Menu
Your Cart

Ghivece

   Crează o atmosferă retro, clasică sau chiar modernă utilizând: ghivece ceramice, ghivece metal, ghivece lut, ghivece rustice, ghivece retro, ghivece vintage sau ghivece antichizate. Ghivecele sunt acele obiecte decorative din gama vazelor, dar spre deosebire de ele ceea ce păstrăm în ghivece va rezista mult mai mult. Folosite în grădină, pe balcon sau pervaz ghivecele pot găzdui atăt plante căt şi flori cu condiţia ca un pământ adecvat să fie adăugat în ele. Dar ghivecele pe care noi vi le propunem nu sunt neapărat pentru acest lucru, deoarece multe dintre ele au un puternic rol decorativ, putând fi expuse şi goale sau cu aranjamente diferite de cele ale regnului vegetal. Astfel am reunit cele mai deosebite ghivece, care bineînţeles respectă tema site-ului nostru, pe care vi le propunem acum în categoria intitulată Ghivece. Nu ezitaţi să vă aventuraţi în meandrele designului şi să fiţi inventivi la alegerea produslui dorit.

   Ghiveci ceramic cu motive florale având dimensiunea de 17,5X15 cm. Acest produs este cu totul special, iar florile dumneavoastră se vor simti rasfatate într-un astfel de ghiveci. Pe de alta parte cadrul decorativ va primi un plus de valoare. ..
47 RON 26 RON Fără TVA:22 RON
   Florile dumneavoastră se vor simti extrem de rasfatate în galetuta cu maner din gama Roses. Galetuta este realizată din tabla, în partea superioară are gatul ingustat asemenea unei carafe, culoarea generala este una roz, iar înălțimea este de 16 cm în timp ce diametrul este de 17 cm. Ca..
39 RON Fără TVA:33 RON
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)