Menu
Your Cart

Decoratiuni interioare

Decoratiuni interioare si obiecte decorative

Magazinul Insignis ofera o serie de decoratiuni interioare si obiecte decorative alese cu bun gust, deosebite, asa cum nu veti mai vedea in alta parte. Aceste decoratiuni interioare sunt de o calitate exceptionala si au un design unic, care impresioneaza inca de la prima vedere. Eleganta si confortul au fost primele criterii dupa care am ales sa va prezentam aceste decoratiuni, lucru usor de observat de catre un ochi avizat.

Decoratiuni interioare pereti

Bunul gust ne defineste intreaga gama de produse, incluzand si decoratiunile interioare. Va punem la dispoizitie decoratiuni de perete, vaze, obiecte de decor, oglinzi, suporturi de bijuterii, ceasuri, colivii, obiecte care sa va ajute la depozitare, ghivece si rame foto. Acestea au menirea de ava ajuta sa va infrumusetati casa intr-o maniera eleganta, care sa impresioneze inca de la prima privire. Calitatea tuturor obiectelor din inventarul nostru este incontestabila, iar raportul acestei trasaturi cu pretul este unul atent studiat, astfel incat sa nu cheltuiti prea mult pentru a avea o casa frumoasa.

Decoratiuni interioare living

Daca nu stiti ce cadou sa faceti unei persoane dragi, indiferent de ocazie, pe rafturile virtuale ale magazinului nostru veti gasi, cu siguranta, ceva care sa va incante gusturile atat dumneavoastra, cat si acesteia. Comercializam decoratiuni interioare si obiecte decorative deosebite, numai bune pentru a fi daruite persoanelor dragi dumneavoastra. Acestea au un design exceptional si sunt idei de cadou inedite, astfel incat nu va mai trebui sa cautati in alta parte.

