Menu
Your Cart

Decoraţiuni perete

   Suprimă monotonia peretelui cu o decoraţiune de perete sau cu o plachetă decorativă.  Prin gama nostră de decoraţiuni interioare vă sugeram cele mai potrivite idei de cadouri. Transformaţi-vă peretele într-o operă de artă cu ajutorul produselor noastre din gama Decoraţiuni perete.

   Aici puteţi alege de la obiecte de artă, la decoraţiuni moderne, printuri pe diverse plachete şi multe altele. De la decoraţiuni perete metalice la figurine şi canvasuri, noi avem toate obiectele decorative de care aveţi nevoie, astfel încât peretele să devină o extensie a personalităţii dumneavoastră distincte.

   Începeţi să vă decoraţi chiar acum pereţii goi fiindcă aici veţi găsi decoraţiuni de perete care să se potrivească pentru orice cameră. Produsele din gama de decoraţiuni interioare pe care noi vi le oferim vă vor aduce calitatea şi acel plus de valoare pe care dumneavoastră îl aşteptaţi.   

Model: 17IT058
   Decoratiunea de perete metalica este disponibila in doua sortimente de model pe care dumneavoastra le puteti alege in momentul efectuarii comenzii. Piesa de decor este are culoarea auriu antichizat si dimensiunile de 30,5X30,5X3 cm. Pretul afisat este pentru o singura bucata. ..
75 RON Fără TVA:63 RON
Model: 17BO055
   Stilizata sub forma unui banc de pesti, decoratiunea de perete va aduce cu siguranta un plus decorului dumneavoastra, Decoratiunea este realizata pe un cadru metalic de culoare neagra, are un aspect modern si este special prevazuta pentru a fi atarnata pe perete. Ca si inaltime cadrul a..
310 RON Fără TVA:261 RON
Model: 17BO054
   Pentru a crea un decor cu infuente rustice, decoratiune perete cap Vitel de culoarea aurie, este obiectul extrem de potrivit. Decoratiunea este realizata din rasina are inaltimea de 37 cm si culoarea sampaniei. Acest obiect este special conceput pentru a fi atarnat pe perete iar aspectu..
238 RON Fără TVA:200 RON
Model: 17BO016
   Eşti de partea binelui şi vrei ca întodeauna să fi vegheat de cineva? Atunci foloseşte în conceptele tale decorative decoraţiunea de perete tip aripi de înger. Aripile sunt construite dintr-o răşină sintetică specială pentru conceperea obiecteler decorative, care prin com..
295 RON Fără TVA:248 RON
Model: 17BO052
   Eşti de partea binelui şi vrei ca întodeauna să fi vegheat de cineva? Atunci foloseşte în conceptele tale decorative decoraţiunea de perete tip aripi de înger. Aripile sunt construite dintr-o răşină sintetică specială pentru conceperea obiecteler decorative, care prin compoziţia sa le o..
295 RON Fără TVA:248 RON
Model: 17IT014
   Un produs decorativ inedit care cu siguranţă va atrage toate privirile este raftul metalic de perete, de tip colivie, de culoare alba şi înălţime 61 cm. Raftul de perete tip colivie este potrivit nu doar pentru peretele casei dumneavoastră ci şi pentru o mu..
113 RON Fără TVA:95 RON
Model: 17BO004
   Din gama decoraţiunilor interioare cu personalitate vă prezentăm: obiectul decorativ pentru perete reprezentând un banc de peşti de lăţime 97 cm. Obiectul decorativ pentru perete este conceput din metal, are culoarea gri, iar peşti care compun bancul sunt reliefaţi oferind un aspec..
205 RON Fără TVA:172 RON
Model: 17BO051
    Pentru a crea un decor rustic atunci peretele dumneavoastra are nevoie de o decoratiune pentu perete tip cerb. Decoratiunea este de culoare argintie, este realizata din metal si are inaltimea de 42 cm. Asa cum ii spune si denumirea decoratiunea reda un trofeu de cerb si este perfecta p..
347 RON Fără TVA:292 RON
