Menu
Your Cart

Vaze

  Aşeaz-o în vază, toarnă-i puţină apă, florile tale se vor simţi răsfăţate în vazele noastre: vaze decorative înalte,  vaze retro, vaze vintage, vaze ornamentale, vaze sticlă sau vaze ceramice. O casă pentru ca să fie vie trebuie să fie îmbrăţişată de coloritul şi mireasma florilor naturale iar pentru a le expune în toată splendoarea lor aveţi nevoie de vaze pe măsură. Aşa că noi am adunat cele mai minunate vaze, reunindu-le într-o singură categorie, pentru a vi le putea oferi. Veţi găsi de la vaze clasice de sticlă, vaze tip damigeană, vaze ceramice, până la vaze metalice înalte sau scunde.

   Fiţi îndrăzneţi în alegerea acestor obiecte de decor fiindcă de multe ori valoarea decorativă este dată de vaza în sine şi nu neapărat de florile din ea. De câte ori nu s-a întâmplat ca florile din vază să se ofilească iar schimbarea lor cu unele proaspete să nu survină imediat. În acest caz o vază bine aleasă poate constitui un element de design ce ţine loc lipsei florilor şi reuşeşte cu succes să completeze cadrul decorativ. 

Vaza Antic auriu h91 Înălțime: 91 Material: metal ..
894 RON Fără TVA:751 RON
Vaza Deluxe conica argintie h40 Diametru: 20cm Înălțime: 40cm Material: metal ..
300 RON Fără TVA:252 RON
Vaza Noblesse conica argintie h52 Diametru: 22cm Înălțime: 52cm Material: metal ..
453 RON Fără TVA:381 RON
Vaza Antic auriu h75 Diametru: 19 Înălțime: 75 Material: metal ..
561 RON Fără TVA:471 RON
Vaza decorativa auriu 36x43 Diametru: 36cm Înălțime: 43 Material: metal ..
532 RON Fără TVA:447 RON
Delicatele vaze din gama Zefir vor completa decorul casei cu multă viața și rafinament. Vazele sunt realizate din porțelan, de culoare crem, iar înăltimea lor este de 9, 11,15 și 19 cm. Vazele se vând doar la set, setul continând 4 vaze de forme diferite, iar prețul afi..
109 RON Fără TVA:92 RON
Această vază încântă cu aspectul său extraordinar și suprafața fină artistică. Design-ul o face o adevărată eye-catcher - cu sau fără conținut. În plus, ea pune, de asemenea, în mod natural aranjamente florale în lumina reflectoarelor, astfel încât frumusețea ei să să fie reflectată cel ma..
32 RON Fără TVA:27 RON
   Vaza Mumbai este o vaza din portelan având atat rol functional cat și decorativ. Vaza beneficiaza de o forma specială, bombata în partea inferioară și ingusta în partea superioară, înălțimea ei fiind de 19 cm, iar diametrul de 10 cm. Vaza este disponibilă în doua variante de culoare roz..
47 RON 26 RON Fără TVA:22 RON
   Vaza ulcior Toscana este o vaza deosebită care imbina foarte bine latura utila cu cea de design. Vaza este realizată din ceramica și are dimensiunile de 22X20X24 cm. Ca și finisaj regăsim o imbinare fluenta a doua culori albastrul turqoise și culoarea ceramicii brute. Vaza este potrivit..
128 RON 71 RON Fără TVA:60 RON
   Vaza Toscana este o vaza deosebită care imbina foarte bine latura utila cu cea de design. Vaza este realizată din ceramica și are dimensiunile de 23X23X39 cm. Ca și finisaj regăsim o imbinare fluenta a doua culori albastrul turqoise și culoarea ceramicii brute. Vaza este potrivită pentr..
182 RON 101 RON Fără TVA:85 RON
   Florile dumneavoastră merita ceea ce este mai bun, astfel este și vaza Splendor de înălțime 50 cm. Vaza este construită din metal are culoarea argintie. Designul vazei este unul special, finisajul aplicat pe suprafața acesteia lasand impresia ca aceasta vaza este imbracata în minuscule ..
158 RON Fără TVA:133 RON
   Delicatele vaze din gama Ema va vor umple decorul cu multa viata și gingasie. Vazele sunt realizate din ceramica mata, au culoarea alba, iar înălțimea lor este de 11 cm. Aceste vaze se comercializeaza doar la set, setul continand 3 vaze de forme diferite, iar pretul afisat este pentru u..
45 RON Fără TVA:38 RON
   Acum îţi prezentăm o gamă de vaze deosebite ce vor oferi personalitate florilor dumneavoastră. Gama constă în trei vaze de dimensiuni şi forme diferite, care se asortează perfect în alegerea soluţiei decorative, iar produsul recomandat este vază tip damigeană cu imprimeu ..
128 RON 85 RON Fără TVA:71 RON
   Acum îţi prezentăm o gamă de vaze deosebite ce vor oferi personalitate florilor dumneavoastră. Gama constă în trei vaze de dimensiuni şi forme diferite, care se asortează perfect în alegerea soluţiei decorative, iar produsul recomandat este vază tip sticlă cu imprimeu carte po..
72 RON 48 RON Fără TVA:40 RON
Produs resigilat. Prezinta mici zgârieturi și nu are ambalajul original.    O decoraţiune inedită şi în acelaşi timp la modă este vaza de tip damigeană de culoare verde având dimensiunile 40x40x56 cm. Ea este sora geamănă a vazei de culoare albastră şi împreună reprezintă..
223 RON 142 RON Fără TVA:119 RON
   Vază ceramică albastră de dimensiuni 11x11x13,5 cm, aparţinând gamei de produse Terra din care mai fac parte doua vaze de dimensiuni şi forme diferite. Vă recomandăm ca în alegerea soluţiei de decorare să ţineţi cont de aceste vaze şi să le folositi impreună, aceste produse le..
30 RON 19 RON Fără TVA:16 RON
   Foloseşte pentru florile tale preferate şi pentru a-ţi decora spaţiul casei tale o vază de sticlă vintage de înalţime 30 cm care face parte din ansablu de vaze model Coco. Celălalt produs înrudit, adică vaza Coco de înaltime 25 cm, îl puteţi regasi în imaginea de pre..
41 RON 24 RON Fără TVA:20 RON
   Foloseşte pentru florile tale preferate şi pentru a-ţi decora spaţiul casei tale o vază de sticlă vintage de înalţime 25 cm care face parte din ansablu de vaze model Coco. Celălalt produs înrudit, adică vaza Coco de înaltime 30 cm, îl puteţi regasi în imaginea de prezentare.&n..
26 RON 15 RON Fără TVA:13 RON
   Vază din teracotă cu taviţă de înălţime 18 cm aparţinând gamei de produse Suzana. ..
46 RON 28 RON Fără TVA:23 RON
   Vaza înaltă decorativă Carrol, de înălţime 63 cm, culoare argintie.  ..
305 RON Fără TVA:256 RON
Afişare 1 - 20 din 20 (1 pagini)