Menu
Your Cart

Cuiere

   Priveşte atât utilitatea lor cât şi aspectul inedit pe le conferă aceste obiecte decorative. Foloseşte cuiere retro, vintage, rustice sau pur şi simplu consideră-le cele mai potrivite idei de cadouri pentru cei apropiaţi. De la mult utilizata frază "Aşează-ţi haina pe cuier" şi până la rolul decorativ pe care acest obiect îl are nu este decât un pas. Utilitate versus parte decorativă, pe care dintre ele o preferaţi? Noi încercăm să vă oferim ambele laturi ale acestor produse. Un cuier sub formă de căsuţe a căror gărduleţe servesc drept agăţători pentru obiectele vestimentare este atât de util pe cât de inedit şi decorativ este rolul său. Cuierele sunt printre primele obiecte decorative cu care ne întălnim la intrarea într-o casă sau într-un local deoarece tocmai funcţionalitea lor impune acest lucru. Şi cum prima impresie contează, aceste trebuie să fie bine alese pentru a fi în ton cu ansamblu decorativ al spaţiului din care fac parte. 

   De la cuiere vintage, realizate din diverse materiale, şi până la cuiere rustice noi încercăm să vă etalăm cuiere din toate stilurile de design, pentru ca dumneavoastră să le alegeţi pe acelea care vă definesc cel mai bine.  

Un singur produs, două funcţionalităţi: ceasul de perete cu cuier. Avem în faţă un produs deosebit atât prin forma şi stilul său cât şi prin dubla funcţionalitate de a măsura timpul şi a folosi drept cuier pentru articolele vestimentare. Ceasul este conceput pentru a fi folosit pe perete, este ..
183 RON Fără TVA:154 RON
Cuier de perete Lindsay stil vintage Dimensiuni 58x12x21cm Poate fi prins de perete cu 2 holțșuruburi ..
103 RON Fără TVA:87 RON
   Stabilitatea mare ii permite cuierului Tripod să sustina un număr mare de articole vestimentare. Cuierul este construit din metal, corpul este format din trei picioare care se unesc în centu și se despart spre extremitati, iar înălțimea lui este de 183 cm. Culoarea cuierului e..
328 RON Fără TVA:276 RON
   Simplu dar extrem de util, cuierul Tree negru poate fi amplasat atat în hol cat și ascuns dupa o usa. Cuierul este construit din metal, în partea inferioară are o baza circulara, pentru a-i oferi o buna stabilitate, iar înălțimea lui este de 176 cm. Culoarea cuierului este neagră&n..
235 RON Fără TVA:197 RON
   Simplu dar extrem de util, cuierul Tree alb poate fi amplasat atat în hol cat și ascuns dupa o usa. Cuierul este construit din metal, în partea inferioară are o baza circulara, pentru a-i oferi o buna stabilitate, iar înălțimea lui este de 176 cm. Culoarea cuierului este alba,..
235 RON Fără TVA:197 RON
   Simplu dar extrem de util, cuierul Rainbow poate fi amplasat atat în hol cat și ascuns dupa o usa. Cuierul este construit din metal, în partea inferioară are o baza circulara, pentru a-i oferi o buna stabilitate, iar înălțimea lui este de 173 cm. Cuierul are baza cromata ..
175 RON Fără TVA:147 RON
   Simplu dar extrem de util, cuierul Loire poate fi amplasat atat în hol cat și ascuns dupa o usa. Cuierul este construit din metal, în partea inferioară are o baza circulara, pentru a-i oferi o buna stabilitate, iar înălțimea lui este de 174 cm. Culoarea cuierului este alba&nbs..
192 RON Fără TVA:161 RON
   Simplu dar extrem de util, cuierul David negru poate fi amplasat atat în hol cat și ascuns dupa o usa. Cuierul este construit din metal, în partea inferioară are o baza circulara, pentru a-i oferi o buna stabilitate, iar înălțimea lui este de 180 cm. Culoarea cuierului este neagră&..
225 RON Fără TVA:189 RON
   Simplu dar extrem de util, cuierul David alb poate fi amplasat atat în hol cat și ascuns dupa o usa. Cuierul este construit din metal, în partea inferioară are o baza circulara, pentru a-i oferi o buna stabilitate, iar înălțimea lui este de 180 cm. Culoarea cuierului este alba în t..
225 RON Fără TVA:189 RON
   Simplu dar extrem de util, cuierul Octavian poate fi amplasat atat în hol cat și ascuns dupa o usa. Cuierul este construit din metal, în partea inferioară are o baza circulara, pentru a-i oferi o buna stabilitate, iar înălțimea lui este de 174 cm. Culoarea cuierului este neagră in ..
213 RON Fără TVA:179 RON
   Simplu dar extrem de util, cuierul Octavian poate fi amplasat atat în hol cat și ascuns dupa o usa. Cuierul este construit din metal, în partea inferioară are o baza circulara, pentru a-i oferi o buna stabilitate, iar înălțimea lui este de 174 cm. Culoarea cuierului este alba în timp ce..
213 RON Fără TVA:179 RON
   Practic și util, cuierul pentru articole vetimentare Prague nu trebuie să lipseasca din casa dumneavoastră. Cuierul are un aspect placut, cu baza din plastic de culoare neagră in care se fixează axul cuierului care este construit din metal și vopsit în culoarea natur al lemnului. I..
336 RON Fără TVA:282 RON
   Practic și util, cuierul pentru articole vetimentare Prague nu trebuie să lipseasca din casa dumneavoastră. Cuierul are un aspect placut, cu baza din plastic de culoare alba în care se fixează axul cuierului care este construit din metal și vopsit în culoarea natur al lemnului. Inaltime..
301 RON Fără TVA:253 RON
   Practic și util cuierul de perete cu raft este potrivit pentru holul dumneavoastră. Cuierul are un design special cu modele geometrice, ceea ce pot incadra produsul în stilul Boho. El este realizat din lemn, în partea inferioară dispune de un raft și trei agatatori pentru articolele ves..
319 RON Fără TVA:268 RON
    Un obiect inedit cu o utilizare multiplă: raft, cuier și obiect decorativ. Raftul Arrow este construit din metal și lemn și are lungimea de 52 cm. Acest obiect reda forma 3D a unei sageti, partea superioară fiind descoperita astfel ca intreg corpul sagetii deserveste ca și suport de de..
84 RON Fără TVA:71 RON
   Nimic nu poate aduce înapoi vremurile demult apuse decât o decoraţiune baroc. Pentru aceasta noi vă punem la dispoziţie, în gama noastră de decoraţiuni interioare, setul de patru cuiere distincte de înălţime 15 cm. Cuierele sunt realizate din metal, au culoarea alb antichizat, iar desig..
73 RON Fără TVA:61 RON
Aceste cârlige practice, frumos proiectate de perete alb, sub formă de inimi indicate și crin francez, vin ca un set de trei pentru casa ta. Acestea au fost concepute în aspectul trendy folosit și iși găsesc  locul chiar și în cel mai mic colț. Cârligele pentru îmbrăcăminte sunt nu numai f..
46 RON Fără TVA:39 RON
Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)