Model: 17BO006
   Decoraţiunea perete model Pescăruş este realizată din metal, are culoarea argintie şi lungime 36 cm. Ca şi exprimare artistică această decoraţiune pentru perete reprezintă un pescăruş cu aripile deschise aflat în maiestuosul act al zborului. Acest obiect decorativ se pret..
37 RON Fără TVA:31 RON
Model: 13IT042
Oglinda cu model special, disponibila in 2 culori si anume crem sidefat, si un maro antichizat. Daca vreti sa decorati peretii casei aceasta este decoratiunea perfecta de perete, care ofera o eleganta aparte spatiului. Produsul se comercializeaza la bucata culoarea dorita urmand a fi comunicata in m..
49 RON Fără TVA:41 RON
Model: 13IT043
Oglinda cu model special, disponibila in 2 culori si anume crem sidefat, si un maro antichizat. Daca vreti sa decorati peretii casei aceasta este decoratiunea perfecta de perete, care ofera o eleganta aparte spatiului. ..
49 RON Fără TVA:41 RON
Model: 17BO007
   Dorim să vă prezentăm o decoraţiune pentru perete deosebită. Decoraţiunea de perete tip Pescăruş este construită din metal, are culoarea argintie şi lungimea de 47 cm. Ca şi exprimare artistică regăsim în această decoraţiune un pescăruş cu aripile deschise, aflându-se în plin ..
61 RON Fără TVA:51 RON
Model: 17IT048
   Tablou decorativ din canvas de dimensiune 30x40 cm, cu diverse inscriptii motivationale. Daca doriti sa va ridicati moralul in orice situatie, atunci aceste tablouri sunt alegerea cea mai buna pe care o puteti face. Disponibil in 6 variante diferite acest tablou este perfect pentru deco..
21 RON Fără TVA:18 RON
Model: 17BO027
   Îmbinarea formelor fluide, a metalului şi sticlei au dus la realizarea unei decoraţiuni de perete excepţionale pe care noi acum v-o punem la dispoziţie. Această decoraţiune superbă este formată din bucăţi neregulate, având o formă care tinde spre oval, construite din sticlă pe..
1.587 RON 943 RON Fără TVA:792 RON
Model: 17BO050
   Un mesaj motivational este intodeauna bine venit pentru starea de spirit. Asa este si tablita pe care noi v-o propunem, disponibila in trei sortimente de mesaj. Tablita este construita din mdf, dispune de o toarta din sarma pentru a putea fi atarnata, iar inaltimea ei este de 24 cm. Pre..
20 RON Fără TVA:17 RON
Model: 17BO018
   Delimitează virtual spaţiul de servire al mesei sugerând acest lucru prin intermediul tacâmurilor decorative pentru perete. Decoraţiunile de perete tip tacâmuri se comercializează doar la set, setul conţinând o furculiţă şi un cuţit argintii din metal av&aci..
158 RON Fără TVA:133 RON
Model: 17BO022
Atentie!!! mai sunt doar 3 buc disponibile pe stoc acetea fiind pozitiile  1, 3 si 4 luate de la stanga la dreapta   Acum vă punem la dispoziţie cele patru figurine animale pentru a vă decora peretele în cel mai inedit mod cu putinţă. Aceste produse se comercializează la ..
41 RON Fără TVA:34 RON
Model: 17BO056
   Ideali ca si decoratiune de perete atarnatoare ingerasii sunt disponibili in doua sortimente. Ingerasii sunt confectionati din material textil au inaltimea de 20 cm iar atarnarea lor se face prin intermediul unei sfori. Acestia sunt disponibili in doua sortimente comercializarea facandu..
29 RON Fără TVA:24 RON
Model: 17BO053
   Pentru a crea un decor rustic atunci peretele dumneavoastra are nevoie de o decoratiune pentu perete tip craniu. Decoratiunea Skull este de culoare argintiu-rosiatica, cu o usoara tenta cuprata, este realizata din metal iar dimensiunile ei sunt 67x65x12 cm. Asa cum ii spune si..
1.083 RON Fără TVA:910 RON
Afişare 1 - 19 din 19 (1 pagini)