Menu
Your Cart

Oglinzi

   Oglindă oglinjoară cine-i cea mai frumoasă din ţară? Redă realitatea prin intermediul unei oglinzi decorative, alege din gama noastră de decoraţiuni interioare şi înfrumuseţează-ţi peretele căminului cu o oglindă retro sau o oglindă vintage. Aici găseşti cele mai sugestive idei de cadouri cu ajutorul celor mai frumoase oglinzi. Spargerea unei oglinzi leagă zeci de superstiţii însă acest mirific obiect pentru noi are trei întrebuinţări majore: pentru îngrijirea personală, are un puternic rol decorativ precum şi unul arhitectural.

   Oglinda este un simbol al purităţii şi sincerităţii ea reflectând întodeauna adevărul. Acest obiect decorativ apărut în perioada antică şi-a consolidat foarte bine de-a lungul timpului poziţia pe care astăzi o are. Noi discutăm aici în general de partea decorativă pe care oglinzile pe care vi le propunem o au. Gama pe care v-o punem la dispoziţie în magazinul nostru de decoraţiuni interioare, este una care încearcă să acopere toate gusturile şi tendinţele din designul actual.

Model: 13IT051
   Daca sunteti in cautarea unei decoratiuni de perete discreta, atunci oglinda Dorado este alegerea perfecta. Oglinda are un aspect chic, forma patrata si rama metalica de culoare aurie. In partea superioara oglinda are un lant pentru a putea fi atarnata pe perete. Dimensiunile oglin..
49 RON Fără TVA:41 RON
Model: 13IT050
   Daca sunteti in cautarea unei decoratiuni de perete discreta, atunci oglinda Dorado este alegerea perfecta. Oglinda are un aspect chic, forma rotunda si rama metalica de culoare aurie. In partea superioara oglinda are un lant pentru a putea fi atarnata pe perete. Diametrul ogl..
49 RON Fără TVA:41 RON
Model: 13IT049
   Daca sunteti in cautarea unei decoratiuni de perete discreta, atunci oglinda Dorado este alegerea perfecta. Oglinda are un aspect chic, forma ovala si rama metalica de culoare aurie. In partea superioara oglinda are un lant pentru a putea fi atarnata pe perete. Dimensiunile oglinzii sun..
63 RON Fără TVA:53 RON
Model: 13IT047
   Eleganta si discreta, oglinda metalica aurie poate reprezenta pe peretele dumneavoastra atat un obiect functional cat si unul de decor. Oglinda are forma hexagonala, culoarea aurie dimensiunea ei este de 30X26 cm. Ca si design pe muchiile ramei regasim o frumoasa impletitura dantelata, ..
48 RON Fără TVA:40 RON
Model: 13IT046
   Oglinda cu model special, avand forma vitraliilor pe care le gasim in biserici, disponibila in culoarea crem sidefat. Dimensiunea acestei decoratiuni este de 43X60 cm. Daca vreti sa decorati peretii casei aceasta este decoratiunea perfecta de perete, care ofera o eleganta aparte sp..
89 RON Fără TVA:75 RON
Model: 13IT045
   Oglinda cu model special, avand forma hexagonala, disponibila in 2 culori si anume crem sidefat, si maro antichizat. Dimensiunea acestei decoratiuni este de 40X40 cm. Daca vreti sa decorati peretii casei aceasta este decoratiunea perfecta de perete, care ofera o eleganta aparte spatiulu..
59 RON Fără TVA:50 RON
Model: 13IT044
   Oglinda cu model special, romburi multiple, disponibila in 2 culori si anume crem sidefat, si maro antichizat. Dimensiunea acestei decoratiuni este de 40X40 cm. Daca vreti sa decorati peretii casei aceasta este decoratiunea perfecta de perete, care ofera o eleganta aparte spatiului. Pre..
59 RON Fără TVA:50 RON
Model: 13IT042
Oglinda cu model special, disponibila in 2 culori si anume crem sidefat, si un maro antichizat. Daca vreti sa decorati peretii casei aceasta este decoratiunea perfecta de perete, care ofera o eleganta aparte spatiului. Produsul se comercializeaza la bucata culoarea dorita urmand a fi comunicata in m..
49 RON Fără TVA:41 RON
Model: 13IT043
Oglinda cu model special, disponibila in 2 culori si anume crem sidefat, si un maro antichizat. Daca vreti sa decorati peretii casei aceasta este decoratiunea perfecta de perete, care ofera o eleganta aparte spatiului. ..
49 RON Fără TVA:41 RON
Model: 13BO005
   Oferă ideea de spaţiu acolo unde este nevoie cu ajutorul oglinzii de tip fereastră. Oglinda se utilizează pe perete, este construită din lemn de brad şi are dimensiunile de 31x45 cm. Punctul forte al acestei oglinzi este asemănarea ei cu o fereastră rustică care are posibilitatea s..
141 RON Fără TVA:118 RON
Model: 13BO013
   O oglinda deosebita prezenta in gama de decoratiuni este oglinda Finlanda, produs care imita perfect o fereastra cu obloane. Aceasta oglinda este de culoare alba iar din rama de lemn reda imaginea fidela a unei ferestre cu obloane. Dimensiunile acestui obiect decorativ sunt de 35X50 cm...
141 RON Fără TVA:118 RON
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)