Colivie decorativa Angel set 3 buc H16-32  Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime: 32cm Culoare: Negru Material: fier Stil: Modern ..
138 RON Fără TVA:116 RON
Colivie decorativa Anne set 2 buc  Alte specificații ale acestui produs:  Culoare: Alb Material: fier Stil: Clasic ..
1.131 RON Fără TVA:950 RON
Colivie decorativa Elma set 3 buc alb H44-73 Inaltime 73cm, 58cm si 44cm Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime: 73cm Culoare: Alb Material: fie Stil: Clasic ..
328 RON Fără TVA:276 RON
Colivie decorativa Elma set 3 buc negru H44-73 Inaltime 73cm, 58cm si 44cm Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime: 73cm Culoare: negru Material: fier Stil: Clasic ..
328 RON Fără TVA:276 RON
Colivie decorativa Erique set 2 buc H30-39  Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime: 39cm Culoare: Alb Material: fier Stil: Glam ..
148 RON Fără TVA:124 RON
Colivie decorativa Gina set 2 buc H46-59 Inaltime 59cm respectiv 46cm Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime: 59cm Culoare: Auriu Material: fier Stil: Glam ..
349 RON Fără TVA:293 RON
Colivie decorativa Istanbul set 3 buc H25-38  Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime: 38cm Culoare: Negru Material: Fier si lemn Stil: Modern ..
180 RON Fără TVA:151 RON
Colivie decorativa Jamie set 2 buc H120-152 Inaltime 110cm respectiv 152cm Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime: 152cm Culoare: Negru Material: fier Stil: Clasic ..
930 RON Fără TVA:782 RON
Colivie decorativa Lilly set 2 buc alb H105-112cm Inaltime 112cm respectiv 105cm Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime: 112cm Culoare: Alb Material: fie Stil: Modern ..
328 RON Fără TVA:276 RON
Colivie decorativa Lilly set 2 buc gri H100-120cm Inaltime 120cm respectiv 100cm Alte specificații ale acestui produs:  Înălțime: 120cm Culoare: gri Material: fier Stil: Modern ..
328 RON Fără TVA:276 RON
Felinare Alino set 2 buc H55-73cm    Alte specificații ale acestui produs:   Înălțime: 73cm  Culoare: Auriu  Material: fier si sticla  Stil: Shabby  ..
675 RON Fără TVA:567 RON
Felinare Canem set 3 buc H55-171cm    Alte specificații ale acestui produs:   Înălțime: 171cm  Culoare: gri  Material: lemn, fier si sticla  Stil: Clasic  ..
1.543 RON Fără TVA:1.297 RON
Felinare Ornelya set 2 buc H75-120cm  Inaltime 66cm respectiv 48cm, culoare auriu antichizat  Alte specificații ale acestui produs:   Înălțime: 120cm  Culoare: Maro  Material: fier  Stil: Clasic  ..
2.080 RON Fără TVA:1.748 RON
Felinare Robin set 3 buc H50-125cm    Alte specificații ale acestui produs:   Înălțime: 125cm  Culoare: verde  Material: lemn  Stil: Modern  ..
1.006 RON Fără TVA:845 RON
Felinare Verna set 3 buc H50-125cm    Alte specificații ale acestui produs:   Înălțime: 125cm  Culoare: Maro  Material: Fier si lemn  Stil: Modern  ..
1.052 RON Fără TVA:884 RON
Holdix Stand de umbrela negru  Nimeni nu vrea să lase o umbrelă să se usuce pe o pridvor sau mai rău, să aducă unul umed înăuntru, fără să aibă loc să-l usuce. Cu acest stand umbrelă simplu și inteligent conceput de Umbra, acest scenariu nu va fi o problemă pentru dvs. Holdix este un suport um..
239 RON Fără TVA:201 RON
Oglinda de podea negru-natural  Este atât de ușor să acumulați o grămadă de haine așezate pe o bucată de mobilier, așezate între o curățenie și o spălare. Evitați această soartă deplorabila cu o oglindă elegantă și modernă. Oglinda Hubbo este o oglindă de oțel cu lungime de podea care se duble..
1.062 RON Fără TVA:892 RON
Oglinda de podea Valaar Negru  Indiferent dacă vă pregătiți pentru muncă sau o noapte în oraș, vă ajută să aveți acces ușor la îmbrăcămintea și accesoriile dvs. preferate și, bineînțeles, o oglindă cu lungime întreagă care să vă așeze în față pentru a vă asigura că totul este potrivit. INOVAȚ..
1.168 RON Fără TVA:982 RON
Organizator de haine scarita Hubbo alb-natural  Nu mai aruncati prosoape umede, îmbrăcăminte, sau pungi pe un scaun plin de haine la sfârșitul zilei tale aglomerate! Cu acest organizator puteți să vă agățați / împăturiți cu ușurință obiectele fără să vă faceți griji cu privire la încrețirea l..
611 RON Fără TVA:513 RON
Organizator de haine scarita Hubbo negru  Nu mai aruncati prosoape umede, îmbrăcăminte, sau pungi pe un scaun plin de haine la sfârșitul zilei tale aglomerate! Cu acest organizator puteți să vă agățați / împăturiți cu ușurință obiectele fără să vă faceți griji cu privire la încrețirea lor sau..
