Menu
Your Cart

Rame foto

   Pastreaza momentele unice, persoanele dragi aproape cu o ajutorul obiectelor de decoraţiuni interioare vintage: rame foto din lemn, rame foto ceramice sau rame foto metalice. Aici gaseşti cele mai potrivite idei de cadouri. O amintire poate insemna multe iar insumarea lor este de fapt percepţia şi aşteptarile pe care ni le facem referitor la prezent şi viitor. Un lucru placut pe care l-am trait in trecut intr-un anumit loc şi cu anumite persoane ne va sugera indiciul ca in imprejurari şi cercuri asemanatoare vom retrai placerea acelui moment.

  Pentru a avea in preajma momentele de neuitat şi pentru a sugera in permanenţa subconştientului aceste stari de traire, noi venim in ajutorul dumneavoastra cu gama de rame foto potrivita pentru orice gust. Aceste produse delicate pot decora spaţiul dumneavoastra intim printr-o simpla aşezare pe perete, pe birou, masa sau noptiera. Nu neglijaţi importanţa acestor decoraţiuni interioare in procesul de decorare şi alegeţi o rama foto care sa va defineasca personalitatea. 

   Cea mai colorata prezenţa in gama noastra de decoraţiuni interioare o reprezinta ramele foto multicolore in care se pot inrama poze de dimensiuni 6x9 cm. Aceste rame au un design baroc dar dupa coloritul lor s-ar incadra cel mai bine in stilul de amenajari interioare preppy. A..
21 RON 18 RON Fără TVA:15 RON
   Surpriza din gama de decoraţiuni interioare este rama foto cu 5 fotografii şi oglinda inclusa, servind in acelaşi timp pentru doua scopuri: cel decorativ şi cel funcţional. Dimensiunea totala a acestei decoraţiuni este de 39x3x39 cm, in timp ce pozele ce pot fi inramate trebuie sa ..
123 RON 78 RON Fără TVA:66 RON
   Pastrati-va amintirile cu cei dragi intr-o rama foto vintage - rama foto Paris. Aceasta rama foto este realizata din lemn si este conceputa pentru a inrama fotografii de dimensiunea 10x15 cm. Aspectul vintage pe care aceasta rama il are este conturat de fundita aplicata in coltul din st..
27 RON 15 RON Fără TVA:13 RON
   O rama foto Preppy cu buline si motive florale v-a fi intodeauna potrivita pentru pastrarea aminirilor dumneavoastra. Aceasta rama foto este acoperita cu material si este conceputa pentru a inrama fotografii de dimensiunea 10x15 cm. Aspectul preppy pe care aceasta rama il are este ..
31 RON Fără TVA:26 RON
 Rama foto este una speciala datorita designului ingenios shabby chic si anume rama de lemn cu imprimeuri florate in culori pale. Dimensiuniea ei este 23 cm latime x 28 cm inaltime. ..
53 RON 38 RON Fără TVA:32 RON
   O amintire poate sa ramana mereu vie daca este pastrata intr-o rama foto cu stil. Asa este si rama foto Orange, construita din MDF de culoare portocalie cu marginile ramelor aurii. Rama are dimensiunile totale de 50X31X1.8 cm si beneficiaza de trei rame de forma patrata plus una su..
25 RON 22 RON Fără TVA:18 RON
    Cu un usor aer baroc, rama Boneville este obiectul perfect pentru pastrarea amintirilor. Rama este realizata din rasina, iar dimensiunile exterioare sunt de 15X25 cm, poza ce poate fi inramata avand dimensiunea de 9X14 cm. Rama este disponibila in doua culori, dupa cum se poate observa..
39 RON 34 RON Fără TVA:29 RON
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)