Menu
Your Cart

Suport bijuterii

   Dacă doreşti ca podoabele tale să arate la fel de strălucitor şi atunci când nu le porţi, foloseşte un suport bijuterii retro sau un manechin pentru păstrarea bijuteriilor. 
   Alege din gama noastră de decoraţiuni interioare cele mai potrivite idei de cadouri şi produse vintage în domeniul suporturilor de bijuterii. Aceste minunate decoraţiuni se adresează în special doamnelor şi domnişoarelor dar nu numai deoarece şi domnii, proprietarii unor magazine de profil sau spaţii pentru expunere le pot utiliza cu încredere.

   Realizate din materiale uşoare şi modelate în forme variate, suporturile de bijuterii pot lua diverse forme de manechine miniaturale, mâini suporturi şi mini standuri de prezentare. Utilitatea lor este aceea că pe lângă faptul că oferă un mod corespunzător de depozitare şi păstrare, bijuteriile vor fi tot timpul expuse şi etalate în toată splendoarea lor. În gama nostră de produse veţi descoperi de la cel mai simplu suport de bijuterii pană la cel mai fascinant care cu siguranţă se va potrivi stilului dumneavoastră.    

Suport bijuterii tip mână de înălţime 34 cm disponibil pe culoarea neagră. Acest obiect decorativ face parte din gama de decoraţiuni interioare şi cu siguranţă va face deliciul oricarei doamne sau domnişoare. Dacă vă doriţi un suport bijuterii pe care să-l faceţi cadou sau vitrina magazinulu..
42 RON Fără TVA:35 RON
Suport bijuterii tip mână de înălţime 34 cm auriu Acest obiect decorativ face parte din gama de decoraţiuni interioare şi cu siguranţă va face deliciul oricarei doamne sau domnişoare. Dacă vă doriţi un suport bijuterii pe care să-l faceţi cadou sau vitrina magazinului dumneavoastră ar arăta ..
42 RON Fără TVA:35 RON
   Podoabele dumneavoastră necesita o cutie de pastrare pe masura. Cutia de bijuterii este construită din lemn și acoperita cu o tabla argintie ambutisata în asa fel încât are un aspect asemenea sculpturilor care se realizeaza pe bijuterii . Dimensiunile cutiei sunt de 20X10..
49 RON Fără TVA:41 RON
Suport de bijuterii deosebit, cu forma de bust de pisica. Are un design atragator și inedit datorită formei. Inaltimea suportului este de 38 de cm și este diponibil în doua culori și anume roz și albastru. ..
126 RON Fără TVA:106 RON
ATENTIE!!! Acesti suporti de bijuterii mai sunt disponibili doar pe culoarea albastră Suport de bijuterii cu bust si pălărie, special creat pentru inele, cercei, lantisoare, margele. Suportul are o înălțime de 32 cm și este disponibil pe 2 culori și anume: roz și albastru deschis. La pl..
52 RON Fără TVA:44 RON
Suport bijuterii tip mână de înălţime 34 cm disponibil pe culoarea alba. Acest obiect decorativ face parte din gama de decoraţiuni interioare şi cu siguranţă va face deliciul oricarei doamne sau domnişoare. Dacă vă doriţi un suport bijuterii pe care să-l faceţi cadou sau vitrina magazinului ..
42 RON Fără TVA:35 RON
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)