Menu
Your Cart

Obiecte decor

   Ceea ce dă viaţă unei case fără personalitate sunt obiectele de decor. Vă oferim o gamă variată de obiecte decor și decoratiuni Vintage pentru casa, obiecte retro,  plus o sursă importantă de idei cadouri. Cum ar fi un decor fără o statuetă, un bibelou sau un suport de perete?

   La fel cum de cele mai multe ori stilul vestimentar ne defineşte personalitatea şi ne indică preocupările şi statutul unei persoane, la fel şi stilul decorativ trebuie să fie în perfectă concordanţă cu ceea ce dorim să exprimăm şi mai presus de toate trebuie să fie adoptat şi realizat într-o asemenea manieră încât să ne întreţină în permanenţă starea de spirit.

   Nu ne dorim un colţ al camerei gol unde doar cromatica pereţilor şi a podelei să dicteze cadrul decorativ, ci susţinem obiectele de decor cu personalitate care vor dicta tonul. Tocmai de aceea noi am adunat la un loc produse respectând o anumită tematică de design şi vi le oferim în categoria Obiecte decor. 

Cufărul Sunnydays este functional si oferă încăperii o notă de eleganță. Designul din lemn de pin, mânere si decorațiuni din metal oferă  un spațiu de depozitare stilat. Compus dintr-o lădiță si un sertar este ideal pentru depozitare, încadrându-se perfect în orice încăpere.  ..
1.599 RON Fără TVA:1.344 RON
Telescop decorativ h35 Înălțime: 35 cm Material: metal ..
471 RON Fără TVA:396 RON
Set de 3 tavi decorative din lemn Material: lemn Culoare: gri Dimensiune aprox: - tavă mare: 55x16x2,5 cm - tava medie: 45x16x2,5 cm - tavă mică: 30x16x2,5 cm ..
84 RON Fără TVA:71 RON
Acest set de boluri decorative poate fi așezat pe orice masa. El va da un stil aparte aranjamentului, fiind un obiect decorativ deosebit. Prețul afisat este pentru un set, cele doua având lungimi de 44, respectiv 65 cm. Aspectul este de aluminiu sau aur alb în funcție de culoarea luminii din c..
382 RON Fără TVA:321 RON
Pahare decorative pentru lumânări Pati set 3 buc din sticlă Înălțime – 14 cm ..
203 RON Fără TVA:171 RON
Tijă din oțel inoxidabil cu lampă de ulei. Înălțime: 150cm ..
339 RON Fără TVA:285 RON
Acest frumos felinar din lemn transformă casa dumneavoastră cu o lumină romantică. Prețul afișat este pentru o bucată. Dimensiuni: 20x20x30 cm Material: Lemn ..
303 RON Fără TVA:255 RON
Decorați masa cu setul de suport lumanari, pietricele  și  tavă White Nights. Acest set de 7 include pahare de sticlă decorate cu o varietate de pietre reflectorizante și finisaje de argint, fiecare având un model unic. O tavă albă dreptunghiulară, cu pietre de sticlă, este inclusă în..
67 RON Fără TVA:56 RON
   Taburetul Perrin este o piesa de mobilier indispensabila în crearea unui decor de inspirătie industriala. În partea inferioară taburetul este construit din metal, cu un finisaj nichelat, în timp ce partea superioară dispune de un capac tapitat în partea de sus cu piele ecologica de culo..
651 RON Fără TVA:547 RON
   Inspiratia de moment și notitele pot fi notate rapid în carnetelul Pink daca il aveti la indemana. Carnetelul are copertele cartonate de culoare roz, iar un elastic care trece peste coperta din fata face ca acesta să nu se deschida în mod accidental. Carnetelul are 80 de file, iar dimen..
0 RON Fără TVA:0 RON
   Bust Mademoiselle cu înălțime ajustabila este un produs cu dublu rol, acela de suport pentru articolele vestimentare și acela de obiect decorativ inedit. Bustul are avantajul reglarii pe înălțime, înălțimea acestuia putand fi reglata intre  130-160 cm. Produsul este unul cu totul s..
631 RON 361 RON Fără TVA:303 RON
   Acum vă punem la dispoziţie în gama noastră de decoraţiuni interioare textul 3D Home. Acest text 3D se pretează pentru a sugera că decorul creat inspiră căldura şi siguranţa pe care doar căminul propriu le poate oferi. Realizat prîntr-un procedeu de patinare special, finisajul rezultat ..
29 RON Fără TVA:24 RON
   Dacă eşti în pană de idei de cadouri atunci bila decorativă Kisa ar putea reprezenta soluţia perfectă. Acest obiect decorativ face parte din gama Kisa, este construit din dolomit de culoare roşie şi are diametrul de 15 cm. Dolomitul este un mineral a cărui proprietăţ..
27 RON 19 RON Fără TVA:16 RON
   O indedită decoraţiune pentru dumneavoastră o reprezintă masa metalică argintie model Bistro de înălţime 89 cm și diametru 45 cm. Acest obiect decorativ face parte din aceeaşi gamă, şi se asortează perfect în procesul de decorare, cu masa de înălţime mai mare&nb..
574 RON Fără TVA:482 RON
   O indedită decoraţiune pentru dumneavoastră o reprezintă masa metalică argintie model Bistro de înălţime 106 cm și diametru 56 cm. Acest obiect decorativ face parte din aceeaşi gamă, şi se asortează perfect în procesul de decorare, cu masa de înălţi..
745 RON Fără TVA:626 RON
Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)