Menu
Your Cart

Suport bijuterii

   Daca doreşti ca podoabele tale sa arate la fel de stralucitor şi atunci cand nu le porţi, foloseşte un suport bijuterii retro sau un manechin pentru pastrarea bijuteriilor. 
   Alege din gama noastra de decoraţiuni interioare cele mai potrivite idei de cadouri şi produse vintage in domeniul suporturilor de bijuterii. Aceste minunate decoraţiuni se adreseaza in special doamnelor şi domnişoarelor dar nu numai deoarece şi domnii, proprietarii unor magazine de profil sau spaţii pentru expunere le pot utiliza cu incredere.

   Realizate din materiale uşoare şi modelate in forme variate, suporturile de bijuterii pot lua diverse forme de manechine miniaturale, maini suporturi şi mini standuri de prezentare. Utilitatea lor este aceea ca pe langa faptul ca ofera un mod corespunzator de depozitare şi pastrare, bijuteriile vor fi tot timpul expuse şi etalate in toata splendoarea lor. În gama nostra de produse veţi descoperi de la cel mai simplu suport de bijuterii pana la cel mai fascinant care cu siguranţa se va potrivi stilului dumneavoastra.    

Suport bijuterii tip mana de inalţime 34 cm disponibil pe culoarea alba. Acest obiect decorativ face parte din gama de decoraţiuni interioare şi cu siguranţa va face deliciul oricarei doamne sau domnişoare. Daca va doriţi un suport bijuterii pe care sa-l faceţi cadou sau vitrina magazinului ..
42 RON Fără TVA:35 RON
ATENTIE!!! Acesti suporti de bijuterii mai sunt disponibili doar pe culoarea albastra Suport de bijuterii cu bust si palarie, special creat pentru inele, cercei, lantisoare, margele. Suportul are o inaltime de 32 cm si este disponibil pe 2 culori si anume: roz si albastru deschis. La pl..
52 RON Fără TVA:44 RON
   Podoabele dumneavoastra necesita o cutie de pastrare pe masura. Cutia de bijuterii este construita din lemn si acoperita cu o tabla argintie ambutisata in asa fel incat are un aspect asemenea sculpturilor care se realizeaza pe bijuterii . Dimensiunile cutiei sunt de 20X10..
49 RON 42 RON Fără TVA:35 RON
Suport de bijuterii deosebit, cu forma de bust de pisica. Are un design atragator si inedit datorita formei. Inaltimea suportului este de 38 de cm si este diponibil in doua culori si anume roz si albastru. ..
126 RON 108 RON Fără TVA:91 RON
Suport bijuterii tip mana de inalţime 34 cm auriu Acest obiect decorativ face parte din gama de decoraţiuni interioare şi cu siguranţa va face deliciul oricarei doamne sau domnişoare. Daca va doriţi un suport bijuterii pe care sa-l faceţi cadou sau vitrina magazinului dumneavoastra ar arata ..
42 RON Fără TVA:35 RON
Suport bijuterii tip mana de inalţime 34 cm disponibil pe culoarea neagra. Acest obiect decorativ face parte din gama de decoraţiuni interioare şi cu siguranţa va face deliciul oricarei doamne sau domnişoare. Daca va doriţi un suport bijuterii pe care sa-l faceţi cadou sau vitrina magazinulu..
42 RON 36 RON Fără TVA:30 RON
Oglinda cu suport bijuterii Melissa  Daca iti doresti o oglinda si un suport de bijuterii de calitate, acest accesoriu este ideal. Noi il descriem prin eleganta, calitate si eficienta.  Alte specificatii ale acestui produs:   Înaltime: 3.5cm  Lungime: 23cm  Latime: 13cm..
245 RON Fără TVA:206 RON
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)