

Model: 407IT029
    Depozitate corespunzator ceaiurile dumneavoastra vor fi mult mai atractive si gustoase - cutia de depozitare ceaiuri Flowers. Cutia pentru depozitare ceaiuri este construita din MDF, are culoarea roz si dimensiunile 24x9x6 cm. Ea este prevazuta cu patru compartimente dif..
54 RON Fără TVA:45 RON
Model: 407IT027
   Acum aveţi la dispoziţie, în gama accesoriilor de bucătărie, cele mai inedite recipiente pentru depozitarea alimentelor. Acest recipient are înălţimea de 21 cm. Designul inedit este oferit însă de ceainicul prezent pe capac. Aceste produse pot avea atât un rol funcţional cât şi doar un ..
30 RON Fără TVA:25 RON
Model: 407IT026
   Acum aveţi la dispoziţie, în gama accesoriilor de bucătărie, cele mai inedite recipiente pentru depozitarea alimentelor. Aceste recipiente au înălţimea de 24 cm. Designul inedit este oferit însă de figurina cocos de culoare rosie care este prezentă pe capac. Aceste produse pot avea atât..
21 RON Fără TVA:18 RON
Model: LD-118691
Depozitate corespunzator ceaiurile dumneavoastra vor fi mult mai atractive si gustoase - cutia de depozitare ceaiuri Flowers. Cutia pentru depozitare ceaiuri este construita din MDF, are culoarea roz si dimensiunile 24x9x6 cm. Ea este prevazuta cu patru compartimente diferite pentru c..
49 RON Fără TVA:41 RON
Model: 407IT028
Acum aveţi la dispoziţie, în gama accesoriilor de bucătărie, cele mai inedite recipiente pentru depozitarea alimentelor. Designul inedit este oferit însă de gaina prezenta pe capac. Aceste produse pot avea atât un rol funcţional cât şi doar un pur rol decorativ. Recipientele sunt disponibile in patr..
26 RON Fără TVA:22 RON
Model: 407BO009
   Păstrează-ţi alimentele în recipiente cu personalitate. Foloseste setul de 3 recipiente din sticlă pentru depozitarea alimentelor, din gama accesorii bucătărie.  ..
55 RON Fără TVA:46 RON
Model: 407BO018
   Depozitate corespunzator ceaiurile dumneavoastra vor fi mult mai atractive si gustoase - cutia pentru depozitare ceaiuri Scandinavia. Cutia pentru depozitare ceaiuri este construita din MDF, are culoarea alba si dimensiunile 27x11x7 cm. Ea este prevazuta cu patru compartimente diferite ..
39 RON Fără TVA:33 RON
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)