Menu
Your Cart

Ghivece

   Crează o atmosferă retro, clasică sau chiar modernă utilizând: ghivece ceramice, ghivece metal, ghivece lut, ghivece rustice, ghivece retro, ghivece vintage sau ghivece antichizate. Ghivecele sunt acele obiecte decorative din gama vazelor, dar spre deosebire de ele ceea ce păstrăm în ghivece va rezista mult mai mult. Folosite în grădină, pe balcon sau pervaz ghivecele pot găzdui atăt plante căt şi flori cu condiţia ca un pământ adecvat să fie adăugat în ele. Dar ghivecele pe care noi vi le propunem nu sunt neapărat pentru acest lucru, deoarece multe dintre ele au un puternic rol decorativ, putând fi expuse şi goale sau cu aranjamente diferite de cele ale regnului vegetal. Astfel am reunit cele mai deosebite ghivece, care bineînţeles respectă tema site-ului nostru, pe care vi le propunem acum în categoria intitulată Ghivece. Nu ezitaţi să vă aventuraţi în meandrele designului şi să fiţi inventivi la alegerea produslui dorit.

Model: 52WE044
   Ghiveci ceramic cu motive florale avand dimensiunea de 17,5X15 cm. Acest produs este cu totul special iar florile dumneavoastra se vor simti rasfatate intr-un astfel de ghiveci. Pe de alta parte cadrul decorativ va primi un plus de valoare. ..
47 RON 26 RON Fără TVA:22 RON
Model: 52IT001
Ghivece cu un model industrial cu o inaltime de H21cm, in culori vii potrivide pentru un decor atipic. Ele pot fi puse si pe pervazul geamului intr-un decor scandinav sau industrial. Culorile disponibile sunt: rosu, verde si alb. Pretul afisat este pe bucata. ..
54 RON Fără TVA:45 RON
Model: 53IT010
   Florile dumneavoastra se vor simti extrem de rasfatate in galetuta cu maner din gama Roses. Galetuta este realizata din tabla, in partea superioara are gatul ingustat asemenea unei carafe, culoarea generala este una roz iar inaltimea este de 16 cm in timp ce diametrul este de 17 cm. Ca ..
39 RON Fără TVA:33 RON
Model: 52BO016
   Învioraţi-vă jardiniera sau grădina cu ghivecele multicolore aparţinând gamei Kati. Aceste produse se comercializează la bucata, produsul dorit fiind ales in momentul comenzii, fiecare ghiveci avand înălţimea de 10 cm. Aspectul vintage al acestor ghivece este dat de faptul ca ..
13 RON 8 RON Fără TVA:7 RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)