Menu
Your Cart

Decoraţiuni perete

   Suprimă monotonia peretelui cu o decoraţiune de perete sau cu o plachetă decorativă.  Prin gama nostră de decoraţiuni interioare vă sugeram cele mai potrivite idei de cadouri. Transformaţi-vă peretele într-o operă de artă cu ajutorul produselor noastre din gama Decoraţiuni perete.

   Aici puteţi alege de la obiecte de artă, la decoraţiuni moderne, printuri pe diverse plachete şi multe altele. De la decoraţiuni perete metalice la figurine şi canvasuri, noi avem toate obiectele decorative de care aveţi nevoie, astfel încât peretele să devină o extensie a personalităţii dumneavoastră distincte.

   Începeţi să vă decoraţi chiar acum pereţii goi fiindcă aici veţi găsi decoraţiuni de perete care să se potrivească pentru orice cameră. Produsele din gama de decoraţiuni interioare pe care noi vi le oferim vă vor aduce calitatea şi acel plus de valoare pe care dumneavoastră îl aşteptaţi.   

Acest raft pentru cărți  este o piesă de mobilier fermecătoare și inovatoare. Rafturile cu aspect de copac au o formă remarcabilă, surprinzătoare. Este o piesă de mobilier foarte practică, durabilă și cu adevărat originală. ..
1.914 RON Fără TVA:1.608 RON
Acest raft pentru cărți  este o piesă de mobilier fermecătoare și inovatoare. Rafturile cu aspect de copac au o formă remarcabilă, surprinzătoare. Este o piesă de mobilier foarte practică, durabilă și cu adevărat originală.  ..
1.914 RON Fără TVA:1.608 RON
Decorațiune de perete fluturi de dimensiune 83x98cm, culoarea gri, realizată din fier. Lățime (cm): 83 Înălțime (cm): 98 ..
327 RON Fără TVA:275 RON
Raft depozitare din fier stil coș, culoare neagră. Ideal pentru a depozita hainele sau pentru a expune produsele în magazin. Dimensiuni: 37x44x118cm. Prețul afișat este pentru o bucată ..
391 RON Fără TVA:329 RON
Oglindă cu model special, disponibilă în 2 culori: crem sidefat și un maro antichizat. Dacă vreți să decorați pereții casei aceasta este decorațiunea perfectă de perete, care oferă o elegantă aparte spatiului. Pentru culoarea crem sidefat verificați produse produse asemănătoare sau folosiți fun..
49 RON Fără TVA:41 RON
Oglindă cu model special, disponibilă în 2 culori și anume crem sidefat și un maro antichizat. Dacă vreți să decorați pereții casei, aceasta este decorațiunea perfectă de perete, care oferă o elegantă aparte spațiului. Produsul se comercializează la bucata. Pentru culoarea crem sidefat verifica..
49 RON Fără TVA:41 RON
   Decoratiunea de perete metalică este disponibilă în doua sortimente de model pe care dumneavoastră le puteti alege în momentul efectuarii comenzii. Piesa de decor este are culoarea auriu antichizat și dimensiunile de 30,5X30,5X3 cm. Pretul afisat este pentru o singura bucata. ..
75 RON Fără TVA:63 RON
   Pentru a crea un decor cu infuente rustice, decoratiune perete cap Vitel de culoarea aurie, este obiectul extrem de potrivit. Decoratiunea este realizată din rasina are înălțimea de 37 cm și culoarea sampaniei. Acest obiect este special conceput pentru a fi atarnat pe perete, iar aspect..
238 RON Fără TVA:200 RON
Oglindă cu model special, disponibilă în 2 culori: crem sidefat și un maro antichizat. Dacă vreți să decorați pereții casei aceasta este decorațiunea perfectă de perete, care oferă o elegantă aparte spatiului. Pentru culoarea maro antichizat verificați produse produse asemănătoare sau folosiți ..
49 RON Fără TVA:41 RON
Oglindă cu model special, disponibilă în 2 culori și anume crem sidefat și un maro antichizat. Dacă vreți să decorați pereții casei, aceasta este decorațiunea perfectă de perete, care oferă o elegantă aparte spațiului. Produsul se comercializează la bucata. Pentru culoarea maro antichizat verif..
212 RON Fără TVA:178 RON
   Pentru a crea un decor rustic atunci peretele dumneavoastră are nevoie de o decoratiune pentu perete tip craniu. Decoratiunea Skull este de culoare argintiu-rosiatica, cu o usoara tenta cuprata, este realizată din metal, iar dimensiunile ei sunt 67x65x12 cm. Asa cum ii spune ș..
1.083 RON Fără TVA:910 RON
   Eşti de partea binelui şi vrei ca întodeauna să fi vegheat de cineva? Atunci foloseşte în conceptele tale decorative decoraţiunea de perete tip aripi de înger. Aripile sunt construite dîntr-o răşină sintetică specială pentru conceperea obiecteler decorative, care prin compoziţia să le o..
295 RON Fără TVA:248 RON
    Pentru a crea un decor rustic atunci peretele dumneavoastră are nevoie de o decoratiune pentu perete tip cerb. Decoratiunea este de culoare argintie, este realizată din metal și are înălțimea de 42 cm. Asa cum ii spune și denumirea decoratiunea reda un trofeu de cerb și este perfectă p..
347 RON Fără TVA:292 RON
   Îmbinarea formelor fluide, a metalului şi sticlei au dus la realizarea unei decoraţiuni de perete excepţionale pe care noi acum v-o punem la dispoziţie. Această decoraţiune superbă este formată din bucăţi neregulate, având o formă care tinde spre oval, construite din sticlă pe..
1.587 RON 943 RON Fără TVA:792 RON
   Eşti de partea binelui şi vrei ca întodeauna să fi vegheat de cineva? Atunci foloseşte în conceptele tale decorative decoraţiunea de perete tip aripi de înger. Aripile sunt construite dîntr-o răşină sintetică specială pentru conceperea obiecteler decorative, care prin com..
295 RON Fără TVA:248 RON
   Un produs decorativ inedit care cu siguranţă va atrage toate privirile este raftul metalic de perete, de tip colivie, de culoare alba şi înălţime 61 cm. Raftul de perete tip colivie este potrivit nu doar pentru peretele casei dumneavoastră ci şi pentru o mu..
113 RON Fără TVA:95 RON
   Dorim să vă prezentăm o decoraţiune pentru perete deosebită. Decoraţiunea de perete tip Pescăruş este construită din metal, are culoarea argintie şi lungimea de 47 cm. Ca şi exprimare artistică regăsim în această decoraţiune un pescăruş cu aripile deschise, aflându-se în plin ..
61 RON Fără TVA:51 RON
   Decoraţiunea perete model Pescăruş este realizată din metal, are culoarea argintie şi lungime 36 cm. Ca şi exprimare artistică această decoraţiune pentru perete reprezintă un pescăruş cu aripile deschise aflat în maiestuosul act al zborului. Acest obiect decorativ se pret..
37 RON Fără TVA:31 RON
   Din gama decoraţiunilor interioare cu personalitate vă prezentăm: obiectul decorativ pentru perete reprezentând un banc de peşti de lăţime 97 cm. Obiectul decorativ pentru perete este conceput din metal, are culoarea gri, iar peşti care compun bancul sunt reliefaţi oferind un aspec..
205 RON Fără TVA:172 RON
Afişare 1 - 19 din 19 (1 pagini)