611 RON Fără TVA:513 RON
Stand de Hubbo umbrela alb  Toți am pierdut umbrele, chiar și în casele noastre. Cu acest suport umbrelă rezistent la apă și modern, pierderea umbrelelor va fi o problemă. Prezentarea standului de umbrele Hubbo. Suportul de umbrele este durabil deoarece este elegant, datorită frumosului ..
266 RON Fără TVA:224 RON
Stand de Hubbo umbrela negru  Toți am pierdut umbrele, chiar și în casele noastre. Cu acest suport umbrelă rezistent la apă și modern, pierderea umbrelelor va fi o problemă. Prezentarea standului de umbrele Hubbo. Suportul de umbrele este durabil deoarece este elegant, datorită frumosulu..
266 RON Fără TVA:224 RON
Suport de reviste si ziare Zinno  Afișați discurile și revistele preferate cu mândrie. O abordare atentă a organizării, acest suport de arhitectură și suportul de reviste creează interes vizual în orice spațiu. Simplitatea structurii hexagonale este compensată de linii încrucișate pentru a cre..
239 RON Fără TVA:201 RON
   Eşti de partea binelui şi vrei ca intodeauna sa fi vegheat de cineva? Atunci foloseşte in conceptele tale decorative decoraţiunea de perete tip aripi de inger. Aripile sunt construite dintr-o raşina sintetica speciala pentru conceperea obiecteler decorative, care prin com..
349 RON Fără TVA:293 RON
   Ofera ideea de spaţiu acolo unde este nevoie cu ajutorul oglinzii de tip fereastra. Oglinda se utilizeaza pe perete, este construita din lemn de brad şi are dimensiunile de 31x45 cm (47 cm cu obloanele deschise). Punctul forte al acestei oglinzi este asemanarea ei cu o fereastra ru..
149 RON Fără TVA:125 RON
   Set de 2 colivii decorative de culoare alba de dimensiune 39 x d18 cm respectiv 48 x d24 cm. Aceste obiecte de decor sunt ideale pentru decorarea balconului, gradinii sau chiar a interiorului casei dumneavoastra şi le gasiţi disponibile în gama de decoraţiuni interioare. Aflate pe ..
195 RON Fără TVA:164 RON
Suport bijuterii tip mana de inalţime 34 cm disponibil pe culoarea alba. Acest obiect decorativ face parte din gama de decoraţiuni interioare şi cu siguranţa va face deliciul oricarei doamne sau domnişoare. Daca va doriţi un suport bijuterii pe care sa-l faceţi cadou sau vitrina magazinului ..
42 RON Fără TVA:35 RON
Aripi de inger    Eşti de partea binelui şi vrei ca intodeauna sa fi vegheat de cineva? Atunci foloseşte in conceptele tale decorative decoraţiunea de perete tip aripi de inger. Aripile sunt construite dintr-o raşina sintetica speciala pentru conceperea obiecteler decorative, care prin ..
349 RON Fără TVA:293 RON
   O oglinda deosebita prezenta in gama de decoratiuni este oglinda Finlanda, produs care imita perfect o fereastra cu obloane. Aceasta oglinda este de culoare alba, iar din rama de lemn reda imaginea fidela a unei ferestre cu obloane. Dimensiunile acestui obiect decorativ sunt de 35X50 cm..
141 RON Fără TVA:118 RON
   Cea mai colorata prezenţa in gama noastra de decoraţiuni interioare o reprezinta ramele foto multicolore in care se pot inrama poze de dimensiuni 6x9 cm. Aceste rame au un design baroc dar dupa coloritul lor s-ar incadra cel mai bine in stilul de amenajari interioare preppy. A..
21 RON 18 RON Fără TVA:15 RON
   Decoraţiunea perete model Pescaruş este realizata din metal, are culoarea argintie şi lungime 36 cm. Ca şi exprimare artistica aceasta decoraţiune pentru perete reprezinta un pescaruş cu aripile deschise aflat in maiestuosul act al zborului. Acest obiect decorativ se pret..
43 RON Fără TVA:36 RON
   Surpriza din gama de decoraţiuni interioare este rama foto cu 5 fotografii şi oglinda inclusa, servind in acelaşi timp pentru doua scopuri: cel decorativ şi cel funcţional. Dimensiunea totala a acestei decoraţiuni este de 39x3x39 cm, in timp ce pozele ce pot fi inramate trebuie sa ..
123 RON 78 RON Fără TVA:66 RON
   Din gama decoraţiunilor interioare cu personalitate va prezentam: obiectul decorativ pentru perete reprezentand un banc de peşti de laţime 97 cm. Obiectul decorativ pentru perete este conceput din metal, are culoarea gri, iar peştii care compun bancul sunt reliefaţi oferind un aspe..
205 RON Fără TVA:172 RON
   Dorim sa va prezentam o decoraţiune pentru perete deosebita. Decoraţiunea de perete tip Pescaruş este construita din metal, are culoarea argintie şi lungimea de 47 cm. Ca şi exprimare artistica regasim in aceasta decoraţiune un pescaruş cu aripile deschise, aflandu-se in plin ..
