Menu
Your Cart

Suport bijuterii

   Dacă doreşti ca podoabele tale să arate la fel de strălucitor şi atunci când nu le porţi, foloseşte un suport bijuterii retro sau un manechin pentru păstrarea bijuteriilor. 
   Alege din gama noastră de decoraţiuni interioare cele mai potrivite idei de cadouri şi produse vintage în domeniul suporturilor de bijuterii. Aceste minunate decoraţiuni se adresează în special doamnelor şi domnişoarelor dar nu numai deoarece şi domnii, proprietarii unor magazine de profil sau spaţii pentru expunere le pot utiliza cu încredere.

   Realizate din materiale uşoare şi modelate în forme variate, suporturile de bijuterii pot lua diverse forme de manechine miniaturale, mâini suporturi şi mini standuri de prezentare. Utilitatea lor este aceea că pe lângă faptul că oferă un mod corespunzător de depozitare şi păstrare, bijuteriile vor fi tot timpul expuse şi etalate în toată splendoarea lor. În gama nostră de produse veţi descoperi de la cel mai simplu suport de bijuterii pană la cel mai fascinant care cu siguranţă se va potrivi stilului dumneavoastră.    

Model: 14IT021
   Podoabele dumneavoastra necesita o cutie de pastrare pe masura. Cutia de bijuterii este construita din lemn si acoperita cu o tabla argintie ambutisata in asa fel incat are un aspect asemenea sculpturilor care se realizeaza pe bijuterii . Dimensiunile cutiei sunt de 20X10..
49 RON Fără TVA:41 RON
Model: 14IT120
   Podoabele dumneavoastra necesita o cutie de pastrare pe masura. Cutia de bijuterii este construita din sticla, are rama metalica de culoare aurie si patru picioruse discrete plasate in cele patru colturi in partea inferioara. Dimensiunile cutiei sunt de 23X23X5,5 cm. ..
99 RON Fără TVA:83 RON
Model: 14IT019
Suport de bijuterii deosebit, cu forma de bust de pisica. Are un design atragator si inedit datorita formei. Inaltimea suportului este de 38 de cm, si este diponibil in doua culori si anume roz si albastru. ..
126 RON Fără TVA:106 RON
Model: 14IT020
ATENTIE!!! Acesti suporti de bijuterii mai sunt disponibili doar pe culoarea albastra Suport de bijuterii cu bust si palarie, special creat pentru inele, cercei, lantisoare, margele. Suportul are o inaltime de 32 cm si este disponibil pe 2 culori si anume: roz si albastru deschis. La pl..
52 RON Fără TVA:44 RON
Model: 14BO002
   Suport bijuterii tip mână de înălţime 34 cm disponibil pe culoarea neagra. Pretul afişat este pentru o bucată iar modelul dorit pentru a fi comandat se alege din imaginea de prezentare. Acest obiect decorativ face parte din gama de decoraţiuni interioare şi cu siguranţă v..
42 RON Fără TVA:35 RON
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)