Menu
Your Cart

Rame foto

   Păstrează momentele unice, persoanele dragi aproape cu o ajutorul obiectelor de decoraţiuni interioare vintage: rame foto din lemn, rame foto ceramice sau rame foto metalice. Aici găseşti cele mai potrivite idei de cadouri. O amintire poate însemna multe iar însumarea lor este de fapt percepţia şi aşteptările pe care ni le facem referitor la prezent şi viitor. Un lucru plăcut pe care l-am trăit în trecut într-un anumit loc şi cu anumite persoane ne va sugera indiciul că în împrejurări şi cercuri asemănătoare vom retrăi placerea acelui moment.

  Pentru a avea în preajmă momentele de neuitat şi pentru a sugera în permanenţă subconştientului aceste stări de trăire, noi venim în ajutorul dumneavoastră cu gama de rame foto potrivită pentru orice gust. Aceste produse delicate pot decora spaţiul dumneavoastră intim printr-o simplă aşezare pe perete, pe birou, masă sau noptieră. Nu neglijaţi importanţa acestor decoraţiuni interioare în procesul de decorare şi alegeţi o ramă foto care să vă definească personalitatea. 

    Cu un usor aer baroc, rama Boneville este obiectul perfect pentru păstrarea amintirilor. Rama este realizată din rasină, iar dimensiunile exterioare sunt de 15X25 cm, poza ce poate fi înrămată având dimensiunea de 9X14 cm. Rama este disponibilă în două culori, după cum se poate observa..
39 RON Fără TVA:33 RON
   O amintire poate să ramana mereu vie daca este pastrata într-o rama foto cu stil. Asa este și rama foto Orange, construită din MDF de culoare portocalie cu marginile ramelor aurii. Rama are dimensiunile totale de 50X31X1.8 cm și beneficiaza de trei rame de forma patrata plus una su..
25 RON Fără TVA:21 RON
 Rama foto este una specială datorită designului ingenios shabby chic și anume rama de lemn cu imprimeuri florate în culori pale. Dimensiuniea ei este 23 cm lățime x 28 cm înălțime. ..
53 RON 38 RON Fără TVA:32 RON
   Rama foto Blue Turquoise reprezinta un mod deosebit de a va pastra amintirile dragi prin fotografii. Rama este realizată din rasina, pe marginea ei având sculptate motive florale aurii, ceea ce ne duce cu gândul la o epoca baroc infloritoare. Dimensiunile exterioare ale ramei sunt de 20..
42 RON Fără TVA:35 RON
    Cu un usor aer baroc, rama Boneville este obiectul perfect pentru păstrarea amintirilor. Rama este realizată din rasină, iar dimensiunile exterioare sunt de 15X25 cm, poza ce poate fi înrămată având dimensiunea de 9X14 cm. Rama este disponibilă în două culori, după cum se poate observa..
39 RON Fără TVA:33 RON
   O rama foto Preppy cu buline și motive florale v-a fi întodeauna potrivită pentru pastrarea aminirilor dumneavoastră. Aceasta rama foto este acoperita cu material și este conceputa pentru a inrama fotografii de dimensiunea 10x15 cm. Aspectul preppy pe care aceasta rama il are este ..
31 RON Fără TVA:26 RON
   Pastrati-va amintirile cu cei dragi într-o rama foto vintage - rama foto Paris. Aceasta rama foto este realizată din lemn și este conceputa pentru a inrama fotografii de dimensiunea 10x15 cm. Aspectul vintage pe care aceasta rama il are este conturat de fundita aplicata în coltul din st..
27 RON 15 RON Fără TVA:13 RON
   Surpriza din gama de decoraţiuni interioare este rama foto cu 5 fotografii şi oglindă inclusă, servind în acelaşi timp pentru două scopuri: cel decorativ şi cel funcţional. Dimensiunea totală a acestei decoraţiuni este de 39x3x39 cm, în timp ce pozele ce pot fi înrămate trebuie să ..
123 RON 78 RON Fără TVA:66 RON
   Cea mai colorată prezenţă în gama noastră de decoraţiuni interioare o reprezintă ramele foto multicolore în care se pot înrăma poze de dimensiuni 6x9 cm. Aceste rame au un design baroc dar după coloritul lor s-ar încadra cel mai bine în stilul de amenajări interioare preppy. A..
21 RON Fără TVA:18 RON
   Ramă foto rotundă din sticlă cu marginile metalice de culoare neagră având înălţimea de 12 cm. Această ramă foto face parte dîntr-o gamă de produse de culori şi dimensiuni diferite pe care vă rugam să le studiaţi, regăsindu-le mai jos, în cadrul p..
0 RON 47 RON Fără TVA:40 RON
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)