74 RON Fără TVA:62 RON
   Vaza ceramica albastra de dimensiuni 11x11x13,5 cm, aparţinand gamei de produse Terra din care mai fac parte doua vaze de dimensiuni şi forme diferite. Va recomandam ca in alegerea soluţiei de decorare sa ţineţi cont de aceste vaze şi sa le folositi impreuna, aceste produse le..
30 RON 19 RON Fără TVA:16 RON
Produs resigilat. Prezinta mici zgarieturi si nu are ambalajul original.    O decoraţiune inedita şi in acelaşi timp la moda este vaza de tip damigeana de culoare verde avand dimensiunile 40x40x56 cm. Ea este sora geamana a vazei de culoare albastra şi impreuna reprezinta..
223 RON 142 RON Fără TVA:119 RON
   Acum iţi prezentam o gama de vaze deosebite ce vor oferi personalitate florilor dumneavoastra. Gama consta in trei vaze de dimensiuni şi forme diferite, care se asorteaza perfect in alegerea soluţiei decorative, iar produsul recomandat este vaza tip damigeana cu imprimeu ..
128 RON 85 RON Fără TVA:71 RON
   Acum iţi prezentam o gama de vaze deosebite ce vor oferi personalitate florilor dumneavoastra. Gama consta in trei vaze de dimensiuni şi forme diferite, care se asorteaza perfect in alegerea soluţiei decorative, iar produsul recomandat este vaza tip sticla cu imprimeu carte po..
72 RON 48 RON Fără TVA:40 RON
   Set de 2 colivii decorative antichizate de dimensiune 37 respectiv 47 cm. Coliviile sunt un simbol al captivitaţii, insa noi dorim sa va dezvaluim cealalta latura a lor şi anume gingaşia şi suavitatea acestor obiecte decorative. Acest set de colivii au un caracter vintage..
275 RON Fără TVA:231 RON
   Îmbinarea formelor fluide, a metalului şi sticlei au dus la realizarea unei decoraţiuni de perete excepţionale pe care noi acum v-o punem la dispoziţie. Aceasta decoraţiune superba este formata din bucaţi neregulate, avand o forma care tinde spre oval, construite din sticla pe..
1.587 RON 891 RON Fără TVA:749 RON
   Foloseşte pentru florile tale preferate şi pentru a-ţi decora spaţiul casei tale o vaza de sticla vintage de inalţime 30 cm care face parte din ansablu de vaze model Coco. Celalalt produs inrudit, adica vaza Coco de inaltime 25 cm, il puteţi regasi in imaginea de pre..
41 RON 24 RON Fără TVA:20 RON
   Foloseşte pentru florile tale preferate şi pentru a-ţi decora spaţiul casei tale o vaza de sticla vintage de inalţime 25 cm care face parte din ansablu de vaze model Coco. Celalalt produs inrudit, adica vaza Coco de inaltime 30 cm, il puteţi regasi in imaginea de prezentare.&n..
26 RON 15 RON Fără TVA:13 RON
   Setul de boluri decorative Seoul se preteaza atat ca şi suport de fructe cat şi ca obiect decorativ inedit. Acest produs se comercializeaza doar la set, are culoarea neagra, iar diametrele bolurilor sunt de 24 respectiv 28 cm. Nota de particularitate este data de con..
103 RON Fără TVA:87 RON
   O indedita decoraţiune pentru dumneavoastra o reprezinta masa metalica argintie model Bistro de inalţime 89 cm si diametru 45 cm. Acest obiect decorativ face parte din aceeaşi gama, şi se asorteaza perfect in procesul de decorare, cu masa de inalţime mai mare&nb..
574 RON Fără TVA:482 RON
   O indedita decoraţiune pentru dumneavoastra o reprezinta masa metalica argintie model Bistro de înalţime 106 cm si diametru 56 cm. Acest obiect decorativ face parte din aceeaşi gama, şi se asorteaza perfect în procesul de decorare, cu masa de înalţi..
745 RON Fără TVA:626 RON
   Daca eşti in pana de idei de cadouri atunci bila decorativa Kisa ar putea reprezenta soluţia perfecta. Acest obiect decorativ face parte din gama Kisa, este construit din dolomit de culoare roşie şi are diametrul de 15 cm. Dolomitul este un mineral a carui proprietaţ..
27 RON 19 RON Fără TVA:16 RON
   Un produs decorativ inedit care cu siguranţa va atrage toate privirile este raftul metalic de perete, de tip colivie, de culoare alba şi inalţime 61 cm. Raftul de perete tip colivie este potrivit nu doar pentru peretele casei dumneavoastra ci şi pentru o mu..
113 RON Fără TVA:95 RON
   Pastrati-va amintirile cu cei dragi intr-o rama foto vintage - rama foto Paris. Aceasta rama foto este realizata din lemn si este conceputa pentru a inrama fotografii de dimensiunea 10x15 cm. Aspectul vintage pe care aceasta rama il are este conturat de fundita aplicata in coltul din st..
27 RON 15 RON Fără TVA:13 RON
Afişare 1 - 48 din 508 (11 pagini)