Menu
Your Cart

Obiecte decor

   Ceea ce dă viaţă unei case fără personalitate sunt obiectele de decor. Vă oferim o gamă variată de obiecte decor și decoratiuni Vintage pentru casa, obiecte retro,  plus o sursă importantă de idei cadouri. Cum ar fi un decor fără o statuetă, un bibelou sau un suport de perete?

   La fel cum de cele mai multe ori stilul vestimentar ne defineşte personalitatea şi ne indică preocupările şi statutul unei persoane, la fel şi stilul decorativ trebuie să fie în perfectă concordanţă cu ceea ce dorim să exprimăm şi mai presus de toate trebuie să fie adoptat şi realizat într-o asemenea manieră încât să ne întreţină în permanenţă starea de spirit.

   Nu ne dorim un colţ al camerei gol unde doar cromatica pereţilor şi a podelei să dicteze cadrul decorativ, ci susţinem obiectele de decor cu personalitate care vor dicta tonul. Tocmai de aceea noi am adunat la un loc produse respectând o anumită tematică de design şi vi le oferim în categoria Obiecte decor. 

Model: 18BO080
   Taburetul Perrin este o piesa de mobilier indispensabila in crearea unui decor de inspiratie industriala. In partea inferioara taburetul este construit din metal, cu un finisaj nichelat, in timp ce partea superioara dispune de un capac tapitat in partea de sus cu piele ecologica de culo..
582 RON Fără TVA:489 RON
Model: 18WE063
   Bust Mademoiselle cu inaltime ajustabila este un produs cu dublu rol, acela de suport pentru articolele vestimentare si acela de obiect decorativ inedit. Bustul are avantajul reglarii pe inaltime, inaltimea acestuia putand fi reglata intre  130-160 cm. Produsul este unul cu totul s..
631 RON 412 RON Fără TVA:346 RON
Model: 18WE038
   Acum vă punem la dispoziţie în gama noastră de decoraţiuni interioare textul 3D Home. Acest text 3D se pretează pentru a sugera că decorul creat inspiră căldura şi siguranţa pe care doar căminul propriu le poate oferi. Realizat printr-un procedeu de patinare special, finisajul rezultat ..
29 RON Fără TVA:24 RON
Model: 18BO003
   O indedită decoraţiune pentru dumneavoastră o reprezintă masa metalică argintie model Bistro de înălţime 106 cm si diametru 56 cm. Acest obiect decorativ face parte din aceeaşi gamă, şi se asortează perfect în procesul de decorare, cu masa de înălţi..
745 RON Fără TVA:626 RON
Model: 18BO004
   O indedită decoraţiune pentru dumneavoastră o reprezintă masa metalică argintie model Bistro de înălţime 89 cm si diametru 45 cm. Acest obiect decorativ face parte din aceeaşi gamă, şi se asortează perfect în procesul de decorare, cu masa de înălţime mai mare&nb..
574 RON Fără TVA:482 RON
Model: 18BO008
   Dacă eşti în pană de idei de cadouri atunci bila decorativă Kisa ar putea reprezenta soluţia perfectă. Acest obiect decorativ face parte din gama Kisa, este construit din dolomit de culoare roşie şi are diametrul de 15 cm. Dolomitul este un mineral a cărui proprietăţ..
27 RON 19 RON Fără TVA:16 RON
Model: 18IT066
   Pentru a masura temperatura puteti alege din cele 4 modele de termometre Flowers. Termometrele sunt construite pe o placuta de tabla si sunt ideale atat pentru interior cat si pentru exterior. Inaltimea lor este de 25 cm iar comercializarea si pretul afisat sunt pentru o bucata. ..
25 RON Fără TVA:21 RON
Model: 18IT067
   Va doriti un suport haios pentru pastrarea sapunului dumneavoastra in baie? Noi va sugeram sapuniera Bird. Sapuniera este realizata din ceramica de culoarea alba iar dimensiunile ei sunt 13X9X3 cm. Ca si design pe langa inscriptiile prezente pe suprafata ei gasim si o pasare stilizata i..
16 RON Fără TVA:13 RON
Model: 18IT068
   Va doriti un suport haios pentru pastrarea periutelor de dinti in baie? Noi va sugeram suportul pentru periute Bird. Suportul este realizat din ceramica de culoare alba, iar ca si design pe langa inscriptiile prezente pe suprafata sa regasim o pasare stilizata in relief. ..
17 RON Fără TVA:14 RON
Model: 18IT070
   Notitele au si ele acum un carnetel special unde pot fi notate. Carnetelul are copertele metalice cu diferite imprimeuri si are dimensiunea de 10X15 cm. Pentru comercializare sunt disponibile 4 sortimente de coperte, pretul afisat fiind pentru o singura bucata. ..
29 RON Fără TVA:24 RON
Model: 18IT071
   Notitele au si ele acum un carnetel special unde pot fi notate. Carnetelul are copertele metalice cu diferite imprimeuri si are dimensiunea de 10X15 cm. Pentru comercializare sunt disponibile 4 sortimente de coperte, pretul afisat fiind pentru o singura bucata. ..
29 RON Fără TVA:24 RON
Model: 18IT072
   Inspiratia de moment si notitele pot fi notate rapid in carnetelul Pink daca il aveti la indemana. Carnetelul are copertele cartonate de culoare roz iar un elastic care trece peste coperta din fata face ca acesta sa nu se deschida in mod accidental. Carnetelul are 80 de file iar dimensi..
11 RON Fără TVA:9 RON
Afişare 1 - 12 din 13 (2 pagini)